Neden Cevap Yok? – Konsey (Mesaj 216)

Sally Strand - taking the dailyBugün tekrarlanan bir soru örneği seçtik. Neden cevap alamıyorum?

“Hep sizi çağırabileceğimizi söylüyorsunuz, sizinle konuşmamızı teşvik ediyorsunuz. Yıllar boyu sizi sözcüklerin ötesinde sevdikten, heyecanlandıktan ve Facebook’ta mesajlarınızı gördüğümde minnet hissettikten sonra, anlamıyorum neden cevap yok? Sizi çağırmak sadece sizin sevdikleriniz için mi çalışıyor ve ben onlardan biri değil miyim???”

Bir insanın içtenlikle bir soruyu sorup da cevap almadığı tek bir durum bile yoktur. Bunu söylerken açıklamaya da büyük bir ihtiyaç var.

Sıklıkla olan şey şudur ki, cevap soruyu yöneltenin önceden belirlediği ve “şöyle olmalı” dediği şekilde gelmez. Birisi kulağına konuşan bir ses bekleyebilir ve bunun olduğunu duymayabilir. Birisi cevabın şartların değişmesiyle gelmesini bekleyebilir, sonra da sabırsızlanabilir ve hiçbir şey olmadığına karar verebilir, oysa istediğinden çok daha fazlasının gelmekte olduğu bir süreç başlamıştır bile. Soruların yollanıp, cevapların alınabileceği yöntemler çoktur. Örneğin, sıklıkla, cevap rüyada gelir ve dikkate alınmaz çünkü beklenen şey bu değildir.

Bunun yanı sıra, cevabın soruyu soranın tam istediği gibi olmaması durumunda görmezden gelinmesi veya reddedilmesi durumu oldukça fazladır. “Yine bu! Bu benim istediğim değil!”

Her zaman sizi teşvik etmiş olduğumuz şey tüm olasılıklara açık olunması ve hayatın getirdiklerinin bireyin benliği için en iyi olana adımlar olduğunun kabul edilmesidir. Bunun yanında, ruhun (Mor Alev: kozmik bilincin, rehberlerin, meleklerin, vs.) “konuştuğu lisanı” öğrenmenin yolları da vardır, eğer kişi isterse. Birkaçını sayabiliriz.

Kullanılan en kolay ve ilk lisan sizin adına işaretler dediğiniz şeylerdir. Yolunuzdaki tüyler, bozuk para bulmanız, çeşitli yerlerdeki tekrarlayan rakamlar, vs., size hakikatte yalnız olmadığınızı göstermeye yarar. Rakamlar bize hangi yorum yöntemini kullanacağınızı söylediğinizde en iyi şekilde yardımcı olur. Böylece biz de örneğin 333 veya 555 gördüğünüzde ne anlayacağınızı biliriz.

Bize bir duruma yanıt konusunda soru sorduğunuzda, cevabın verileceğini bilmeniz sizin için en iyisidir. Fakat bu cevap o anda gelmeyebilir. Ancak eğer hayatınızın değişmesini istemişseniz ve ruhunuz bunun sizin için en iyisi olduğu konusunda hemfikirse, hayatınız değişecektir. Aynı zamanda isteklerinizin sonuna “bu veya daha iyisi” sözlerini eklemeye başlamanız da iyi olacaktır.

Lisandan bahsettiğimize göre, özellikle biraz rüya yorumlamayı öğrenmeye başlamanızı öneririz. Belki kendinizi rüyaları hatırlamaya eğitmediniz. Ancak sizi bilgilendirelim, siz zaten rüyada yaşıyorsunuz.  Gezegeninizde rüya dilinin faydalı bir şekilde “gerçekliğe” uygulanabileceğini bilen birden fazla toplum var. (Buradaki tırnak işaretleri Konsey tarafından özellikle istenmiştir.) En basit ve ama mükemmel örnek “Bir kartal görmenin şamanik anlamı nedir?” Yani, bu der ki “Şamanlar bundan bir mesaj aldı. Peki bu neydi?”

Bekleyebileceğiniz en hızlı sonuç, enerji alanlarınızdaki değişimdir. Bize seslenildiğinde sizden bize ve bizden size anında gerçekleşen bir enerji akışı oluşur. Tam olarak neyse onu hissedersiniz, yani koşulsuz sevgi ve tam kabul. Bu, aynı zamanda, büyük miktarlarda bilgi taşır, yani cevapları. Hatırlayın, kendi yüksek benliklerinizle, rehberleriniz ve öğretmenlerinizle konuşuyorsunuz. Bizim amacımız size istediğiniz her konuda boyun eğmek değil, sizi yaratıma sokabileceğiniz en iyi ve en yüksek versiyonunuza yönlendirmektir. Ancak bunu takip edip etmeme seçimi her zaman size aittir.

Yani, sorunuzun kısa cevabı: Yüksek benliklerinize sorular sorduğunuzda, cevaplanır. Ancak nasıl gelmesi gerektiği konusunda şartlar koymayı bırakmanız ve geldiğinde cevabı görmeyi öğrenmeyi istemeniz daha iyidir. Bunlar öğrenebileceğiniz, öğreneceğiniz şeylerdir ve aramızda giderek daha fazla iletişime yol açacaktır.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Günaydın hepimize,
    Sevgili Mor Alev,
    Bir süredir yayınladıklarınızı ,yazdıklarınızı yorumları da okuyorum…Dün Sevgili Iris’ i yorumları okuyunca ne kadar güzel bir isim dedim nasıl da müzikal gerçekten ve yorumları okuyunca neden ben cevaplarımı tam anlayamıyor istediğim kadar içselleştiremiyorum,bozuk paralar,tüyler,sayılar hepsini özenle görmeye çalışırım,ama yetmiyordu ve ;
    gece rüyamda *normal bir günü yaşar gibi salonumuzda oturup sohbet ediyoruz . Konuştuğumuz her neyse ,yapabiliyorum bunu ben diyerek ayağa kalkıyor, *Havada yükselip yürüyorum.Ailemin şaşkın bakışları önünde ve hiç korkmadan çünki biliyorum yapabildiğimi,inanılmaz bir andı…-çocukları odadan çıkarmamı öneren bir sesle uyandım Bir öbek titreyen Mor ,sarı alan vardı gözümün önünde..Teşekkür ettim hem dilimle hem kalbimle çoook.
    Bu sabah Cevaplarla ilgili bu yayın ve rüyalara dikkat ibaresi…
    Mutlu hissetmekte haksız mıyım,içimde tutamadım.
    Sevgilerimle.

    Liked by 6 people

  2. tekrarlayan rakamlar en sevdiklerim. özellikle saatterde.. 12:12, 21:21, bazen 10:10-10:01-01:01, 15:15 veya 15:51… bir de12: 34’üm var o özelim:) bazen yer değiştiriyor 12:43,21:34..vs bakıp destekleniyorum diyorum:) anlam aramayı bırakalı çok oldu. eskiden o rakam ne anlatıyordu bu ne anlatıyordu’ya çok takılırdım geçti… görüyorsam tamamdır…bir de rüyalar..rüyalarda çok cevap geliyor ama soruların ne olduğunu bilmiyorum. çok güzel bir yazı olmuş yine, teşekkürler…

    Liked by 3 people

  3. Sevgili mor alev öncelikle paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım sorum var size cevaplarsanız çok mutlu olurum…çaresizlik elbet geçicidir ve asıl çaresizlik istediğimi yaratabilecek zamanın olmamasıdır ben gençliğimi feda ediyorum istemiyorum ama vicdanım el vermiyor sorunumun ne olduğunu anlatmak çok uzun sürerdi yani kısaca ben size sormak isterim bir ipin ucunda sen ve bir ipin ucunda çok sevdiğin var aşağsı uçurum eğer sen birakırsan birçok şeyi 30 yaşınıza kadar yaşayamıyacak ve daha önemlisi bir geleceğin altyapın olmayacak ölmek için 75 ini bekleyeceksin(tüm anlamlarıyla)… Ama çok sevdiğin bırakırsa hayatını kaybedecek hangisi lütfen ne geçiriyorsanız onu yazın sadece merak ettim

    Beğen

    1. Sevgili Batu, geri çekilin… Durumdan uzaklaşın ve büyük resme bakın. Sizin için sanki sadece 2 seçenek varmış gibi düşünüyorsunuz ve ikisi de felaket! Bu bir yanılsama. Her zaman üçüncü, dördüncü, hatta sonsuz sayıda seçenek vardır! Bu seçenekleri göremeyen biziz. Ölüm, gençliğini feda etmek, vs.’den bahsediyorsunuz. Bunlar drama bağımlılığımızdır ve dramlarla yaşamak, dramlarla öğrenmek zorunda değiliz. Bir nefes alın ve lütfen sevgiye teslim olun. Büyük ihtimalle durum size zihninizin söylediğinden çok daha farklı. Size şu mesaj yardımcı olabilir. https://moralev.com/2019/02/13/arzulariniz-cozumu-de-icerir/ Sevgilerimle

      Liked by 2 people

    2. Merhaba,
      Sorunuz için size şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda yanıtı ve linki paylaşan moralev size de şükranlarımı sunuyorum. Linkteki mesajı kaçırmışım. Bu soruyu ben de yaklaşık 2 aydır neredeyse kendime soruyordum ve sonucu yaratmak istememe rağmen kendimi dramalara sokuyordum. Teşekkür ederim.

      Liked by 1 kişi

  4. Merhaba Mor Alev, sana pasparlak duygularla sevgilerimi ve sukranlarimi iletiyorum!

    Konseyin de soyledigi gibi cevap almama gibi bir seyin soz konusu olmadigindan eminim, bence cevaplari ne kadar belirgin sekilde gordugumuz ne kadar kalpten,özden yasadigimizla baglantili.zihnin oyunlarini es gecmeyi ogrenmek de bir surecti..

    Benim bugun sana asil soylemek istedigim sey, dun meditasyon sonrasi uyku bastirdi ve tam olarak ruyamda diyemem,derin bir uyku degildi ve birden pat diye blogun en basindaki mor cicekli yerde,yani blogun icinde oldugumu gordum! Hatta bu tarlanin sag tarafinda bembeyaz bi platform vardi, bi yukselti gibi.sanirim oturup mor cicekleri seyredebilmemiz icin. Blog bostu o sirada ve ben biraz oralarda dolastim.acaba bi mesaj var mi diye. Fakat sanirim her gun titiz takiplerim, enerji egitimlerim icin bloga hep basvurmam ve surekli sana ve ona sukran gondermem sonucu bana bunlardan haberi oldugunu gostermek istedi! Kulaga delice geliyo ama, blogun neredeyse bilincli bi enerjisi var resmen ve her gunku yorumlarim,tesekkurlerim sonucu oradaydim! Cok guzeldi. Cok tesekkur ederim! Umarim bir gun tanisacagiz,bunu biliyorum 🙏

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Meleklerile, Evet doğrudur, bloğun kendi ruhu var ve burada sıklıkla gülerek yazdığım gibi, o ne isterse, ne zaman isterse o yayınlanır. Hiç şaşmadı! Ben de bununla severek yaşamayı öğrendim. Sevgilerle

      Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.