Yapılar kaostan inşa edilir- Baş Melek Michael (Mikail)

from-chaos-to-beauty-ny-timesArkadaşlar,

“Ne oluyor, 2013’ü yeniden mi yaşıyoruz?” diye sorabilirsiniz. O zaman, Pazar günü yayınlamış olduğum dolunay analizine yeniden bir bakmanızı öneririm. Çünkü, Michael bugün de Ekim 2013 tarihli bu mesajı yeniden yayınlamamı istiyor. Enerjiler çok benzer ama bu sefer defalarca daha güçlü. Sözü ona bırakırken hem Michael’a hem de Ron Head’e teşekkür ediyorum. (ronahead.com)

***

Pek çoğunuz geçen birkaç günde dolunayı gördünüz ve hakkında yorumlar yaptınız. İzin verirseniz, biz şu anda olan gökyüzü hizalanmaları hakkında daha geniş açıdan yorum yapmak istiyoruz.

Sizin değiminizle bir takım gidişatlar var. Kardinal şunlar ve büyük açılı bunlar var. Harikulade bir kuyruklu yıldız var. Neredeyse ne zaman bakmayı seçseniz gökyüzünüzde oradan oraya vınlayan, hızla yaklaşan şeyler görüyorsunuz. Bizim kullanmayı seçeceğimiz kelimeler “doruk noktasına çıkmak” olacaktır.  Birbiriyle kesişen ve birbirinin içine örülmüş olasılıkların mükemmel doruk noktasına doğru yol alıyorsunuz.

Farkındalığınız ve bilinciniz yükseldikçe, büyük kararlılıkla yaşamak istediğiniz dünyanın ortaya çıkışı görünmeye, bir araya gelmeye ve gerçekleşmeye başlıyor. Aynı zamanda bildiğiniz ve bilmiş olduğunuz dünyaya dair bilgileriniz ve algılayışınız size doğru veda etmek için geliyor. Ve böylece zaman zaman tam bir kaosun içinde yaşıyormuşsunuz gibi geliyor.

Deneyimlediğiniz şeyi iyi tarif edebiliyor muyuz? Ve durum aynı zamanda hızlanıyor da. Bir süre önce kartopu etkisinden konuşmuştuk. Kaynama noktası ve diğer zihinsel resimlerden de bahsetmiştik. Güzel resimler, değil mi? Ama onların içinde yaşarken biraz farklı oluyor.

Yani varmak istediğimiz nokta şu. Kendinizi topraklamayı, merkeze almayı ve kalbinizden yaşamayı öğrenmek için biraz zaman ayırdınız. Kendinizin ve sevdiklerinizin yaşamasını arzuladığınız dünyanın nasıl bir yer olduğunu zihinlerinizde inşa etmeye de çok zaman verdiniz. Şimdi o şeylere elinizden geldiği en iyi şekilde odaklanma ve kaosa olabilecek en az dikkati verme zamanı.

Yapılar kaostan inşa edilir. Herhangi bir yeni binanın şantiyesindeki karmakarışık malzeme yığınlarını gözünüzde canlandırın. O dağınıklık ve kargaşa mimarın çizim masasında olan ve müşterilerine sattığı yeni ve güzel yüksek binadır. Bu noktada o binayı tanımak sadece biraz zordur.

İşte etrafınızda gördüğünüz şey budur. Bu beklenmedik olmamalı ve dikkatinizi amacınızdan başka yere çevirmemelidir. Ancak şunu bilin: Mevcut durumu seven ve buna tutunmak isteyenler dikkatinizi başka yerlere çekmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Onun için eğer yapabiliyorsanız bir araya gelin. Birbirinizi destekleyin. Fiziksel olarak bunu yapamıyorsanız, bizimle bir araya gelin. Aslında, onu her halükarda yapın. Bu işin sonuna kadar götürme kararlılığımızda ve buna odaklanmamızda bir olalım, tek sevgi, tek odak, tek amaç.

Gökyüzünüzde olanlardan konuşarak başlamıştık. Bu, evrenin size olan desteğidir. Korku satıcılarının size bunun dışında bir şey söylemelerine izin vermeyin.

Büyük bir sevgiyle size iyi bir gün diliyoruz.

Bu yoğun değişim sürecinde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

3 comments

  1. Dunyada insan tarihine bakinca her karmasa ve yikimdan daha guzel seyler insa edilmis. Hep aklima Roma imparatorlugu gelir. Bircok yikima ragmen cok guzel insa edilmis halde bugun.
    Ne istemedigimizi bilmeden neyi gercekten istedigimize ulasamiyoruz genelde.
    Sevgilerimle❤️

    Beğen

  2. Bu yazınızı okuyunca bugün annemin bana fal bakarken ki fala da inanmam gördüğü bi simge aklıma geldi.Bu simgeyi anlatırken ilk geçenlerde izlediği bi haberden bahsetti.Bu habere göre bir köyde yıkılmış bi ağaç varmış ve kimse farkedip kökünden kesmemiş ağacı.Ağaç yıkılsa da kökünden beslenmeye devam etmiş ve sonuç olarak yeni ağaçlar oluşmuş üstünden.😊Bunu fark edip korumaya almışlar tabii orayı yani yıkıntıdan yepyeni kökler salmış ağaç.Aklıma geldi,yazmak istedim.Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  3. ”Aynı zamanda bildiğiniz ve bilmiş olduğunuz dünyaya dair bilgileriniz ve algılayışınız size doğru veda etmek için geliyor. Ve böylece zaman zaman tam bir kaosun içinde yaşıyormuşsunuz gibi geliyor.”
    Çok etkileyici. Çok sevindirici. Çok yüreklendirici.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.