11-11 Nedir?

Sevgili Bilge Baykuşlar, yıllardır haftada en az iki üç defa 11-11’in anlamını soran mesajlar gelir. Yıllar boyu bu konuda kimileri benim özgün yazılarım, kimileriyse kanallık çevirisi olan çok sayıda mesaj yayınladım. Bir 11-11 kapısına daha adım atarken, bu konuda karşıma çıkmış olan en kapsamlı kanallığı sizlerle tekrar paylaşmak uygun göründü.

Her yıl 11-11, belli bir temaya seslenir, ben de bunu sizlerle paylaşırım. Ancak bir de genel enerjisi vardır ki, bunu Gabriel aşağıda çok güzel anlatıyor. “11-11 Nedir? Ne anlama gelir? Neden vardır?” sorularının yanıtlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Şu anda bu enerjinin içindeyiz. Bugün ve yarın ve hatta daha sonraki günler, ne zaman isterseniz, kendinizi bu enerjiye açmak için aşağıdaki duayı veya kendinize uygun bulduğunuz bir başka yöntemi uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde nefes alacağınız bir-iki saniyede kendinizi ana taşımanız ve enerjinizi olumlu niyetlerinizle hizalamanız bile yeterli olacaktır. Ben her zaman olduğu gibi güne kısa bir meditasyon, şükürler ve niyetle başlamanın her zaman hayat değiştirici olduğuna inanıyorum, ister 11-11 olsun, ister olmasın. Fakat 11-11 biz insanlara bir demirleme anı da sağlıyor. Bu tarihi, bu saati bildiğimizde, kutladığımızda veya andığımızda çevremizdeki baskın üç boyutlu yanılsamadan çıkıp bir anlığına da olsa, çok boyutlu varlığımızı hatırlıyoruz. Zaman yardımıyla sonsuzluğun içinde olduğumuzu yeniden onaylıyoruz. Yarın ise, 11-11’in 2020 teması üzerine konuşacağız.

Ancak sizi kanallıkla baş başa bırakmadan önce özellikle bugün, yani bir 10-11 kapısı olan bugünde, 10 Kasım’da kaybedilenlere değil, kazanılanlara odaklanmaya çağırıyorum. Yıllardır, hatta onyıllardır dış göstergelere bakarsak, burası dünyanın en kolay ülkesi değil. Ama biz buradayız. Burayı seçmiş olmamız tesadüf değil. Başka yerde olmamız gerekseydi orada olurduk. Bu da demek oluyor ki, burada, bu hayatta 3D zorlukların üzerinden gelecek azim, güç ve zekaya sahibiz ve pek çok ülkede olmayan bir şey burada var: İlham almış, kendi özgünlüğünü kabul etmiş, halka öz-değeri, özsaygıyı öğretmeye çalışmış, zamanının tüm ilericilerinden daha ilerici, eşitlikçi olağanüstü bir kurucu lider! Kolektif enerji açısından geçiş için bu tarihi seçmesi ilginç, değil mi? Tabii ki bu da tesadüf değil. Dilerim ki, bugün Atatürk’ün enerjisini ve varoluşunu kutladığımız gün olsun. Bugün şükür günü olsun. Bugün onu kelimenin tam anlamıyla hayatımıza, davranışlarımıza örnek aldığımız gün olsun.

Bu kanallık için Gabriel’e ve kanal Shanta Gabriel’e çok teşekkür ederiz. (shantagabriel.com)

11-11: Yüksek Bilince Açılan Geçit – Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Sevgililer,

Zamanın başlangıcından itibaren, bireylerin ilerlemesi için Uyanış Portallarının açıldığı berrak anlar vardır. 11-11 Geçidi, bu zamanda yeryüzündeki bilincin evrimleşmesine yardımcı olmak üzere açılan kolektif ve yüksek titreşimli bir portaldır.

Bu geçide mecazen adım atmak, en yüksek Evrimleşmiş Benliğinize, Var Olan Her Şey’le BİRlik içindeki halinize geçiş yapmanızı sağlar. Bu Işık-dolu ritüeli güçlendirebilmeniz için imgeleme gücünüzün harika bir senaryo yaratmasına yardımcı olacak öneriler ve görseller sunacağız.

Sizler bu uyanış anı için kodlandınız. Bu, bilincin evrimleşmesinde bir başka andır, büyük güç ve destekle gelen bir an. Baş Melekler sizi sevgide tutmak için bu geçitte beklerken yeni uyanmış hayatınıza kolaylıkla adım atabilmeniz için cesaret ve güç sunuyorlar.

Dijital saatler yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandığından beri, 11:11 görüntüsü oldukça tanıdık hale geldi. Ancak bu sembolün ardındaki anlam ise daha az biliyor. 11, uzun zamandır Melek Alemlerinin yeryüzündekilere sunduğu yardımın rakamıdır. 11’ler birlikte görüldüğünde, 11-11 Cennetin yeryüzüne gelişini sembolize eden bir geçit haline gelir, tıpkı büyük bir dağın zirvelerinin yeryüzünden gökyüzüne uzanması gibi.

11-11’in en büyük önemi, yüksek bilince geçişe yol açmasıdır, zamanda bir noktada Işık Melekleri sunduğunuz duaları ve iyi niyetleri alır ve yeryüzünde yaratımlarında yardımcı olur. 11-11 ne zaman kendini gösterirse, o bir dakikada hayallerinizi kalbinizde tutmanız, Melek Alemlerinden gelen yardımı tanımanız ve yeni Sevgi boyutlarına geçme isteğinizi tekrar onayıp bildirmeniz için bir gündelik hatırlatma görevindedir.

Son 25 yıldır giderek güçlenen enerjilerde, bu zamanda sizlere Melek Benliğinizle yeni bir seviyede Birleşme fırsatı sunulmaktadır, bu da eski şablonlardan özgürleşerek yükselmenizi sağlayacak eşsiz bir andır.

11-11 Geçidinin ötesinde bulunan yeni fırsatlar, daha büyük farkındalığın yanı sıra seçenek ve olasılıklarınızın çok daha derin anlamıdır. Pek çoklarının seçimi eski yol olacaktır. Ancak bu Lütuf zamanına çekilenler, zirvelere yükselme şansı bulacaklardır, bu yükseliş Baş Melekler tarafından güçlendirilecektir.

Sızıntı ve Düzensizlik

Bu bir sızıntılar ve düzensizlik zamanı. Yeni gerçeklik algıları içinizdeki enerji merkezlerine sızmaktadır. Düzensizlik ise bu yeni algılar bedeninizin düşünce sistemindeki kodlamayı etkileyerek sizi değişmeye yönlendirdiğinde açığa çıkar, tıpkı tırtılın güzel bir kelebeğe metamorfozundaki gibi. (Mor Alev: Burada adı geçen düzensizlik, mühendislikte pertürbasyon ya da sarsım olarak bilinen kavram, düzenin değişmesiyle gelen geçici karışıklık da denilebilir.)

Evren, dikkatinizi çekmekte ve Ruhunuzun amacını gerçekleştirmeniz için sizi teşvik etmekte hiçbir engel tanımaz. Düzensizlik, farklı şekillerde kendini gösterirken, rahatsızlık vericidir, sizleri oldukça huzursuz hissettirebilir. Fakat bilin ki, böyle hızlandırıcı etmenler sizleri evrimin yeni bir seviyesine taşımak üzere ruhunuz tarafından tasarlanmıştır. Meleksi Boyutların yardımı ve desteği de sizlere açık olduğundan, zaman içindeki bu portal size zarif bir değişim ve geçiş sunmaktadır. Bu sayede, evrimleşmesine de yardımcı olurken yeryüzünde nasıl bir dünya yaratmayı seçtiğinizi de çok daha netlikle görebilirsiniz.

Çağların Beş Boyutlu Değişimine açılan 11-11 Geçidi, İlahi Sevginin varlığınıza ahenkle akışını sağlar. Bu da beyninizin temporal lobundaki amigdalayı etkileyerek, bu kaç-savaş merkezinizi sakinleştirebilir. Böylece orijinal İlahi Mavi Kopyanızdaki boyutlara tekrar dönmesine yardımcı olabilir. Yıllar boyu bu korku merkeziniz baskılar, inançlar ve bu çağın elektronikleriyle haddinden çok fazla uyarıldı Adına enformasyon/bilgi denilen şeylerin büyük çoğunluğu beynin bu merkezine korku enerjisinin akarak boyutunun büyümesine sebep oldu. Panik rahatsızlıkları, TSSB ve çok daha ciddi psikiyatrik durumlar gibi dengesizlikler gözle görülür şekilde yaygınlaştı.

Her bireyden doğru geçiş yapan İlahi Sevgi Akışı, algılarda bir genişlemeye yol açabilir, sanki bir perde açılmıştır ve bu yeni bir netliğin şafağı gibidir. Bu yoğun berraklık, varlığınızda bir özgürleşme hissine ve ruhani ifadenin bağımsızlığına yol açar. Bu andan yeryüzünün olumlu olarak etkilenmesi için dua edilmesi çok büyük fayda sağlayacaktır.

11-11 Geçidinde gerçekleşen basınç salınması, atların kapı arkasında tutulduğu yarış başlangıcına benzer. Kapılar hızla açıldığında, ham güç ileri atılır ve dürtüler işi ele almıştır. Bu gücün hamlığı, hedefe ulaşmak üzere ilerlemesi ve ödüllerin alınması için dikkatli bir eğitim ve yönlendirme gerektirir. Dualarınız işte bu sürece yardımcı olur.

Bu zamandan gelen ödüller, benliğinizde BİRlik, Huzur ve Uyum arayan kalbinizin baskın arzularıdır. Bu yüce varoluş hallerine erişim Geçidin diğer tarafında bulunur. Baş Melekler Işık güçlerini tutarak birer kılavuz desteği halinde kapıda beklemekteler. İlahi Sevginin bu güçlendirilmesine kendi hayatlarınızda da kullanmak üzere sahip olabilirsiniz.

11-11 Güçlendirme Niyeti

11-11 güçlendirmesinin daha büyük niyeti her zaman İlahi Enerjiyi yeryüzünün derinliklerine indirmek ve böylece gezegensel evrimleşmenin yayılmasına yardımcı olmaktır. Milyonlarca uyanmış insan Geçitlerden İlahi Işığa erişirken, sonuç tüm insanlığın kalplerinin her köşesine yayılan Birliktelik Bilinci olacaktır. Bu gezegenin beşinci boyuta geçişindeki yaratıcı olasılık, Ani Evrimleşme mucizesinden asla şüphe etmeyin. Bu zamanda mucizeler istemek tam yerinde olacaktır.

DNA’nın birbirine sarılmış spiral görüntüsü, bu geçit deneyimi için oldukça güçlü bir görseldir. İkiz heliks iplikleri enerji bedende birbiri içine geçerek üst çakraları taç çakranın da üzerindeki enerji alanına bağlar yani Evrensel Varoluşa. Helezoni şekilde aşağıya inmeye devam eder, omurganın kökünden yeryüzüne iner ve toprağın altındaki enerji alanına bağlanıp enerji bedenin 12 çakrasını da ışıklandırır.

DNA’nın çifte heliks görüntüsü, Uyanmış Bilincin sembolik bir resmidir – Yukarısı nasılsa, aşağısı da öyledir. Bu sembol, kutsallaşmış yeryüzündeki Bedenlenmiş İlahiliği temsil eder. Bununla birlikte, bedenin enerji merkezlerinden geçen Kundalini ruhani enerjisinin akışıyla da derin bir bağı vardır.

Bu enerji, kök çakranızın altındaki iki ve taç çakranın üzerindeki üç merkezin bağlantısını sağlar, bunlar da 12-12 geçidinde tamamlanacaktır (12 Aralık). Bu görseli kullandığınızda, en İlahi Ruhani Benliğinizi insan benliğinize ve varlığınızın çekirdeğinden doğru yeryüzüne bağlarsınız.

Benlikle Birleşme

11-11 Geçidi benliğinizle oluşacak bu birleşmeye yolu açar. Çifte heliks görselini Cennetten Yeryüzüne olan hizalanmanızı kendinize hatırlatmak için kullanabilirsiniz. Sizleri yeni yükselmiş farkındalığınızda rahat ettirmek için Baş Melekler hazır bekliyorlar. Günlerinizin başına bela olan korkulu düşünceleri yeniden yönlendirmek ve değiştirmek sadece bir dua ötenizde. Her dua enerji frekansınızı yükseltir ve gezegendeki Ani Evrimleşmeyi yaratacak kritik eşik noktasına ulaşılmasını sağlayabilir. Duanızın dönüm noktası olduğunu zihninizde canlandırın – BİRliğe yolu açan kapının anahtarı.

Kişisel 11-11 Töreniniz İçin Bir Dua

İlahi Varoluş, Var Olan Her Şey ve Işığın Baş Melekleri

11-11 zaman portalında yönlendirilmeye hazırlanırken, İlahi Sevginin Işığının enerji alanımda bulunabilecek uyumsuzlukları arındırmasını rica ediyorum. Gönüllü olarak, eski inançların yükünü salıveriyorum, böylece dik durabilir ve Geçitlerden Birliktelik Bilincine giden yolda özgürce ilerleyebilirim.

Arındırılmış enerji alanımın ferahlığının İlahi Sevginin, Uyumun ve Huzurun gücüyle doldurulmasını istiyorum. İlahi ışığın bu suretlerinin bedenlenmiş hali olmak üzere istediğim güç ve cesareti kabul ediyorum. Sevgi, Huzur ve Şifayı evrimleşmesine yardımcı olmak için enerji bedenimle yeryüzüne indiriyorum.

11-11 Geçidinden geçirilirken, Meleksi Boyutlara ve Yaratan’ın Işığında çalışan milyonlara katılıyorum. Biliyorum, bir kişi yükseltildiğinde, herkes yükseltiliyor. BİRliğin ve benliğim ile İlahi olan arasındaki birleşmenin tamamlanması için yeni yükseltilmiş Işık şablonlarının insan yapımla birleşmesine izin veriyorum.

Işık dolu geçitlerde dans ederek ilerlerken, rehberliğinizi hissediyor ve biliyorum, her anda, her nefesimde, hayatımdaki yeni olasılıklara dair sevecen farkındalıklar bana iletiliyor. Işığınızda uyanıyorum ve sunulan İlahi Armağanları en yüksek şükranlarımla kabul ediyorum. Çok daha büyük bir yaşam için bana İlahi Bağlantımı veriyorsunuz ve ben bunu minnetle alıyorum. Tabiatın varoluşu farkındalığımı beklerken, bu Işığı yeryüzüne demirlemekten onur duyuyorum.

Benliğim aracılığıyla daha büyük bir Yaşam, daha fazla Huzur ve Neşe-Keyif-Coşkuyu yaratmak üzere İlahi Sevgiyi kullanabilmem için beşinci boyut farkındalığa çıkan bu Geçide adım atarken, beni sevgiyle sarmalayın ve yönlendirin.

Bu ve tüm lütuflar için, teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

Öyle de oldu. Âmin.

Bu Geçidin ötesinde, sizlere açık olan beşinci boyut farkındalığın yeni seviyeleri varlığınızın tüm yönlerini etkileyebilir. Ruhunuzun yeryüzündeki gelişimi için yepyeni bir alana açılan bu yükseltilmiş portallar aracılığıyla geçiş yaparken, sizlere desteklendiğiniz ve özgürleştiren bir yol sunuluyor. 11-11 zamanın yüce bir anıdır, ancak içinizdeki evrimleşmeye yol açan İlahi Işık Zamansız Gerçeklikten gelen bir armağandır ve tüm yaşamla uyumludur.

Ve öyle de oldu.

Baş Melek Gabriel için Shanta Gabriel  – 1 Kasım 2019


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Sevgili bilge baykuşlar. Hepinizin varlığına şükürler olsun. Günlerden sonra bugün içim huzur ile doldu. Ne oldu bilemiyorum. Belki bir parçam biliyor ama su an mutluyum. Sevgiyle…

    Liked by 4 people

  2. #ATATÜRK Sınırsız Sevgi, Saygı, Özlem ve Minnetle Sonsuza Dek ♾🙏🏻🖤✨🖤💐🙏🏻♾Devrimlerimlerimizi ve Cumhuriyetimizi fabrika ayarlarına getirerek,ilerleyeceğiz Ve öyle de oldu, Işık oldu

    Namaste Sevgili Mor Alev🙏🏻💜💐

    Liked by 4 people

  3. Sevgili Mor Alev,

    Okurken kelimelere dokemeyecegim cok yuksek enerjiler hissettim, sevgiden ve minnetten gozlerim doldu.

    11 sayisinin benim icin anlami hep Kutsal Anne enerjisiyle baglantili, Hindistanda kutsal disi enerjinin bir tirpani var ve hep saat 11 yonunde hafif egik yerlestirilir🙏 onceki yasamlarimi hatirlamiyorum, gerek de duymadim buna hic ama bunu sanki sonsuzdan beri biliyorum bu bilgiyi. Gozyaslarimi tutamiyorum suanda🙏

    “Yukarisi nasilsa asagisi da oyledir”, ben ortalama 15 yasinda suanda hatirlamadigim bir sekilde koluma bir dovme yaptirdim “As above, so below”. Ne neden yaptirdigimi biliyorum, ne bu karari nasil aldigimi, ne de hangi arada dovmecide belirdigimi. Sadece bir sabah uyandigimda bu cumle kolumda dovmeydi. Kendimi uyandirmaya ve derin gercekliklere acmaya calistigimi simdi anliyorum. Uyanisima kadar bunun bana Tanriyi hatirlatmasi gerektigini dusunuyordum, o zamanki Tanri anlayisim eril bir dinsel tanriydi ustelik.

    Yarin harika bir gun!. Seni seviyorum, gecisi varliginla ve blogla paylasmak muhtesem! Iyi ki varsin Mor Alev, sevgilerimle!

    Liked by 2 people

    1. Sizin yorumunuzu okuyunca bir anda farkettim ki ben de bir anda elif harflerinden 11 sayısı dövmesi yaptırmıştım.. Bilmeden yaptıklarımızı daha çok biliyoruz gibi garip bir cümle söyleyeceğim, teşekkür ederim yorumunuzla bana kendimi de hatırlatttığınız için, sevgiler 🙂

      Liked by 2 people

      1. Sevgili Hazan,
        Yorumlari hep kalbimden dokerek yaziyorum ve bu yorumda zihnim “bu kadar kisisel bi bilgiye ne gerek var? Yok canim sen de!” filan demisti, ama ben kalben biliyodum bi anlami olacagini. Ben de geribildiriminiz icin tesekkur ederim,cok haklisiniz bilmeden yaptiklarimizi daha iyi, en derinden biliyoruz 🙂 sevgilerimle

        Liked by 1 kişi

  4. Uzun zamandır 11.11 ile karşılaşıyorum. Fark ettiğim anda, nerede olursam olayım, bir dakikalığına bedenimin muazzam bir enerji kapısından geçtiğini hissediyorum. Saatimizi kurarak yaparsak da aynı güçlü etkiyi alır miyiz? Fark eder mi?

    Beğen

    1. Sevgili Işıl, zorlamak yerine sadece kendinizi bu deneyime açmanızı öneririm. Nasılsa her yer 11-11 dolu. Günde iki defa saatler 11.11 i gösteriyor. Sayaçlar, plakalar ve hatta faturalarda bile 1111 görebiliyoruz! Sevgilerle

      Beğen

  5. Özellikle son bir kaç aydır insanlara ülkeden (aslında insanlarından) dert yanarken hep ‘bu hayatımda niye burayı seçtim, başka yer mi yoktu dünyada?’ diyorum. Bunu da sadece ağız değil, gönül dolusu bir yorgunlukla söylüyorum ne yazık ki. Avrupalı ya da Amerikalı olup uyandığımda en büyük derdimin ogün çocukları okuldan almak ya da işteki bir sorun ya da senelik tatili nereye planlacağım olmasını isterdim. Rejim değişikliği korkusu, sıfırlanan param, artık ağızları kilitlense de konuşamasalar dediğim siyasetçileri her gün görmekten çok daha iyi olmaz mıydı? Ya da daha cehaletinin ve arsızlığının farkında bile olmayan o büyük güruhun çocuğa, kadına, hayvana, ağaca ve suya zulmünü görüp insanlığımdan utanmasam, onlarla aynı memleketin insanı kategorisine girmek zorunda kalmasam, daha iyi olmaz mıydı.İnanılmaz yorucu bir ülke burası…
    Ama öyle eşsiz , öyle insancıl, öyle muhteşem bir Ata’mız var ki içimdeki tüm zehri bal eyliyor. Sırf seni tanımak için bu memlekette doğulur canım Atam diyorum , sırf senin fikirlerini yaşatmak için katlanılır bunlara.
    Ben yarın içimdeki bu öfkenin sevgiye dönüşmesi için dua edeceğim. Belki o zaman mutluluğu tekrar hatırlarım.

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Aslı, ben de aynı soruları sorardım hep, evlenip Amerika ya geliverdim. Türkiye de doğmayı seçtik, bence kendimize ve farkındalığımıza güvendik,herşeye rağmen sevgide ve kabülde kalmayı zorlayan,muhteşem katalizörler var ülkemizde, kaostan sevgi doğduğuna çok rastladım. Çıkıp yürüyerek markete gitmeyi bile özlüyorum. Durgunluk insan ruhunun Yaradan a uzanan sınırlarını zorlamıyor. Belki de bundan..

      Liked by 2 people

    2. Kendinizi biraz haber ve TV diyetine davet edebilirsiniz. Medya ayrımcı düşünceleri tetikleyen bir makine gibi çalışıyor adeta. Okuyacak, ruhunuzu besleyecek kaynaklar gani gani, en güzellerini dilerim size.

      Liked by 1 kişi

  6. Sevgili MorAlev, sürekli kafama takılan birşey var 3D den 5D ye nasıl atladık? 4D den hiç bahsedilmiyor kanal mesajlarında, neden acaba?

    Beğen

  7. Çok teşekkürler Moralev. Çok teşekkürler 11. 11’in ışık rehberleri. Ne mutlu bizlere ki; bu günlerin tanığıyız.
    Sevgiler, sevgiler, sevgiler….

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.