Bırakın Aksın

Korku, öfke, hayal kırıklığı, yalnızlık, hüzün veya tek başına bırakılmış hissetmek tamamen  normaldir.

Bu şeyler, sadece siz kendi özgür iradenizle onlara tutunmayı ve beslemeyi sürdürmeye  karar verdiğinizde birer sorun haline gelirler. 

Bu duyguların her birine sanki akarsuyun ortasındaki bir kayaymışsınız gibi davranın; İzin verin su çevrenizden akıp gitsin, bilin yollarına devam ederken size sadece bir an için dokunacaklar. – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2021 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Sevgili Mor Alev son zamanlarda bunun farkındalığını yaşıyorum. Kendime tşk ediyorum. Geldigim nokta icin binlerce şukurler olsun. Bugün okuyunca çok mutlu oldum. Herkese sevgiler.

    Liked by 2 people

  2. “Bırakın aksın” bana “izin ver olsun” u anlatıyor. İnsan varlığın enerji genetiği ile getirdikleri üzerine her deneyimde yeni pek çok korkuyu, inancı, koşullamayı kendine ekliyor olması inanılmaz. Tüm bunları bilinç altına yerleştirmesi inanılmaz olduğu gibi bilince çıkartmaktaki dirençleri daha da inanılmaz.
    Ne kadar karmaşık bir dönemde yaşıyoruz….beynimiz yanıyor..bu yangını söndürmekteki en büyük desteklerden biri olduğunuz için bir kez daha teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  3. Bütün gayretimle deniyorum ancak o akarsuyun hızının gücünün kayadan birşeyler götürmediğine , kayayı zedelemediğine, yormadığına , yıpratmadigina ,zorlamadigina emin miyiz ? 😥😥

    Beğen

    1. Sevgili Yasemin, bu bir metafor. Bunun çok benzerini daha on gün kadar önce paylaştım. Siz atmosfersiniz, geri kalan her şey hava durumu diye… Haydi çok benzer bir başka metafor kullanalım, siz gökyüzüsünüz, bulutlar gelir ve geçer. Yani siz duygu değilsiniz. Siz kalıcısınız, duygu geçici. Ama şimdi erozyona üzülmek isterseniz, siz bilirsiniz. Veya duygunun mesajını alıp yola devam edersiniz. Sevgilerle

      Liked by 2 people

  4. Sevgili Moralev,
    olaylara bakışım hep “olduğu kadar” mantığı ile ilerler, hayattaki negatif şeyleri de “ne yapalım bu da böyle olacakmış” diye sakinlikle karşılarım. Ancak son bir kaç haftadır hiç anlam veremediğim şekilde geceleri uykudan uyanıp sabaha kadar olumsuz şeyler düşünüyorum. Düşünürken de bunun çok saçma olduğunu bildiğim halde neden düşünmeye devam ettiğimi sorguluyordum. Hatta son bir haftadır dilimde keskin acıyla uyanıyorum ki uyurken dilimi ısırdığımı fark ettim. Düşünürsen başına gelir dedikçe daha büyük bir korku ile daha fazla düşünmeye başlıyordum. 3D içine çekiyormuş gibi beni. Bu mesaj öyle bir anda geldi ki, ne olduğumu, yolumu, huzurumu tekrar hatırlattı. Şimdi derin bir nefes çekip, dengeye geri dönme vakti. Şükürler olsun.

    Liked by 1 kişi

    1. Evet sevgili İskender, geçen gün dolunayı çevreleyen enerjiyi anlatırken ilk defa delibozuk sözcüğünü kullandım. Ve fırtına bizi içine çekiyor ama her seferinde bunu fark ettiğimizde tıpkı söylediğiniz gibi yolumuzu, huzurumuzu, gerçekte ne olduğumuzu hatırlarsak, tekrar tekrar ayağa kalkıp üzerimizdeki tozu silkeleyip yola devam edebiliriz. Yani, hissettikleriniz normal. Yaratıcı kaos kasırgası gibi… Bu yazdıklarınızın diğer okuyuculara da yardımcı olacağına inanıyorum. Teşekkürler

      Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev,
    Yollar alindi, degisimler, donusumler, kaoslar, ölüm ve yeniden dogus döngüsünün tek bedende yasanmasi… Ama bana yillardir miras kalan, ara ara ugrayan, kendini hic unutturmaya niyeti olmayan kronik sistitime bugun tekrar cok yogun odaklanmistim. Daha once yaptigim sifa ve farkindalik calismalariyla isi hastalik duzeyinden indireli cok oldu ama hep bir ufak rahatsizlik olarak ugramaya devam etti. Tam bugun “neyi tutuyorum hala bosaltim sistemime kodlayip, ne mesanemin yuzeyine yapisip aci gibi sinirlarima yapisip da salinamiyor o sinirlari zorluyor” vs diye dusunurken mesajin basligi beni cok guldurdu. Bu vesileyle zamanla 10 ustunde 2lere indirdigim bu rahatsizligi sifirlamayi amacliyorum. Simdiden sadece icime bakmak, kabullenisin kudretinde oturmak, tatli bir alcakgonulluluk ile fiziksel bedenin hem yogun gucunu hem de ne kadar kirilgan olabildigini bir kez daha gormek cok iyi geldi… Cevabi buluyor gibiyim, bu kirilganliga acilmakla ilgili hem anatomi bolgesi olarak hem gorev olarak bunu anlatiyor simdi bana. Sadece stres, uzuntu, hayalkirikligini elemek degil, biraktigi kirilgan nazik durgunlugu da yeterince yasamak,onurlandirmak gerekiyormus. Yasadigim her bir surecin beni meslegimde de ilerletmesi, sifaci yapmasi beni cok mutlu ediyor. Seninle paylasma firsati icin cok tesekkur ederim,sevgilerimle🙏

    Liked by 1 kişi

  6. Bazen fazla dokunuyo olsada akıp gidiyor şükür….moralev iyiki varsınız desteğiniz büyük 💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.