İç ve Dış Ödüller

Sevgililer,

Bu geçişte kimse bir diğerinden daha fazla parlamayacak.

Evrenlerin tanrıları/tanrıçaları olduğunuz doğru olsa da, aynı zamanda hızlı değişim sanatçılarının oluşturduğu sevecen grubun bir üyesisiniz. (Mor Alev: “Change artist” yeteneği hızla kostüm değiştirip sahneye yeniden ve başka rollerle çıkmak olan sanatçı) Bundan dolayı kimsenin becerileri bir başkasından daha büyük ya da daha iyi değil. Sizler grup/ekip ödülleri alacak/sahip olacak/başaracaksınız.

Ödül modelleriniz 3D mükâfatlar ve onurlandırılmalardan kaynağını aldığı için bu düşünce, büyük ihtimalle inanmaya yönlendiğinizin tam tersi olabilir.

Geçmiş yaşamlarınızda özellikle benzersiz kuvvetli hayatlar yaşadınız, siz yıldızdınız, küresel gücün merkezleriydiniz, o hayatta kişisel dünyanız ne kadar enginse o boyutta gücünüz vardı. Bu geçiş ve değişimde büyüklüğe ulaşmanızın sebeplerinden biri de budur. Çünkü yeryüzünü ve tüm yeryüzü varlıklarını bu geçişten geçirmek, değiştirmek için hepiniz, geçmiş yaşamlarınızda edindiğiniz becerilerinizin HEPSİNİ ve bunların üzerine pek çok farklı yeteneğinizi de yanınızda getiriyorsunuz.

Fakat geçmiş yeryüzü yıldız hayatınıza ya da hayatlarınıza dair parçaları bir bakıma yeniden yaşadığınızdan ve şu anda bulunduğunuz duygusal, fiziksel ve ruhani yere gelmek için çok şeyden vazgeçtiğinizden dolayı, şanınızın, zaferinizin nerede olduğunu merak ediyorsunuz.

3D’de ödülleriniz kalabalıkların övgüsüyle ya da dışa dönük hallerde mali veya duygusal neşe-keyif-coşkuyla işaretlenmişti. (Mor Alev: Ödülleri bu işaretlerle tanıyordunuz, dışa dönük ve dışarısı kaynaklı olmalıydı). Bu ödüller başarılabilir olmaya devam ediyor, ancak bu bir içten-dışa geçiş (değişim) olduğu için kendinize verdiğiniz ödüller en önemlileri ve en kolay sahip olabildiklerinizdir.

Bu, siz açlık içinde kalacaksınız ya da sokaklarda yaşayacaksınız demek değildir. Onun yerine en temel ve öncelikli ödülünüz diğerlerinin sizin hakkında ne düşündüğü değil, kendinizin kendi hakkında ne düşündüğünüzdür. Sevgi ve neşe-keyif-coşku felsefeleriniz her gün en katı haliyle 3D de kalanlar tarafından test edilirken bu sizler için zor bir geçiş parçası.

İşte bundan dolayı insanlar ve evrenler tarafından aldatılmış gibi hissediyorsunuz. Ödülleriniz nerede? Geçmiş hayatlarınızdaki liderliklerinizden dolayı deneyimlemiş olduğunuz ödüllerinizi isteseniz de, bu ne geçmiş ne de gelecek.

Gücünüzü ruhani yönden kabul eder etmez, duygusal ve fiziksel stabilitenizi kazanmış olacaksınız. Pek çokları için bu son cümle yardımcı olmaktan çok uzak gibi görünüyor. Eğer kiranızı ödemekte zorluk çekiyorsanız, nasıl 5D veya ötesinde olabilirsiniz?

Bu kargaşa dolu zaman, başkalarının size uygun bulduğu güçten daha fazla kendi kişisel gücünüze inanmaya, onu kabul etmeye sizleri zorluyor. Gücünüzü kabul ettiğinizde, kendiniz için gerçek ve doğru olanı yaratmaya başlayacaksınız.

Geçmişteki kudretli yaşamlarınız – ve bunları hepiniz deneyimlediniz- size başkalarının VERDİĞİ güçten temelini alıyordu. Bundan dolayı, şimdiki hayatınızda da arzuladıklarınızı başkalarının vermesini bekliyorsunuz, bu başkaları diğer insanlar, Evrenler ya da başka varlıklar olabilir.

Bu yeni dünyada gücünüzü içselleştirme ihtiyacında olduğunuzdan, böyle bir şey olmayacak. Yani sizin için uygun olan şeyi, SİZ yaratıyorsunuz.

Bu kavram şimdilik zor görünse de, gücünüzü tam olarak kabul ettiğinizde anlayacaksınız. Şu anda bahsettiklerimizi anlamaya çalışmak, 3D romantik sevgiyi hiç deneyimlememiş birisine anlatmaya benziyor.

Sadece kendi yeni hayatınızı yaratmak için değil, dünyayı da yeniden yaratmak üzere gücünüzü kabul edeceğiniz yere gidiyorsunuz. İlk olarak yeni yeryüzü hayatınızı yaratacaksınız, sonra da bu becerilerinizi küresel olarak uygulayacaksınız.

Kendinizi neşe-keyif-coşku dolu hayatınızı yaratacak kadar severek, yeryüzünün yeni baskın temaları olan neşe-keyif-coşku ve sevgiyi ekibinizle birlikte yaratma özgürlüğüne sahip olacaksınız.

İşte bu yüzden, biz ve diğer bazı kanallıklar son birkaç aydır özellikle neşe-keyif-coşkuya odaklandık. Bu biraz da 3D ebeveynlerinizin size fiziksel ve duygusal olarak geliştikten sonra romantik sevgiyi tadacağınızı söylemesine benziyor. 12 yaşındayken bu basamaklar sizi öfkelendirse de, onlu yaşların sonu ve ötesinde anlaşılabilir oluyorlar.

Siz, önde koşanlar, grup hedeflerinizi yerine getirmek için gerekli olgunluk olmadan ileri sıçramayı diliyorsunuz. Bu mümkün değildir. Hayatınızı neşe-keyif-coşku içinde yaşamayı öğrenmelisiniz. O zaman sadece o zaman, yeni yeryüzü yapılarını yaratacak ekiplerinize katılacak olgunlukta olacaksınız. Aynen 3D’de olgunlaşmadan birisi için yanıp tutuşmanın gereksiz olduğu gibi.

Birkaç yıl önce, sizi rahatlıklarınızı yaratmaya teşvik ettik. Dış ödülleri geçersiz kılacak olgunluğa erişmeden bunu yapamayacağınız anlayışı henüz tam olarak oturmamıştı. Fakat böylece odağınızı iç neşe-keyif-coşkuya kaydırmış olduk.

Elbette, pek çoklarınız sizleri “boş vaatlerle kandırdığımıza” inanıyorsunuz. Gerçek şu ki, bizler de aynen sizler gibi bu geçiş ve değişimde öğreniyoruz. 3Dnin dışarıdan gelen inanç ve şablonlarını sıfırlamadan önce tamamlanması gereken evreleri ne sizler ne de bizler anlıyorduk. Özünde yaptığımız şey şuydu; başlangıçta siz 12 yaşındayken romantik sevgiye yeteneğiniz olduğunu bildirdik. Biz de sizler gibi bilgilerimizi yeniden gözden geçirip düzenledik.

Bu geçiş, sizler sayesinde başarılı olan eşi benzeri bulunmayan bir Evrensel Deneydir. Siz öncüler, böyle küresel bir geçişin gerekliliklerini belirlemek üzere tecrübeler yaşamak için hem kendinize hem de bize izin verdiniz. Bu daha önce hiç deneyimlenmemiş bir kitlesel geçiş, dönüşüm ve değişimdir.

Bu mesaja öfkelenmeden önce, lütfen kendinizi bayır aşağı kayak becerinizi etkileyen ufak rüzgâr değişimini fark eden bir olimpik şampiyon gibi düşünün. Belki, bir olimpik şampiyon olarak, ödül üstüne ödül kazandınız ve kayak pistinde karşılaşabileceğiniz tüm zorluklara karşı koyabileceğinize inanarak rüzgâr hızını hesaplamayı ihmal ettiniz – ta ki bunu yapamayıncaya kadar. İşte şimdi de böyledir. Siz gerçekten şampiyonlarsınız ve diğer pek çok yeryüzü yaşamlarında 3D liderler, nüfuzlu kişiler oldunuz. Bu yaşam ise tamamen farklı çünkü dışarıdan içeriye değil, içeriden dışarıya yaratıyorsunuz.

Bu kanallığa olan öfkeniz bir şeyin ya da bir kişinin sizi ödüllendirmesi ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Hayallerinizi kendi neşe-keyif-coşkunuzdan kaynaklanarak yaratmanızın zamanı geldi. Henüz takım oyuncusu değilsiniz. Aynı 12 yaşında romantik sevgiye hazır olmadığınız gibi. Fakat takımınıza katılmak üzere yeterince olgunlaşmanız için yıllara ihtiyacınız yok. Bu yarın da olabilir, gelecek sene de, ya da asla.

Tüm ihtiyacınız olan kendi gücünüzü tanıyıp ilan etmenizdir. Bu da sadece kendinizi kendi neşe-keyif-coşku dolu hayatınızı yaratacak kadar çok sevmenizle başarılabilir. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesajı ileten Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com).

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

    1. Sevgili Nazife, bütün bir blog bu sorunun bir cevabı halinde… Bu konuda hepimiz kendi anlayışımızı geliştirmeliyiz. Blogdaki yazılar da yardımcı olacaktır. İsterseniz biraz arşivlerde gezinin. Okuyun, size yakın gelen yöntemleri uygulayın. Sevgilerimle

      Beğen

  1. Harika bir gün,harika bir mesaj şu an olan içten dışa doğru taşan bir sevgi seli, dışarıdan bir onaya ihtiyaç yok bu noktada, Ol’mak ve Ol’anı olduğu gibi sevmek ne büyük bir Özgürlük Şükran şükran şükran…

    Liked by 1 kişi

  2. Çok net bol tekrarlı ve aslında umut dolu bir yazı.Belki bizler, bize destek veren bu beden dışı enerji varlıklarını “bizden üstün olmalılar; daha iyi bilmeliler” diye yargıladık. Onların da bizimle öğrenmesini kabul edemiyoruz. Oysa hep denilen bizim de aynı güce sahip olduğumuz, 3d bedenlenme cesareti gösterdiğimiz, ve her ne olursa olsun özgür irade yasasının var olması:)

    Bende durum daha ilginc seyrediyor; tam bir yaratım keyfini deneyimliyorum ve bu beni korkutuyor:) insan bundan niye korkar diyen arkadaşlarım olacaktır. Ben de bunu keşfediyorum; salıvermem gereken suçluluk ya da değersizlik inançları olabilir:)
    Bu yolculukta iyi ki hep beraberiz, iyi ki!!!
    Hepinizle ekip olduğumız günlere…

    Sevgiler
    Bilge

    Liked by 1 kişi

  3. Evet pek çok şeyden vazgeçtik. Pek çoğumuz kariyerinden, malvarlığından hatta belki 3D yi aşamayan eşimden vazgeçti. Vazgeçtikçe hafifledik. Sıfatlara ihtiyacımız yok. Ben benim diyebilmek ne güzelmiş. Neşe-keyif ve coşku dışa bağlı değilmiş. Kendini sevmek ne harika bir şeymiş. Bunları deneyimledik. Merak ediyorum şimdi sırada ne var? Daha yolun başındayım hatta hala zihnim negatif düşünce üretiyor ve nadir de olsa bu düşüncelere kapılıp gidiyorum. Ama çok şükür ki kısa sürede fark edip ana dönebiliyorum. Tamamen özgürleşsek kimbilir nasıl bir enerji açığa çıkacak. İyi ki varsın Mor Alev. İyi ki varız☺️

    Liked by 2 people

  4. Sevgili Mor Alev
    Son 2 haftadır dünyaya yoğun enerjiler akıyor meditasyonlarimda.O kadar yoğun ki anlatamam ve her türlüsü geliyor buara.İsin ilginç tarafı dünyadan tüm kâinata da geri gidiyor .Anlam vermedim vermiyorum da sadece tadını çıkarıyorum.Artik kendimi sevmeyi öğreniyorum ve zıtlıkları salivermeyi.Korkular hala var ama asilmayacak kadar değil artık.
    Dünyaya huzurun ,barışın ,sevgi ve birlik bilincinin bütünün en yüksek Hayri için gelmesini diliyorum
    Sonsuz teşekkür ve minnettarligimla

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.