Günün Enerjisi – Kozmik Yağmur

RainbowSevgili Okuyucularım, 2015’e doğru hızla ilerlerken, çok güçlü bir hafta sonuna girmek üzereyiz. Bu hafta sonu Kış Gündönümü ve Yeni Ay aynı güne denk geliyor. Bu çok ender gerçekleşen bir olay. (En son 1980 ve 1999 da gerçekleşmişti, bundan sonraki ise 2094 de oluşacak). Bu konuda daha sonra uzun uzun yazacağım.

Ancak, bugünün enerjisine gelince, büyük bir hareketlilik hissedeceğimizi söylemek isterim. Bütün gezegenler ve başrol oyuncuları yarın için yerleri almaya başlarken, Uranüs-Plüton Kare açısı görevini yapmaya devam ediyor. Güneş dün sabahtan beri iki devasa patlamayla daha ışık festivaline katılıyor.

Kendinizi kozmik bir enerji yağmurundaymış gibi hissedebilirsiniz. Bu yağmurun sizi temizlemesine izin verin. Nefes ve ışıkla zihninizi ve kalbinizi molozlardan temizleyin. Böylece onların altında yatan bilgeliğinizi bulacaksınız.

Bu hafta bize verilen ipuçlarını kullanmaya devam edelim. Onlar bizim kozmik yağmurda arınmamıza yardımcı olacak. Gerçek olanı hatırlayacağız. O ipuçları şunlardı:

Günün Enerjisi – Yüksek Umutlar

Günün Enerjisi – Hani, nerede benim değişimim, benim işaretim?

Günün Enerjisi – Işık

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com