Melekler: Daha İyi Bir Dünya Düşünme Cüreti

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Her biriniz bu dünya için çok değerli ve çok önemlisiniz. Siz ağaçtaki ışık, şamdandaki mum, o kadar çok güzel ruhun korkuyla donduğu dünyada parlayan umut ışıklarısınız. Işığınız, umudunuz, sevginiz, Varoluşunuzun armağanı ve olumlu beklentilerinizin getirdiği hediyeler, bu yılbaşı döneminde paylaşabileceğiniz en önemli şeyler.

Tam şu anda kendinize küçük bir armağan verin. Bir dakikanızı ayırın, kendinizi bulunduğunuz ana merkezlemek için çevrenize dikkatle bakın. Ruhunuzu nefesinizle bedeninize çekiyormuşçasına derinden nefes alın, tıpkı bir elin mükemmel uyumdaki eldivene girmesi gibi. Şimdi, hayatınız nasıl görünüyorsa görünsün, dünya nasıl görünürse görünsün, kendinizi sevdiğiniz gibi bir hayatta ve dünyada düşünün. Hayatınız nasıl görünürdü? Nerede yaşardınız? Ne yapardınız? Dünyanızda ne farklı olurdu? Bu kurguya iyice dalmak için zaman tanıyın – bu kurgu, sizin tam şu anda odaklanmış dikkatinizle güçlendirmekte olduğunuz bir olası gelecektir.

Ne zaman birkaç dakikanız olsa, durun. Kendinizi anda merkezleyin. Ruhunuzu bir solukla içinize çekin, bedeniniz el ve ayak parmaklarınıza kadar ruhunuzla dolsun. Sonra anda tam olarak demirlenmiş halinizle, çok güzel bir gelecek hayal edin. Hayatınızın sevgiyle dolduğu bir gerçeklik düşünün. Tüm inanç ve fikirlere saygı duyulan bir gelecek düşünün. Dünya Anaya özenle bakan bir insan ırkı düşünün. Birbirini kucaklayan, kutlayan, el ele tutuşan, işbirliği olan projelerde çalışan, sağlıkla ışıldayan, birbirlerinin farklılıklarını onurlandıran insanlar düşünün. Olabilecek en büyülü, en hayranlık uyandırıcı hayatı yaşadığınızı hayal edin. 

Bu harika geleceğe sevgiyle odaklanmanıza her izin verişinizde, o gerçekliğin özünü güçlendirerek kendinize ve dünyanıza bir armağan vermiş oluyorsunuz. Ne zaman neşe-keyif-coşkuyla – tereddütsüz, kuşkusuz, nasıl, neden, ne zaman sorularıyla ilgilenmeden – hayal etmenize izin verseniz, kendinize ve dünyanıza çok güzel bir gelecek armağan ediyorsunuz. 

Bu yıl kendinize yılbaşını bir çocuğun gözlerinden deneyimleme izni verin. Bırakın, bir çocuğun yılbaşı hediyelerini hayal etmesi gibi, siz de olabilecek en güzel olası geleceği hayal edin. Salgının, aşılarınızın, siyasetinizin, anlaşmazlıklarınızın korkularınızın, hayal kırıklığı ve öfkelerinizin ötesine bakmanıza müsaade edin ve insanlar olarak paylaştığınız şeyleri hayal edin. Hepiniz sevgi istiyorsunuz. Hepiniz bir amaç istiyorsunuz. Hepiniz sağlık istiyorsunuz. Hepiniz güvende hissetmek istiyorsunuz. Hepiniz özgürlük istiyorsunuz. Dünya ananın kaynaklarını önünüzdeki kuşaklar boyunca paylaşmasını istiyorsunuz. Bulunduğunuz anı neşe-keyif-coşkuyla güçlendirin. Tam burada, şimdi çok daha iyi bir dünya yaratma gücünüz var. Sevgiyi daha da güçlendirme yeteneğiniz var. 

Dünyanın geri kalanının sizin vizyonunuza yetişmesi biraz zaman alabilir, ama buna rağmen, daha iyi bir dünya hayal etmeye ne kadar çok cüret ederseniz, o gerçeklik sizin çevrenizde o kadar çabuk yaratıma girecektir. Hatta çok daha büyük bir hızla, kendiniz için daha iyi, daha yumuşak bir hayatı yaratıma sokacaksınız, âşık olduğunuz bir hayatı.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Sevgili Mor Alev Merhaba Mesaj her zaman olduğu gibi çok iyi geldi. Anlatımdaki sevgiyi yüreğimde hissettim. Teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum. 🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 2 people

  2. son zamanlarda hep ortusuyor hayatim burda yazilanlarla .. basta biraz urperiyordum ama bugun gayet keyfim yerinde , o urperti de gitti .. aklima janjanli beyaz tuylu yaldizli seyler geliyor .. zihin merak ediyor , fakirlik diyor .. aklima diyojen geliyor ! beuyuk iskendere cekilir misin gunesimin onunden diyor ciplak uzandigi cimenlerin uzerinden .. ask acisi geliyor , yasadiklarina sukredip daha mutlu olacagini hissettigi kisi ile gitsin , demek ki daha iyisi var.. sonra da bollugun askin her daim icimde farkli formlarda olabilecegini farkettim . bolluk da guzellikle gelsin dagilsin cogalsin , ask da guzellikle gelsin dagilsin cogalsin .titresimlerimiz cogalsin , titrettsin birbirimizi , neseye ortak ,zorlanmaya destek olalim . sonsuz evrende herkese yetip artacak kadar bolluk sevgi baris huzur var .
    Atishanin kalp meditasyonu geliyor , tum acilari neseye donusturecek guc var kalbimizde , nefes alirken tum aciyi kalbinin ustune koyarak cektigini hayal et ve nese baris huzur olarak nefesinle dagilsin kalbinden .
    hayatimin en guzel sabahi ve gunu ve gelecegin habercisi bugun..herkese opucukler
    hallelujah ❤

    Liked by 5 people

  3. Gün aydın, mutlu noeller, yeni yıllar ve an’lar… An’larımız ne kadar değerli… Melekler’e, Ann Albers’a ve sana teşekkür ederim Sevgili Mor Alev. İçim umut ve huzurla doldu, hayal etmeye hep devam edeceğim. Bizi seviyorum, tek kalp 💓 tek yüreğiz biz 💕😘 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓💓💓💓

    Liked by 2 people

  4. Günaydın Mor Alev Günaydın Yeni Dünya. Mutlu Yıllar olsun hepimize. Hayal etmeye hep devam, sevmeye hep. Bizi seviyorum. Ve teşekkürler Melekler, Ann Albers ve sana Mor Alev. İçim umut ve huzurla dolu çok şükür. Tüm varlıklarla birarada barış, sevgi, huzur ve mutlulukla sağlıkla parıldadığımız bir yaşam hayal ediyorum ve inanıyorum ki en kısa sürede bu olacak. Neşe-keyif-coşku üçlemesi her anınızda bize eşlik etsin. Mutlu Noeller. İtiraf ediyorum bir şekilde Noel Baba’yı hep içimde hissetmişimdir, herkese armağanlarını yolluyorum kalpten…. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😘

    Liked by 1 kişi

  5. Daha biraz önce yumuşacık, pırıl pırıl bir Türkiye olacak diye hayal ettim… Hayal değil biliyorum, hazır olduğumuz şeyleri ve durumları hissederiz, kabul ederiz ve yaratırız…🙏🙏❤❤

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili Mor Alev,
    Dün çok sevdiğim bir baba ve abi gibi gördüğüm bir ışık varlığı görünür ışığın ötesine uğurladık. Çok yoğun duygular hissettiğim bir günün sabahında meleklerin bu mesajı içimi ısıttı, sevgi hissettirdi.
    Bizlere bu yaşamında koşulsuzca sevgi ile bu çeviri ve düşüncelerini, bilgilerini paylaşarak yapmış olduğun bu paylaşımlar için kendi adıma minnetlerimi ve teşekkürlerimi sunmak istedim.
    Yaptığın şey görünenin çok ötesinde inan..
    Sevgi ile kal

    Liked by 1 kişi

  7. Sevgili Mor Alev,
    Her gün 5 dk dahi olsa bunu bir calisma olarak yapmaya karar verdim, sabah uyanir uyanmaz tum vucudumu farkindaligimla yukaridan asagi taradiktan hemen sonra🙏 cok ama cok guzel, eger bu hayalimizi gun icinde hatirlayip yani yurekten bir niyete donusturup, icsel halimizi onla uyumlu tutmak konusunda kararli davranirsak neden olmasin neden olmasin? Spirituellik gercegi bilmek demektir, kalp gucu ve kararlilik demektir, yasamin ve gozle gorulenin otesinin bilincini deneyimlemek, onla birlik olmak arayisidir. Yani biz cok ama cok gucluyuz. Tek ihtiyacimiz olan bu mesajlarin icerigini her gun her gun uygulamak, her dususte hatirlamak ve zihin, duygu, dusunce, beden halini belli bir sukran sevgi duzeyinde tutmaya devam etmek. Bu mesajlar cok kutsal, onlarin gucunu kendi gucumuzle birlestirebiliriz! Muhtesem bir gun, Yeshua’nin sefkatini cok yakindan deneyimliyorum,herkese mutlu Noeller🥰

    Liked by 3 people

  8. Sevgili Mor Alev,
    Dünkü yazı çok çarpıcıydı farklı noktalarda ve frekansta … sukunetle sevgiyle teslimiyetle bekleyişteyiz … Hayırlı olacak ne olacaksa … Bugünkü yazı da üstüne ilaç gibi geldi. İyi varsın … sonsuz teşekkürler … çok seviliyorsun … Biz bu yolda kanal olan tüm Varlıklara rehberlere şükranlarımızla … Her an bizi kollyıp destekledikleri için şükran …

    Liked by 2 people

  9. Muhteşem bir mesaj..Her zaman sevildiğimizi ve desteklendiğimizi hissettiren Yaradana. meleklere ,Ann Albers ve size minnettarım ❤

    Liked by 1 kişi

  10. Sevgili Mor alev yine iyiki varsınız. Ben bu son haftayı derinlerde oldugumu hep bildiğim ama dışarı cikaramadigim o sevgi varligi olarak geçirdim. Bunu deneyimlemek çok güzeldi ve nihayet sona geldik diye çok sevindim. Ama bugün yeniden eski benliğimin baskın olduğu bir gün geçiriyorum. Şimdi bana sanki varacagim yer önceden gösterilmiş ve önüme bir yığın iş çıkmış bunları bunlari hallet bakalim deniyor gibi hissediyorum. Tipki sizinde onceki yazilarin birinde dediğiniz gibi insan hemen şarkılar söylemek istiyor. Bir an once evinde olmak istiyor. Şimdi cok düştüm kendimi tekrar motive edebilmek icin sizce ne yapmalıyım? Etkili bir öneriniz arasında var mi acaba bana çok sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  11. Gaia Ana’yı düşledim ve onun en güzel kızı Anadolu’yu. Başarmışız, hep beraberiz. Oğulları, kızları ve bütün çocuklarıyla gaia ana gülüyor. Anadolu’nun her zerresi Atatürk enerjileriyle yıkanmış. Sevgi tek hükümran olmuş.
    Düşlemesi bile gerçek kadar güzel. Daha ne olsun.
    Teşekkürler Melekler. Teşekkürler Moralev.

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.