Haftanın Enerjisi – Işıktan Kanatlar

wings of lightAkrep sezonundayız. İki farklı hayvanı kendine sembol seçen tek burç Akrep’tir, sembollerden biri akrep ve diğeri kartal. Akrep kendini yakıp tükettiğinde bir kartal gibi en yükseklere tırmanır, küllerinden doğan Anka kuşu bu burç için kullanılan en uygun benzetmedir.

Bu hafta Güneş ve Jüpiter yıllık buluşmasını Akrep’te gerçekleştiriyor. Evet, sistemimizdeki bu en büyük iki varlığın buluşmasının büyük şans getirdiği söylenir. Akrep arketipinin psişik, detektif, şaman, büyücü ve hipnozcu olduğunu düşünürsek, kişiliklerimizin bu nitelikleri güneş gibi parlayacak ve Jüpiter gibi büyüyecektir. Özellikle spiritüel gelişim açısından harika bir haftadayız.

Bu arada gölgelerimize yansıyacak devasa ışığı düşünebiliyor musunuz? Her yer ışıkla aydınlanacak ve bu sırada görmek istemediğimiz ama yine de varlığını sürdüren şeyleri de göreceğiz. Bu hafta açığa çıkan bilgilere çok dikkat!

Akrep genel olarak dönüşüm/transmutasyon burcudur. Çoğumuz bunu zaten yıllardır yaşıyoruz ancak bu enerjiyle işbirliği yaparak frekans yelpazesinin düşük ucundan yüksek ucuna çok büyük bir sıçrama yapmamız da mümkündür. Böylece bir kartal gibi kanatlanarak bu ayın Sabian sembolüyle uyumlu bir şekilde büyük resmi görebilir, geleceğe göz atabilir ve yüksek idealler, yüksek enerjiler ve yüksek davranışlarla hayatımızı tamamen değiştirebiliriz.

Akrep’in akrepliğini de deneyimlememiz mümkün mü? Elbette. Gölgelerde kalanı gördüğümüzde onları serbest bırakmak ve ışığımızı büyütmek yerine o şeylerin ne kadar “kötü” olduğu düşüncesine odaklanırsak ortalığın aydınlığına rağmen kendi ışığımızı loşlaştırmış oluruz. Sağlıklı muhakeme yerine şüpheye, eşitlik yerine üstün olduğumuz düşüncesine güç verebiliriz. Kıskanabilir, sinir olabilir, kendimizi değersizliğimize batırabiliriz. Bunlar Akrep’in 3D alışkanlıklarıdır. Peki, sevgili Bilge Baykuşlar kendimizi böyle durumlarda bulduğumuzda ne yapıyoruz? Kendimize bile kızıp suçlamıyoruz. Geri çekiliyoruz ve “bu sevgi gibi mi?” diye soruyoruz. Sonra da salıverip yola devam ediyoruz.

Toko-paBu seneki buluşma “Yanan mum taşıyan genç” sembolünde gerçekleşiyor.

Bu sembol yolu neyin aydınlattığını bize en net şekilde gösteriyor: UMUT ve İDEALİZM! En olumlu ve en saf haliyle bu iki nitelik bizi epik mücadelelerde, efsanelerde, en güzel romanlarda ve gerçek hayat hikâyelerinde buluyor. Sizi yolunuzdan alıkoyan, ilginizi dağıtan, rahatsız eden şeyler olmadan berrakça düşünebilme ve hissedebilme arzusunu bu sembolle yakalıyoruz.  Saf muhakeme ve katışıksız bir vicdan bu gencin kalbindedir.

Buradaki tek uyarı toyluğa karşıdır. Bu toyluk, sorgulamadan inanmaktan temelini alır. Bir anlamda umut için yanılsamalara dalabiliriz. Oysa kalbimiz ve beynimiz birlikte çalıştığında gerçek umutlar, gerçek idealler, gerçek yol açığa çıkar. O yüzden en güvenilir ve en tutarlı halimizde yola devam etmeli, gerçeği ayıklayarak onun peşinden gitmeliyiz.

Burada, saflığımızı yaşatmamız öneriliyor, zamanlar nasıl hissettirirse hissettirsin, ne yaşıyor olursanız olun, siz Yaratan’ın o saf sevgiden oluşmuş evladısınız. O ışık her zaman içinizde ve size yol gösteriyor.

Bu sembol dolayısıyla, sizlere bu dönemde klasik bir meditasyon öneriyorum: Bir mum ışığına odaklanarak kendinizi sessizleştirmeniz ve o ışığın yardımıyla kendi içinizdeki ışığı da büyütmeye odaklanmanız, sonra da bütünle bu ışığı paylaşmanız harika sonuçlar verebilir.

Güneş ve Jüpiter birlikteliği bize ışıktan kanatlar armağan ediyor. Yükselelim!

Bu birleşme 26 Ekim gecesi gerçekleşecek ama etkilerini çoktan hissetmeye başladık ve önümüzdeki haftaya dek de hissedeceğiz.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

3 comments

  1. Her yazinizi okurken gulumsedigimi ve umutla doldugumu hissediyorum. Cok tesekkurler Mor Alev… Iyi ki varsiniz.

    Liked by 1 kişi

  2. bunun için bütün herşeyi resetliyorum şimdilik düşüncelerimde sonra mı zamanla belki yavaş yavaş bellki de bir anda hiç bilemiyorum bıraktım herşeyi akışa herzaman olması olduğu gibi ….Teşekkürler MorAlev

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.