21-22 Aralık Kış Gündönümü ve Yeni Ay Oğlak’ta: Oyunun kuralları değişiyor! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

winter solstice sunSevgili Dostlar, bu sene yazdığım Dolunay ve Yeni Ay yazıları her seferinde daha da uzadı, her defasında “çok güçlü”, “potansiyeli çok yüksek” gibi betimlemeler kullandım. Ne kadar hızlı,  yoğun ve meşgul bir sene geçirdik. Bu sefer de 2014’ün kuralı bozulmuyor! Yine muazzam güçlü bir enerji girişi yaşıyoruz. Kış Gündönümü yarın gece yarısından sonra 22 Aralık saat 01.03 de gerçekleşiyor ve yeni ay onu iki buçuk saat sonra 03.36 da takip ediyor. Yeni Ay ve Kış Gündönümü çok ender bir ikili. Bir daha 80 sene sonra gerçekleşecek bir eşleşme!

Peki, neden? Niye böyle büyük enerji girişleri yaşıyoruz? Neden hayatlarımızı temelden silkeleyen açılar bizi bu sene rahat bırakmıyor? Bu soruları yeni arkadaşlar için cevaplıyorum, eski dostlarımız elbette cevabı biliyorlar: Ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, bu maceranın en sonunda kendi aslımızı sevmeyi, kalpten gelen dürüstlüğü, çevremizi ve Gaia’yı takdir etmeyi ve birliktelik bilinciyle “hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için” yaşamayı öğreneceğiz. (Evet, rüya gibi ama gerçek)

2011 den beri iç değişimimizle meşguldük, 2014 de bunu özellikle çok yoğun yaşadık. Uyanışımız aşamalarla devam etti. Ama başlıkta yazdığı gibi bu Kış Gündönümüyle oyunun kuralları değişiyor. Çünkü iç değişim devam ederken, artık göreve de çağırılıyoruz.

Şu anda devam eden dinamikler

Uranüs-Plüton Kare Açısı devam ediyor, bu konuda o kadar çok yazdım ki, herhalde ezberledik!

Satürn’ün Yay’a geçişi konusuna değinmiştik. Bu konuda da ortalıkta bir sürü felaket habercisi yazı görüyorum, Satürn Yay’a ilk defa geçmiyor ve bunu 28 yılda bir tekrarlıyor. Yani o yazıları pek ciddiye almamanızı tavsiye ederim, nasıl hayatınız Satürn Akrep’teyken darmadağın olmadıysa, Yay burcundayken de olmayacak! Ama yeni başlangıçlar, yeni fikirler ve bakış açıları olacak mı? Evet. Bu iki açı bu aya ve önümüzdeki seneye damgasını vuracak.

İlişkileriniz nasıl gidiyor?

Aslında 2014 yılının gidip gelen çok önemli bir varlığı var: Venüs. Sürekli olarak birbirinden farklı açılarla en önemli enerjilere damgasını vuran Venüs ilişkilerimizi her yönden değiştiriyor. Bu Yeni Ay da aynı görevi sürdürecek. İlişkilerde bu sanki son bir değişim şansı gibi… Venüs, Plüton’la birleşirken Uranüs’e kare açı yapıyor. İlişkilerde de beklenmediği bekleyebiliriz. Şimdiye kadar gerekli değişiklikleri yapmadıysanız, Plüton’la birleşen Venüs kesin bitiş, kesin başlangıç ve kesin değişim getiriyor.

Kalbinizi dinleyin. Kalbinizi ve hislerinizi gerçekten dinleyin ve dürüstçe, açık zihinle dinleyin. Plüton bunu gerektiriyor. İşte o zaman tatminkar ilişkileriniz olacak. İlişkilerimiz olmadan biz neyiz? Sevdiklerimiz olmadan yaşamımızın ne anlamı var? Bizler boşlukta birer ada değiliz. Öyle olmak için de yaratılmadık. Yalnızlığın getirdiği çaresizlikte sönmüş futbol topuna kaş göz çizip konuşan Tom Hanks’in oynadığı Yeni Hayat (Cast Away) filmini hatırlıyorum, bunu söylerken. Bizler sosyal varlıklarız ve Venüs ile Plüton ısrarla ilişkilerin yaşantımızdaki önemini vurguluyor. Anahtar kelimeyi tekrarlıyorum: Dürüstlük.

(Bir dipnot: Burada her çeşit ilişkiden bahsediyoruz, sadece romantik ilişkilerden değil.)

Önümüzdeki 3-6 ayın planı gözler önüne seriliyor

Bu Yeni Ay ve onunla birleşen Gündönümü enerjileri 2015’in ilk yarısı için çok kesin bir plan ortaya koyuyor. Aşağıdaki bilgiler, öğretmenim ve ustam Tom Lescher’dan:

“Zodyak’ın son 3 evi (10, 11 ve 12) ve son üç burcu (Oğlak, Kova ve Balık) kişiselliği en az, globalliği ve aslında evrenselliği, ilahiliği en yüksek evleri ve burçlarıdır. Eğer doğum haritanızda bu evlerde çok sayıda gezegen varsa, bu Tanrı’nın eli üzerinizde demektir. Buradaki yaşamınız sizinle çok ilgili değildir, buraya bir şeyler yapmaya, bir görev için gelmişsinizdir. Buraya insanları yeni bir paradigmaya yönlendirmek, liderlik yapmak için gelmişsinizdir. Şu anda Güneş, Plüton, Merkür, Venüs ve Vesta Oğlak’ta, Mars Kova’da, Chiron ve Neptün Balık’ta. Yedi gezegen bu son evlere yığılmış vaziyette.”

Hem Yeni Ayın hem de Gündönümünün Sabian sembolü “Kabileler topluluğundan güç talep eden Kızılderili Şefi”. Yönetim gücü nedir? Bu, yanında sorumluluk getirir, bu büyük bir görevdir. Eğer lider olacaksanız, takip edenlerin esenliği, mutluluğu, koyduğunuz hedeflerin doğru olması ve  başarılması size bağlıdır.

Bütün bu bilgiler bir araya geldiğinde ortaya çıkan görüntü, önümüzdeki ayların kişiler değil, toplumlar ve kolektifle ilgili olduğunu söylüyor. İşte onun için “oyunun kuralları değişiyor.” Son yıllarda kendi içimizde değiştik, kendimizi tekrar tekrar yeniden düzenledik. Şimdi birer lider olarak ayağa kalkmanın zamanı geldi. Görev vakti şimdi! Gizlenmeyin, çekinmeyin, korkmayın. Sizler bu yeni dönemi getirecek kişilersiniz. Her biriniz kendinize has alanlarda uzmansınız. Belki sanatçısınız, belki öğretmen, sporcu, pazarlamacı, iş sahibi, avukat, anne, ya da belki bir kaç şey birdensiniz…. Ayağa kalkın ve kendinizi gösterin. Sorumluluk alın. Neleri daha iyi yapmak istersiniz düşünün ve üzerine gidin. Dış değişim başlıyor, ve sizinle başlıyor!

Uranüs, Yeni Aydan hemen önce geri yolculuğunu bitirip ileri atılıyor. Bu sizin için yeşil ışıktır. Artık hazırlanma, planlama zamanı bitti. Hazırsınız, siz de ileri atılın. Şoför koltuğuna geçin ve kendi seçimlerinizin sorumluluğunu kabul edin.

Global açıdan bakarsak, Yeni Ay haritası “%1’in yönettiği %99” hikayesinin tamamen sonuna gelindiğini ve yeni bir düzenin kurulma zamanının geldiğini gösteriyor. Uranüs ve Mars, birlikte bambaşka olasılıkların kapısını açıyor. Adımınızı o kapıdan içeri atın.

Kış Gündönümü

BonfireYukarıdaki enerjilerden ve açılardan neden bu kadar eminim? Çünkü bu harita Kış Gündönümü enerjileriyle destekleniyor. Şimdiye kadar olan en güçlü Kış Gündönümünü yaşamaya hazırlanın. Kozmik Işık Yağmuru bu hafta sonu sağanak halinde yağmaya devam edecek. Bu enerji yüksek voltajlı elektrik gibi, çarpılmayın. Çok sık topraklanmanız gerekebilir. Zihinsel olarak da ayaklarınız yere bassın.

Gündönümü ışığın geri dönüşünün kutlanmasıdır. Ateş ve ışıkla meditasyonlara devam edin. İçinizdeki ilahi ışığı kutlayın.

Kutsal Anne, Ekim ayı başından beri Sevgi Selini daha hafif, daha sakin dalgalar haline getirdiğini bize söylemişti. Hatta bir dönem de enerji tatili yapmıştık. Geçen hafta daha Sevgi Seliyle işimizin bitmediğini ve devasa bir tsunami dalgasının üzerimize doğru geldiğini söyledi. Benim tahminim bu Gündönümü Enerjilerinin o tsunami dalgası olduğu. Kendinizi dalgaya bırakın ve keyfini çıkarın. (İsterseniz sevgili Suat’ın seslendirdiği Sevgi Seli meditasyonunu da yapabilirsiniz.)

Bugün ve yarın mutlaka meditasyon ve derin düşünce için vakit ayırın.

  • 2015 den beklentileriniz neler? Niyetlerinizi yazın.
  • Neleri değiştirmek istiyorsunuz? Harekete geçin.
  • Kesinlikle dürüstlük konusunda hepimizin çalışması gerekiyor, bunu biraz düşünün
  • İlişkileriniz nasıl gidiyor? Eşiniz ve aile fertleriniz sizi en iyi yansıtan varlıklardır, size kendiniz hakkında büyük ipuçları verirler.
  • Ve elbette, gelen enerjileri kendiniz ve kolektifin en yüksek hayrına kabul etmeyi unutmayın.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizden rehberlik almak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Mor Alev

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

3 comments

  1. Moralev bu gün ilişkiler için kötü bir gün mü benimkiler gerildi ve koptu çünkü

    Beğen

    1. Sevgili Selin, bugün dürüstlük, gerçekler ve sevgi için çok iyi bir gün. Her gün olduğu gibi… Hiç bir gün uğursuz değildir. Yukarıda şöyle yazmışım: “Venüs, Plüton’la birleşirken Uranüs’e kare açı yapıyor. İlişkilerde de beklenmediği bekleyebiliriz. Şimdiye kadar gerekli değişiklikleri yapmadıysanız, Plüton’la birleşen Venüs kesin bitiş, kesin başlangıç ve kesin değişim getiriyor.” Sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.