Bu dönem için Baş Melek Michael (Mikail)’den bir hatırlatma: Enerji alanınızı temizleyin ve korunun!

Blue energy fieldSevgili Dostlar,

Dünkü seansımda Baş Melek Michael (Mikail) önemli bir hatırlatmada bulundu ve daha sonra da verdiği mesajı daha da detaylandırarak sizlerle paylaşmamı istedi. Anlatmamı istediği şeyler şöyle:

Mucizevi bir arınma sürecine girdik. Dünkü yazıya verdiğiniz tepkilerden, bunu bir çoğunuzun fiziksel ve duygusal olarak deneyimlediğinizi görüyorum. Işığınız gitgide yükseliyor.

Arınabilmek için önce arınılacak negatifin yüz üstüne çıkması gerekir. Bunu bir bardağın içindeki kirli ya da çer çöp içeren su gibi düşünebilirsiniz. Tortular, moloz zamanla dibe çökmüştür. Su nispeten berrak görünür. O bardağa tertemiz su eklerseniz, dipteki tortu bir anda su üzerine çıkar. Su, birden bire eklenen yeni su ile bulanır. (Bu örnek Paul Selig’in rehberlerinin kullandığı bir benzetmedir, Michael bu anlatımı paylaşmamı istiyor)

İşte, bu arınma sürecinde vücutlarımızda, evimizde, işimizde, sokaklarda, ülkede ve uluslar arası alanda bu kadar çok negatif görmemizin sebebi budur. Bizlere oluk oluk yeni ve temiz enerji akarken, en dipteki negatifler elenip salıverilmek için göz önüne çıkıyor.  Yani şu anda ne kadar çok ışık varsa o kadar çok görünen, ama aslında bitmek üzere olan negatif de ortama salınmış durumda. Bu negatif enerjinin bir bölümü ise binlerce ve hatta yüzbinlerce yıllık.

Bu dönemde, içimizde ve dışımızda bu kadar çok “serseri” negatif enerji cirit atarken, kendi enerjimize sahip çıkmamız ve ruhani hijyenimize iyi bakmamız büyük önem taşıyor. Çünkü, ışığınız arttıkça bu süreç içerisinde aydınlanmak isteyen karanlığı kendinize çekme olasılığınız var. Karanlık, her zaman aydınlanmak ister ve sevgiyle dönüşür. Ama lütfen bu sizi korkutmasın, çünkü bu “aydınlatma” çalışmasını hiç fark etmeden zaten yapıyorsunuz. Bu dönemde burada olmanızın, bu yazıları okuyor olmanızın nedenlerinden biri de bu.

Michael aşağıda, artık hepinizin çok iyi bildiği ama bazen unutabildiği yöntemleri her gün uygulamanız için hatırlatıyor ve bu basit işlemlerin bu kare açı-tutulma-bahar ekinoksu döneminde bizler gibi kendini ışığa adamış kişiler için çok önemli olduğunu söylüyor.

1. Her sabah ilahi ışıkla enerji alanınızı yıkayın.

Bu işlem için Kutsal Anne’nin saf beyaz ışığı, Kutsal Anne’nin şeffaf mavi ışığı, Michael’ın mavi alevi, Uriel’in gümüş alevi, Rafael’in yeşil alevi, Gabriel (Cebrail)’in altın ışığı ya da Mor Alev gibi ilahi ışıklardan birini seçebilirsiniz. Ya da aklınız bu renklerden karışıyorsa “Yaratan’ın İlahi Işığı ile enerji alanımı temizlemek istiyorum” deseniz de olur. Bu ışıkla adeta bir duş alır gibi yıkandığınızı hissedin, kendinizi ve sizi çevreleyen enerji alanınızı bütün negatif etkilerden arındırın. Bunu bir-iki dakikada yapabilirsiniz. Gün içinde eğer ihtiyaç hissederseniz tekrarlayın. (Çeşitli enerjiler için bu bağlantıda daha fazla bilgi alabilirsiniz.)

2. Michael’ın nefesini içinizden geçirin.

Michael’ın huzur ve barış taşıyan şifalı nefesini kalp çakranıza üflemesini isteyin. Onun nefesinin güzel mavi esintisi, önden girip kalp çakranızın arkasından çıksın ve içinizdeki bütün huzursuzluğu alıp götürürken, kalp çakranızın arkasından çıkarak bütün dünyaya yayılarak barış ve huzur getirsin. (Ben genelde üç üfleme rica ediyorum)

3. Enerjinizi korunma kalkanına alın.

Michael bunun için iki yöntem öneriyor. Her iki yöntemde de önemli olan kalkanın negatif enerjileri otomatikman arındırması ve pozitife çevirip gönderene iade etmesi. Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz.

Birinci yöntem: Michael’ın kalkanı

Michael kalkanını şöyle anlatıyor: “Korunma yollarından biri etrafınızda mavi ışıktan bir küre hayal ederek korunmanız ya da benim kalkanımı kullanarak ihtiyacınız olmayan tüm enerjileri geri yansıtmanızdır. Birlikte sizin ve enerjilerinizin korunması için çalışırken aynı zamanda frekansınız ve perspektifiniz de değişiyor, böylece yarattığımız koruma da aynı şekilde değişime uğruyor.

Bu yeni dönemde korunma küresi artık şeffaf parlak ve ışıltılı turkuaz bir şekilde oluşuyor. Bu balonu ya da küreyi jele, plazmaya ya da silikona benzetebilirsiniz. Son derece güçlü turkuaz balon üçüncü gözünüze ve gırtlak çakranıza bağlı; bunun sebebi ise artık şimdi yeryüzündeki her ruhun illüzyondan uzaklaşıp pek çok farklı boyutta görmeye ve hareket etmeye başlamış olmasıdır. Bu sadece sizin fiziksel dünyanızda değil, ama dünyanın ötesindeki gerçeklikleri de keşfederken kullanacağınız bir korunma sağlıyor.

Şunu anlamak önemli: Eğer siz tam anlamıyla ilahi sevgi içindeyseniz ve kalbinizi aktive etmişseniz korunmaya ihtiyacınız yoktur. Ancak korunma yine de size verilirse içinizde daha yüksek bir güven, tutarlılık ve memnuniyet hissi aktive olur. Bu duygularla ve yükselmiş enerji ve frekanslarla da kendi yaratıcı gücünüzü daha kolay ve uyumlu  bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Lütfen benden sizi korumamı isteyin ve içinizde korunma enerjisinin aktive olduğunu, etrafınızda parlak ışıltılı saydam turkuaz plazmadan bir ışık balonu yarattığını gözünüzde canlandırın. Bu ışık balonunun içinde çok yumuşak pembe bir ton ışığın da kalp çakranızdan gelerek dolandığını düşünün, bu sevginin varlığını gösteren bir sembol olduğu gibi üçüncü göz,  gırtlak ve kalp çakralarınızın birlikte çalıştığını gösterir ve bunun yaşadığınız üç boyutlu gerçekliğe büyük etkisi olacaktır. Bu korunma size fiziksel, duygusal, zihinsel ve enerjik düzeylerde yardımcı ve destek olduğu gibi diğer boyutlarla olan bağlantınıza da yardımcı olacaktır.”

İkinci Yöntem: Yıldız Bilgelerden Enerji YönetimiYükselten, arındıran, güçlendiren ve proaktif bir enerji kapsülü yaratmak için deklarasyon:

Bu çalışmada Baş Melek Michael (Mikail)’in enerjilerini çağırmanızdan bahsedilmiyor ama ben her seferinde enerji kapsülü yaratılması sırasında “Michael senin de yardımınla beraber …” diye başlıyorum. Dostumuz Michael aslında kendi enerjimizi kendimizin yönetmesinden memnun ve bunu yapacak gücümüzün de olduğunu söylüyor, ancak ben herhalde onun enerjilerini çok sevdiğim için onu da çağırıyorum. Bu konuda seçimi sizlere bırakıyorum. Şimdi aşağıda bu enerji ilanını veriyorum:

Muazzam Tanrı Özümün sınırsız gücü ile şunları ilan ediyorum:

  1. Bana tüm dış kaynaklardan gönderilen bütün destekleyici sevgi dolu enerjiler büyük bir şükranla kabul edilecektir.
  2. Bana tüm dış kaynaklardan gönderilen bütün toksik ve negatif enerjiler derhal gönderene temizlenmiş, arınmış ve hiçbir kötü niyet taşımadan iade edilecektir.
  3. Benden dışarıya gönderilen bütün pozitif enerjiler memnuniyetle ve %100 kayıtsız şartsız sevgiyle gönderilecektir.
  4. Benden dışarıya gönderilen ve yukarıdaki enerjileri onurlandırmayan ya da saygı duymayan enerjiler derhal temizlenmiş ve arındırılmış şekilde geri gelecektir. (İyi niyetle de olsa bazen diğer kişilere acıyarak ya da onları yargılayarak sevgi enerjisi göndeririz, ne de olsa insanız. Bu enerjilerin ne size, ne de gönderdiğiniz kişiye bir faydası olur, sadece enerji karışıklığı yaratır. Bu madde onu engelliyor.)
  5. Benden dışarıya herhangi birine bilerek ya da bilmeyerek gönderilen bütün toksik ve negatif enerjiler derhal bana temizlenmiş ve arınmış şekilde geri dönecektir.

Bu deklarasyon tüm zamanlarda, mekanlarda ve boyutlarda, geçmiş, şimdiki zaman ve gelecekte, fiziksel, duygusal, ruhani ve enerji vücutlarımın hepsinde gerçekleşmektedir. Bu kapsül ben rica edene ya da evrimleşme sürecini bitirip artık ihtiyacım kalmayana kadar beni çevreleyecektir. Bu gerçeği bana olan destekleri ve rehberlikleri için Tanrı’ma ve tüm ruh rehberlerime (bu noktada melek ve rehberlerinizin isimlerini sayabilirsiniz) büyük bir şükranla ilan ediyorum.

İlanım ve duam şu anda gerçekleşti! Teşekkürler.

4. Merkezde kalmak için topraklanın

Bu dönemde tabiat en büyük yardımcılarımızdan biri. Başınız döndüğünde, fiziksel ağrı, sızı ya da içinizde huzursuzluk hissettiğinizde topraklanın. Çok çeşitli topraklanma yöntemleri paylaştık iki yıldır. O anda yapabileceğiniz yöntemi uygulayın.

Genel olarak

Arkadaşlar, bu dönem ne kadar sürecek diye merak ediyorsunuz. Bunun kesin bir cevabı yok. Bazılarımız daha çabuk uyum sağlıyor, bazılarımızın ise süreci daha uzun sürüyor. En azından Mart ayı sonuna kadar bu işlemleri alışkanlık haline getirmeliyiz. Ancak, benim görüşüm, aslında bunların ömür boyu bizleri rahatlatacak yöntemler olduğu ve nasıl her gün dişlerimizi fırçalayıp, duş alıyorsak, aynı şekilde enerji alanlarımıza da önem vermemiz gerektiği; ve bu işlemleri gün içinde birkaç saniyede tekrarlayacak kadar kendi parçamız haline getirmemizdir. Yukarıdaki bütün işlemleri ihtiyaç duydukça tekrarlayın.

Fiziksel rahatsızlığınız geçmezse, mutlaka bir tıp doktoruna danışmayı unutmayın.

Bu zamanda salıvermeniz gereken bütün negatif inançlarınız ve davranış kalıplarınız da ortaya çıkacaktır. Yani, özsaygı, özsevgi, özgüven gibi kendinizle olan ilişkinizdeki en önemli faktörlerde eksiklikler varsa, çok çeşitli şekillerde bunu deneyimleyeceksiniz. O zaman bu yanlış inanış ve davranışları salıvermeniz gerekiyor. Birbirimize karşı ayna görevi de göreceğiz.

Örnek verirsem, eğer saygısız bir davranışla karşılaşırsanız, önce kendinize dönün ve kalbinize şu soruyu sorun “Ben kendime hangi alanda saygısız davranıyorum?” Ve o davranış şablonunu salıverin. Siz kendinize saygılıysanız, herkes size saygı duyar. Benzer benzeri çeker. Daha derin salıverme çalışmaları için çok çeşitli yöntemler arşivlerde bulunmakta. Onlara başvurun.

Önemli: Şikayet etmeyin. Şikayet negatifi büyütür. Problemi saptayın ve ilgili çalışmaya geçin. Yani çözüm odaklı olun.

Bu önemli zamanı yaşam sevinci ile geçirmenizi ve gelen enerjileri en iyi şekilde değerlendirmemizi diliyorum. Bu konuda yazmaya devam edeceğim.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. uzun zamandır intihar etmeyi planliyordum, çünkü yasadiklarima bir anlam veremiyor ve isin içinden siyrilmayi basaramiyordum. hissettiklerim korkunç şeylerdi…yardimsiz, çaresiz ve umutszdum…tesadüfen bulustum sizinle ve yasama döndüm….tesekkur ederim, yasadigim olumsuzluklarin sonucunun iyilik ve sevgiye acilan kapi olduğunu anlattiniz bana…tesekkur ederim.

    Beğen

  2. allahım okurken bile gözlerim yaşlarla doldu…tamda bugün neden böyle yorgun vebitkin olduğumu düşünürken…binlerce şükran moraleve meleklere ve tanrıya

    Beğen

  3. Bu,çok zorlu dönemde bizlere Işık tuttuğun için gönülden sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.Her alanda ve ortamda ışığın bol,enerjilerin tertemiz olsun,Sevgili Mor Alev❤️❤️❤️

    Beğen

    1. Bu kendi enerjinizi kendinizin yönetmesi için verilmiş bir yöntemdir. Arşivlerde de bulunmaktadır. Sevgilerimle..

      Beğen

  4. Oncelikle sizin sitenize çok çok çok tesekkur ederim 24 yasindayim ve Ilkkez böyle enerji calismalari yapiyorum. Huzur buluyorum sadece size tesekkur etmek istedim,

    Saygi ve dopdolu sevgilerimle!

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.