Sirius Etkisi – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

StargazingSevgili Dostlar, yine Astrolojide Ustalar vakti ve Carl Boudreau’nun Temmuz ayı içinde gördüğü en önemli yıldıza odaklanacağız: Sirius! Carl, Sirius’un şimdiye dek bilinen tarihte hiç yapmadığı bir açıyla bizlere hizmet etmeye hazırlandığını söylüyor. Genelde astrologlar çeşitli açı ve dizilimlerin kısa ve uzun dönem etkilerini daha iyi anlayabilmek için tarihi bilgilere başvururlar ama Carl burada bahsi geçen Sirius açısını astrolojik takvimde olabildiğince geri giderek aramış, geçen bin yılın başlarına kadar gitmiş ve bulamamış. 2015 gerçekten çok çok ilginç bir sene olmaya devam ediyor. Gelin birlikte Sirius’un bize getirdiği potansiyele birlikte bakalım.

Carl artık emekli olduğu için bir internet sitesi adresi veremiyorum, bütün paylaşımlarını Facebook aracılığıyla yapıyor. Bizlerle paylaştığı bilgelikler için ona çok teşekkür ederiz. Aşağıda parçalarını ilettiğim analizi Carl 19 Haziran’da yayınladı, yani o zaman henüz Yunanistan’da referandum, dünyanın çeşitli köşelerinde eşzamanlı radikal dinci saldırılar ve Charleston’daki ırkçı saldırı olmamıştı.

***

Aylardır, astrolojik mesajların genel görüntüsü, tekrarlanan ve zorlu duygusal salıvermeler, akıl karışıklığı ve kararsızlıktı. Bu durum Temmuz ayında neredeyse kesinlikle dramatik bir şekilde değişecek. Neptün, Chiron, Nessus ve Satürn zemini yumuşattı. Olumlu açılar ilham ve umut tohumlarını ekmenize izin verdi ve şimdi de önünüzdeki yolu açmaya başladılar.

Çok yakında başlayarak, Temmuz’daki yeni ayın kendisini hissettirmesiyle, kendimize bir hedef belirlemeye başlayacağız. O hedefi gerçekleştirmek içinse amansız ama dürüst bir kararlılık deneyimleyeceğiz, bu bize direnen kişilerle kafa kafaya çatışmak anlamına gelse bile…

Yengeç burcu, Ay ve dördüncü ev, bilinçaltı şablonlarımızın örülmesi ve yeniden düzenlenmesi ile yakından ilgilidir. Bu şablonlar hem ruhani hayatımızı, hem de psikolojimizi etkiler. Davranış ve tavırlarımız üzerinde büyük etkisi vardır, hatta bunları belirler bile diyebiliriz. Her Temmuz Güneş Yengeç’ten geçerken ruhani ve psikolojik süreçlerimiz üzerinde enerjik vurgusunu yapar. Temmuz 2015 de bir dizi faktör bu odaklanmayı oldukça fazla yükseltecek, yoğunlaştıracak, genişletecek ve ilahileştirecek.

Temmuz ayında üç ay görüyoruz, iki dolunay ve bir yeni ay. Sadece bu fazladan ay enerjisi bile herhangi bir ayın ruhsal durumunu aşırı etkilerken, bunun bir de Yengeç/4.Ev de olması bu süreçleri aşırı derecede hızlandırır.

Sirius

Sirius gökyüzündeki en parlak ve en kutsal yıldız. Yengeç takımyıldızında yer alan Sirius’u ben, Yengeç tarafından yönetilen psikolojik ve ruhani süreçler arasında parlayan yüksek bilincin ışığı olarak kabul ediyorum.

Sirius, Yengeç’in içinden doğru Ruhani Sezgi ışığını gönderiyor, bize iç görü, destek ve rehberlik sağlıyor. Bu da demek oluyor ki, bilinçaltımızda ördüğümüz şablonları sıkı, katı ve ışık geçirmeyen bir hale getirmemeliyiz.

Yeni Ay’la birleşen Sirius enerjisi bu şablonların en katı olanını bile yumuşatacak ve onun bile içine işleyecek. Hatta bazıları için bu şablonlar o kadar sert olabilir ki, bu etkiyle çatlayıp tamamen parçalanabilir.

(Mor Alev: Burada Carl’ın demek istediklerini biraz açmak istiyorum. Hayatınızdaki ya da çevrede gördüğünüz en katı fikirli insanları düşünün. Belli konularda asla fikrini değiştirmeyeceğini ilan eden, asla belli dersleri kabul etmeyen, bunu yapamayan, esneklik gösteremeyen, anlamaya çalışmayan insanları… Hepimizde böylesi parçalar var. O fikirler belki öğrenilmiş, belki de üzücü deneyimlerle edinilmiştir. Bunlar, onların doğru olduğunu göstermez. Sadece değişime olan direncimizi artırırlar. Sirius’un ışığı o kadar güçlü olacak ki, bu katı fikirler, muhafazakârlık ve belki de bağnazlıklar yumuşayacaklar. Bazıları içinse bu tam bir değişim ve hatta inanç krizi olacak.)

Yeni Ayın gerçekleştiği anda (16 Temmuz) Mars, Merkür ve Sirius birleşecek. Bu üçlü birleşme Oğlak’ta geri giden Plüton’a zıt açı yapacak. Bu birleşme ve zıt açıyı 1600 sene geriye giderek bulmaya çalıştım ama bulamadım. Bu çok alışılmadık bir durum.

Yengeç-Oğlak ekseni her zaman çok güçlü ve hassas olduğunu bize tarihte kanıtladı. Plüton bu eksenden geçtiğinde her zaman çok önemli tarihi olaylarla bağlantısı olduğunu da gösterdi.

Bu potansiyeli çok güçlü açı tam olarak yıldız haritasının global finans bölümüne rast geliyor, bu da global ekonomideki görüşler ve durumlarda derin ve büyük bir değişime işaret ediyor.

Sirius’un Kişilere Etkisi

Güçlü bir Sirius, berrak, güçlü, durmak bilmeyen bir ruhani görev hissini açığa çıkarır. Hayat değiştiren olaylar yaşayabilir, böylece yaşam yolumuzu gitmemiz gereken hedefe yönlendirebiliriz.

Sirius Mars ile birlikteyse, güçlü, ruhani ilham, tutku ve girişkenlikle harmanlanır. Merkür aracılığıyla Sirius, düşünce ve her türlü iletişimimizi de ruhani ilhamla kaynaştırıyor. Yani bu üçü bir araya geldiğinde, yıkılmaz, doğruları arayan, doğruları getirmek isteyen bir kararlılık içinde olacağız. Misyonumuza ve kendimize ise tam bir psikolojik güven hissedeceğiz. Hedefimizin doğru olduğundan ve onu gerçekleştirebileceğimizden hiç şüphe etmeyeceğiz. Şu anda yüz yüze geldiğimiz çok sayıda zorluğu aşabileceğimize inanacağız ve bu da ruhumuzda bir dizi ruhani ve psikolojik değişikliği tetikleyecek.

Plüton’dan gelen tam zıt açı, kararlılığımıza biraz saplantılı olma hali, biraz da baskınlık katabilir. Sabırsız, kavgacı ve diğerlerinin haklarına karşı saygısızlık da getirebilir. Şüphesiz, bazıları böyle davranacaktır.

Bu enerjinin etkilerini azımsamak çok zor. Kişisel olarak, çoğumuza bizde eksik olan yön arayışı, kararlılık ve kendine güveni sağlayacak. Bazılarımız ise diğerlerini kontrol etmeye, yönetmeye çalışabilir.

Kolektife Etkisi

Makro açıdan bakarsak, bu etki aşırı uçlarda ve fanatik hareketlere de yol açabilir. Kendi başına olsa Plüton-Sirius-Mars-Merkür zıt açısı tehlikeli derecede dengesiz, hatta patlayıcı görünebilirdi. Ama Satürn, Pallas, Ceres, Chiron, Neptün, Pholus, Quaoar, Chariklo, Nessus ve Ixion hep beraber geri gidiyor olacak. Bu da daha düşünceli, içe dönük tepkileri ve oturup konuları tartışma enerjisini getiriyor. Yıldız haritasında baskın olan geri hareket sayesinde, bu çok yoğun ruhani enerji gerçekliğimizin tüm katmanlarına işleyebilecek ve onları değiştirecektir.

Yukarıda bahsi geçen tüm cüce gezegenler kolektif bilincimizin çeşitli yönlerini yönetirler. Haritada bu cüce gezegenler Yedinci Evdeki Yay burcuna denk geliyor. Bu da sosyal ilişkilerimiz hakkındaki fikirlerimizde ve toplumun bireyleri olarak birbirimize olan görevlerimizde büyük ve köklü değişime işaret ediyor.

***

Arkadaşlar, yukarıda parçalarını verdiğim, oldukça detaylı analize bakarsak, aramızda gitgide daha çok insan bütünün faydasını düşünerek harekete geçecek. Bizlere sanki bir şey dokunacak ve bütünün faydasına olacak değişiklikleri yerine getirmek üzere çalışmaya başlayacağız. Hiç beklemediğiniz kişileri yardım derneklerinde, çevreci protestolarda ya da mesleğini tamamen değiştirmiş şekilde görebilirsiniz. Bu açının bizimle işi bittiğinde (sanırım etkilerin görülmesi en az bir sene alır), toplumdaki değişimi gerçekten fark edeceğiz.

Para ve paranın yönetilmesi konusunda bambaşka fikirlerle yaşamaya başlayabilir, sistemi tamamen değiştirmek üzere adımlar atabiliriz. Kişisel yaşamımızda hem kendimiz, hem de çevremizdeki kişilerin katı tutum ve inanışlarını geride bıraktıklarını görmekse son derece şaşırtıcı olacaktır.

Not: Bu yazıyı yayınlamak üzereyken, “Yeşil Yol” projesinin iptal edildiğini öğrendim. Farkında olmayanlarınız için, bunun bir çevreci halk protestosu üzerine alınmış bir karar olduğunu söylemeliyim. Sirius etkisi bence git gide yükseliyor.

İkinci bir not: En sonunda aklıma gelen konu, bu açının aynı zamanda henüz uyuyan Sirius’lu Yıldız Tohumlarını da uyandırma potansiyeli oldu. Aranızda çok sayıda Sirius’lu olduğunu biliyorum ve bu sayı birden bire çok daha fazla yükselebilir… Gözlerimizi ve kalbimizi o arkadaşlar için açık tutalım.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

4 comments

  1. Cok tesekkurler.
    Yazdiginiz her cumle, okuyani ve okumayani , Evrenin en yuksek hayrina sevgi ve isikla en yuksek kaderine yukseltsin.
    Sevgiyle…

    Beğen

  2. Canım Mor Alev, Musical Rapture dinlerken, yazınızdaki evrensel değişikleri okurken ağlamak, bu değişiklikleri dünya gözüyle gördüğüme sevinmek nedir, tarif edemiyorum… Dönüşüm için bütünün hayrına yükselmeyi isteyerek adeta uçmak geldi içimden, sihire dokunmak istedim…
    Sanırım bu da; bütünsel ve bireysel dönüşümün bir örneği…
    Sizi seviyorum. iyi ki varsınız.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.