2020 Aslan Yeni Ayı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Her kışın yüreğinde bir ilkbahar titreşir;

Her gecenin peçesi altında bir şafak gülümser

Khalil Gibran

Kaç defa günün doğuşunu seyrettiniz? Serin geceden adım adım aydınlanan gökyüzünü? Önce tek tek yıldızlar kaybolur ve siyah yerini adım adım laciverte bırakır. Gözlerimizin önünde her sabah büyüleyici bir değişim gerçekleşirken sahne  gündüzün yıldızı güneş için hazırlanır. Dinginlik… değişen renklere şarkılarıyla eşlik eden kuşlar… belki hafif bir esinti…  belki silikleşmekte olan ay ve gecenin sonunda uzaklardaki bir elmas gibi parlayan Venüs… Her şafak eşsiz bir gösteridir, insan eliyle asla kopyalayamayacağımız. Sonra güneşin ışık okları gökyüzünde görülmeye başlar ve en sonunda güneş doğar. Hoş geldin yıldızımız!

Yeni bir gün, yeni bir hayat, yeni olasılıklar, yeni gelişimler, yeniden doğuş.

Bu yeni ay, güneşin yuvası Aslan’da. Kalbimiz, yüksek benliğimiz, çocuksu masumiyetimiz, neşe-keyif-coşkumuz, hareketliliğimiz, öz-sevgimiz, kendimizi ifademiz, yaratıcılığımız güneş ve Aslan’dadır. Ateş can verir.

Aslan yeni ayı oldukça fazla ateş içeriyor. Sıcak, yanıcı ve hareketli. Ateş’te harika bir büyük üçgen açı var. Bir ayağı Aslan’daki güneş ve ayda, diğeri Koç’taki Mars ve Eris’te, üçüncü ayak ise Galaktik Merkezdeki ayın güney düğümünde. Eğer özgüven istiyorsanız buraya bakın! Ama ateş aynı zamanda dikkat ister. Bu enerjinin taşıdığı potansiyel:

  • Sezgisel davranış ve kararlar – Kalbin sesi yüksek, duyulmayı talep ediyor.
  • Berraklık ve ilerleme için öfkeden faydalanmak  – Evet, öfkeyi olumlu kullanabiliriz, ateşe nasıl sarılmıyorsak, öfkeye de sarılmadan onunla çalışabiliriz
  • İşlevsiz alışkanlıklardan kopmak – Galaktik merkezdeki güney düğümü buna yardım edecektir. Ve o alışkanlıkları sona erdirdiğimizde kendimizi ne kadar çok tebrik ederiz! Bir yıldız gibi kendimizi alkışlarız.
  • Yeni bir özgüven hissi – Bu enerji bizi içimizdeki tutkuya ve yaşama sevincine, hayatta bir amacı olma hissine yeniden bağlayabilir, özgüvenimiz bunlarla beslenir.

Bu arada haritada bir uçurtma da var. Her zaman yeniliği getiren bir formasyon.

Bu yeni ay, her ne kadar içimizdeki gururlu aslanı besliyor olsa da, aşırı gurur kibre dönüşür.  Eris ise kibirden hiç hoşlanmaz! Enerji bizleri önümüzdeki 4 hafta boyunca onurdan gurura ve kibre kadar, kendini göstermek ve kendini ifade etmek konularında dengelenmeye teşvik edecektir.

Bu sırada fazlasıyla kükreyen ama sözlerini harekete dönüştürmeyen aslan taklitleri de görebiliriz. Eris ve Mars “Çifte vaat” sembolünde. Verilen sözler yerine getirilmeli, niyetler hareketlere dönüştürülmelidir.  Eğer harekete geçersek, ödülümüz ilk düşündüğümüzden çok daha büyük olabilir. Ama geçmezsek, bu ışıklı yeni ayda spotların üzerimize çevrileceğinden emin olabiliriz.

Bu enerjiyi geçen gün konuştuğumuz Mars, Plüton, Satürn, Uranüs hareketlerinden ayrı düşünemeyiz. (Bağlantısı burada) Ama güneş, sistemimizin en güçlü enerjisidir ve bu yeni ayın baskın enerjisini o belirliyor. Yeni ayın Sabian sembolü;

“Şafak”

Her gün, her an çok daha iyi bir hayat yaratmak için hiç durmadan fırsatlar sunuluyor. Bu, ezelden beri böyle olmuştur. Her dakikamızda en ufak seçimlerimizle bile gelişime ve esenliğe giden yolda adımlar atıyor olabiliriz. Yeni başlangıçlar önce pek de belli olmazlar. Belki bir gülümseme veya bir hayal, bir sözcük… Hiç de o kadar hayat değiştirici gibi görünmeyebilirler. Ama bir de bakarsınız ki, o yoldan gittiğinizde hayatınız baştan aşağı değişmiş. Her yeni gün bize bu armağanla gelir.

Yeni ay ise yeni bir hayata giriş ışığını müjdeliyor.

Dane Rudhyar bu sembol için şunları söylüyor: “Kriz ve getirdiği lütuflar, son derece nadir, alışılmadık olaylar yaratır. Her günün bir doğumu vardır. Şafağı saf bir kalp ve berrak zihinle karşılamalıyız. Alfa (şafak) ve omega (zirve deneyimin tamamlanması) birbirinin karşıtıdır ama aslında aynıdır. Buradaki anahtar kelime AYDINLANMADIR.”

Evet, şafaktan önce karanlık vardır, çözümden önce sorun. Ama bir şekilde içimizdeki ufukta bir şafak doğmaya başlıyor. Yeni bir fikir, yeni bir umut, unutulmuş olan bir şeyin hatırlanması. Gün doğacak. Doğmamasına imkân yok. Er ya da geç karanlık yerini aydınlığa bırakacak.

Yeni ayın bize mesajı her birimizin kişisel şafağımızda olduğumuz ve aydınlık günlerin sonunda başlayacağına olan inancımızı asla ve asla kaybetmemiz gerektiğidir.  Ünlü sözler gibi, “umut insan kalbindeki asla bitmeyen kaynaktır” ama o kaynağın akışına izin vermeli ve serin sularına kendimizi bırakmayı unutmamalıyız. Ardından da aldığımız güçle bu enerjide başaramayacağımız şeyin olmadığına inanıyorum. Her biriniz güneş gibi kendi hayatınızın yıldızısınız.

Bu dört hafta hayatımızı sevelim, ona şükredelim, harekete geçelim, verdiğimiz sözleri yerine getirelim. Ve kendimizi onurla ve kibir olmadan ifade edelim. Üçüncü trimestere az kaldı. Sonbahara iyi hazırlanalım. Tabii size söylerken, kendime de söylüyorum… Önemli bir hazırlık zamanı olarak görüyorum bugünleri.

Hepinize muhteşem şafaklarla dolu, umutları harekete dönüştürdüğünüz bir dönem diliyorum.

©Mor Alev 2020


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

10 comments

  1. Tesekkurler Mor Alev. Gezegenimizi ve yasamlarimizi yikayan enerjilerle cok senkronize, donusume uyumlu sekilde ilerliyorum. O yuzden blogu okudukca ve bu senkronizasyonu gordukce kendime guvenim artiyor. Ritmi yakaladigimi check etme sansini sundugu icin bloga ve emeklerine tesekkur ederim.

    Unutmayalim ki zaman hicbir kosulda durmaz, beklemez, yavaslamaz. Onunla ancak ritmini yakalayarak butunlesebiliriz. Onun ustune cikar sekilde boyut atlamamiz mumkundur ama bunu yapabilmek icin de en once ritmi tutturmak, onunla dans etmeyi ogrenmemiz gerekir. Sevgilerimle.

    Liked by 3 people

  2. Şuan hazırlık dönemindeysek kişisel dileklerimiz gerçekleşmesi için erken bi vakit mi sizce ? Yoksa buna daha global mı bakmalıyız ? Şimdiden çok teşekkürler ✨

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Naz, her gün her an yaratımdayız. Dileklerinizi harekete geçirirseniz, Aslan ve Koç’taki Mars usulü, üzerinize düşeni yaparsanız, dış değişim de oluşacaktır. Zaten verdiğim her iki Sabian sembolü de bunu gösteriyor: Çifte söz ve Şafak. Hazırlık dediğim şey, Sonbahar enerjilerine hazırlık anlamındadır. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  3. “Ünlü sözler gibi, “umut insan kalbindeki asla bitmeyen kaynaktır” ama o kaynağın akışına izin vermeli ve serin sularına kendimizi bırakmayı unutmamalıyız.”
    O kaynağın akışına nasıl izin verebiliriz sevgili Mor Alev?

    Beğen

    1. Sevgili İlina, umudu yaşatın. Umudunuzu gerçekleştirmeyi niyet edin, inanın, gelen ilgili ilhamı kabul edin ve tabii ki beklemeyin harekete geçin. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Bu sabah bir mesaj geldi. “Güneş yine doğdu.Yine doğacak. Önemli olan doğan günü nasıl karşıladığımız.” Ben çok sevdim bu sözü. Şimdi sizin yazınızı okudum.Okurken içimde yükselen duygu sizi seviyorum Sevgili Mor Alev oldu.
    Ah artık kısıtlı da olsa sokağa çıkabiliyorum.Eh akşam üzeri bisiklete de binebiliyorum, ama havuz henüz yok. Olsun bu kadarı da yeter.. Meleklerile dostumuzun söylediği gibi “zamanda ritmi yakalayıp onunla dans etmeyi öğreniyorum.”Sevgilerimle

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.