Yeni Ay Yengeç’te: 7 katlı pasta, ıssız bir ada, boksörler ringde ve fevkalade bir şölen – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Cake with layersArkadaşlar, Yeni Ay 16 Temmuz Perşembe sabah saat 04.25 de (İstanbul) gerçekleşecek. Çok karmaşık enerjileri olan bir ay bizi bekliyor. Bu sabah “hepsini nasıl toparlayacağım?” diye düşünürken gözümün önünde çok katlı ve her katında ayrı bir tat olan kocaman bir pasta geldi. Evet, bu yeni ayın ve önümüzdeki dört haftanın enerjilerini topluca anlatmaya çalışırsak durum bu. Acısı, tatlısı, ekşisi, her çeşit kremasıyla katman katman yükselmiş kocaman bir enerji pastası… Ve bizler aslında bu pastayı da ısmarladık, dedik ki “mutlu olmak istiyorum, ilerlemek istiyorum, yaşamımın bir anlamı olduğunu hissetmek istiyorum, rahat etmek istiyorum, üretmek istiyorum, güvenlik istiyorum, SEVİLDİĞİMİ BİLMEK istiyorum.” Bütün bunlar kendiliğinden olmuyor tabii, bizim de katkımız gerekiyor. Kat kat birbirinden farklı enerjileri sindirirken çok değişik lezzetlerle karşılaşıyoruz, karşılaşacağız. Kimini çok seveceksiniz, kimi de pek hoşunuza gitmeyecek. Şimdi enerji katmanlarına bakalım:

Katman 1: Merkür ve Mars tam olarak Plüton’un karşısında birleşiyor.

Buna dünkü “Sirius Etkisi” yazısında da değindik. Olaylar gitgide tırmanıyor ve hem kişisel açıdan hem de dünya sahnesinde büyük sürprizler hatta beklenmedik patlamalar olabilir. Ama yine biliyoruz ki, olayları pozitif ya da negatif yapan aslında bizim tepkilerimiz. Bu noktada dengemize çok dikkat etmeliyiz. Korkulanın aksine bu zıt açının Sabian sembolü bolluk, bereket ve keyiften bahsediyor. Arkadaşlar, Sabian sembolleri şimdiye dek bizi hiç yanıltmadı, ben bu sefer de yanıltacağını hiç düşünmüyorum. Bu enerjiyi kötüye kullanmak isteyenler elbette çıkacaktır, ama altında yatan sır ise görünenden çok başka. Sizler, birer Bilge Baykuş olarak lütfen ona odaklanın. “Bir grup insan oldukça büyük bir yemek yediler ve ondan keyif aldılar.” Burada eğlenceli, sevinçli, keyifli bir gruptan bahsediliyor. Bu zıt açı aslında her zaman bolluk içinde olacağımızı, korkularımızın yersiz olduğunu, kendimizi tamamen tazelemek ve canlandırmak için ihtiyacımız olan her şeyin bize evren tarafından sağlanacağını söylüyor. Kalpten şükretmeyi unutmayalım.

Bu derecenin tam da Bayram tatiline denk gelmesini çok ilginç buluyorum. Bence bu dönemde ailenizle aranızdaki dengesizlikleri şifalandırabilir, dikkatli adımlarla ve anlayışlı bir şekilde bolluğu, bereketi ve mutluluğu eşit şekilde paylaşabilirsiniz. İşte o zaman ilişkilerimiz bir şölen sofrasına dönüşebilir.

Katman 2: Uranüs “boksör” derecesinde.

Bu dereceden Pazartesi günü bahsetmiştim. “Beklenmediği bekleyin” demek kolay, ama bu neyi gerçekleştirecek? Tek kelimeyle cevap verirsem: Özgürlük! Olana direnmeyin, akışla hareket etmeye çalışın, salıverin, salıverin, salıverin. Uranüs’ün şu anda bulunduğu pozisyon aynı zamanda Eris noktası olarak bilinir, enerjisi ise devrim ve yeniden doğuştur. Etrafımızdaki sistemler ufalanıp değişirken, hep beraber yeniden doğuşumuzda bir adım daha ilerlemiş oluyoruz.

Katman 3: Ayın Kuzey Düğümü ve Süper Galaktik Merkez

Eşzamanlılıklar ve çekim gücü o kadar çok yükseldi ki, düşüncelerimiz, ideallerimiz ve hayallerimizin çok çabuk bedenlendiğini göreceğiz. Bu katmanı kesinlikle unutmamalıyız. Korkuda kalmayın, yukarıdaki enerjiler sayesinde korkudan arının ve böylece yarattığınız şey de korktuğunuz şey olmaz. Bu enerji hakkındaki yazımı yeniden okumak isterseniz bağlantısı burada.

Katman 4: Chiron Yeni Ayla harika bir üçgen açıda.

Ne zaman Chiron’dan bahsetsek, artık biliyorsunuz ki yaralarınız temizlenecek, belki hafif acı veren bir pansumandan sonra da tamamen şifalanacak. Bu, özellikle kendimiz hakkında diğerlerine ya da kendimize anlattığımız hikâyeleri dinlemek ve incelemek için çok iyi bir zaman. Büyük ihtimalle o hikâyelerde kendinize büyük haksızlıklar yapıyorsunuz, kendinizi olduğunuzdan daha az değerli, bilgili, güzel, başarılı, sevilesi anlatıyorsunuz. Bu zaman o hikâyeleri değiştirmek için ideal. Yukarıdaki enerji katmanıyla, Chiron adeta işbirliği yapıyor. Kendinizle ilgili fikrinizi değiştirdiğinizde hayatınız da çok çabuk değişecek. Burada ukalalık ve yüzeyde kendini beğenmekten bahsetmiyorum, peşinde olduğum duygu alçakgönüllü bir şekilde kendine ve diğer herkese değer vermek ve kalbimizde Yaratan’ın yansımasını bulmak.

Katman 5: Venüs faktörü

Geri gitmeye hazırlanan Venüs Jüpiter’le birleşirken, Satürn’le kare açı yapıyor. Bu da ayrılık, parçalanma, davranış ve tavırlarda değişiklik, durumlarda ya da ilişkilerde değişim, şimdiye kadar kapanmamış olaylarda tam bitiş enerjisi getiriyor. Bu arada, hayatta birlikte ilerlemek isteyen kişiler arasında tam anlaşma, tam bağlılık ve çok olumlu adımları da gösteriyor. Yani yukarıda davranışlarda değişiklik diye yazdığımda ya da bir dönemin bitişi dediğimde, lütfen olabilecek en kötü ihtimali düşünmeyin. Belki çok uzun süren bir nişanlılık dönemi evlilikle sonuçlanacak, ya da bu çok uzun süren nişanlılık tamamen dağılacak ve yepyeni bir başka ilişki başlayacak. Olan şey ilişkilerde pek çok değişiklik göreceğimiz. Venüs’ün geri yolculuğu başlı başına bir makale hak ediyor. O yüzden burada bu enerjiyi çok detaylı anlatmayacağım.

Katman 6: Yengeç’in gel-gitleri

Hassasım, hassasın, hassasız, hassassınız… Yengeç bu yeni ayda üzerindeki tüm gezegenleri kendi denizlerine çekiyor ve aşırı hassas olduğumuz bir döneme giriyoruz. Duygularımız zirve yapıyor. Kibarlık, şefkat ve anlayış bu dönemde çok ihtiyacımız olan özellikler. Bunu özellikle yazıyorum, çünkü bu ay hoş olmayan şeyler yaşarsak bilin ki sebebi aşırı duygusal tepkilerdir. Meditasyon sizi sakinleştirir, nefes kendinizi bulmanızı sağlar ve topraklanmak dengeyi geri bulmanın en iyi yöntemlerinden biridir.

Katman 7: Güneş ve Yeni Ay’ın Sabian Sembolü

“Issız bir adada mahsur kalmışken bunu söylemem doğru olmayabilir, ama seni bir daha görmek istemiyorum”

“Küçük ıssız bir adada bir kadın ve iki erkek mahsur kalıyor“. İşte bu en ilginç durumu en sona sakladım. Bu kişiler bulundukları duruma şimdilik mahkûm kalmışlar, maalesef bir arada olmak zorundalar. Günlük hayatımızda bu gibi durumları seçebilir ya da şartlar zorladığı için böyle bir durumda kalabiliriz. Bu ilişkilerde, işyerinde ya da hayatın başka bir yönünde yaşanabilir. İstesek de istemesek de birlikte olmamız gereken insanlar olabilir. Kendimizi o ortamdan hemen ayıramayabiliriz. Peki, ne olacak? Anlayışınızı tamamen değiştirmeniz gerekiyor, olaylara ve insanlara bakış açınızı ve elbette tavırlarınızı. Uzlaşmak, prensiplerde anlaşmak ve bu prensiplere bağlı kalmak çok önemli.

Bu kelimeleri yazarken aklıma seçim sonuçları ve koalisyon görüşmeleri geliyor. Birbirleriyle belki de hiç anlaşamayan taraflar oturup duruma bir çözüm bulmak zorundalar. Bunun mümkün olduğunu biliyoruz. Daha dün yeni bir örnek gördük, onlarca yıl sonra İran ve ABD nükleer güç konusunda anlaşmaya vardılar.

Bu dünyayı topluca terk etmiyoruz, evrende biraz uzaklaşıp da bakıldığında belki toplu iğnenin başı kadar bile görünmeyen bu minik mavi topun üzerinde hep beraberiz ve birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Ebeveynler, eşler, aileler, iş arkadaşları, toplum bireyleri, gruplar, halklar, ülkeler, hayatımızın her katmanındaki ilişkilere saygı ve denge getirmeliyiz. Ancak o zaman birbirimizin yaşam alanlarına saygı gösterebilir ve özgürlüğü gerçekten yaşayabiliriz. Böyle olduğunda, birinci katmandaki şölen havasını ve bolluğu dünyamıza getireceğiz.

Bunlar pastanın ana katmanlarıydı. Sirius enerjisini de unutmamak gerekiyor tabii. Kişisel yaklaşımımı örnek verirsem, pastada hoşuma gitmeyecek tatları öne alıyorum, çünkü onlar gelişimim için daha önemli parçalar, onları olabildiğince tarafsız bir gözle inceledikten sonra gereken ne ise onu yapıyorum. Arada biraz da keyifli vakit geçirmeyi de unutmuyorum, yoksa bu çok yorucu hale gelebilir. Sonra bir daha enerji pastasına geri dönüyorum. Aslında anahtar kelimeler hala daha değişmedi: Denge, Salıvermek, “Artık Yeter” Enerjisi, Affetmek, Uzlaşmak, Kendini Keşfetmek, Sorumluluğu Üzerine Almak ve çok güçlü bir Çekim Gücü Yasası.

Bu ilginç yeni ayda ve önümüzdeki dört haftada hepinize mutluluklar diliyorum. Nelere çok şaşıracağımızı gerçekten merak ediyorum.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev,

    Yüreğine, emeğine, enerjine sağlık! Yine harikalar paylaşmışsın. Yolumuza ışık tuttuğun için büyük şükranlarımızı seninle paylaşıyoruz.

    Naçizane bir yorum yapmak istiyorum, belki süreci biraz hızlanmasına ve toplu uyanışa birazcık ( öyle karar verildiyse) ivme kazandırmak için. Yeni ayla birlikte planlarım arasında çakralarımın aktivasyonu ve dengelenmesi üzerine bir çalışma planı yapmıştım, belki bunu okuyanlar içinde bunu yapmalarını önerebilirim. Zira 7 katlı pastan, 7 çakrayı da temsil ediyor olabilir, ki 7. çakra için yazdığın “bir kadın ve bir erkek ıssız bir adada” kısmı belki de sağ ve sol beyninin temsilidir.

    Velev ki değil ve yanlış yorumladım 🙂 Yine de çakraların üzerinde çalışmasını naçizane öneririm ve senin bu konuyla ilgili muhteşem meditasyonların var. Benim kullanacağım yöntem her güne bir çakra ayırmak olacak. Eğer çok yoğun ve hiç bir şey yapamayacak gibiler ise de çakra aktivasyon ve temizleme frekanslarından oluşan müzikleri gün içerisinde iş yaparken dinlemeleri bile fayda edecektir diye düşünüyorum.

    Sen çok iyi bilirsin ki, bizi yaratan niyet 🙂

    Muhteşem bir yeni ay geçirmeniz dileğiyle, şifa olsun!

    Ve öyle de oldu.

    Beğen

    1. Sevgili Mürüvet, o kadar güzel bir şeye parmak başmışsınız ki. Ben yazarken genelde içimden yüksek benliğimin akmasına izin veriyorum, yani bir nevi kanallık yapıyorum. Yazının en başında kaç katman olacağını bilmiyordum (başlık sonradan geldi), sonra yazı bitip de imla ve içerik kontrolü için yeniden okuduğumda, yedi adet katmanı görüp ben de yedi çakrayı düşündüm. Sağ ve sol beyin fikri harika. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle..

      Beğen

  2. Pastanin 5. ve 7.katini okurken en kolay arinma yontemi olan Hoponopono teknigini dusundum.
    “Karsilastigim tum sorunlar benim tekrar eden hatiralarimdir”
    Eris bu yuzden devreye girmis devrimin ilk kivilcimini baslatmis…

    Tum farkindaligimi OLANA veriyorum ve temizliyorum:

    4 adet hoponopono cumlesiyle temizlemek arinmak arinmak arinmak..

    Tanriya “Seni Seviyorum” dedigimde onunla baglantiya gecerek ilham yani esinlenmelerin bana akisi ile gelen firsatlar onume cikip hemen harekete gecisim ve firsatlari MUCIZEYE donusturusum 🙂

    Ve sonraki isim: “tum 3.boyut bilgilerini silip hucrelerimi yeniden programlamak”
    Tesekkur ederiz Tum Degerli Bilgiler Icin…

    Beğen

    1. Sevgili Sevgi, çok doğru düşünmüşsünüz. Bu teknik Yengeç’in hassas sularına yakışıyor. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Teshekkurler, Sevgili Mor Alev, Sizede mutluluklar diliyorum: )))

    Beğen

  4. yorumları okudukça uyanışın son hızla devam ettiğini anlıyorum
    harika
    emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Serdar, inanın beni de bu çok mutlu ediyor. Aslında bloğu okuyan her kişi bir öğretmen ve ilham alıp bize de fikir vermeleri muhteşem! Birbirimizden öğreniyoruz ki, bu ortam St Germaine’nin bu platformda en başından beri yaratmak istediği şeydi. O yola en sonunda girmiş olmak müthiş rahatlatıcı bir duygu. Ve ben de bundan cesaret alarak bütün arkadaşlara bu konuşmalara katılmaları üzere çağrıda bulunuyorum. Çok ilginç, bugün biraz önce okuduğum analizde Astroloji öğretmenim Tom Lescher de bu yeni ay için Hooponopono öneriyor. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.