Sabahların Önemi

La Dolce Vita - Ford SmithSevgili Bilge Baykuşlar, bugün yeni bir takvim ayının ve yeni bir haftanın başlangıcı, şu sözcükleri yazdığım saatler yeni bir günün başlangıcı. Bu hafta yeni astrolojik yılın başlangıç enerjisini bize sunacak olan bir Koç Yeni Ayımız olacak ve başlangıçlara  bayılırız Yeni baharlar, yeni yılın gelişi, yeni doğan insan ve hayvan yavrular, yeni bir kitabın kokusu, yeni filizler… Daha da sayabilirim… İçimiz tuhaf bir sevinç, heyecan ve umut hissine açılır çünkü potansiyeli görebiliriz ve potansiyelin taşıdığı sonsuz olasılıkları türlü çeşitlerde hayal edebiliriz.

Ama bunun yanında, sıklıkla ilginç bir şey de yaparız, yılda 365 defa yeni bir güne uyanırız, sonsuz potansiyel taşıyan bir güne. Ve daha en başından olabilecek her türlü şekilde olumsuz düşünürüz! Ya yılda 52 defa yeni bir haftaya uyandığımız Pazartesi sabahları? Yine sürünerek yataktan kalkıp, istemeye istemeye günün, haftanın rutinine başlamak? Oysa her nefesle yeniye başlamaya karar verebiliriz ve bunun için sabah gözünüzü açtığınız saatten daha uygununu düşünemiyorum.

2016 yılının başında, sabah alışkanlıklarının önemini vurgulamak ve uygulayabileceğiniz çeşitli yöntemleri paylaşmak için bir sayfa yaratmıştım, ana menüdeki Yöntemler kategorisinde görebilirsiniz. “Mutlu ve Sağlıklı Günler İçin” başlığını taşıyan bu sayfaya zaman zaman yeni bilgiler ekliyorum. Çünkü güne nasıl başladığımız çok önemli, günümüzün ilk saatleri bütününü etkiliyor, bir şey nasıl başlarsa öyle devam ediyor. Bunun için deyimlerimiz bile var! Yani gün içindeki verimliliğimiz, olumlu seçim ve tepkilerimiz kesinlikle sabah ilk iş düşündüğümüz, yaptığımız ve söylediğimiz şeylerle doğrudan bağlantılı. Peki, bu sayfa Yöntemler kategorisindeki diğer sayfalara nazaran ne kadar ilgi alıyor? Maalesef diğerleriyle karşılaştırıldığında neredeyse hiç! 2019 yılı başından beri üç ayda bu sayfa sadece 650 defa tıklanmış! Sevgili dostlar, siz ne kadar akşamları bereket, bağ kesme, meditasyon, mor alev enerjisi, vs., çalışmaları yaparsanız yapın, sabaha günü yaşamak istemiyorum veya kim bilir nelerle mücadele edeceğim anlamına gelecek şekillerde başlarsanız, gününüz de yaşamak istemediğiniz hallerde geçer!

Ben sabah insanıyım, sabah erkenden işe koyulmanın da büyük bereket ve üretkenlik getirdiğine inanıyorum, siz artık bunu biliyorsunuz. Ama herkesin benim gibi sabah gün ışımadan kalkmaya ihtiyacı yok. Kimimiz de geceleri sever. Ancak hepimiz bir şekilde, uyumak ve sonra da er ya da geç sabah uyanmak zorundayız. Bu doğanın kanunu. Uyuyarak bedeni kendini toparlaması için fırsat tanımalıyız. Bütün bunları söyledikten sonra, gerçekten ısrarla öneriyorum, saat kaçta uyanırsanız uyanın, gülümseyerek uyanın, yeni güne şükrederek kalkın, gününüzü gözünüzde canlandırın ve eğer isterseniz, bahsettiğim sayfadaki yöntemlere de bir göz atın. Yani gün içindeki enerjinizi bilinçli olarak BELİRLEYİN. Bir deneyin, zamanım yok demeyin, bir-iki dakika her şeye ayırabiliyorsunuz. Telefonunda sabah alarmı çalar çalmaz daha kalkmadan Facebook ya da Instagram akışını kontrol eden çok sayıda insan tanıdım. Onun yerine kendinize ya da güne güzel bir şeyler söyleyin. Günün niyetini ilan edin. Enerjinizi düzenleyebileceğiniz o kadar kısa, saniyede tamamlanacak, öyle pratik şeyler var ki! Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, kazanacak çok şeyiniz var. Bütün bunlardan dolayı, geçen yılın sonunda yeni yıla hep beraber şükran egzersiziyle girmeye karar vermiştik, hatırlıyor musunuz? (Bağlantısı burada) Evet, evet, neredeyse güne olumlu başlayın diye yalvaracağım ama siz de biliyorsunuz bunun önemini.

Bakın Ann Albers aracılığıyla Melekler bu konuda ne diyor (visionsofheaven.com):

***

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Varsayın ki, bütün sorunlarınız sadece uyanmanız gereken rüyalar olsun. Düşünün ki, yarın sabah uyanabilir ve daha gözlerinizi açmadan kendi kendinize “Ah, vay!!! Hatırladım ben hayranlıklar uyandıran bir yaratıcıyım! Bunu unuttuğum bir rüya gördüm! Ne kadar fenaydı. Ne kadar keyifsizdi. Çok şükür, şimdi hatırlıyorum!” diyebilirsiniz.

Sonra, orada yatağınızda yatarken bilinçli olarak gününüzü tasarlamaya başlayın. Gün içinde başarmak istediklerinizi düşünün ve meleklerinizden yardım isteyin. Hayatınızdaki sevdiğiniz insanlar listenizi sıradan geçirin ve hepsinin mutlu ve sağlıklı olduğunu düşünün. Kendi bedeninizin güçlü ve sağlıklı olduğunu düşünün. Sonra da kendinizi aynen orada ama gün bittiğinde gece yatarken düşünün, günün nasıl geçmiş olduğu konusunda tatmin olmuş, sevilen ve mutlu hissederken.

Şimdi, sevgililer, ayaklarınızı yere koymaya ve hayatınıza devam etmeye hazırsınız!

Siz yaratıcılarsınız. Günlük olarak ne kadar bilinçli niyetle istediğinize karar verirseniz, hissederseniz ve odaklanırsanız, sizin hayatın kaprislerine ve cilvelerine boyun eğmeniz yerine, hayatınız sizin arzularınıza ve iradenize uyacaktır.

Elbette istisnalar vardır. İsteklerinizin tamı tamına hayal etmiş olduğunuz gibi gerçekleşmediğini görebilirsiniz. Onun yerine, “o ya da daha iyisine” sahip olacaksınız. Bir başkası için yaratamazsınız ama onun yarattıklarını destekleyebilirsiniz. O kişiyi, onu sağlıklı, bereketli, mutlu, kendini ifade eder şekillerde, ya da onlar için dilekleriniz neyse o halde zihninizde canlandırarak daha iyi bir gerçekliğe “davet” edebilirsiniz.

Sevgililer, günlerinize bilinçli olarak başlayın. Yataktan gününüz hakkında homurdanarak kalkmak yerine, uyanın ve “Ah, evet! Ben bir yaratıcıyım! Benim bugün yaratmak istediğim budur! Ben bugün bununla ilgili yardım istiyorum! Çok teşekkürler Yaratan! Çok teşekkürler Melekler! Bugünün sonunda ne kadar harika hissedeceğimi zihnimde canlandırabiliyorum!” Bunu yapmaya devam edin ve çok kısa sürede günlük gerçekliğinizin ne kadar daha mutlu ve mucize dolu bir varoluşa dönüştüğünü göreceksiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, ben olumlu sabahlar yaşamanın hayatımızda ne kadar büyük değişikliklere yol açtığına defalarca şahit oldum. Elbette insanız, bazen de olumlu uyanamıyoruz ama farkındalığımız yüksek olduğunda bilinçsizce olumsuz düşünmek yerine sizi aşağıya çeken o düşünce helezonunu yakalayıp durdurabilir ve zihninize yeni bir yön verebilirsiniz. Unutmayın, zihin sizin sahibiniz değil, siz onun sahibisiniz ve zihin siz ne isterseniz, eksiksiz yerine getirir. Zihni dostunuz yapın. Ona olumlu komutlar verin.

“Bugün hayat amacımı elimden gelen en iyi şekillerde, en rahat, kolay, keyifli, neşeli, bereketli, sağlıklı yollardan yerine getirmeye hazırım. Evren ben sana ve getirdiğin fırsatlara açığım, gelen yardımları kabul etmeye açığım.” benim için iyi bir başlangıçtır. Bu niyet ve gününe göre çeşitlemeleri yıllardır her sabah kalbimden evrene tekrarlanır. Ve ego bilmek ister “İyi ama bugünkü hayat amacını bilmiyorsun!”, ben de cevaplarım, “Evet şu anda bilmiyorum ama mutlaka karşıma çıkacaktır, sen telaşlanma. Evren bize fırsat verecektir. Ve unutma, her gün dünyayı tek başına kurtarmak zorunda değiliz.”

Hepinize her gün harika yeni başlangıçlar diliyorum! Yöntemler bölümündeki sabah önerilerine bir göz atmanızı gerçekten öneririm, uygulamaya karar verebilir veya belki bu sayfadan ilham alıp kendi sabah rutininizi oluşturursunuz. (Bağlantısı burada)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Bu sabaha bugünden itibaren sabah meditasyonuna başlama niyeti ile uyanmıştım.yine unutkanlığıma denk gelmişti ki(ne çok şeyi unutuyoruz aslında bilinçli olarak) mesaj geldi.şükürler olsun ☺

    Liked by 1 kişi

  2. Mor Alev’i “Başta gör” şeklinde ayarladım, kaçırdığım başlıklar olabilir ama, yıllardır okurum yazdıklarınızı.
    Hazır olana bilgi gelir diyor ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum..

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev,

    Bizimle bu guzel paylasimin icin sana cok cok cok tesekkur ederim!

    Ben haftalardir gozlerimi acarken daha aklimdan ilk olarak sunu geciriyorum “Yeryuzu sevgi, gokyuzu umut!”. Bunu subat ayinda Yaratan’in verdigi bir ilhamla, ilk basta bilincli olarak soyluyor ve hissediyordum. Hayal ediyordum, koskoca yeryuzunun, kitalarin denizlerin hepsi sevgi! Gokyuzune baktigimizda ise, umut ve motivasyon goruyoruz tum canlilar olarak! 🙏🙏🙏

    Birkac gun icinde bu bilincaltima kadar isledi ve bu gerceklikte uyanmaya basladim. Fazla uzun surmedi,cunku gercek bu 💜 Simdi gecmiste, kalbim kirik ve korku dolu uyandigim sabahlari hafizami zorlayarak zor hatirliyorum. Belki bu cumleyi ve dusunceyi kullanmak isteyenler olur 🙏 Suanda alarm kurmus gibi ben bunu tum hucrelerimde hissederek uyaniyorum, tum gezegenin sevgi,umut ve motivasyonla kapli oldugunu bilerek. Cunku her bir gun, minik bir hayat aslinda hepimiz icin, her bir uyku minik bir diger hayata yani diger gune gecis asamasi gibi. Cok sukur🙏

    Sevgilerimle! 💜

    Liked by 4 people

  4. Bu sabah kalktıgımdan beri Allaha şükür diyorum. içimde tarif edilemeyen bir çoşku bir sevinç herkese sarılmak istiyorum. Bahar geldi hoş geldi. Hamdolsun şükürler olsun.

    Liked by 1 kişi

  5. Bu sabah farklı bir umutla dönüşümün ayak sesleriyle uyandık. Ve tüm paylaşılan bilgiler kanallıklar hepsinin fazlasıyla işe yaradığına ,aydınlanma yolundaki yapı taşlarımız olduğuna inanıyorum.
    Yeni ‘Biz’e merhaba ..En derin şükran ve sevgimle ❤

    Liked by 2 people

  6. Ben her sabah uyanır uyanmaz .Günaydın yer yüzü , günaydın Gök yüzü , günaydın sevgili baş meleklerim (isimlerini teker teker saymaya çalışırım)günaydın kuşlar ,günaydın Ay dede, günaydın sevgili Güneş sizi seviyorum derim . Yüzümü yıkamak için musluğu açtığımda ise günaydın sevgili Su seni seviyorum derim ve günüme başlarım.

    Liked by 3 people

  7. Böyle bir bağlantıdanmhaberim yoktu öncelikle hatırlatma ve yol göstericilik için teşekkür ederim. Ben hayatım boyunca sabaherken kalkmaktan pek hoşlanmadım. Ama yaklaşık 3 haftasır sabah 5’te kalkıyorum ve güne mesitasyom, yoga ile başlıyorum. Hayatımdaki, bedenimdeki ve doğal olarak enerjimdeki değişim muhteşem. Belki birilerinin kalbine dokunur🙏🏼Sevgiyle:))

    Liked by 2 people

  8. En son 650 defa tıklanmıştı,bayağı tıkladık :)) rekor kırmış olmamız lazım,merak ettim kaç oldu ?destekçileriniz olarak hepimiz sizinleyiz sevgili moralev.. teşekkür ederiz sayenizde teşekkür etmeyi öğrendik bol bol..

    Liked by 2 people

  9. Ben her sabah kalktıgımda yüce Allaha ve meleklerime bana verilmiş yasam hediyesi için sonsuz tesekur ederim gülerek baslarım güne niyetlerimi sunarım şukran duygusuyla gün içinde uygun oldugum vakitlerde yada aksam olumlamalar ve meditasyon yaparım kendimi ve herkezi herseyi sonsuz seviyor ve koşulsuz kabul ediyorum sonsuz tesekur ederim size moralev sizin rehberliginizde ve muhtesem ışıgınızda yürümek mucizenin ötesidir sevgilerimle

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.