Melekler: Bu Zamanı Zarafetle Atlatmak

803901B9-0FB1-42F3-9A6C-214578B77E5FSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Nefes alın sevgililer! Hayat ve sevgi enerjisinin her solumayla içinizde yol aldığını hissedin. Bu sevginin ciğerlerinize akmasına, kanınıza karışmasına ve sonra da bedeninizdeki her hücreye taşınmasına izin verin. Hayattasınız! Gezegeninizde doğmaya karar verdiğinizde bu başlı başına kendinize verdiğiniz bir armağandır.

Tam da şu anda gezegeninizde olmanın armağan gibi gelmeyebileceğini anlıyoruz. Her şeyin alt-üst göründüğünü de anlıyoruz. Sizin açınızdan hayatta olmak için müthiş zorlu bir zaman gibi gelebileceğini de anlıyoruz, ancak bizim görüşümüzle bu, insan ırkı olarak kendinizi yeniden doğurduğunuz, bireysel ruhlar olarak gerçekte olduğunuzla çok daha büyük uyum sağladığınız mucizevi, örneğine hiç rastlanmamış, hayranlık uyandırıcı bir yeniden doğuş zamanıdır.

Siz, kolektif insan ırkı olarak, değişimi istediniz, özlem duydunuz ve duacısı oldunuz ve değişim geldi çattı.

Peki, bu zamanları nasıl zarafetle atlatırsınız? Çevrenizdeki dünyada neye şahit olursanız olun, daha yüksek ve daha mutlu bir gerçeklikte kalmanıza yardım edecek birkaç düşünce sunmak istiyoruz.

Bilinmeyenden korkmayın, hatta belirsizliği kucaklayın. Niyet ederek yaratım çalışması yapmıyorsanız, dikkatinizi bulunduğunuz ana çevirin, neşe-keyif-coşkuyu orada bulun ve evrenleri yaratan gücün daha büyük düzen ve birlik için birleşik talebinize yanıt verdiğine güvenin. Siz seviliyorsunuz. Size yönlendirme veriliyor. Bulunduğunuz anda kalbiniz bir sonraki anda ne yapacağınızı bilecektir.

Hayatlarınız için korku duymayın çünkü Hayatın Kaynağının ta kendisi içinizde yaşıyor ve soluk alıyor. Ruh ve Yaratanınız (dalga ve okyanusun olduğu gibi ezeli ve ebedi olarak birleşmişlerdir) daha büyük varlığınıza yeniden doğmanıza birlikte karar vermedikçe, tek bir ruh bile bu gezegeni tek etmez.

Hayat kaliteniz için korku duymayın çünkü hayat kaliteniz hiçbir zaman dış nesnelere ve durumlara bağlı değildir, onlara nasıl tepki verdiğinizle bağlıdır. Daha fakir ülkelerde sevgi ve neşe-keyif-coşku bolluğunda yaşayan insanlar var ve milyonları olup da sefil bir mutsuzlukla yaşayanlar da var. Dış şartlar görünüşte size belli bir yaşam kalitesi “veriyor” gibi görünebilir, fakat gerçekte hayata olan tepkilerinizdir evrenin arzuladığınız dış şartları getirmesini sağlayan. Sahip olduklarınızı sevin ve takdir edin, böylece daha fazlasına izin verirsiniz.

Dünyayı değiştirmekle ilgili daha az endişe duyun. Kendinizi daha fazla sevmeye ve etki alanınızdakilere iyi ve yumuşak davranmaya odaklanın. Bir mumun on mumu yakabileceği gibi, o on mum da onar tane daha yakabilirler… Tek bir iyiliksever, kibar davranış dışa doğru yayılabilir ve düşünebileceğinizin çok ötesinde miktarda insanı etkileyebilir. Tek bir sevgi davranışı binleri etkileyebilir. Tek bir ilham verici fikir, yönlendirildiğiniz gibi doğru insana verildiğinde, devasa değişimi tetikleyebilir.

İnsan gruplarınızı desteklemeniz iyi olsa da – topluluklarınız, kültürleriniz, ırklarınız, ülkeleriniz, dinleriniz ve siyasi görüşleriniz gibi – hatırlayın, özünüzde kendisini sayısız şekillerde ifade eden BİR sevgisiniz ve bunun böyle olması niyet edilmiştir.

Farklı fikirleri olanlardan korkmak veya nefret etmek yerine, görünmez enerji ve öz alemlerinde birleşik olduğunuz gerçeğine odaklanın. Hepiniz eksiksiz olarak çok daha sevecen bir dünya istiyor, buna büyük özlem duyuyorsunuz. Kendi için ayağa kalkıp hakkını savunamayanlar için dua edin ama aynı zamanda kendi öfkenizin ve yargılarınızın elenip gitmesi için de dua edin, böylece kesintisiz ve sonsuz huzura ve sevecen titreşime bağlanırsınız, bu titreşimde sizin üzerinizde sizden başka kimsenin hükmü olamaz.

Hangisini tercih edersiniz sevgililer? Sevgide mi, korkuda mı yaşamak? Huzurda mı, öfkede mi? Özgürlüklerinizin alınabileceğini mi hissetmek, yoksa en büyük özgürlüğünüzün sizi iyi hissettiren düşünceleri seçerek titreşiminizi evrenlerin Yaratıcısı ile senkronize olacak şekilde yükseltmek mi? Seçim sizin.

Sizin yerinizde olsak, kendimize mutlu olma ve harika bir gelecek için sabırsızlanma izni verirdik. Birbirinizi kucakladığınız ve bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için birleştiğiniz bir dünya düşünün. İnsanların hastalıktan korkmak yerine sağlığa odaklandığı bir dünya düşünün. Tabiat Ananın ve insan doğasının beslendiği bakıldığı, saygı gösterildiği ve korunduğu bir dünya düşünün. Zihninizde canlandırın sevgililer, sevginizin bu yeni gerçekliği oluşturduğunu, çünkü hakikaten de, cesur ruhlar, sizler doğmakta olan yeni gerçekliğin ebelerisiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Sevgili Mor Alev,

    Bugun cok garip ve anî degisimler oldu. Cok cilginca ama, 3boyutlu dunyada yada benim kisitli yargimda son derece mantiksiz gorunen bir adim atarak basladim haftaya.cunku ic sesim boyle yapmami soyluyordu.mantigini goremesem de dogru soyledigini biliyorum,zaten en cok boyle anlarda onu secmemiz anlamli degil mi? Zihnimde dogan endiseleri de kontrol etmiyorum,onlara da yukselip tekrar dinme sansi taniyacagim. Iste boyle,hafta benim icin cok enteresan bir sekilde basladi. Zihnimin kalp sesimi deli ve tehlikeli gorusunu gulumseyerek izliyorum, bu gecici ikilik,endise ve “kurallar”dan dogan ses, yukselen bir dalganin tekrar denize donmesi gibi kaynaga dusunce bitecek. Ve ben ona bir kalibi daha yikma firsati verdigi icin tesekkur edecegim.

    Herkese harika bir hafta dilerim!

    Liked by 4 people

  2. Merhaba Sevgililer,
    “Nefes alın sevgililer! Hayat ve sevgi enerjisinin her solumayla içinizde yol aldığını hissedin.”
    bu ne kadar güzel bir cümle ve bir canlıya hatırlatılan en önemli eylem❤️
    İşte, yapmamız gereken sadece bu😂 hadi yapalım o halde🙏

    Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev, bugün çalışma alanımla ilgili bir derginin son sayısını incelerken siteniz yani takip eden bizlerin de sitesi, blogu haline gelen Mor Alevle ilgili bir makale gördüm. Çok şaşırdım ama yüzümde bir gülümsemeyle birlikte bir şaşkınlık bu. Bilim dünyası da sizi takip etmeye başlamış demek ki 🙂 Makale Milli Folklor dergisi 126.sayı, Dijital Folklor Bağlamında İnancın Değişim ve Dönüşümleri başlığıyla yayımlanmış. Henüz okuyamadım yoğun bir gün içinde olduğum için, en geç akşama okurum ama 🙂 Sevgiyle kalın 🙏🙏🙏

    Beğen

    1. Çok ilginç. Blog sahibine bir sormaları iyi olurdu. Neyse…. Bakacağım. Çok teşekkür ederim. Sevgilerle

      Beğen

    2. Sevgili Demet, kısacık bir göz gezdirmeyle şunu gördüm. “Çünkü internet cemaati, onlara geleneksel dinin herhangi bir müracaatına başvurmaksızın fikirlerini paylaşma ve günlük duygusal yaşamlarını sunma fırsatı vermiştir (Howard, 2009: 424).” Tabii blog okuyucularına cemaat denmesi saçma bir şey. Belki okuyucular topluluğu denmeliydi. Ama yine de bu cümlede günlük duygusal yaşamlarını sunma fırsatı olumlu bir niteleme. Yine alıntı yapıyorum: “Diğer inanç kaynaklı dönüşüm sitesi, moralev.com’dur (Resim.3). Site, 2010 yılında kurulmuştur ve otuz altı binden fazla takipçisi bulunmaktadır (https://www.fa- cebook.com/Mor-Alev-430382370380502/). Aynı şekilde, web sitesi geleneksel dinî inanç unsurları içerisinde boğulmamış; ancak yorumlardan verilen mesajlara kadar tüm söylemlerde geleneksel inanç temalarından yararlanılmıştır. Bu sitede yer alan yorumlar- dan birinde geçen ifade şu şekildedir:
      “Çok güzel şeyler olacak. Daha aktarmak istediğim çok şey var, şimdilik bu kadar. Buradan tüm sevgililere ve ışık kardeşlerime ve eşlerime çok yoğun enerjilerimi yolluyo- rum veya Allah’ın selamını… Özünde aynı olan şeyler bana göre.”
      “Işık kardeşi” ve “enerji” kelimeleri yeni yorumlamaları gösterirken, “Allah” keli- mesinin yorumda kullanılması ve hatta enerji ile Allah kelimelerinin eş anlamlı olduğu- nun düşünülmesi, dönüşüme verilebilecek güçlü bir örnektir. Sözlü ve yazılı kültürden farklı olarak internet kültürünün sağladığı en önemli ayrıcalık, Howard’ın da belirttiği gibi kişilerin bireyselliklerini ön plana çıkarmalarına imkân sağlamasıdır (2009: 404).
      Sitede yer alan “Gerçek şifacı sizi şifalandırmaz; sadece içinizdeki gerçek şifa ka- pasitesini size geri yansıtır. O bir yansıtıcıdır, bazen sevecen bir şeffaflıktır.” söyleminde olduğu gibi bu tür inanç merkezli siteler, kendi prensiplerini kurarak kendi inançlarını ifade etmekte özgürdürler” Evet, özgürlük önemli. Yani tamamını okumadım henüz ama tarafsız sanırım. İlginç. Haber verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

      Liked by 4 people

      1. Sevgili Mor Alev, ben de ancak şimdi okuyabildim makaleyi. Halk bilimi unsurlarının internet ortamında kullanımı halk bilimcilerin somuttan soyuta geçerek araştırma yaptığı yeni bir alan. Bu makalede bilimsel olarak inanç sisteminin internet ortamındaki yansıması, değişimi ve dönüşümü ele alınmış. “somut bir mekânda bir araya gelen topluluk ile, elektronik kültürde bir arada bulunan topluluk -ki bu cemaat olarak anılmaktadır-farklıdır. İnternet sahasında kullanılan bu cemaat terimi, bugün hayatımızda olan tüm sosyal ağlarda, insanların kendi içlerinde iletişim kurmayı tercih ettikleri tüm kişileri kapsayan özel bir birliktelik sahasıdır. İnternet sahasındaki bu birliktelik -bir terim olarak- siber cemaatler şeklinde adlandırılmaktadır” Akademik ortamda siber cemaat diye adlandırıldığı için yazar bu terimi seçmiş, Yazının başında okuyucular diyor ve akademik söyleme geçiyor. Ama ben yazsaydım bu makaleyi, siber cemaat kelimesini kullanır mıydım? Sanmam. Ki benim de benzer bir konuda makalem var.
        “Sonuçta ise, var olan bu tür sitelerin giderek artması, bireysellik ve yorumlamaların
        yoğunlaşması; inancın dünyada daha da gönüllü hale geldiğini göstermektedir.Sanaldaki bu iletişim de, geleneksel lider söyleminden ziyade kişisele indirgenmiş ve bireylerin kendi öz inançlarını oluşturacakları bir alan yaratmalarının göstergesi olarak nitelendirilebilir.” Sizin de hep söylediğiniz gibi, blog hepimizin, yorum yazanlar ve takip edenlerin. Bu son cümleyle yapılan tespit çok doğru. Ama ne yalan söyleyeyim Mor Alev ile ilgili makale yazmak neden aklıma gelmedi diye hayıflandım makaleyi okurken. Ben konuyu sevdim, yaklaşım da nesnel, ki bu dergide yanlı bir yayın yayınlanmaz ve halk bilim alanında çok önemli ve uluslararası bir dergidir. Ben çok mutlu oldum Mor Alevle ilgili bu makaleyi görünce, Sevgilerimle…

        Beğen

        1. Hep beraber literatüre girmiş olduk sevgili Demet. Bunu hepimiz yaptık. Özgür inanç diye anlıyorum bütün yazılanları. Sevgilerle

          Liked by 2 people

  4. ‘Dünyayı değiştirmekle ilgili daha az endişe duyun. Kendinizi daha fazla sevmeye ve etki alanınızdakilere iyi ve yumuşak davranmaya odaklanın’.
    Kısa bir süredir içinde debelenmekte olduğum karanlığa ışık tutup çıkış yolunu gösteren ve bana iyi gelen de – mesajın genel enerjisinin yanı sıra- esas olarak bu iki cümledir, teşekkür ederim🙏

    Liked by 2 people

  5. İnsanların hastalıktan korkmak yerine sağlığa odaklandığı bir dünya düşünün. Tabiat Ananın ve insan doğasının beslendiği bakıldığı, saygı gösterildiği ve korunduğu bir dünya düşünün. Zihninizde canlandırın sevgililer, sevginizin bu yeni gerçekliği oluşturduğunu 💐💐💐 işte bende bunun hayalini kuruyorum 🤷‍♀️😍 İmkansız olduğunu zannettiğim bir hayaldi, artık inandığım, ilk adımlarını gördüğüm bir hayal 🙏🥰

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.