Hayal mi, Gerçekliğiniz mi?

Joshua Mays ArtSevgili Dostlar, gerçeklik ve yaratım konusu bu dönemde çok öne çıkıyor. Konsey’in Pazartesi günkü mesajının hemen ardından Brenda Hoffman’ın aracılık ettiği Işık Varlıkları da bu konuya eğiliyorlar. Bence artık hepimizin işe koyulup kendi gerçeğini şartlanmalar ve kalıplarla bilinçsizce ve otomatik olarak değil, bilinçli olarak, neşe-keyif-coşkuyla yaratmasının vakti geldi!

Brenda Hoffman’a ve Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Hayal mi, gerçekliğiniz mi?

Sevgililer,

Bugün çoğunluktaki günler gibi değil çünkü duygusal tat alma duyunuzu temizleyen derin bir değişimden geçiyorsunuz.

Belki biliyorsunuz, şarap tadıcılar veya şarap garsonları başkalarının ayıramadığı tatları ayırabilirler. İşte sizin için de şimdi böyledir. Korku dağınızı tırmandınız ve sizi 5D ve ötesinden ayrı tutan 3D parçaları temizlediniz. Şimdi oluşunuzu bizlerin açıklayamayacağı şekillerde ince ince arıtıyorsunuz – bir şarap tadıcısının çok iyi kalitedeki bir şarabı, şarapla ilgilenmeyen birisine anlatamadığı gibi.

Büyük ihtimalle, bir ya da daha fazla huysuz muhalifle çevrelenmiş durumdasınız. Sadece 3D deneyimlerin var olduğunu beyan edenlerle. Heyecanla diyorlar ki, bu dünyada kimin neye sahip olduğunu sadece şans belirler, beceriler değil. Belki de, size kendilerinin gerçekçi olduklarını ve sizin de imkânsız hayaller hayal eden bir hayalci olduğunuzu bildiriyorlar.

Hiçbir şey yeni gerçeğinizden bundan daha uzak olamaz. Siz şimdi hanenizdeki yaratıcısınız. O huysuz muhalif düşüncelerin yeni gerçekliğinizle neredeyse hiç ilgisi kalmadı. Hayalci olan siz değilsiniz, onlar. 3D dünyanızla çok az ortak noktası kalan yeni gerçekliktesiniz. Doğrusu şudur; yeryüzünde ya da gök kubbe de şimdiye dek deneyimlediklerinizle çok az ortak noktanız var.

Çünkü geçmişte ya yeryüzüne aittiniz ve mucizeler için dua ediyordunuz – veya cennetlerde dilediğiniz her şeyi yaratabileceğinizi biliyordunuz.

İşte böylece, yeryüzüne giriş yapmadan önce yeryüzünün umutlarıyla kendi cennete dair becerilerinizi birleştirmeye gönüllü oldunuz. Aradaki fark ise şudur, artık mucizelere veya umuda ihtiyacınız yok çünkü bilerek yaratabiliyorsunuz.

Belki bu kavram büyük miktarda toplu para ya da bir ilişki isteyenleriniz ve her ikisini de bugün muhtemelen görmeyenleriniz için biraz akıl karıştırıcı olabilir.

İşte sizin bocalamanıza yol açan engeliniz bunun artık dilemek ya da şansla ilgili olmamasıdır, artık bu sizlerin hazırdaki becerilerinizi uygulamanızla olacaktır.

Bir şekilde istediğinizi yaratacağınıza dair umuda ihtiyacınız yok. Yaratacağınızı BİLMEYE ihtiyacınız var – belki tam olarak zihninizde canlandırmış olduğunuz kesin formasyonda değil ama kesinlikle şimdi ummaya cesaret ettiğinizden çok daha fazlasını yaratacağınızı bilmeye.

Kesin formasyondan bahsetmemizin birkaç sebebi var, bunlardan biri de hayallerinizin cennetten getirdiğiniz yeteneklerinizle değil, 3D deneyimlerinizle kısıtlı olmasıdır.

Bundan dolayı hayallerinizi daha büyük formata yerleştirmelisiniz. Mali bolluk yerine, mali dünyanızda huzur yaratın. Ya da ayaklarınızı yerden kesecek uzun boylu yakışıklı şövalye yerine sevecen, sıcak ilişkiler yaratın. Niyetlerinizi genişletin, böylece yarattıklarınız da büyüyecektir.

Çoğu şarap tadıcılar yeryüzüne incelikli bir şarap damak tadıyla gelmediler, onlar yoğun çalışma ve incelemelerle kendilerini yarattılar. Tat duyuları belki çoğundan biraz daha rafine olabilir ama bu demek değildir ki o tat duylarını bu alanda kullanacaklar.

Aynı bunun gibi, yeni becerilerinizi hangi alanda kullanacağınızı belirlemelisiniz. Kimleriniz becerilerini kişisel neşe-keyif-coşku yaratmaya kullanacaklar, diğerleri ise grup rahatını yaratmakta. Kişisel ve grup hedefleriniz arasında, hangisine odaklanmak istersiniz? Çünkü elbette bir şarap tadıcı tat alma duyusunu turşu eksperi olmak için de kullanabilirdi.

Önümüzdeki birkaç haftada yönünüzü belirleyin. Sizin için grup mu, kişisel hedefler mi uygun? Bunu size en çok neşe-keyif-coşkuyu neyin verdiğine bakarak cevaplayacaksınız. Tüm 3D yapılarınız şiddetle içine çökerken, hem kişisel hem de bir grubun parçası olarak seçebileceğiniz pek çok yön ortaya çıkıyor. Yanlış ya da doğru yok. Sadece size en çok neşe-keyif-coşku veren var.

Eğer belli gruplara yardımcı olmak varlığınızın içinden doğru gülümsemeler ve kahkahalar yolluyorsa, yönünüz budur. Eğer son günlerde bir kişisel sorun öne çıktıysa, acil dikkatinizi istiyorsa ve onu çözümleme düşüncesi size neşe-keyif-coşku veriyorsa, odağınız odur.

Siz enkarne olmuş yaratıcılarsınız. Piyano dâhisi bir çocuk gibi, siz de yaratıcı dâhisiniz. Sadece öyle olduğunuzu henüz kabul etmediniz.

Eğer şu anda size en fazla neşe-keyif-coşku verebilecek şeyi yaratmamaya karar veriyorsanız, kendinize sebebini sorabilirsiniz. Özünde bu durum, şarabı tatmadan önce bir şarap uzmanının damağını temizlemesi gibidir. Çünkü yaratıcı becerilerinizi uygulayabileceğiniz pek çok alana sahipsiniz.

Bugün, yarın ve siz o parçayı yaratana kadar, bunun cevabı odaklandığınız şey olacak. Çünkü bunu yapana dek, gerçek iç neşe-keyif-coşkunuzu keşfetmekte zorlanacaksınız. Ondan sonra, sadece ondan sonra bir başka yaratıma geçmenizin vakti gelecek.

Bu, dünyayı kurtarmakla ilgili değildir. Size ne neşe-keyif-coşku veriyor? Ya da bu mesajın ana fikrini daha da iyi veren şu sorudur, ne neşe-keyif-coşkunuzu azaltıyor? Güncel yaratım ihtiyacınız budur.

Odaklanın, olumlu beklentide olun ve öyle de olacaktır. Âmin.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev … Her yazida her paylasimda soru isaretlerimize, olup bitenlere umut ve Isik oluyorsunuz. Emeginize yureginize ruhunuza saglik … Yaptiginiz sey cok kutsal sonsuz tesekkurler 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  2. “Şarap uzmanı”yım. Şu yazıyı görüp yorum yapmadan edemedim. Nisan’da maaşlı işimden ayrıldığımdan beri kendi işimi kurmaya çabalıyorum ve bütün uğraşlarımın meyve (üzüm 😀 ) vermeye başlamak üzere olduğu günlerde böyle bir mesaj geldi… Daha kişisel ve anlamlı olamazdı sanırım. =) Teşekkürler Mor Alev 😀

    Liked by 2 people

    1. Süper! Ben bir ihtimal somelyer kelimesi tam olarak anlaşılamayacağı endişesiyle şarap tadıcı tanımını kullanmıştım. Sizin damaklar çok değerli! Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Bugunlerde tam da bu konulari dusunuyor ve olumlu yaratim gucumu gelistirmeye calisiyorken, tam da bu yazi ile karsilasmak cok iyi geldi. Cok tesekkurler Mor Alev. 5D gucumu kabul ediyor ve bana getireceklerini sabirsizlikla bekliyorum.

    Liked by 1 kişi

  4. Blogunuza girip girip çıkıyor ne yazacağımı bilemiyorum. Kasım… Bambaşka geçiyor. 2012den beri içine düştüğüm buhranı bilseniz şuan böyle hissetmemi mucize sayardınız. Sanki kaybettiğim bütün özellikler bana geri veriliyor hemde fazlasıyla. O çark dönmeye başladı tam tersine. Hele ki denge… En son 14 yaşımda bıraktım galiba bu demir gibi sağlam halimi… Vaadettiğiniz herşey bir bir gerçekleşiyor. Şaşkınım,mutluyum,iyiyim Mor alev iyiyim. İnsanın farkettiği ilk şey bugüne dek hiç gerçekten yaşamadığı sadece insanlara olaylara takılıp kaldığı oluyor. İşte şimdi benim izlerim olacak yaşamımda diyorsunuz. Benim yarattığım gerçek bir yaşamım. Bu hayal ettiğim ama sanki asla başaracakmışım gibi gelen birşeydi. Biliyor musunuz çok zorlandığım zamanlar oldu ama ben size güvendim. Hiç şüphe etmedim yazdıklarınızdan,ben size inandım. Bataklık içinde hissederken bile rengarenk çiçeklerin hayalini kurdum. O yüzden teşekkür etmek istedim, bir gün sizinle mutlaka tanışmak dileğiyle…

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.