Günün Enerjisi – Duygular ve Sevgi

Arkadaşlar, aslında gündönümü yazımı hazırlıyordum ama bugünün astrolojisine bir göz attığımda sizlerle kısaca paylaşmak istedim. Son zamanlarda yaşamaya alıştığımızdan çok daha yumuşak ve farklı bir enerji var bugün, bu hafta sonuna harika bir giriş yapıyoruz.

Duygularla dolu bir gün, havada aşk kokusu…. Venüs ve Ay Aslan’da, öz-sevgi, öz-sevginin getirdiği barışıklık duygusu ve içimizden çevremize de taşan sevgiyi yaşamak mümkün. Yarın Uranüs, Jüpiter ve Ayla uyumlu açıya geçiyor. Şansı, ışığı ve sevgiyi şimdiden hissedebilirsiniz. Gelen sevgi dolu enerji, şu anda deli gibi bilgi ve detay toplamaya çalışan Merkür’ünüzü rahatsız ederse, ona kulak asmayın. Yüzünüzü ışığa dönün ve eğlenmeye hazır olun.

Şikayet edebilir, eleştirebilirim. Hem sende, hem kendimde bir sürü hata bulabilirim. Ama zamanımız değerli ve birlikte uçmayı öğrenmeyi tercih ediyorum

Tom Lescher

Kısa bir not oldu bu. Çünkü bugünü internet başında geçirmektense gidip yaşayın!

Mutlu bir Cuma günü diliyorum.

©Mor Alev 2015

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

3 comments

Yorumlar kapatıldı.