Kürelerin Müziği ile Yükseliş (2/3) – Yükseliş Nedir?

Arkadaşlar, Cuma günü başladığımız yazı dizisine, bugün yine bir hatırlatmayla devam ediyoruz. Aşağıdaki bilgileri Mayıs 2015’de paylaşmıştım. Bu benim Kürelerin Müziği’nin temsil ettiği 5D Astrolojiye giriş konusunda yazdığım ilk yazıydı. Ama o zaman yazının sonunda “önümüzdeki günlerde bu konuya geri dönüş yapacağız” derken, aradan aylar geçmesini ben de beklemiyordum.  Bugün yayınlamadan önce, aşağıdaki “Yükseliş” kavramı tarifimi yeniden okudum. Acaba aradan geçen aylarda yeni bilgiler gelmiş miydi? Acaba fikirlerim değişmiş miydi? Sevinerek bu açıklamaların hala daha geçerliliğini koruduğunu gördüm. Şimdi sizleri bir defa daha “Yükseliş nedir?” sorusunun cevabıyla bırakıyorum.

©Mor Alev 2016

Yükseliş Nedir?

Krystleyez Visionary ArtÖncelikle “Yükseliş” teriminden ne anladığımızı konuşmak isterim. Çok çeşitli kaynaklar birbirinden farklı tanımlar veriyor. Bu da normaldir, hepimiz tam olarak bilmediğimiz bir durumu kendi bakış açımızdan anlatıyoruz. Benim bakış açım da son 5-6 yılda biz geliştikçe gelişti. Aşağıdaki bilgiler bazılarınız için yeni, bazılarınız için çok tanıdık olabilir. Ancak bu konuda düşündüklerimi paylaşmadan Astrolojik Yükseliş konusunu konuşmanın pek anlamlı olmadığını düşünüyorum

Yükseliş:

Yükseliş kavramı, insanoğlu formunda yaşayan varlıkların evrimsel bir zıplama yapmaya hazırlanmasını anlatır. Bu enerjik değişime verilen isim Yükseliştir. Yükseliş sonucunda Homo Sapien olarak bildiğimiz insan ırkı, Homo Spritus’a dönüşecektir.

Yükselişle birlikte bedeninizde bulunmayı, yüksek titreşimle ve yüksek bilinçle deneyimleyeceksiniz. Ruhunuzun bakış açısından yaşamaya başlayarak, ruh, kalp, fiziksel beden ve kişisel benliğiniz arasında bir ortaklık kuracaksınız. Böyle bir denge fırsatı bundan önce hiç yaşanmadı. Eski Mayaların bu bilince ulaşmak üzere ritüelleri vardı ama bir süre sonra işe yaramaz oldular. Atlantisliler ileri teknolojik güce sahiptiler ama bilinçleri düşüktü. Şimdi hepiniz hem yüksek bilince hem de ileri teknolojiye sahip olma, adına Yükseliş denilen yüksek titreşimli yaşam fırsatına sahipsiniz.

İki Dünya, Tek Dünya, Çok Boyutlu Dünya??? Bir sürü teori…

Yükseliş kavramının karşıma ilk ne zaman ve nasıl çıktığını hatırlamıyorum. Ancak, Dolores Cannon’ın araştırmalarında son derece detaylı bilgiler bulmuştum. Ama onun her türlü çalışmasına hayran olan ben, nedense onun yükseliş tarifinin bir türlü içime sinmediğini söylemeliyim, sebebini sonradan anladım. Dolores Cannon’un öne sürdüğü yükseliş süreci Dünya’nın/Gaia’nın kendi kopyasını 5D de yaratması ve yükselenlerin artık dönmemek üzere Yeni Dünya’ya geçmesinden, yükselemeyenlerin ise 3D Dünyada kalmasından ibaretti. Peki, ama o zaman neden hep beraber bunun üzerinde çalışıyorduk? İnatçı sevdiklerimiz yükselemezse, biz de 3D de kalmayı seçecek miydik? Bu bence Yükselişin büyük bir parçası olan Birliktelik Bilincinin gelişimine de, kolektif arzuya da ve hepimizin aslında birer yükselmiş usta olmasına da uymuyordu.

Başka kaynaklar bolluk ve bereket paketlerinden, birden bire herkesin banka hesabında binlerce dolar bulmasından bahsediyordu. Doğrusu ben bu konuya hiç ama hiç takılmadım. Bana saçma geldi, çünkü Yükseliş içten dışa bir evrimleşme. Hepimizin Yaratanın bir parçası olduğunu derinden anlamanın ve kendi bereketimizi ve bolluğumuzu yaratmamızın bu sürecin büyük bir parçası olduğuna inandım. Yani, kendi yaratıcılığımızı kendimize ispat ederek, “Peki, şimdi ne güzellikler yaratayım?” noktasına gelmemiz açısından önemli bir aşama da bolluğumuzu yaratmamızdır. Bolluk ve bereket çalışmaları ise bu konuyla ilgili değersizlik inançlarının geride bırakılması açısından sürecin adımlarından biri.

UFO, record, music, Lim Heng SweeAklıma yatmayan başka bir şey de Yükseliş sürecinin adına İngilizcede kısaca “Disclosure” denilen ve devletlerin dünya dışı yaşamı kabul etmelerine ve hatta Galaktiklerin televizyonlardan bize seslenmesi, gemileri ile buraya inmeleri gibi büyük gösterilere bağlanmasıydı. Öncelikle, bu şu anda mümkün olamaz çünkü Galaktiklerin kendilerini 3D ye indirmeleri gerekir, bunu sadece kısa sürelerle yapabildiklerini bize sürekli iletiyorlar. Henüz yeryüzünde zıtlık/ayrımcılık inanışları bitmediği içinse, böyle bir açıklamanın yaratacağı karmaşık duygular ve olası korku bence tam tersi etki yapardı ve %1’in eline de büyük bir koz geçmiş olurdu.

Şimdi, çok kısa zaman sonra çoğumuz dünya dışında medeniyetler de olduğuna inanıyoruz. Üstüne üstlük, çoğumuz bir şekilde onları görüyoruz, farklı UFO fenomenleri yaşıyoruz, youtube halkın kaydetmiş olduğu filmlerle dolu. İşin güzeli, sahte UFO kayıtları ile gerçek olanları bile harika bir şekilde ayırmaya başladık. Böylece Galaktiklerin varlığı ve iyi niyetli oldukları bilincimize kaydediliyor. Bundan daha yumuşak geçiş olabilir mi?

Arkadaşlar, bütün bu bilgi kalabalığı (ve inanın burada yazmadığım daha pek çok bilgi var) arasında yolumu bulmaya, Yükselişin ne olup ne olmadığını anlamaya çalışırken beklemediğim bir anda olaylar netleşti. 12-12-2012 de hayatımı değiştiren meditasyonlardan birini deneyimlediğimde artık Yükseliş hakkındaki kendi gerçeğimi kalpten biliyordum:

  • Evrenin bu sektöründe 3D deney sona erdi. Bir daha asla geri gelmeyecek.
  • Eğer yükseleceksek, bunu hep beraber yapacağız. Dünya klonlanmıyor, insanlar ayrılmıyor.
  • Başkalarınınkini bilemem ama benim hayat kontratımda, yükselmeyi isteyip de henüz bunun için bilinci düşük olan bir kişi bile arkada kalsa, benim de ona eşlik edip onunla birlikte yükselmek var. Yani bizim gibi kişiler birer Fener, birer Kapı, birer Yol Bulan, Yol Gösteren, adına ne derseniz deyin, bu sürece yardımcı olmak için buradalar. Kendinizi bu blogda bulmanız da bir tesadüf değil.
  • Yükseliş bir günlük iş değil, bir süreç.
  • Bu Yükselişin kendine has ve en önemli parçası, fiziksel bedenimizle birlikte yükselmek. Yani, birden bire ışık vücutlar veya ışıltılı enerji bulutları haline gelmeyeceğiz. Bu gezegende fiziksel yaşamı en güzel haliyle deneyimleyerek bu sefer gerçekten yeryüzünde cenneti yaratacağız. Bu da bildiğim kadarıyla bu evrende bir ilk!
  • Yeryüzündeki insanların hemen hemen hepsi daha önceden farklı sistemler, galaksiler, evrenler ya da boyutlarda yükselişi deneyimledi. Yani hepimiz zaten birer Yükselmiş Ustayız. Ancak onların, sizin, benim yükselişimiz fiziksel değildi. Ve böylesi zıtlıkların ve özgür iradenin bulunduğu bir ortamda da gerçekleşmemişti. Şimdi bir adım ötesini başarmaya geldik.
  • Yukarıda bahsettiğim ilkler yüzünden bizler birer yükselmiş usta olarak insan bedenindeyiz. Bu yüzden milyonlarca Galaktik dünya çevresinde konumlanmış şekilde bizi seyrediyorlar ve bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bütün bir evrenin varlıklarının gözü kulağı burada. Çünkü bu büyük bir öğrenme süreci, bu öğrenme süreci ise reçeteye özgür irade de katılınca gerçekten evrenin evrimleşmesinde bir mihenk taşı olacak.
  • Bizim yükseliş sürecimiz tamamlandığında ise, bütün bir evren bir basamak yükselecek, yani yeryüzü ve üzerinde yaşayanların toplu yükselişi dominonun ilk taşı, ardından diğerleri geliyor.

21-12-2012 nin hemen ardından ise anladım ki, Gaia enerjilerini yükseltti, yani ağırlıklı olarak 4D ye geçti, 5D-6D’ye kadar büyümeye başladı. Ama süreci tamamlanmadı, onun fiziksel yükselişi için de bizim çalışmamız gerekiyor. Dahası hepimiz bu işte Gaia ile ortak çalışıyoruz. Bu zamanda bilincimizi yükselterek, meditasyon aracılığı ile çok boyutlu ortamları algılayıp bilgileri 3D ye indirebiliyoruz. Bir düşünün, bunu yapmak belki 2011 de çok zorlu ve nadir bir durumken, şimdi 2015 de hepinizden çok ilginç deneyimler duyuyorum.

Hepimizin birer Yükselmiş Usta olduğu konusuna da yeniden dönersek, ben artık sayısını unuttuğum kadar çok insanla çalıştım. Bu kişilerin kökenleri, melekten, melek-galaktik melezine, gezegen ruhundan, periye, dört elemente (hava, su, ateş, toprak), yaratıcı ırklara ve hatta bambaşka evrenlere kadar uzanıyor. Şimdiye dek, kökeni, özü 3D de yaratılmış bir kişiye bile denk gelmedim. Bence bu bir tesadüf değil, hepimiz için geçerli olan bir gerçek.

Aşamalı Yükseliş

Bütün bu bilgileri birbirine bağlarsak:

  1. Gaia, üzerinde yaşayan bütün varlıklar ve bedenlerimiz büyük bir değişim, dönüşüm sürecinden geçiyor. Atom, molekül ve hücre bazında güncelleniyoruz, yenileniyoruz.
  2. Bu evrimleşme sürecinde fiziksel bedenlerimizin bize en az rahatsızlık verecek şekilde gelişimi için bizim bakış açımızdan yavaş bir değişim gerçekleşiyor. Ama zamanın olmadığı çok boyutlu bakış açısından bu değişim “şimdi” oluşuyor.
  3. Yaratmış olduğumuz illüzyonun, yanılsamalarla dolu dünyanın değişimi için enerjiler bize yardımcı oluyor. Ama her şey bizim özgür irademize bağlı. Negatife olan bağımlılığımız süreci uzatırken, sevgi ve teşekkürlerle salıverdiğimiz her olumsuz inanış, her değersizlik hissi ile Yükselişe bir adım daha atmış oluyoruz.
  4. Yükselişe yardımcı olan enerjilere astrolojik etkiler de dâhil, ve olmazsa olmaz!

Ve bütün yukarıdakilere, gördüklerimiz, yaşadıklarımıza baktığımızda, etkisi altında bulunduğumuz astrolojik sistemin de kendini yenilemesi kaçınılmaz bir durum. Bunu diğer arkadaşlarla olan konuşmalarımız ve değerlendirmelerimiz sayesinde, özellikle de bir telekonferans sırasında fark ettik. Ve ilk söylediğimiz şuydu “Bunu nasıl da daha önceden düşünmedik!”.

Şimdi, Yükselişin ne olduğu ve sürecin nasıl geliştiği konusunda biraz daha netliğe kavuştuğumuza (ya da size bu konudaki kendi görüşlerimi aktardığıma göre) önümüzdeki günlerde bu yazının ikinci bölümü olan “Yeni Astrolojik Enerjiler” konusunda konuşacağız.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

9 comments

  1. sevgili mor alev bu yazıyı paylaşıcam teşekkürler…..

    Beğen

    1. Sevgili Fehmiye, lütfen yazının altındaki paylaş butonlarını kullanarak facebook ya da twitter da paylaşın. Kopyalayıp yapıştırmayın. Bu telif hakları yasasına aykırı bir durum haline gelir. Sevgilerimle

      Beğen

  2. sevgili kadim dost , paylaşımlarınız için teşekkürlerimi iletmek istedim… yüreğinize kaleminize sağlık

    Beğen

  3. Sevgili Mor Alev, yine harika bir yazı olmuş eline sağlık, o kadar güzel ki benim için , ne , nasıl oluyor dediğim özellikle çok karıştığım bilgi akışında gerçekten bana çok iyi geldi. şu aralar kendimi resmen yeni bilgi , bakış açısı ve düşünce yağmuru içinde hissediyorum . bu bir anda bana çok yoğun yaşıyormuşum gibi geldi ve sanırım biraz sersemledim. biliyorum ki herşey çok güzel olacak.. sevgilerimle… ♥

    Liked by 1 kişi

  4. Merhaba, bazı konularda yanlışınız var diye düşünüyorum buda benim kendi düşüncem detaylı olarak açıklamak çok isterdim belki önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı yazarım Sevgi’yle kalın.

    Beğen

    1. Sevgili Murat, Bu konu bence tartışmaya tamamen açık. Yazıda da söylediğim gibi sürekli yeni bilgiler geliyor, doğru ve yanılma arasında ayıklama yapmamız gerekiyor. Planlar değişiyor, vs, vs…Farkındaysanız, hiçbir şeyi kesin olarak aktarmadım, “kendi düşüncelerim” dedim, kalbimin kabul ettiği kendi gerçeğimi anlattım. Kendi gerçeğim benim için kesin ama değişmez diye bir kural da yok. Yani, istediğiniz gibi eleştiride bulunabilir, bizimle bilgi paylaşabilirsiniz. Teşekkürler

      Beğen

      1. Merhaba, birkaç konuda kendi düşünceleri paylaşmak isterim ama şuan kendimce en önemli bulduğumdan bahsedecem. Benimde okuduğum Dolores Cannonun iki farklı dünyanın yaratılacağı bilgisini farklı kaynaklardada verilen bilgilerdede okudum ve tesadüf yok ama sizin bu yazıyı paylaştığınız gün koşulsuzsevgi sayfasında Pleiadesli Mytre nin bu konu üzerine verdiği bilgiler paylaşıldı orda detaylı olarak ele alınmış. Dediğiniz gibi bu dünyanın yükseleceği doğru ama herkesin bu geçişi yapacağı yada yükseleği konusu biraz tartışmalı. Bende tüm kalbimle herkesin bu geçişi yapmasını isterim. Dünyaya baktığımda kendi kalbim ve bilimcim bana bunu herkesin yapamıyacağını söylüyor. Şuanda bile hergün birçok ruh aramızdan ayrılıyor ve ne acıdırki birçok çocuk aramızdan ayrılıyor. Verilen bazı bilgilerde bilincini veya frekansını yükseltemiyenlerin ve bazı ruhların geçişten sonra aramıza katılacağını okudum. Bunuda şuraya bağlamak istiyorum, hepimiz eşsisiz hepimizin yolu farklı hepimizin öğrenecekleri alacaklarıda farklı ve hepimiz aynı enkarnasyon sürecini yaşamıyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi buraya gelmeden önce yaptığımız kontratlar seçimlerde farklı, aramızda uyanmayı seçenlerde var seçmeyenlerde var yada uyanmayı seçip, geçişi yükselmeyi seçmeyenlerde var. Umarım çok büyük bi çoğunluk bu yükselişi yaşar. Bunlarda benim düşüncelerim Sevgi’yle kalın

        Beğen

        1. Sevgili Murat, yorumunuza biraz geç cevap yazıyorum. Özür dilerim. Yazıda şöyle demeliydim: “Yaşayan herkes”. Kimilerinin görevi bitiyor ve gidiyor, kimileri üçüncü boyutu başka ortamlarda da deneyimlemek üzere ayrılıyor. Yani sizinle ben aynı şeyleri söylüyoruz. Şimdi, Mytre konusuna gelirsek, Sue Lie (kanal) bunu defalarca söyledi. Onun bazı Mytre mesajları 90lardan kalma, bazıları ise Sue’nun romanlarından parçalar. Bu romanları Sue ilham alarak yazdığını söylüyor ve sonuçta bunlar bizlerin görüşünü, zihnini ve kalbini genişletecek bir yazılar topluluğu. Bu bile büyük bir hizmet. Kesin kes gerçek mi? Sue bile bunun cevabını tam bilmiyor. Onun Arkturuslulardan gelen mesajlarına ise tam doğru olarak bakabiliriz. Bunları nereden biliyorsunuz derseniz, Sue ile çalıştım. Sevgilerimle

          Beğen

          1. Merhaba, geç olsun herşey güzel olsun. Teşekkür ederim cevabınız için. Bu arada sayfanızda bi yorum okudum “5. Boyutta herşey yok olacakmış, moralev siz nedersiniz tümden yokmu olalım” diye :))))) Kaynak yardımcınız olsun Sevgi’yle kalın

            Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.