Hafta Sonu Enerjisi – Gölgeler ve Aydınlık…

Navajo Indian Reservation, ArizonaBugün Güneş, Siyah Ay Lillith ile tam olarak zıt açıya geçiyor. Güneş, Lillith ile sadece yılda iki defa tam açı yapar. Bugün işte o iki günden biri. Bu açı içimizdeki en iyiyi ve en kötüyü ortaya çıkarır. Herkesin gölgeleri tetiklenecek. Eğer, çekirdek korkularımızdan haberdar değilsek, şartlar ve durumlara tepki verirken kendi korkularımızı diğer kişilere yansıtırız.

Ana temalar, başkalarından ve kendimizden olan beklentilerimiz, güven ya da güvensizlik düzeyi, kırılganlık ya da dayanıklılık düzeyi, ve sizlerin başarısızlık olarak gördüğü şeyler olacak. Ancak unutmayın, bu zıtlıkların hepsi birer illüzyon. Başarısızlık, güvensizlik, vs aslıda sadece bizim bakış açımıza bağlıdır. Ama bu açı, bütün bu temaların çözümünü de getiriyor. Asıl önemli olan da bu! Lillith her zaman bizi armağanlarla bırakır.

Bunun dışında bugün, öncü burçlarda çok önemli ama kısa süreli bir büyük kare açı oluşacak. Bu sadece beş saat sürecek, ama büyük ihtimalle bugün olacak olaylar geleceğinizin nasıl olacağı konusuna katkıda bulunacak.

Bu kısa büyük kare açının ana enerjisinin Sabian sembolü “Battaniye dokuyan kızılderili”. Bugün, içimize ilham, niyetler, bilgi akacak. Bu ilmeklerle ördüğümüz battaniye çok yakında hazır olacak.

Bu kısa mesajın amacı, bugün ve yarın, gölgeleri gördüğünüz yerde tanımanız ve tepki vermeden önce onları aydınlatmanız için sizleri uyarmak. Bilge Baykuşlar, tetikte olun ama korkuda kalmayın. Hiç biriniz egonuzun sizi inandırdığı gibi kırılgan, güvensiz, başarısız değilsiniz. Bu hafta sonu kalbinize akan ilhamı kullanın, Pazartesi günü kucaklarımızda hediyelerle yeni haftaya başlayacağız.

Michael’ın dün verdiği yöntemleri uygulamayı unutmayın.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com