Günün Enerjisi – Kalbinizin Şarkısı

MusicArkadaşlar, bir haftaya daha başlarken, özellikle dün geceden beri planlarda bir değişiklik olduğunu hissetmiş olabilirsiniz… Bu, hayatınızda işlerin tam da istediğiniz gibi gittiği “sizin gözünüzde en mükemmel” hafta olmayabilir. Bunu bir Pazartesi sabahı haftaya olumsuz beklentilerle başlayın diye yazmıyorum. Aslında bütün bu beklenmedik bilgiler, konuşmalar, olaylar, durumların sizleri daha da rahat bir ortama doğru yönlendirmek için gerçekleştiğini söylemek için yazıyorum.

Bu sabah saat 07.00 civarında Güneş ve Uranüs tam kare açı yaptı (90⁰). Bu da olayların farklı yönlere döneceğini gösteriyor. Ne yöne dönerse dönsünler, aslında her şey olması gerektiği gibi, bundan emin olabilirsiniz.

Kare açı sırasında (yani şu anda) Güneş “Prima Donna şarkı söylüyor” Sabian sembolünde. Bu da aşırı yüksekler ve aşırı alçaklar getirebilir. Uçlarda hissetmek biraz yorucu olabilir. Uykularınız düzensizleşebilir ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Ama aslında olan şey, kalbimizin kendi şarkısını söylemesini engelleyen şeyleri bırakmamızın bir kere daha hatırlatılmasından başka bir şey değil.

Ne yaparsanız yapın, o şeyi kalpten gelerek yaptığınızda her zaman en iyi sonucu alırsınız. Bir şarkıcı, kalpten söylediğinde, nasıl etkilendiğinizi, ortamı nasıl sihirli bir havanın kapladığını hatırlayın. En yüksek ve en alçak notaları nasıl mükemmel şekilde birbiri ardına sıraladığını düşünün. Bu “Kürelerin müziği” astrolojik senesinde, bu derece özellikle önem kazanıyor. Bu hafta Güneş ruhumuzun derinliklerine dokunacak, bizi hayrete düşürecek, bizi geliştirecek, bizi aydınlatacak. Lütfen kalbinizin sesini kısmayın.

Uranüs, “Boksör ringe giriyor” derecesinde, bu dereceyi daha önce de yazmıştım. Uranüs, bu dereceyi bir süre daha aralıklarla ziyaret edecek. Uranüs zaten beklenmedik değişim, aydınlanma ve elektrik getirirken, bu derecedeki etkisi daha da fazla oluyor. Beklenmediği bekleyin ve beklenmedik şeylerin olumsuz olduğu inancını da aklınızdan silin!

Bu haftanın astrolojisi çok yoğun, Yeni Ay, Venüs, Satürn… Bir de harika bir Sirius etkisi var ki, bunların hepsini sizlere iletmeye çalışacağım. Bu kısa notu sadece kendinizi pozitif enerjide tutmanız için yazıyorum.

Bu yılın başından beri pek çok meditasyon, salıverme, kalbini dinleme yöntemleri paylaştım, bazı eski yöntemleri yeniden hatırladık. Bütün bunları şu yaşadığımız günler için yaptık. Arşivlerden size uygun gelenlerini seçin ve uygulayın. Bu güzel yaz günlerinde tabiatın şifasına kendinizi açıp sıkça topraklanın, nefes almayı unutmayın.

Bana öyle geliyor ki, Kutsal Anne’nin üçüncü Sevgi Seli dalgası tamamen güç kazanmaya başladı. Bırakın sizi yıkasın!

Harika bir hafta diliyorum.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

2 comments

  1. Dün akşam saat 7 itibari ile aynı hissiyattaydım.Ve küstüğümü beyan ettim.Bu beyanı yaparken kendimi seyreden ben şevkatle gülümsüyordu.Ve dedi ki küs bakalım.Tam 1 sesizliğe gömüldüm.Şimdi bu mesaj geldi.teşekkür ederim…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.