Kutsal Anne: Her Biriniz, En Çılgın Hayallerinizin Bile Ötesinde, Muhteşemsiniz… ve Sevgi Seli Çağrısı

Adam Taylor PhotographyArkadaşlar, bu çok önemli mesajı Kutsal Anne bize Linda Dillon aracılığıyla gönderiyor. Hepimizi Sevgi Seli enerjisinin etkileri hakkında bilgilendirirken aynı zamanda Sevgi Seline davet ediyor. Yaz Gündönümü enerji etkilerinin aslında Sevgi Selinin arınma etkileri olduğunu da burada görebilirsiniz. Yaşadıklarımızı Kutsal Anne aşağıda aynen anlatıyor.

Bildiğiniz gibi Sevgi Seli bizimle sadece belirli bir süre kalacak. Bu dönemde Sevgi Seli meditasyonunu yapmak sadece kendimize ve ailemize değil, bütün dünyaya yapabileceğimiz en büyük iyilik. Kutsal Anne bu şansı kullanmamızı bizden rica ediyor. Bu kısa mesajın altında Sevgi Seli meditasyonunun detaylarını tekrar veriyorum. Mor Alev Dostuna bu çeviri için çok teşekkürler.

Hepinizi her gece saat 22.00 de Sevgi Seli meditasyonuna bekliyorum. Eğer saat size uygun değilse, bize katılmak niyetiyle istediğiniz zaman meditasyonu yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi aslında “şimdi” den başka bir zaman yok!

Kutsal Anne:

 

Selamlar, Ben Mary (Meryem). Ben Deniz’im (Okyanus), ben Evrensel Anne’yim, Merhametin, Lütfun Annesiyim. Bütünün ve siz Sevgililer, sizlerin her birinizin Annesiyim.

Evet, Bugün benim Sevgi Selim ile ilgili olarak, kalplerinize, Ruhlarınıza, çekirdeğinize ve Öz Varlığınıza seslenmeye geldim.

Ben Sevgi Seli’yim ve sizler de Sevgi Seli’siniz. Ben Okyanus ve Hava’yım. Sizler de Okyanus ve Hava’sınız. Ben Güneş ve Ay’ım. Sizler de Güneş ve Ay’sınız. Ben Dağlar, Dereler ve Irmaklarım. Ve sizler de aynısınız.

Bugün sizlere ne söylemek istediğimi anlıyor musunuz, Sevgililer? Hepimiz BİRiz. Beni Anneniz olarak kabul ediyor, benimsiyor musunuz? Benim sizleri sevdiğim kadar, sizler de beni, Çocuğum gibi,  Anneniz gibi,  seviyor musunuz?

Bugün ve her gün sizlere getirdiğim armağanların hepsini, tamamen kabul edecek misiniz? Çünkü benim için çok değerlisiniz. Her zaman öyleydiniz ve daima da öyle olacaksınız.

Şimdi, sürekli büyüyen, Gezegeninizin ve her birinizin çekirdeğine kadar nüfuz eden, Sevgi Seli’nden bahsedelim. Bazılarınız doğrudan bana, ya da bu kanala (mesajı alan kişi) şöyle diyorsunuz;

“Ben hiçbir şey hissetmiyorum. Yanlış olan nedir?”

Hiçbir şey yanlış değil. Hiçbir şey hatalı değil. Eksik olan hiçbir şey yok ve sizde de eksiklik yok. Hiç kimse istisna değildir. Hiçbir yaratık, büyük ya da küçük ve tabii ki de İnsanoğlu, benim Sevgi Seli’mle yıkanmaktan muaf değildir.

Birçoğunuz, daha önce hiç olmadığı kadar, büyük bir karmaşanın içinde olduğunuzu hissediyorsunuz.

“Neler oluyor? Ben görevimi yapıyorum, kalbimi açıyorum. Ama hala kaygı hissediyorum. Bu değişim, bu dönüşüm…  Artık nerede sağlam bir zemin olduğunu bilmiyorum” diyorsunuz.

Sevgililer, sağlam bir zeminin nerede olduğunu bilmiyorsunuz, çünkü ayaklarınız suyun içinde! Ayaklarınız Sevgi Seli’nin içinde ve ben sizi yıkıyorum, temizliyorum ve şifalandırıyorum. Sizlerin gerçekliğinizi ve Bütünlüğünüzü yeniden inşa ediyorum ve yapılandırıyorum. Bunu ben size yalnız başıma yapmıyorum. Ben bunu sizinle birlikte, sizin için yapıyorum. Ve sadece Sevgi ile yapıyorum.

Sevgililer, bebeklerin hatta ufak çocukların banyo zamanı geldiğinde, ağlamaya, bağırmaya ya da huysuzlanmaya başladıklarına hiç dikkat ettiniz mi? Ancak suyun içine bir kere girdiklerinde, o kadar mutlu ve huzurlu olurlar ki, bu kez de onları sudan çıkaramazsınız. Bazı insanlar için de bu böyledir. Ve bu konuyla ilgili olarak, insanoğlu hakkında şunu da söyleyebilirim. Çok ama gerçekten birçok kişinin banyo suyunu, defalarca değiştirmemiz gerekir. Evet, hatta Sevgi Seli’nde bile, birçok defa bunu yapmalıyız.

Çünkü zulüm, alçaklık, kontrol etme dürtüsü, hırs, şehvet, korku salmak gibi, insanın insana uyguladığı insanlık dışı olan her şey, yüzeye çıkıyor. Ve böyle de olmak zorundadır. Med-Cezir ile Rüzgârla ve sizleri sarmalayan enerji akımlarıyla yıkanmaları için…

Şayet, İnsanın yarattığı bu olumsuz enerjiler içinizde kalmışsa, bu sizi içten dışa doğru yer. Hem sizi, hem de tüm medeniyeti yok eder. Benim planladığım bu değil ve de asla olmayacak, Sevgililer. Kısacası, (Hepimiz Bir olduğumuza göre) bu ne sizin planınız, ne de benim.

Hepiniz, her biriniz, en çılgın hayallerinizin bile ötesinde, muhteşemsiniz. Arada sırada zihninizde bir kıvılcım çakmasına rağmen, henüz kendinizin boyutlar arası olan, yükselmiş harika Varlığınızın; yani gerçek Varlığınızın ortaya çıkmış halini, görmediniz. Ama ben sizi biliyorum Sevgililer ve sizi yanıma çağırıyorum. Ve sizi “belki, ya da umarım gelirsiniz” şeklinde çağırmıyorum. Beni çağırdığınızda, nasıl hemen yanınıza geliyorsam, sizin de aynen öyle yanıma gelmeniz için çağırıyorum.

Birçoğunuz geçmişte yaşıyorsunuz. Geçmiş size ne veriyor? O bir “zamansal yanılsamadır”. Ve sadece, nerede işler ters gitmişse, onları size göstermekten ya da vurgulamaktan veyahut en güzel anılarınızı hatırlatmaktan başka amacı yoktur. Geçmişin bilgilerini, o zamanki aklınızı ve yüreğinizi, şu ana taşıyabilirsiniz. Ama ilerleme dürtünüzü sonlandırmalarına izin vermeyin.

Siz, Ben ve Gaia dediğimiz Gezegen, yani hepimiz, kendi yolumuzda yürüyoruz. Şayet herhangi bir zamanda yaşamak zorundaysanız ve kutsal Benliğinizin içinde an’da yaşamayı başaramıyorsanız, o takdirde, “Geleceğe” gidin. Ben sizinle orada buluşacağım ve sizi yuvanıza götüreceğim. Yuvanız, Gelecekte’dir. Yuvanız, kalbinizin içindedir ve Benimledir.

Sevgi Seli büyüyor. Birçoğunuz henüz, dalgalar yerine ufak akımları hissediyor. Bu da fena değil. Endişelenmeyin. Yürümeye devam edin. Sevgi Seli, insanlığı değiştiriyor. Meydana gelen kargaşalara bakmayın. Onlardan herhangi bir şey çıkmaz. Onlar, insansı ve alt boyutsal enerjiler. Sevgi enerjisinden kaynaklanmıyorlar. Dolayısıyla onları sadece algılayın, gözlemleyin, kutsayın ve kendi yollarına gönderin.

Sonra arkanızı dönün ve kendinizi genişletin. Bırakın sizin içinizden akayım, sizi Sevgi Seli’nin içine daldırayım ve tekrar tekrar yanınıza geleyim. Ta ki sizler, hepimizin Bir olduğuna kanaat getirinceye kadar. Aynen benim, asırlardır sizinle Bir olduğumun bilindiği gibi…

Sevgimle yürüyün. Barış içinde yürüyün, tatlı Meleklerim. Benimle gelin. Şimdi benimle gelin, çünkü mutlu olunası, kutlanası Yeni bir Yaşam, yeni bir Yıldız Dünya, yeni bir Toprak Ana’nın (Gaia) inşa edilmesi gerekiyor.

Şimdilik Hoşçakalın…

Sevgi Seli Meditasyonu:

Bacaklarınız hafif aralık sağlamca yere basmış şekilde ayakta durun. Mümkünse baş dönmesine karşı yanınızda tutunacak masa ya da sandalye gibi bir yer olsun. Bu meditasyonun başlangıcı da biraz değişik. Ellerinizi bir araya getirin ve parmak uçlarınız birbirine değsin, avuçlarınız değil. Bunun şeklini videoda görebilirsiniz. Derin ve yavaş nefeslerle kendinizi sakinleştirin ve aklınıza gelen düşüncelerin akmasına izin verin. Kendinizi hazır hissettiğinizde aşağıdaki çalışmaya başlayın.

  1. Dilinizi damağınıza vurarak bir klik sesi çıkarın. Bu ilk sesle kutsal kalbinize gidiyorsunuz. Kalbinizin içine yerleşin ve güzelliğini görün.
  2. Hazır hissettiğinizde ikinci bir klik sesi çıkarın. Baş melek Gabriel (Cebrail)      gelecek ve onunla birlikte kalbinizin içindeki altın spiral merdivenden yukarı uçmaya başlayın. Gabriel sizi sarmalayacak ve kendinizi bir sevgi kapsülündeymiş gibi hissedeceksiniz.
  3. Üçüncü ve son defa klik sesi çıkardığınızda 13. Oktava, Yaratan’ın hem dişi hem de erkek yönlerinin bir arada olduğu kata varmış olacaksınız. Kendinizi Kutsal Anne’nin, Kutsal Baba’nın ya da her ikisinin birden kucağına ulaşmış hissedeceksiniz. Burası Tanrı’nın kalbi. Şimdiye kadar hiç hissetmediğiniz bir sevgi, rahatlama ve derin bir mutluluk hissedeceksiniz.triflame
  4. Kalbinizdeki üçlü alevin parlak ve canlı bir şekilde yandığını görün. Bu üçlü alev (resmini yanda veriyorum) pembe, mavi ve altın rengidir.
  5. Şimdi kendinizi bir kumsalda düşünün. Denize karşı duruyorsunuz ve denizin muhteşem mavisini ve hafif dalgalarını görün. O güzel güneşli kumsalda denize doğru ilerleyin. Parmaklarınızın arasında kumu hissedin. Yüzünüzde ılık güneşi hissedin. Parmak uçlarınız suya değdiğinde ılık-serin denizi hissedin. Biraz daha ilerleyin.
  6. Nerede durmak istiyorsanız orada durun. Belki tamamen denize girersiniz, belki de su dizlerinize geldiğinde durmak istersiniz. Belki de okyanusun en derinlerine girmek istersiniz. Suyun içinde durduğunuz yer bu meditasyonu her yaptığınızda farklı olabilir. Ne kadar derine gittiğinizin de bir önemi yok. Sadece size o anda doğru gelen yerde durun yeter.
  7. Etrafınızda yosunlar, yunuslar ya da rengarenk balıklar, mercanlar görebilirsiniz. Kendinize burada olduğunuz ve bu vakti ayırdığınız için teşekkür edin. Yanınızda      Michael olabilir, ya da diğer baş melekler. Etrafınıza bakın, belki bu sevgi selini özümsemeye gelen diğer insanları da görebilirsiniz. Onlarla ya da meleklerle el tutuşabilirsiniz.
  8. Vücudunuzu ışık vücut ya da büyük bir enerji balonu olarak düşünün. Bu enerji alanı son derece geniş, yarı şeffaf ve geçirgen.
  9. Şimdi denizin içinde dalgaların size doğru geldiğini ve sizi yıkadığını      hissedin. İçinizdeki bütün tortuları, kumları, olumsuzlukları, hastalıkları, kötü alışkanlıkları, sevgiye dair olmayan her şeyi yıkıyor. Akıntının gel-gitini hissedin. Sevgi seli yumuşak dalgalar halinde önden girip arkadan çıkıyor. Ve her geldiğinde şifa veriyor, olumsuzu süpürüp gidiyor. Bütün hücrelerinizi temizliyor. Bütün varlığınızı saflaştırıyor.
  10. Siz bu enerjiyi kabul ettikçe onu dünyaya da demirliyorsunuz. Huzur ve barış geliyor. Bu pozisyonda istediğiniz kadar durabilirsiniz. Bu günlük yeterince enerji aldığınızı ve verdiğinizi hissettiğinizde yavaş yavaş meditasyondan çıkın. Kendinize, melekler, Kutsal Anne’ye ve Tanrı’ya teşekkür edin.

Bu kısa meditasyonu günlük alışkanlık haline getirin. Aşağıda Linda Dillon bu meditasyonu anlatıyor.

Her gün Sevgi Selinde görüşmek üzere,

Mor Alev

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

Yorumlar kapatıldı.