Melekler: Güneş Patlamaları ve Işık

Okumak yerine dinlemek isterseniz, yazının hemen altındaki podcast bağlantısına tıklayın.

Sevgili Bilge Baykuşlar, bu kısa mesajla Melekler bizlere son zamanlarda yaşadığımız solar fırtınaların ve müthiş ışık gösterilerinin ruhani anlamını anlatıyor. Şimdilik güneş kendi çevresinde döndüğü için büyük patlamaların kaynağı olan kara leke dünyadan diğer tarafa döndü ancak bundan on-on iki gün sonra yine dünya ile hizalanacak. Böylece kuzey ve güney ışıklarını bir defa daha deneyimleyebileceğiz. Arındırıcı, destekleyici ve zaman zaman çok yorucu bir enerji ama bir o kadar da güzel ve daha bitmedi!

Not: Aşağıdaki ilk iki fotoğraf Gippsland Aurora & Astro Photography tarafından 11 Mayıs 2024 günü Avustralya’da çekilmiştir. Üçüncüsü ise Melbourne’de yaşayan çok sevdiğim bir danışanımın aynı tarihte çektiği amatör fotoğraf, sizlere çıplak gözle görebileceğiniz manzarayı iletmek için paylaşıyorum. Bu güzelliği görüp bizimle paylaşan Hazan’a çok teşekkürler.

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca güneşinizden size akan inanılmaz miktarda ışık deneyimlediniz.  Sizler enerjik varlıklarsınız ve istisnasız olarak bu hepinizi çeşitli derecelerde etkileyecektir. Güneşinizden gelen enerji, herkese hayat veren İlahi enerjinin somut bir temsilidir.

Kaynak gibi, güneşiniz de kendi kendini yaşatır. Yaşam veren ışığını sürekli olarak yayar ve karşılığında asla bir şey istemez. Yargılamadan, koşullandırmadan ya da layık olup olmadığınızı düşünmeden üzerinize parlar. Ve tıpkı Kaynak’tan gelen koşulsuz sevgi gibi, ışığı almayı ya da engellemeyi seçebilirsiniz sevgililer. Karanlık bir evde, panjurları kapalı, karanlıktan şikâyet ederek yaşayabilir ya da kapıyı biraz aralayıp ışığın içeri girmesine izin verebilirsiniz. Dünyanızın karanlığına odaklanarak yaşayabilir ve böylece sadece onu deneyimleyebilirsiniz ya da en küçük yollarla bile varolan sevgiyi görmek için kalbinizi sadece ufacık aralayabilir ve aniden onu her yerde fark etmeye başlayabilirsiniz.

Güneşiniz güneş patlamalarıyla enerjisini yaydığında, fiziksel enerji alanınızda hareket yaratır. Eğer enerjiniz yumuşakça akıyorsa, bir “destek/hızlandırma” alır. Eğer sıkışmış bir enerjiniz varsa, ışık onu karıştırıp çalkalar ve hareketlenmesini sağlar. İşte bu yüzden pek çok kişi, bedenlerinde artan akışa karşı direnç alanları hissederken tuhaf fiziksel semptomlar yaşıyor. Bu yüzden pek çok ruh gezegeni aniden terk ediyor – akıntıyı bedenlerinden çıkarıp göklere doğru sörf yapmaya karar veriyorlar. İşte bu yüzden eski sıkıntı/öfke/yaslar, tamamen ele alınmadıklarında yeniden ortaya çıkabiliyor. Ve işte tam da bu yüzden kalbinizin yönlendirmesindeki her küçük hareket, desteğin çok daha hızlı bir şekilde ortaya çıktığını görmenizle sonuçlanacaktır.

Tutkuyla bağlı olduğunuz şeyleri yaptığınızda, kendinizi enerjik hissedersiniz. O anda gerçek anlamda yapmak istemediğiniz şeyleri kendinize zorla yaptırmaya çalıştığınızda ise kendinizi bitkin hissedersiniz. Yapmanız gerekenler hakkında kendinizi iyi hissetmenin bir yolunu bulun, sevgililer, böylece yorgunluktan uykuya dalmadan gerekli görevlerinizi yerine getirebilirsiniz!  Bu, kendinizi merhametsizce zorlamak için iyi bir zaman değil. Arzu ettiğiniz şeylere doğru küçük adımlar atın. Yumuşak bir ivme size daha fazla enerji verecektir. Kendinizi zorlamaksa enerjinizi çok çabuk tüketecektir.

Fiziksel bedeninize de özen gösterin. Suyunuzu için. Sinir sisteminin iyi çalışması için gereken mineralleri alın. Vücudunuzun isteklerini dinleyin. O size neye ihtiyacı olduğunu söyler.

Size büyük miktarda görünen ve görünmeyen ışık akıyor sevgili dostlar. Kendinizi sevmeye karşı direnç daha güçlü hissedilecek, ancak kendinize karşı nazik olmayı seçtiğinizde sanki evren sevginizi büyütüyormuş gibi hissedeceksiniz. Heyecanlı zamanlarda yaşıyorsunuz. Kendiniz için yeni gerçeklikler yaratma olasılıkları hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Kalplerinizi dinleyin. Kendi doğal akışınıza girin. Çünkü böyle bir alanda, bu yoğun zamanların tadını çıkarabilir ve şimdi, her zaman ve sonsuza dek sizin için orada olan sevgiye bağlanabilirsiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2024 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2024 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

1 comments

Yorumlar kapatıldı.