Yaratın! – Konsey (Mesaj 210)

MagicBugün ne yaratacaksınız? Siz bir yaratıcı varlıksınız, sizi yaratan Varlığın benzeri olarak şekillendirildiniz ve size özgür irade verildi. Haydi bunun bir kısmının ne anlama gelebileceğini kısa bir süre inceleyelim.

İzninizle bir şey yaratacağınızı söyleyerek başlayalım. Yaratamayacağınız tek şey hiçbir şeydir. Düşünceleriniz olacak. Kararlar vereceksiniz. Deneyimleriniz olacak ve fikirler oluşturacaksınız. Bazı düşüncelerinizi fiziksel şeylere çevirmeye de karar verebilirsiniz. Nasıl yaratmayı düşünüyorsanız, geri kalan her şey de yaratıyor.

Şimdi, enerjinizin bir kısmını o şeylere iyi ya da kötü olarak bakmak için kullanabilirsiniz. Elbette, bunu yapma beceriniz ve özgürlüğünüz var, yapmış olduğunuzu yargılama becerisi. Ve bunu yaptığınız zaman da, büyük ihtimalle o şeyi yapmış olduğunuz için kendinizi de yargılama olasılığınız çok yüksek hatta kendinizi yargıladığınız için yargılamanız. Ve böylece bir kısır döngü yarattınız. İyi isim. Onlar kısır ve olumsuzdur.

Bununla beraber, en yüksek emeklerinizi her düşüncenizi, her kelimenizi, her davranışınızı birisi veya herkes için bir şeyleri geliştirmek, iyileştirmek için kullanmayı seçme özgürlüğüne de sahipsiniz. Hatalar yapacak mısınız? Evet, muhtemelen yapacaksınız. Her zaman öğreniyorsunuz. Her zaman geriye bakıp başka şekillerde yapabileceğiniz şeyleri görme becerisine sahipsiniz. Tekrar o yargılama alışkanlığına düşebilirsiniz. Veya, sadece bir dahaki sefere onu başka şekilde yapmaya karar verebilirsiniz. Çoktan olmuş şeyler için kendinizi hırpalamaya harcadığınız enerji ve zaman yerine, bu becerinizi yeni seçimler yapmak üzere yeni yollar görmek üzere kullanabilirsiniz. Böylece deneyimi de çok daha yüksek enerjili bir şeyin sebebi yapabilirsiniz.

İyi olanı artırabilirsiniz. Güzel olanı çoğaltabilirsiniz. Kendinize, diğerlerine, Bütüne faydası olanı çoğaltabilirsiniz. Bu sizin alabileceğiniz ve yaşamınıza akıtabileceğiniz bir karardır. Ve bunu yaptığınızda, herkesin ve her şeyin enerjisini kesinlikle yükseltirsiniz. O karardan fayda görmeyecek hiçbir şey yoktur.

Yani, biz burada ne diyoruz gerçekten? Çok daha iyi kavrayabilmeniz için oldukça dolambaçlı bir yoldan devasa güce sahip ilahi bir varlık olduğunuzu söylüyoruz. Tek bir atomundan bile ayrı olmadığınız dünyanız üzerindeki etkinizin enginliği tarafınızdan bilinemez… yani henüz bilinemez. Bulunduğunuz anda bilinçli farkındalığınız bütün bunu içerecek kadar büyük değil. Ancak, size anlattıklarımıza güvenmeyi seçerseniz, işte o zaman, sizin söyleyişinizi kullanırsak, bunu bankaya teminat olarak götürebilirsiniz. (Mor Alev: Yani hayatınızın her köşesinde bunun kanıtını görebilir, buna güveninizin boş çıkmadığını görebilirsiniz.)

Ve çok yakında vakit gelecek, farkındalık ve becerileriniz bilmiş olduğunuzun o kadar ötesine geçecek ki buna inanmak için büyük bir baskı altında hissedeceksiniz. Hatta, burada yapmayı öğrendiğiniz şey buna inanmaktır. Eğer inanabilirseniz, bir süredir hakkında konuşmakta olduğunuz “yeni siz” haline gelmeyi de öğrenebilirsiniz.

Ve şimdi orijinal soruya geri geldik. Bugün ne yaratacaksınız? İçinde varlığınızın da barındığı kolektif bilinç alanına ne katkıda bulunacaksınız? Önünüzdekine nasıl tepki vereceksiniz? Seçim sizin, ancak bulunduğunuz yerden başlamaya ihtiyacınız var. Bir başka yerden başlamak isteyebilirsiniz ama o yol bir yere çıkmaz. Bulunduğunuz yerden gelişime başlama onuru, şerefi ve becerisine sahipsiniz. Haydi atılın!

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Günaydın mor alev günaydın arkadaşlar bu sabah kalktığımda Bugün ne yaratabilirim? İçinde varlığımında olduğu kolektif bilinç alanına ne katkıda bulunabilirim sorusunu kendime sordum ve sevgi ile mor alev çalışması yapmıştım o kadar güzel bir eş zamanlılık ki anlatamam bu yazı tam da yerinde geldi inanılmaz mutluyum .farkındalığımın artmasında ve gelişimimde katkın çok buyuk varlığın güç veriyor mor ) şükürler olsun seni seviyorum MOR SİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR

    Liked by 2 people

  2. Her sabah o gün yaratmak istediğim “duygulara” odaklanıyorum, Yaratan’a sukrediyorum, kendimi onun kalbinde duyumsuyorum. Her bir element,mineral,taş, rüzgar,hayvan, bitki canliligini selamliyorum, her zerresi canli bi dunyadan bana gereken harekete gecisi dileyerek,en yuksek potansiyelde ve tamamiyle egomun kavgasindan ozgur bir sekilde butunun hayrina yasamaya niyet ediyorum. Her bir gun yeni bir hayat,her gece bir ölüm benim icin,boylece olumden de korkmuyorum,uzulmuyorum ve engellemiyorum kendimi.
    Sihirli, capcanli, enerjik gunler dilerim hepimize 🙏

    Liked by 1 kişi

  3. Merhaba Mor Alev Bazı düşünceleri fiziksel şeylere çevirmeyi deneyebilirsiniz.Bu nasıl mümkündür?nasıl bir çalışma gerektirir?Bizi bu konuda biraz daha aydınlatırsanız çok sevinirim.Ben kendi adıma şunu yapabilmeyi çok isterim sayısız miktarda ekmek yaratabilmek,Sebze,meyve yaratabilmek ve onları ihtiyacı olanlara ücretsiz vermek gibi ?Bunları nasıl yapabilirim?Nasıl yaratabilirim?

    Beğen

    1. Sevgili Funda, burada yaratımın ne olduğunu düşündüğümüz çok önemli. Örnek 1: Canınız bir yemek ister, yani onu düşünürsünüz ve karar verirsiniz, eğer tarifteki her şey evde yoksa alışveriş yaparsınız ve o yemeği elinizden gelen en güzel şekilde hazırlar, sonra da afiyetle yersiniz. Bu yaratımdır. Düşünceyi fiziksele çevirdiniz. Örnek 2: Biraz daha büyük bir şey düşünelim. İlham gelir. Belli bir mesleği icra etmek istersiniz. Onunla ilgili araştırma yaparsınız. Veya en baştan zaten ben bunu yapamam, nerde bende o şans/beceri/destek, vs. diye mazeretlerle kendinizi durdurursunuz. Düşünce yaratıma girmemiştir. Ama diyelim ki araştırmayı yaptınız. Belki çok kolay belki de tam tersi çok zor göründü. Ama siz bunu niyet ettiniz. Umutlu ve heveslisiniz. O mesleği icra ederkenki görüntü gözlerinizin önünden gitmez. İyi hissedersiniz. Çekim gücü yasası çalışmaya başlamıştır. Araştırma devam eder. Burslu veya dışarıdan okuma olasılıkları karşınıza çıkar belki. Belki birileri size ben senin için buradayım, sana yardımcı olacağım der. Ama gözler ve kulaklar açık olmalıdır. Çünkü karşınıza çok ilginç fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları tek tek değerlendirmek size kalmıştır. Belki birini değerlendirirsiniz, ve şimdi çoktan yola çıktınız. O mesleğe uzanıyorsunuz. Asla moralinizi bozmaz, kararlı davranırsanız, hedefinize ulaşırsınız. Belki son görüntü, ilk hayalinizdeki gibi değildir. Ama siz de geliştiniz, arzunuz ve yaratım kapasiteniz de. Siz izin verdiniz ve gerektiğinde harekete geçtiniz. ve şimdi neşe-keyif-coşkudasınız. Çok daha iyisi gerçekleşmiştir.
      Yaratım, sihirbazın değneğini sallayıp birden bire şapkadan tavşan çıkarması değildir. Aşamaları vardır. Ve bu aşamalar çok önemlidir. Araya zaman girer. Çünkü bizler bir anda istediğimizi yaratsak büyük ihtimalle bilinçsizce saçmalıklar yaratırdık. Lütfen ana menüdeki yöntemler bölümüne bakınız. Yaratımla ilgili oldukça fazla bilgi bulacaksınız. Biz buraya insan olmaya geldik. İnsan olarak yaratacağız. Yaratırken diğer insan arkadaşlarımıza da hem örnek, hem de yardımcı olacağız. Yapmadan veya harekete geçmeden yaratmak bizlerin seçtiği bir şey değil, biz fizikseldeyiz. Ama haydi bir üçüncü örneği verelim: Bir hayat arkadaşı için dua ediyorsunuz. Bunun için heveslisiniz, bunu çok diliyorsunuz, içinizdeki sevgiyi o çok özel insana akıtmak istiyorsunuz. Ve bir gün birisi belki oturduğunuz ya da çalıştığınız binadan çıkarken selam veriyor, sizinle dostça konuşuyor. Ve siz ona dostluk göstereceğinize şüpheleniyorsunuz veya ona hiç dikkat etmiyorsunuz. Siz sadece aklınızdaki senaryoya bağlısınız. Şöyle tanışırız, böyle görünür, işi de şu olur, vs… Halbuki, eşinizi yarattınız ve sonra da fırsatı teptiniz. Belki o insan hayat arkadaşınız olmayacaktı ama sizi potansiyel hayat arkadaşınızla tanıştıracaktı. Bilmiyoruz.
      Yani eğer, yiyecek yardımı yapmak istiyorsanız ya varolan yardım dernekleriyle çalışın, ya da kendiniz bir hareket başlatın. Sebze-meyve üretmek ve paylaşmak istiyorsanız, bunun için harekete geçin. Bırakın ilham sizi nereye götürüyorsa, hangi fırsatları karşınıza çıkarıyorsa, olumlu düşünün ve kabul edin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Liked by 2 people

      1. Çok teşekkür ederim Mor Alev Aslında 20 dakika kendimi Mor Alev ile arındırdıktan sonra titreşimlerimi yükseltip zihnimde birşeye odaklı kalıyorum yaklaşık 30 dakika kadar ve hemen ertesi gün odaklı kaldığım o şey hayatımda bir şekilde tezahür ediyor.Şükürler olsun.Farklı bir sitede okuduğum bir yazı sanırım kafamı epey karıştırdı.İyiki Varsın Mor Alev,Seni Seviyorum❤️❤️❤️

        Beğen

        1. Sevgili Funda, yukarıda yazdığınız “bir şekilde” olayı tam olarak anlatıyor. Yani ya ilham geliyor, ya birisinin aklına sizin için o şeyi iletmek geliyor, vs. vs.. Hepsi ilahi olanın yönlendirmesini almak, içinden gelene evet demek anlamına geliyor. Ve siz de bunu kabul ediyorsunuz. Sonra da döngüyü şükranla kapatıp bir sonraki sonsuz yaratım döngüsüne giriyorsunuz. Sevgilerimle

          Beğen

      2. Bu yaratımın neresi ilahi, 3b olmaktan farkı yok. Bu yazılar kişisel gelişimden öteye götürse keşke bizi.
        Yaratmak yaratmak yaratmak
        Nasıl? Her zamanki gibi
        Meleklerle üstatlarla iletişim kurmak
        Nasıl? Sembollerle.. Kuş tüyü, tekrarlayan rakamlar, içsel biliş yani olağan şekillerde
        Tüm bunların ilahi olduğunu vs söylüyorsunuz. Bunlar da sınır değil mi
        Sonsuz olduğumu hissedemiyorum, ben tanrıysam ve sınırsızsam boyutlara açılmak istiyorum

        Beğen

        1. Sevgili BaşharfiS, insan ilahidir. Yaptığımız her şey kutsaldır. Bu yazının anlamı da budur. Sizin yeni bir okuyucu olduğunuzu sanıyorum. Lütfen yaratımla ilgili eski yazılara bakınız. İşaretlere gelince, ilk iletişimden bahsediyorsunuz. Tüyler, rakamlar, vs… Egosuna sıkı sıkıya tutunmuş bir insanı tehdit ediliyormuş hissinden uzak tutan şeylerin kullanılmasının nesi yanlış? Ve evet, egolarımız, küçük benliklerimiz konuşmayı sever, her an konuşuruz ve dinlemeyiz. Okuduğumuzu bile anlamadığımız çoktur. Bundan dolayı susma egzersizleri yani meditasyon çok büyük katkıda bulunan bir araçtır. Sınırı siz koyuyorsunuz. Ben değil. Hissetmenize ne kadar izin veriyorsunuz? Ne kadar şükrandasınız, ne kadar sevgidesiniz? Ne kadar dinliyorsunuz? Kalbiniz ne kadar açık? Geleni kabul ediyor musunuz? Yoksa benim yarattığım senaryoya uymuyor diye görmezden mi geliyorsunuz? Yine ilgili eski makalelere bakmanız yardımcı olacaktır. Sevgilerle

          Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Moralev,

    19 Gün önce babamı kaybettim. Henüz çok genç idi ve bu hayatta en güvendiğim, varlığı bana en çok huzur veren insandı. Onu çok özlüyoruz, dua ediyoruz. Bazen bu acı katlanılmaz oluyor. 3-4 aydır sayfanızı takip ediyorum ve beni daha farklı bir sürece hazırladığını düşünüyordum. Fakat şimdi görüyorum ki son zamanlarda yaşadığım gelişim beni babamın ölümüne hazırlamış. Sayfanızda ölüm ile ilgili yazılar araştırdım ama bulamadım. Ben bu hayattaki tüm anlamamımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Hayatımda güzellikler yaratmak bile bazen anlamsız geliyor. Ölüm nedir? Ölüm kişinin seçimi midir?

    Umarım cevaplarsınız.

    Teşekkürler..

    Beğen

    1. Sevgili Crnkmssz, öncelikle size sabırlar diliyorum. Ölüm, yaşam kadar doğal ve hayatın bir parçası. Bir geçiş. Ama bizler ölümün bir son olduğuna inandığımız için çok acılı geliyor. Ölüm bir son değildir. Ölüm bizim karar verdiğimiz bir şeydir, oluş şekli ne kadar farklı olursa olsun ve bir şeylere hizmet eder. Şu anda ne siz ne de ben bunu tam olarak anlayamıyoruz. Zor geliyor. O yüzden yas danışmanlığı diye bir şey var. Önerim yas danışmanlığı almanızdır. Bunu babanızı unutmak için değil, kendinizi toparlamak ve onun hayatınıza katkısını onurlandırmak için yapacağınız bir şey olarak görün. Hayatı bırakmanız, neşe-keyif-coşkudan uzaklaşmanız herhalde babanızın en son istediği şey olurdu! Son aylarda ölüm ve kayıpla ilgili en az 5-6 yazı yayınladım. Birkaç örnek burada: https://moralev.com/2019/04/23/nese-keyif-coskuyu-kucaklamak-ne-olursa-olsun/
      https://moralev.com/2019/04/09/yeshua-nefesin-degeri/
      https://moralev.com/2019/03/26/melekler-ufak-olumler-yeni-dogumlar-ve-dahasi/
      https://moralev.com/2019/03/13/melekler-degisim-ve-kayip/
      Sevgilerle

      Beğen

  5. Yaratimin ne kadar gerceklestigi, ilahi oldugumuz gercegini ne kadar kabul ettigimiz ve kalbimizi ne kadar sevgiye actigimiz da tamamen bizim secimimiz. Ozgur iradenin bedeli, fizikselde bulunmamizdir,3Ddir. cunku ozgur iradeyi deneyimleyebilmek icin bunu sectik,yaratimlar arasindaki benim “surec” dedigim, gelisim donemlerini deneyimlemeyi sectik. O yuzden sihirli degnek sallayip var etmiyoruz. Onu zaten muhtemelen baska boyutlarda yada bu gezegene gelmeden once yapiyorduk. Burada insan olmayi, insanligin yeteneklerini, ayrilik bilincinde dahi yaratimi deneyimlemek icin variz. Yine de basta soyledigim gibi, ne kadar kalpten yada ozden yasadigimiza da biz karar veriyoruz. Dolayisiyla her turlu sonucu da kabul etmenin olgunlugu bir kere oturmali, bu olgunluk olustu mu, gerisi geliyor.

    “Mucize isteyenler; mucizelere kalbini nasil acacagiyla ilgilenmeli,mucizeyi yonlendirmeye calismakla degil” kanaatindeyim. Burada aklima hep blogdaki “Uzerinize dusen katkiyi yapin” yazisi geliyor, blogla tanistigim ilk kanallik yazisi 💜 Sevgiler, kiymetli biricik Mor Alev 🙏

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.