Melekler: Daha İyi Bir Dünya Hayali

Ernesto Arrisueno
Sevgili Dostlarımız, Sizi çok seviyoruz.

Gözünüzde uzak gelecekteki dünyanızı canlandırın. İnsanların Tabiat Ana ile uyum içinde çalıştığını, güneş, rüzgâr ve dalgalarla enerji ihtiyacını karşılayan çevre dostu binalar inşa ettiklerini düşünün. Çatılarda bitkilerin yetiştiğini, enerjiyi en yüksek verimle kullanan temiz ulaşımı. Yaratılışın enginliği ve güzelliğini takdir etme şansı veren parklar ve doğal koruma alanları hayal edin.

Düşünün ki, sağlık, hastalığın yerine geçmiş ve insanlar da düşüncelerinin kalitesinin hayatlarının bütününün kalitesini  yarattığını biliyor.

Birkaç dakika boyunca katılımcıların istenen sonucu zihninde resmetmeye yönlendirildiği toplantıların olduğu çalışma alanları düşünün. Ve sonra içlerindeki Kaynak’la bağlantılı olarak, katılımcıların tek başına bir insanın yaratabileceğinden çok daha iyi çözümler getiren fikirlerinin aktığı muazzam bir işbirliğine girdiğini hayal edin.

Düşünün ki, tüm insanlar arasında bir başkasının gözlerinin içine bakarken en derinlerde kendi Benliklerini gördüğü bir tanıma ve anlayış var. Hayal edin, yeryüzü yaşamı bir yaratıcılık, uyum ve sevgi dansı olarak idrak edilmiş. Yeryüzünün bir defa daha yaşamayı seven, yaratan, sevmeyi seven bilinçli eş-yaratıcılarda bedenlenmiş İlahinin çeşitliliği olduğu biliniyor.

Sevgililer, sizlere teşekkür ediyoruz, çünkü siz bu şeyleri hayal ederken dev yaratım dalgaları yolladınız ve bir gün yüksek boyutlardan bu gerçekliğe bakarken bileceksiniz, siz de onun “varoluşunun” tohumlarını atan ileri görüşlü bir grup insandan biriydiniz.

Şimdi izninizle, hepinizin çok daha yakında deneyimlemeyi çok istediği bir gelecek üzerinde çalışalım.

Dünyanızın gelecek yıl bu zamanlardaki halini hayal edin. Sevgili Tabiat Anayı onurlandıran, ona bakan ve onunla işbirliği içinde bir sürü yeni işyerinin ortaya çıktığını düşünün. İsteyenlerin evlerinden çalıştığını, aile ve dostlarla geçirecek daha fazla zaman yarattığını, isteyenlerin ise toplu ortamlarda çalışarak iş arkadaşlarıyla bir araya gelmekten büyük keyif aldığını hayal edin.

Maskesiz, kucaklaşan, el tutan, öpen ve bir defa daha birbirini seven insanlarla dolu bir dünya. Bu insanlar büyük rahatlama hissediyorlar çünkü bir defa daha sağlıklı olan dünyaya sevgileri onları bir zamanlar bu dünyayı besleyen ve dünyanın virüslerini hem fiziksel hem de duygusal olarak taşıyan korkudan özgürleştirdi.

Yeni bir normale yerleşen bir dünya görün, çok daha iyi bir normal, daha kibar, daha iyicil, daha farkında, çok daha fazla çeşitliliğin olduğu, çok daha sevecen bir dünya.

Sevgililer, işte insanlık için tuttuğumuz vizyon budur. Her birinizin sadece beklentisinde olarak güçlendirmenizi istediğimiz resim böyledir. Ve bunu yaparken, kuantum gerçeklikte büyük bir güç olur, bu gerçekliği olmaya çağırırsınız.

Bu resmin içinde kişisel hayalleriniz de var. Bu vizyonda sağlığınız, canlılığınız, bolluğunuz, neşe-keyif-coşkunuz, sevginiz ve tüm arzularınız da bulunuyor. Sevgiyle dolu bir dünyayı zihninizde resmettiğinizde ve o resmi gerçekten sevdiğinizde titreşiminizi yükseltirsiniz. Kendi hayallerinize sevgiyle odaklandığınızda yine titreşiminizi yükseltirsiniz. Neşe-keyif-coşku ve olumlu beklentiyle odaklanınca titreşiminizi daha da yükseltirsiniz. Bulunduğunuz an ve yere sevgi ve minnetle odaklandığınızda, ister hayatınıza, ister gece başınızı koyduğunuz yastığa teşekkür edin, yine titreşiminizi yükseltirsiniz.

Titreşiminizi yükselttiğinizde, bunu nasıl yaparsanız yapın – ister daha iyi bir dünyayı düşünerek yaratmaya ve onun size nasıl duygular verdiği konusunda iyi hissederek veya sadece bulunduğunuz an ve yeri takdir ederek – İlahi Sevginin içinize akmasına yolu açarsınız ve sizden doğru da dünyanıza akar.

Sizler Yaratan’ın kan damarlarısınız sevgililer. Yüksek titreşimde “tıkanıklık” açılmıştır. Siz Yaratan’ın sinir sistemisiniz. Yüksek titreşimde sinyaller berraktır. Siz Yaratan’ın kalbisiniz, kendiniz için, hayatlarınız ve yaratımlarınız için sevgiyle atan. Yüksek titreşimde bu sevgiyi güçlü bir nabızla kozmosa yayıyorsunuz.

Siz, İlahi olanın insan formundaki canı ve nefesisiniz sevgili dostlarımız! Siz ayrı değilsiniz. Bunun giderek daha da belirgin olduğu 5D gerçekliğe geçiyorsunuz. Evrenleri işbirliği için dans ettiren kudret, içinizde yaşıyor ve nefes alıyor. Titreşiminizi yükselttiğinizde, onu hisseder, onu yönlendirir, sevgi içinde hissetmeye âşık olur ve sevgi haline gelirsiniz!

Evet, sevgililer, bunu sözcüklerimizde hissedebiliyorsunuz. Biz Sizi övüyor, kutluyoruz! Biz sevginizi kutluyoruz! Biz daha fazla sevgi, neşe-keyif-coşku, bolluk, esenlik, çeşitlilik, uyum işbirliği ve çok daha fazlası için duyduğunuz yoğun arzuyu kutluyoruz. Çok daha zarif, iyicil, mutlu, uyumlu ve sağlıklı dünyayı gerçekleştiren SİZ olacaksınız! Güzel geleceğinizi ateşleyen hayallerinizdir. Kötü hissetmeye razı olmamanız ve daha iyi hissettiren düşüncelere uzanmanız, dünyalar yaratan KUDRETİ yönlendirme gücünü size verir.

3D dünyada karşınızda gördüğünüz şeyler, henüz daha iyi bir dünya hayallerinize yetişememiş durumda. Buna rağmen, adına “gerçeklik” dediğiniz bu çırpıntılı yüzey dalgalarının altındaki enerjiyi görebilseniz, devasa bir akım görürdünüz. Kudretle akan sevginin sizi bu çok daha gelişmiş gerçekliğe doğru hareket ettirdiği dev bir akış. Onu içe dönüp resmederek, umarak, kesin beklentisinde olarak ne kadar çok güçlendirirseniz, akım da o kadar güçlenecektir. Ve sizler de o kadar hızla kendinizi yeni ve çok daha gelişmiş gerçeklikte bulacaksınız.

Biz sizleri Anda kalmaya teşvik ediyoruz, ancak bu Anda kalplerinizde bu geleceğe özlem duyduğunuza da şahit oluyoruz. Bundan dolayı, tam şimdi, bu anda, sessizce oturun ve ona güç verin… sadece birkaç dakika.

Sonra sevgililer, bulunduğunuz yer ve zamandaki hayatınıza geri dönün. Her şeyin yolunda olduğunu, daha iyi bir geleceğe ilerlediğini bilerek, anda sevecek, takdir edecek şeyler bulun. Gezegeninizi terk edenlerin bile yolu cennete çıkıyor. İşlerini kaybetmiş olanların bile kaderi çok daha anlamlı işler bulmak. Korkanların bile kaderi korkularıyla yüzleşip onları fethetmek. Neden? Çünkü ruhlarınız bir büyüme ve açılım peşinde, daha büyük gerçeğe yeniden doğmak istiyor.

Sizler, burada yeryüzünde bu olağanüstü, bu çok kritik önem taşıyan zamanda bulunan cesur varlıklarsınız. Güçlüsünüz, beceriklisiniz, sevecensiniz ve bazen bu gerçeklikten kayıp düşüverseniz bile, çok daha parlak ve çok daha güzel geleceğin enerjisini de siz güçlendiriyorsunuz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler.

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

 

13 comments

  1. “Dünyanızın gelecek yıl bu zamanlardaki halini hayal edin. Sevgili Tabiat Anayı onurlandıran, ona bakan ve onunla işbirliği içinde bir sürü yeni iş yerinin ortaya çıktığını düşünün. İsteyenlerin evlerinden çalıştığını, aile ve dostlarla geçirecek daha fazla zaman yarattığını, isteyenlerin ise toplu ortamlarda çalışarak iş arkadaşlarıyla bir araya gelmekten büyük keyif aldığını hayal edin.”

    Demişler ya, merak ediyorum bu mesajı veren Melekler çalışıyor mu, işe gidiyor mu, fatura ödüyor mu??? Çünkü aklım almıyor, her hangi bir ruhun Dünya’ya çalışmak ve fatura ödemek için geldiğini…

    Jack Fresco 1995 yılından beri geliştirdiği Venüs Projesi ile Cennet’i Dünya’da yaratabileceğimizi ispatlamış. Venüs Projesinde ne var ne yok. Mesela Mülkiyet kavramı yok. Kimse bir şeyin sahibi olmak zorunda değil. İşi olan cihazı, mekanı ihtiyacı kadar kullanıp sisteme teslim ediyor ki bunun örneklerini yaşamaya başladık.

    Robotlar üretimi ve iş gücünü karşılıyor, yiyecek sorunu yok, herkes eşit düzeyde, kast sistemi yok, her şey herkese yetecek kadar üretiliyor dolayısı ile para yok, satın alma yok, işe gitmek diye bir şey de yok. Bunu söyleyince insanlardaki ilk tepki ise “e ben ne yapacağım o zaman?”

    Sahi Kızılderililer ne yaparlardı işe gitmedikleri zaman 🙂
    Avlanmaya da ihtiyacı olmayınca mesela insan neler yapar?
    Herkes sanatçı mı olur?

    Sahi bu mesajları veren melekler var olmak ve aydınlatmak dışında ne yaparlar?
    Boş mu geçer varlık süreleri? Zamanı doldurmak için sürekli çalışmaları mı gerekir?
    Var olmak çalışmak ve fatura ödemek midir?

    Geleceğe dair yazılmış en iyi romanlara bakmak lazım biraz, MS 2150, Geleceği Hatırlamak ve Aeden mesela…

    Venüs Projesi bir Ütopya olarak niteleniyor evet birebir gerçek olmayabilir ama şu illa işe gitmem lazım düşüncesini de bir yıkmak gerekiyor, nitekim Avrupa Ülkelerinde vatandaşlık maaşı kavramı konuşulmaya başlandı.

    Yeni Dünya’yı hayal ederken Ben-Sen / Biz-Siz dualitesinin dışında hayaller kurup HEPİMİZ diyebilmeliyiz artık bence. Çünkü öyle bir yaşam kurabileceğimiz artık gün gibi ortada.
    Meraklısına Venüs Projesi hakkında kısa bilgi:
    https://onedio.com/haber/gelecegin-toplum-ve-sehirlerinin-sakli-oldugu-venus-projesi-740375

    Bu da resmi sitesi: https://www.thevenusproject.com/the-venus-project/

    Projeyi anlatan video: https://www.youtube.com/watch?v=MZjo1vIEbLI

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Seven,
      Bu yazıda kesinlikle ve kesinlikle siz çalışıp fatura ödemeye geldiniz diye bir şey söylenmiyor. Ve neden çalışmak can sıkıcı bir şey olsun? Neden neşe-keyif-coşkuyla çalışmayalım? Neden topluma hizmetimizi sunarken mutlu olmayalım? Neden fatura öderken, aldığımız hizmete şükretmeyelim? Ya da o hizmeti alabiliyor olmamıza? Veya o faturayı ödeyebiliyor olmamıza?
      Biz buraya yaratmaya geldik. Aklımızla, duygularımızla, ellerimizle…Ve bundan dolayı da hep bir şeyler yaratmak isteyeceğiz, orası kesin. Yoksa ateşi bile bulamazdık! Fakat bir sürü çalışmayıp bolluk içinde yaşayan insan da var. Onların da hizmeti var. Belki her gün bir işyerine gitmiyorlar ama bir sürü başka şey yapıyorlar. Yani aslında çalışıyorlar ama klasik anlamda değil.
      Melekleri soruyorsunuz, sonra da hepimiz biriz diyorsunuz. O zaman hiç düşünmüyor musunuz, melekler de biziz. Bu evrende BİR isek, onlar da siz çalışırken ne hissediyorsanız, fatura öderken ne hissediyorsanız, enerjisini biliyor ve ne hissettiğinizi fark ediyorlar bu prensibe göre. Ama bir de burada ufak bir not eklemeliyim, yıllar boyu bedenlenmiş çok melek tanıdım. İnsan kılığında melekler diyebiliriz. Belki siz de öylesiniz.
      Evrensel ücret henüz deneme aşamasında, bir iki pilot deneme başarılı da oluyor. Ben de takip ediyorum. Sanırım geçen seneydi, Finlandiya’daki deneyin sonucunu seyretmiştim, BBC’de.
      Yukarıda alıntıladığınız vizyon 1 yıl sonrası için verilmiş. Eh bir yıl içinde bu kadar değişim görsek bence harika olur! Daha fazlası daha da harika olur! Onun için siz de kendi yeni dünyanızı imgelemeye ve onun için çalışmaya devam edin. Kendi vizyonunuzu kolektife katın. Bu dünyayı hep beraber yaratıyoruz. Sonuç, herkesin anlaştığı bir resim olacaktır. Sevgilerle

      Liked by 4 people

      1. Cevap için teşekkürler. Çalışmaktan kastımı açmam gerekiyor belli ki…
        Şu anki sistem, doğ, erkenden okula başla, uygun görülen bilgileri ezberle, illa ki üniversite oku, ki artık iş bulmaya yetmiyor… İş sahibi ol, onunla da en fazla asgari ücretle çalış. Evlen, çocuk yap, sonra da hayatını ona ada… Sen bunu yaparken de kapitalizmin kurucuları için sadece tüketici ol sürekli tüket ki onlar zengin kalabilsin sefa içinde yaşayabilsin.

        Biliyorsunuzdur şimdiki sistemde Dünya’nın ½99’u kalan %1’in refahının devamı için yaşıyor.
        Corona vesilesi ile insanlar evlerde kalınca görüldü ki ekonomi sağlıktan, candan daha önemli halde. Yani para…
        Şu anda Dünya üzerinde aşağı yukarı 5 ayda hayatını kaybeden insan sayısı 630.537 durmadan artıyor.
        (Anlık olarak buradan takip edebilirsiniz ( https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries )

        Brad Pitt ve Edward Nortonj’un başrollerini paylaştığı bir sistem eleştirisi olan Fight Club (Dövüş Klübü)’nün repliğidir “Hepimiz modern çağın beyaz yakalı köleleriyiz.” Ki 1999 filmi bu, ne değişti?
        Çalışmakla değil derdim. Kim için ne diye çalışıyor bütün Dünya?
        Bu haliyle çalışmak alabildiğine sıkıcı evet.
        Jack Fresco’nun projesi bugünki imkanlarla bile yapılabiliyorken birilerinin engel olmasını aklım almıyor. Tıpkı yıllarca elektrikli araçların üretilmesinin engellenmesi gibi…

        Üretmek, yaratmak, paylaşmak, hizmet etmek, yardım etmek ile çalışmak bence çok farklı kavramlar.

        Sevgi ve Saygımla

        Beğen

      2. Bedenlenmiş melek ne kadar ilgi çekici. Nasıl anlıyorsunuz sevgili Mor alev? Belki bende rastlıyorumdur, bende tanısam çok mutlu olurum.

        Beğen

    2. Bu bilgi paylaşımı için teşekkürler. Benim bu projeden şuan sayenizde haberim oldu👍

      Liked by 1 kişi

  2. Sizleri çok seviyorum Sevgili Mor Alev ve Blog Hamileri!! 💗🌷
    Size, 2011&2012 yıllarında takip ettiğim bir blog sayfasını 2013 yılında ararken resadüf ettim
    Kendi halimce geçirdiğim zor zamanlarda düşüncelerimi okuyan yazı ve aktarımlarınızla ruhuma ilaç oldunuz..
    Sizlerle karşılaştığım için çok şanslıyım..
    Nasip edene, varlığınıza, aracı olanlara..meleklerimize, rehberlerimize..binlerce şükür, binlerce teşekkür ediyorum !!🙏🍀💚

    Liked by 2 people

  3. Sizleri çok seviyorum Sevgili Mor Alev ve Blog Hamileri!! 💗🌷
    Size, 2011&2012 yıllarında takip ettiğim bir blog sayfasını 2013 yılında ararken resadüf ettim
    Kendi halimce geçirdiğim zor zamanlarda düşüncelerimi okuyan yazı ve aktarımlarınızla ruhuma ilaç oldunuz..
    Sizlerle karşılaştığım için çok şanslıyım..
    Nasip edene, varlığınıza, aracı olanlara..meleklerimize, rehberlerimize..binlerce şükür, binlerce teşekkür ediyorum !!🙏🍀💚
    O

    Liked by 1 kişi

  4. O kadar heyecanlandım ki. Kalbim çarpıyor. Yapabiliriz. Hadi ne duruyoruz. Sevgiyle.. muhtesemliklere…

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev
    Gene şahane bir mesaj.Tekrar tekrar okuyup yaşamımı şekillendiriyorum.Huzur neşe keyif ve coşkuyu hissediyorum.Eminim bu benden yayılıyor ve titreşim frekansım çevremde de etkili oluyor. Sevgili Mor Alev sizinle ve oluşturduğunuz ortamda olmak bizim şansımız. 🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.