Yeni Ay, Güneş Tutulması, Bahar Ekinoksu bir pakette: Geriye Dönüş Yok! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Yeni Ay bir süper ay, yılın en büyük ve sonuncu süper yeni ayı.

Yeni Ay Balık Burcunun ve Zodyak’ın son derecesinde: 20 Mart, saat 11.36 (İstanbul)

Güneş Tutulması, Balık Burcunun ve Zodyak’ın son derecesinde: 20 Mart, saat 11.57 maksimumda (İstanbul)

Bahar Ekinoksu, Koç Burcunun ilk derecesinde: 21 Mart, saat 00.45 (İstanbul)

Tutulma ve Yeni Ay Zodyak’ın son derecesinde, Ekinoks ilk derecesinde.

Omega ve Alfa, Son ve İlk, Bitiş ve Başlangıç…

Ring of fire - May 10th, 2013 Tony OBrienBu konuda söylenebilecek hemen her şeyi son üç haftada sizlerle paylaştım. Yine de bazen, kelimelerin yetersiz kaldığını hissediyorum. Ama burada kelimelerle iletişime girdiğimiz için, bakıyorum ve geriye sadece Sabian sembolleri kaldığını görüyorum.

Yeni Ay ve Güneş Tutulması 30⁰ Balık’ta:

“Bir oğlan çocuğu, insan yüzüne benzeyen görkemli bir kaya oluşumunu kendi zihninde muhteşemliğin ideali olarak görüyor ve büyüdükçe o kayaya benzemeye başlıyor”

Flowerpot Island in Tobermory, Ontario part of Georgian BayBu sembol, bizlerin hayallerini, ideallerini geleceğe yansıtabilme becerisini temsil ediyor. Bu, hedeflerine doğru çalışan, büyüyen, gelişen ve hedefin kendisi haline dönüşen, hedefinin bedenlenmesini sağlayan her bir insanoğlunu anlatıyor. Kim olmak istiyorsunuz? Ne olmak istiyorsunuz? Neler yaşamak istiyorsunuz? Size sevgi ve onuru neler yaşatıyor ya da yaşatabilir? Bu sembol bize o şeyleri gerçekleştirme sözü veriyor.

Geçen yeni ay yazımda iki ay süresince bir geçiş yaşayacağımızı söylemiştim. Bu yeni ay da bize geçiş döneminde yardımcı olacak. 18 Şubat’ta yayınlamış olduğum yazıdan şu bölümü kopyalıyorum, çünkü bu söylediklerim hala geçerli:

“Yeni astrolojik sene Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor, bu astrolojik sene ise bugün bitiyor. Peki, bu çok ender görülen neredeyse iki aylık boşluk neden var ve Nisan ortasına kadar ne yapacağız? Arkadaşlar, bu iki ay hareket tam olarak başlamadan bütün ön hazırlıkları yapacağız. Bunu bir gösteri gibi düşünün. Seyircilerin gördüğü sadece sahnede olanlardır. Oysa gösteri hazırlığı aylar önce başlar. İlk fikirler, yaratıcılık aşaması, planlar, provalar ve sahnenin hazırlanması… Bu iki ayı provalara ve sahnede dekorun, ışığın, ses sisteminin hazırlanması olarak görün. Bu zamanımız boşa geçmeyecek. Aslında, çok çok meşgul geçecek ve yeni astrolojik yıl ile gösterinin gongu çalacak!”

Yani, hazırlığımız devam ediyor. Provalar sırasında neleri değiştirmeniz gerektiğini gördünüz, bu ay sürekli olarak değiştirdiniz, değiştiniz ve gereksizi elediniz. Yarın ise, idealiniz karşınızda tam netliği ile belirecek, aynı semboldeki kaya oluşumu gibi. İşte bu netliğe kavuşunca, hazırlıklar çok daha kolay ve akıcı bir hale gelir. Bu ayın tamamının aydınlanmalarla geçeceğine eminim.

Ve düşündüklerinize dikkat edin, düşündüğünüz şey haline gelmeniz çok büyük bir olasılık.

Bahar Ekinoksu 1⁰ Koç’ta:

“Bir kadın denizden yükselir, onu bir fok kucaklamaktadır”

Lost Selkie, by Erika Taguchi-NewtonYeni anlayışlar, yeni farkındalıklar aydınlığa çıkıyor. İçinizde ya da çevrenizde yükselen, oluşan ne ise, onun kabul edilmesi, sevgiyle içeriye alınması ve ona iyi bakılması gerekiyor. Eski, tanıdık şekillerde var olmak ya da ilişki kurmak alışkanlığına düşmemelisiniz, çünkü artık üzerinize iki beden küçük gelen davranış şekilleri yeni fırsatları boğabilir.

Cesaret! Bu yeni başlangıcı kucaklayın ve gelmekte olan değişimin gözlerinin içine korkusuzca bakın. Rahatlama ve kurtuluşu hiç beklenmedik yerlerde bulabilirsiniz ve öyle ya da böyle, hayatınızda gereken değişimi yapacak tüm güce zaten sahip olduğunuzu göreceksiniz. Kendi sesinizi bulacaksınız ve kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız. Geçmişi bırakın, yeni yaşamınıza ve sevgiye doğun.

Sonuç olarak:

İşte böylece söylenebilecek her şeyi söyledik. İnsanoğlunun miladını yaşıyoruz ve uzun dönemde bunun ne kadar önemli bir zaman olduğunu da göreceğiz. Yarın resetlendiğimizde, biraz boşluk hissi bile gelebilir. Bunu takdir edin. Doldurmaya çalışmayın. Yeni hayatınıza odaklanın. Bazen, bilgisayarı yeniden başlattığınızda, kapanmadan önce açık olan programlar yeniden kendini açmaya çalışır. Onlara ihtiyacınız yok. Tertemiz başlayın.

Yarın ve Cumartesi, mutlaka meditasyon yapmanızı öneririm. Michael’ın önerdiği enerji temizliğini yapın, nefesiyle çalışın ve korunma kalkanını çekin, Arkturusluların dediği gibi etrafınızı Mor Alev enerjisi ile dönüştürün ve ilahi enerjiyi kabul edin. Kendinizi koşulsuz sevginin kollarına bırakın. Ben de birkaç gün buraya yazmayı düşünmüyorum, bu portaldan çıktığımızda görüşürüz.

Hepinize harika bir yeni ay, tutulma, ekinoks ve muhteşem bir resetlenme diliyorum!

Mor Alev

Not: Bu konuda daha önceki yazılarımı okumamış olanlarınız için, aşağıda ilgili bağlantıları veriyorum:

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

2 comments

  1. Günaydın Sevgili Mor Alev. Merhaba doğan güneş, günaydın tüm yaşayan canlılar ve arkadaşlar. bugün her şey gönlünüzce güzel olmasını dilerim.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.