Haftanın enerjisini bir dakikada dinlemek isterseniz, yukarıdaki ses dosyasına tıklayın.


Umarım geçen haftanın güzel Boğa enerjisiyle topraklandınız, dinlendiniz ve toparlandınız. Çünkü bu hafta manşetlerde DEĞİŞİM var Bilge Baykuşlar.
Bu, uyanış, içgörü, değişim ve özgürleşmenin büyük enerjilerini beraberinde getiren önemli bir astrolojik hafta. Ve 3 kişisel gezegenin burç değiştirmesiyle olan her şey bireysel hayatlarımıza da yansımaya başlıyor. Hafta başında Merkür ile Uranüs’ün bir araya gelmesiyle, insan zihnimiz yüksek zihinle bağlantı kurarak bakış açılarımıza 84 yıl sonra büyük bir güncelleme getiriyor. Hafta boyunca, içimizden gelen dürtüleri takip etmeye, işaretlere güvenmeye ve buna göre hareket etmeye çağrılıyoruz.
Venüs’ün Yengeç’e girmesi bizi kendimize geri döndürüyor, kendimize ve başkalarına karşı daha fazla şefkat ve özen göstermeye teşvik ediyor. Mars’ın Boğa’ya girmesi ise ateşi biraz düşürüyor. Daha sağlam basıyoruz ve gözleri kör eden bir hırs yerine tutarlı bir şekilde önümüzdekinin üstesinden gelmek ve başarmak istiyoruz. Bu ikisi önümüzdeki günler güzel bir işbirliğine giriyor.
Hafta sonuna doğru, Uranüs Kazimi güçlü bir atılım noktası görevi görüyor ve sınırlayıcı düşüncelerden, eski kalıplardan ve kendimizi küçümsediğimiz her şeyden kurtulmamıza yardımcı oluyor.
Eğer bir türlü ilerleyemediğinizi hissediyorsanız ya da bir şeylerin yerine oturmasını bekliyorsanız, işte bu tam da bunun gerçekleşeceği hafta.
Bu haftanın olumlamaları Spirit Daughter’dan. Hepsi de önümüzdeki günlere ve aslını isterseniz şu andan itibaren bütün bir seneye çok uygun!
🦉Haftanın Olumlamalarını paylaşın, pinleyin, saklayın, yazın, arka plan resmi yapın, fotoğrafını çekin, basın, duvara asın, nasıl isterseniz öyle yapın ama kullanın.
Hepinize harika bir hafta diliyorum.
©Mor Alev 2026
En son podcast paylaşımlarını kaçırmayın:
SORULARINIZI moralev@outlook.com ADRESİNE TIKLAYARAK İLETEBİLİRSİNİZ
Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com
Mor Alev sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

