2024’ün Getirdikleri – Astrolojik ve Sezgisel Bir Özet

Okumak yerine dinlemek isterseniz, yazının hemen altındaki podcast bağlantısına tıklayın.

Sevgili dostlar, bir defa daha yılın enerjilerini anlamaya çalışarak onlarla iş birliği yapmanın yollarını arıyoruz. Evrimleşme alanlarımızı belirleyip dalgalarla nasıl ilerleyebileceğinize bakıyoruz.

Astroloji, bir kehanet aracı değildir. Belli bir açı belli bir olaya yol açsaydı, aynı anda dünyanın her yerinde aynı şey yaşanırdı! Biliyoruz ki, bu evrenin yapıtaşı enerji. Hepimiz birer enerji jeneratörüyüz. En ufak partikülden, gezegenlere kadar hepimiz kendimize özgü enerjimizi üretiyoruz. Enerjimiz, saniyenin binde birinde hiçbir şey söylemeden bile karşımızdaki insana rahat, sıkıntılı, öfkeli, huzurlu, açık ya da kapalı olup olmadığımızı anlatabiliyor. Çünkü jet hızıyla önce enerjiyi algılıyoruz. Bu, insanlar için geçerli olduğu kadar, tüm varlıklar, yerler, nesneler ve zaman dilimleri için de geçerli. Güneş ve ayın enerjilerinden etkilendiğimiz bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Sistemimizdeki diğer gezegen ve asteroidlerin enerjilerinin etki gücü ise henüz kanıtlanmadı ama kim bilir, belki de bu Kova çağında çok çabuk kanıtlanabilir. 

Peki neden Mars ve Venüs birleştiğinde hep beraber âşık olmuyoruz, Jüpiter’le güneş bir araya geldiğinde hepimiz piyango zenginleri haline gelmiyoruz? Veya Mars çılgınlaştığında neden hep beraber kendimizi savaş alanlarında bulmuyoruz? Çünkü astroloji böyle çalışmaz! Varolan tek enerji, astrolojik enerji değildir. Astrolojik yol haritamız çok önemlidir, her zaman destekleyicidir. Ama daha da önemlisi, ÖZGÜR İRADEMİZDİR. İnsan faktörü. BİZİM NEYİ SEÇTİĞİMİZ HAYATIMIZI BELİRLER. BİZ ELİMİZDEKİ POTANSİYELLE NE YAPIYORUZ?

Bu senenin enerjisine bakarken lütfen belirleyicinin kendiniz olduğu gerçeğini unutmayın. Ve bu sırada Astrolojinin şu üç temel kuralını hatırlayın: 

Astroloji, 

  • Olabilecek en iyi gelişimin bir resmini çizer. 
  • Bunun için elimizdeki araçları ve bu araçları kullanma yollarını anlatır. 
  • Bunlara uymadığımızdaki olumsuz potansiyeli de gösterir. 

Yani, son söz özgür irademize kalmıştır.

Geçen sene bu yıllık enerji yazısına bir magazin bölümü eklemiştim. Kehanetler içeriyordu, hem de dünyada öngörülerine en çok güvenilen bir psişik astrologdan. Daha önce gerçekleştiğini gördüğüm birkaç kehaneti de olmuştu. O yüzden sizinle paylaşıp, seneye birlikte bakacağız diye not düşmüştüm. 2023 bitti ve kehanetlerinin hiçbir gerçekleşmedi. Charles II taç giyemeyecek demişti, giydi. Bu, Putin’in yenildiği yıl olacak demişti, olmadı. Covid Mart ayında geri gelecek demişti, öyle bahsedilen gibi bir dalga olmadı. Sosyal medya kurumları kullanıcılara ücret ödemeye başlayacak demişti, tam tersi oldu 🙂 Bu, Jessica Adams hata yaptı mı demek? Hayır, olası binlerce gelecek senaryolarından bir seçim yaptı ama formülü eksikti. Bu, sadece insanın özgür iradesini, korku ve özlemlerini, zaman zaman ortaya çıkan antikalığını hesaba almadı demek. Olayların ne olacağını, enerjinin bizimkiyle birleştiğinde fiziksele nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Bazen bizler birer birey olarak bile öyle tuhaf seçimler yapıyoruz ki, kendimize şaşıyoruz!

Bugün bu paylaşımda olabilecek en iyi gelişimin resmine odaklanacağız, bu gelişimi gerçekleştirmek için olası araçlarımızı anlamaya çalışacağız ve potansiyeli boşa harcadığımızda nasıl hissedebileceğimize bakacağız. Bilge Baykuşlar, burada falcılık ya da kadercilik yok. Gerçeğinizi siz yaratırsınız. Gelin 2024’ü şimdiye kadarki en güzel yılınız yapalım. 

Enerji Okyanusunda Dalgalar

Devasa bir enerji okyanusunda yaşıyoruz. Büyük ve yavaş dış gezegenleri dev uçak gemileri gibi düşünün. Bu dev varlıklar hareket ettiğinde yer değiştiren su elbette daha fazla olacaktır, dalgalar ise daha yüksek. Örneğin kişisel iletişim gezegenimiz Merkür önümüzden hızlı bir spor tekne gibi suları sıçratarak geçer ve yarattığı dalgalar görünür ancak o kadar derin ve yüksek değildir. Geldiği gibi geçer. Benzetmeye devam edersek, Jüpiter ve Satürn büyük birer kargo gemisidir. Uzaktan bile geçseler, dalgalar büyüktür ve en sonunda kıyıya ulaşır. Neptün, Plüton, Uranüs ise hareket ettiklerine su girdapları, vakumlar ve çok daha büyük çalkantılar yaratır. Bunlar büyük geçişlerdir. İster istemez hepimiz etkileniriz. Bu sene geçişlerin büyük dalgalar yaratacağı, çalkantılı bir yıl. Geçen sene eşikteydik, bu sene yeni enerjinin tam başındayız. Fakat 2024’ü geçmiş yıllardan ayrı düşünemeyiz. 2020 ve sonrasında başlayıp önümüzdeki yıllara yayılan dalgalar devam ediyor. 2024’ün ana temaları şöyle:

Geleceği Getirmek

Şimdi Plüton’u düşünün. İki senedir Oğlak’ın sonunda. 2023’ten beri Kova’nın başına gidiyor, sonra geri dönüyor. Oğlak’taki işini Kasım ayında en sonunda kalıcı olarak Kova’ya geçtiğinde bitirecek. Bir benzetme daha eklersek, Plüton’un iki senedir iki farklı alana gidiş gelişi, içinde bulunduğumuz enerji denizinin Oğlak ve Kova sektörünü karıştıran devasa bir kozmik kepçe gibi. 2020 Kış Gündönümünde, büyük Satürn-Jüpiter birleşmesini yaşadığımız ve yeni 200 yıllık döngüyü başlatan dereceyi sürekli aktif tutuyor. (Bağlantısı burada

Oğlak konuları, yani devlet, hükümet, banka, ataerkil düzen, kurum, organizasyon, liderlik, babalık kavramları tamamen karışıyor, dönüşüyor. Pek çok ülkede anayasalarla ilgili gelişmeler ve sorgulamalar görüyoruz. Yönetim şekilleri sarsılıyor, ülkeler de öyle. Kova konuları da ön safhada, sendikalar ve grevler, STK’lar ve yeni idealler, teknoloji, özellikle de sanal zekâ. 

Oğlak geçmişle alakalıdır, geleneklerin devamı, kurallar ve güven arayışı. Her burç bir öncekine tepki verir. Örneğin Yay’ın şansına olan inancının yerini Oğlak’ın garanticiliği alır. Oğlak’ın garantici gelenekselliğine tepki ise Kova’nın yenilikçiliği ve bireyselliğidir. Yılın sonuna doğru Plüton bir daha 248 yıl Oğlak’a dönmemek üzere Kova’ya yerleşecek. Dönüştürmesi gereken sistemleri birer birer söküp geri dönüşüme vermeden gitmeyeceğine inanıyorum ve çok az vakit kaldı. Kova’da ise yüzümüzü geleceğe dönüyoruz ve o eski sistemlerin yerine yenilerini yapılandıracağız. Bunu Oğlak’ta yapmaya çalışsak, yine eskiye bağlı kalacaktık, oysa Kova yepyeniyi yaratmanın yeri. 

Çalkantılı derken, anlıyorsunuz, değil mi? Her şeyin bir şekilde değişime gebe olduğu bir zamandayız. Plüton 20 yıl Kova’da çalışacak. 250 yılı katlayarak geriye gittiğimizde, geçmiş Plüton-Kova yenilenmelerinde tek tanrılı dinlerin başlangıcını, monarşilerin kilisenin üstünlüğünü reddetmesini ve son geçişte ise anayasalarla cumhuriyetlerin kuruluşunu ve endüstri devrimini görüyoruz. Her geçiş bir öncekinden daha büyük hızla değişime yol açıyor.

Dostlar, önümüzdeki 20 yıl gerçekten şu anda tarif edilmesi pek de mümkün olmayan büyük ve süper hızlı değişim zamanı. Adına dijital devrim dediğimiz değişikliklerin bile “eski moda” kalacağı bir evreye girdik. 

Dolayısıyla, öncelikle önerim teknolojiyle dost olmamız. Özellikle kariyerinizdeki yenilikleri takip edin. “Benim zoom’la aram yok, sanal zekâ da ne, benim işim doğal, organik, sanat veya zanaatla ilgili, teknolojik değil, hologram ne işe yarayacak ki” vs. demeyin. ChatGPT’yi ya da diğer yenilikleri deneyin. Zaten bunlar da çok çabuk geçmişte kalacaklar, yenileri gelecek. Fakat en azından bir fikriniz olsun. Çünkü hayatımız bambaşka bir yaşam şekline giriş yapıyor. Açık fikirli olun, yeni kurallar yazdığınızı bilin ve değiştirmek istediğiniz neyse, onu yeni, denenmemiş çözümlerle değiştirmeye kararlı olun.

Kova, politik bir burçtur. Siyaset de değişiyor, değişecek. Şu anda gördüklerimiz, diktatörlüklerin artışı, aşırı milliyetçi, otokratik yönetimlere kayış, güncel sistemlerdeki yozlaşma, hukukun sayılmaması, plütokrasi, oligarşi ve benzerlerindeki yükselme, “sönümleme patlaması” olarak isimlendirilen durumdan başkası değil. Yani bir şey kendini bitirmeden önce zirve yapar. Örneğin, diyelim ki Pazartesi günü sağlıklı beslenme düzenine başlama kararı verdiniz, ondan önceki hafta sonu çörekler, börekler, tatlılarla hayatınızda hiç yemediğiniz kadar sağlıksız beslenirseniz, ki bu genelde böyledir, buna sönümleme patlaması denir. Yani şu anda düzende bir aşırılık, inanılmaz açgözlülükler, haksızlıklar, kuralsızlıklar gözlemlemeniz hiç de şaşırtıcı değil. Çünkü hepsinin sonuna geldik.

Önümüzdeki aylar ve yıllarda Plüton-Kova etkilerini çok konuşacağız, bıraksam bu bölüm saatlerce sürebilir. Ama şimdilik bu etkiyi bitirip yılın diğer önemli geçişlerine bakalım. 

Ruhani Hayatımız ve Yaratım

Satürn ve Balık önce zıt kutuplar gibi görünüyor. Biri katı, toprak, kısıtlayıcı, kuralcı, diğeri değişken, su, elle tutulamayan, uçucu ve sınırsız. Bu iki enerji bize ender bir güç veriyor: Yaratım. Balık’taki Satürn gelen ilhamı kolaylıkla harekete ve nesnelere çevirmemize yardım eder. 

Bu sene materyal ve ruhani dünyamızı dengelemek, iç inançlarımızla dış dünyamızı hizalamak için ideal. 2025’te Balık’taki Satürn ve Neptün birleşecek, ardından 2026’da Koç’ta Zodyak’ın ilk derecesinde tam kavuşum gerçekleşecek. 2024 süresince o kadar yakın olmasalar da şimdiden etkilerini hissediyoruz. Enerji denizimizde bu iki ağır topun dalgaları birbirine karışmaya başladı bile.

2024’te Satürn’ün mantığı, ruhani gelişimimize ve uygulamalarımıza yardım edecek. Bir elemeye gideceğiz. Hangi ruhani uygulamalar size gerçekten yardımcı, hangileri birer fanteziden ibaret? Spritüel kibir nedir ve sizde var mı? Ruhani gelişim arzunuz kullanılarak kandırılıyor olabilir misiniz? Bu konularda uyanışlar yaşayabilirsiniz.  Satürn/Balık geçişi hakkındaki daha detaylı yorumum ise geçen yılın özetinde. (Bağlantısı burada)

İlişkiler ve Öz-Şifa

Ay düğümleri Koç-Terazi ilişki eksenindeki yolculuğuna devam ederken, tutulmalar, biri hariç, bu alanda gerçekleşiyor. Geçen yıl başladığımız ilişki dersleri sürüyor. Bu enerjide önemli olan “kendimizle olan ilişkimiz”. Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz, kendinize nasıl davranıyorsunuz sorularının yanıtı ise diğer ilişkilerimize yansıyor. 

Koç, özerklikle, Terazi ise dengeyle alakalıdır. Bu konfigürasyonda nicelik değil, nitelik öne çıkıyor. Genel eğilim başkalarının sizinle ilgili ne düşündüğüne o kadar önem vermemek. Destekleyici ilişkilere doğru yol alırken, bazı ilişkiler de doğal olarak son kullanma tarihini doldurmuş olacak. Cesur seçimler yapın ve layık olduğunuz ilişkileri sürdürün, bundan daha azı ise huzursuzluk ve sıkıntı kaynağı olacak.

Diğer taraftan kuzey düğümünün Yaralı Şifacı Chiron’la bir araya gelmesi büyük bir öz-şifa kapısı açıyor. Kuzey düğümü karmayı değiştirme, kaderimizi yeniden şekillendirme fırsatımızdır. Bu ikisi birlikteyken, kimlik ve ilişki yaralarımızı farklı açılardan görme ve şablonlarımızı yenden yazma şansımız vardır. Bu sefer öz-değer ve özgüvenle ilgili olumsuz döngüleri gerçekten kırıp yepyeni bir oluş haline adım atabiliriz.

Sürprizler, Heyecan ve Radikal Değişim

Geldik yılın en önemli birleşmesine. Bu sene unutulmaz bir bahar yaşayacağız. Olay yerimiz Boğa burcu ve doğum haritanızda Boğa’nın bulunduğu eviniz. Başrolde genişleten, destekleyici, iyimser Jüpiter ile isyankâr, devrimci, kural yıkan elektrikli Uranüs. Bu üçlünün bir araya gelmesi ise oldukça ender.

Enerji denizimizde her şey karmakarışık görünürken bu birleşmenin devasa dalgaları bizleri Boğa’nın güneşli yüzü olan bereketli, güvenilir, güzelliklerle bezenmiş bir adaya atabilir. Boğa parayı, değerlerimizi, doğal kaynakları ve öz-değerimizi yönetir. Büyük bir çoğunluk bu buluşmadan iyi bir sonuç alacaktır.

Ancak Jüpiter sizden iyimser, cömert, bağışlayıcı ve açık zihinli olmanızı istiyor, Uranüs ise özünüze sadık kalmanızı ve yeni şeyler denemekten korkmamanızı.

Ne olacaksa olsun, hızlı olacak. Bir sarsıntıyla gelecek. Belki ünlü Arşimet hikayesi gibi banyodan “buldum, buldum!” diye çıplak fırlayacaksınız! Bu bir uyanış, aniden gelen bir çare ya da uzun zaman ertelenmiş değişimi tetikleyen bir olay olabilir. Ne olursa olsun, bu değişim toprakta, yani kalıcı olacak.

Bir süre sonra Boğa’nın yönetici Venüs de bu ikiliye katılıp daha da fazla fırsatlar getirecek.

Değişim ve fırsatlar ilk bakışta korkutucu gelebilir ama yine de onları kucaklayın. Burada gerçekten dünyevi fırsatlardan bahsediyorum çünkü Boğa dünya ile ilgilidir, fizikseldir.

Böyle güzel enerjilerin tek bir şartı vardır, onlarla çalışmalısınız. Bu şansın geçip gitmesine izin vermeyin dostlar. Oturup beklemeyin, aklınıza gelen o şeyi yapın!

Hepsinden önemlisi, bolluk zihin yapınızı ve bu hayatın sizi sevdiği inancını geliştirin.

Bu sırada doğal olaylarda bir hızlanma ve hareketlenme de görebiliriz. Bu da aklınızda bulunsun. Küresel olarak, yenilikçi tarımsal teknolojiler, küresel piyasalarda hareketlilik, her alanda keşifler ve “artık yeter!” diyen insanların isyanı çok mümkün.

Bir Daha Geleceği Getirmek

Jüpiter Mayıs sonuna doğru Boğa’dan çıkıp İkizler’e girdiğinde ise derhal Kova’daki Plüton’la çalışmaya başlıyor. İkizler iletişim ve kısa seyahat, Kova teknoloji ve yenilik burcu olunca karşımıza binlerce olasılık çıkıyor. Fikirleri paylaşmak, ufkumuzu açmak, birlikte çalışmak için ideal!

Ama aynı zamanda dedikoduların, boş konuşmaların, sosyal medyanın ya da doğrudan medyanın kakofonisinde kaybolmak da mümkün. Sesi kısın dostlar. Bu sene dünyanın pek çok ülkesinde çok önemli seçimler gerçekleşecek. Yapay gürültünün çok çoğalacağı bir dönem yaşayacağız. Gündemin sizi sürüklemesine izin vermeyin. Balık’taki Satürn’e dönün ve disiplinli bir şekilde ruhunuzu dinleyin. 

İkizler, dostluk ve kardeşliği de simgeler. Bu paylaşımın görsellerini de işte bu yüzden seçtim. Kova topluluklar, dernekler ve insanlıksa, İkizler birlikte güldüğümüz akşam sıkılınca aradığımız dostlarımızdır. Bu enerjide düşüncelerimizi paylaşmak bize çok iyi gelecek baykuşlar.

İç Ateşimiz

Bu sene Merkür ateş burçlarında gerileyecek. Hatırlayın, o bir spor tekne, hız yapmaya alışık ama dalgaları sığ. Bu sefer içimizdeki ışığa doğru hareketlenecek ve gerçek tutkularımızı, içimizi aydınlatan şeyleri keşfedeceğiz.

Zamanlama

Bilge Baykuşlar, bu sene çok dolu, çok hareketli. İlk altı aya baktığımızda gezegenlerin grup halinde Oğlak’ı, sonra hep beraber Kova’yı ve sonraki burçları ziyaret ettiğini görüyoruz. Bir tur otobüsü gibi Mayıs sonuna kadar gezegenler burçtan burca birlikte ilerliyor. Bu da bize konsantre olmuş enerjiyi anlatıyor. 

Henüz yılın hareketli günlerine girmedik. Oğlak yeni ayıyla start alıyoruz ama çılgın dalgalar Ocak sonunda başlıyor. Bu bahar, özellikle Nisan’daki tutulmalar ve hareketlilik müthiş yoğun. 28 Ocak – 2 Nisan arası tüm gezegenler ileri harekette olacak. 

Tutulmalar ise ilginç kombinasyonlarla gelirken, yeniliklere açık olmak en büyük yardımcımız. Her iki tutulma dönemine de birer kuyruklu yıldız eşlik edecek!

Bu sene çok şaşırabileceğimiz olaylara gebe. Milyonlarca insanın ağzının açık kalabileceği sürprizler… 

Eğer bu dalgalı deniz sizi biraz tutarsa unutmayın, derinlerde sevgi ve huzur var. Derine dalın, meditasyon, nefes, topraklanma, spor, bedene dönüş ve farkındalık adaları yaratın. 

8’le Sonsuz Potansiyel

Ama daha yılın enerji özeti bitmedi! Bir de numerolojik potansiyele bakmalıyız. Bunun için Tania Gabrielle’in bu konuda paylaştıklarını aktarıyorum. Diyor ki;

“2024 bir 8 Güç ve Bolluk senesi. Aynı zamanda sevgi ve bolluğu simgeleyen 24 sayısını da aktive ediyor.

2-4-8 numeroloji üçlüsü mucizevi yaratım fırsatları getirir. Plüton, Uranüs ve Jüpiter’in yol açtığı çok önemli değişimler, 2024’ün çok daha büyük bir güçle, liderlik ve cesaretle yaratıma girme senesi olmasını sağlıyor.

8, sonsuz kaynakların titreşimindedir. 

8, Kahramanın Yolculuğu ile uyumludur.

Kahraman sorar “Bu zorluk nasıl gelişmemi sağlar?” Bu soru deneyimi farklı boyuta çeker ve yük gibi görülen şey bir lütuf, bir iyi şans haline gelir. 

2024’te kendinize bu soruyu soracaksınız!

Sonsuz iç kaynaklarınıza daha önce hiç olmadığı kadar döneceksiniz. 

8 yukarı ve aşağı alemleri simgeler.

8, madalyonun iki yüzünün bedenlenmiş halidir. Bir yüzünü deneyimlediğiniz için diğer yüzü de takdir edersiniz. Örneğin, iyi hissetmediğinizde, sağlıklı ve iyi hissetmeyi takdir edersiniz.

Her zorluk anlayış ve şefkat becerinizi yükseltir.

Hayat size armağanlar sunarken, o armağanları kullanmanız için gerekli şartları ve meydan okumaları karşınıza çıkarır! Ve 2024 yılında bu şimdiye kadarkinden çok daha gerçek olacak.

2024 sizin kahraman yılınız.

Bu, sonsuz 8 gibi akacağınız bir yıl -sonsuza dek sevgide, kabulde ve şükürde akış. Bu mistik alan tüm yetenek ve armağanlarınızı, iç kaynaklarınızı içerir.

8 aynı zamanda fiziksel kalbe benzer. 2 farklı devreye kan pompalayan kalp. Toplar damarların sürekli kalbe kan taşıdığı ve atar damarların kalpten kan taşıdığı – hayatın sonsuza dek atan nabzı.

Her zaman kalbinize dönün çünkü her şey, yaşam gücü enerjinizden gelir. Bu sene CESUR YÜREKLİ olma seneniz. 

Dolayısıyla, eğer bazı deneyimleriniz hayatınızda engeller yaratıyorsa, onların size güçlenme ve parlama şansı verdiğini görün.

Hayatınızdaki her şey sizi gücünüzü geri almaya yönlendiriyor. Bu da 2024 kodunun en temel mesajıdır.”

Tania Gabrielle (taniagabrielle.com)

Toparlarsak;

2024, 2020’de başlayan büyük değişimin bir parçası, geçen yılın aksine bu sene eşikte değiliz, yenide ilerliyoruz. Bu hareketli yıl oldukça fazla fırsat sunarken teknolojiyle dost olmak, iletişimimizde ve sosyal medyada seçici olmak, açık bir zihinle ilerlemek ve gelen fırsatları değerlendirmek gerekiyor.

8 enerjisi sizleri desteklerken yaratımınızın da çok güçlendiğini görebilirsiniz.

Benim hissettiğim, önümüzdeki bir hafta-on günü daha berraklaşmak ve planlamak için geçirebiliriz ama ardından öyle bir hareketlilik gelecek ki, o plan ve imgelemeleri yaptığımıza şükredeceğiz!

Dolayısıyla, Yeni Yıl İmgeleme çalışmanızı yapmakta geç kalmadınız, hatta tekrarlasanız çok iyi olabilir. Bağlantısını buraya ekliyorum. 

Yeni Yılda Hayallerinizin Hayatını Yaratın! – Mor Alev’den Size Bir Armağan

Bu heyecanlı yılın hepimiz için harika ilerlemelerle geçmesini diliyorum.

©Mor Alev 2024

Görseller: Tarn Ellis


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Kendi gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

HİZMETLER

8 comments

  1. Her zamanki gibi harika 💜🙏🏻 Etrafta bu kadar çok kehanet! öngörü! ve vesvese tohumları varken hele paylasimlarin o kadar kiymetli ki Mor Alev… Her zaman hatirlamamiz gereken şeyi bazen bu kadar kakafoninin içinde unutuyoruz, SEVGİ, sevginin sesi…
    Sevgiyle … 💜

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.