Güncel Olaylar – Konsey (Mesaj 67)

Longing by Christian SchloeBugün sizlerle, güncel olayları tartışmak istiyoruz. Güncel olaylar derken, haber olan olayları değil, yaşamınızda şu an devam eden olaylardan bahsediyoruz. Haydi, hemen konunun içine dalalım.

Sizlere, hayatınızda birçok değişiklikler beklemeniz söylendi. Ve bizler de size defalarca “en önemli şeyin, içsel varlığınızda olan değişiklikler olduğunu ve gerisinin bu değişikliğin sonucu meydana geleceğini” anlattık. Dış dünyanızın, ancak içinizin bir yansıması olabileceğini söyledik.  (Sürekli yakında, çok yakında diye diye) “yakında” kelimesi adeta dalga geçer gibi bir hal aldı. “Oh hayır! Yine mi ‘yakında’!” diye düşündünüz. Bunun yanı sıra değişikliklerin “şu anda” meydana geldiğini, ancak henüz ortaya çıkmadığını da (görülmediğini) söyledik.

Evet, değişiklikler ortaya çıkmaya başladı.  Söz ettiğimiz şeylerin her biri, neredeyse bir gecede meydana geldi. Şimdi burada birkaç örnekten söz edeceğiz ama kendinizi bunların “dışında” gibi hissetmekten kesinlikle kaçınmanız konusunda sizi uyarmak istiyoruz. Çünkü her biriniz, bir diğerinden farklı bir yükseliş yolculuğunda ilerliyorsunuz. Bakalım yarınlar size ne getirecek?

Örneklere gelince; Bazılarınız aniden, artık dünyevi bir bedenin içinde olmayan kişilerle iletişim kurmaya başladığını keşfediyor. Bazılarınız, çevrenizdeki hayvanlarla konuşuyor. Çoğunuz, etrafındaki ışıkların neyin nesi olduğunu merak ediyor. Birçoğunuz, “Bana Güneşin üzerindeki lekelerden veya enerjilerden bahsetme. Ben onları senden çok daha önce hissediyordum” diyor. Bazılarınız, enerjilerle ya da halka açık yerlerde daha önce hiç fark etmedikleri duygularla başa çıkmayı öğreniyor. Ve bunun gibi bir sürü şey…

Evet, değişiminiz artık öyle bir kademeye ulaştı ki, sonuçların farkındalığınızın yüzeyinde ortaya çıkmasına neden oluyor. Bundan dolayı önceleri heyecanlanmış olsanız bile, artık olanlar sizin için pek sürpriz sayılmıyor. Ancak ihtiyatlı olmalı ve fark ettiğiniz değişiklikler her ne olursa olsun, onlara alışmayı ve kendinizi rahat hissetmeyi öğrenmelisiniz.

Şunu anlamalısınız;  Sizin gerçekte olduğunuzu söylediğimiz “yüce varlık” (öz benliğiniz) için bunların hiç biri, yeni bir şey değil! Sizler şimdi sadece, önceki yaşamlarınızda gayet iyi öğrendiğiniz şeyleri bilincinizin ön safhasına taşıyorsunuz (hatırlıyorsunuz). İşte bu durum, hani hiç değişmeyen bir sorunuz vardı ya, “Neden buradayım?” diye, o sorunuzun cevabını biraz daha açığa çıkaracaktır. Ayrıca sık sık söylediğimiz gibi, gerçekten ilahi bir varlık olduğunuzu görmenizi sağlayacaktır.

Bugünkü mesajımız biraz kısa oldu ama bu fırsatı kaçırmak yerine, değerlendirmeyi yeğledik. Bu değişiklikleri çoktan fark etmiş olan kişileri kutluyoruz. Henüz kendisinde herhangi bir değişiklik göremeyen, yani bir anlamda beklemede olan kişilere ise şunu söylemek istiyoruz. Sadece,  bildiğinizden çok daha fazlası olduğunuzu idrak edin yeter. Artık sıra size geldi.

İyi Günler.

Bu mesaj için çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, ileten Konsey’e ve Ron Head’e  çok teşekkür ederiz. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Merhaba 🙂 Evet benim için uzun zamandır (2 yıl kadar) konseyin bahsettigi etrafımda patlayan ışıkları görüyorum ve insanların yaydığı enerjiyi hissediyorum …Bu ışıklar bana ne anlatıyor acaba patladiklarinda bana bişey mi anlatmak istiyorlar ? Yardımcı olabilirmusin Sevgili Mor Alev? Bide zaman zaman hayvanlar lada iletişime geçiyorum. Bunların beni heycanlandırmasımı gerek ? Bunların hepsiyle ne yapabilirim onu bilmiyorum! Çünkü bazen çok sıkılıyorum ve bu dünyadan gitmek istiyorum sonra yaşamayida kalpten seviyorum aslında ….filan gibi karmaşalar bi öyle bi böyle :))) Iyiki varsınız sevgili Mor Alev ❤ Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Çiğdem, o ışıklara ne demek istediklerini sordunuz mu? Herkesin mesajı kendine has, “şunu söylemek istiyorlardır” demek isterim ama doğru olmaz. Kalbinize sorun. Meditasyon yapın. Mutlaka cevap gelecektir. Ayrıca, bu ışıklar hakkında bir tıbbi kontrolden de geçmenizi öneririm. Bazen çok farklı fiziksel rahatsızlıkların ön işaretleri de olabiliyorlar. Bu konuda titiz davranın. Hala daha bedenlerimiz 3D kurallara göre davranıyor.
      Hayvanlarla iletişim ise muhteşem, nasıl heyecanlandırmaz ki insanı? Onların koşulsuz sevgisini hissetmek bile enerjinizi oktavlarca yükseltebilir.Sevgilerimle

      Beğen

  2. Sevgili Mor Alev ben de bahsettiğiniz tarzda değişiklikler olmadı. Ama ara ara sinirli olma halleri gelse de tuhaf bir sakin olma, boşluk durumu var. Boşluk dedimse rahatsız etmiyor. Ne olduğunu tanımlayamadığım bir denge-huzur hali gibi. Normalde çok üzüleceğim sıkıntılı bir dönemden geçmeme rağmen kendime hayret edecek kadar sakinim. Ve sanki arada bir yerlerde gibi (iki boyut arası) hissediyorum. Olayların hem çok içinde hem de dışında… Ama sonuç bana kendimi iyi hissettiriyor. 🙂 Bakalım bundan sonra ne olacak. Teşekkürlerrr:))

    Beğen

    1. Sevgili Neli, yazıda söylenenlerle bir gidiyorsunuz:”Şimdi burada birkaç örnekten söz edeceğiz ama kendinizi bunların “dışında” gibi hissetmekten kesinlikle kaçınmanız konusunda sizi uyarmak istiyoruz. Çünkü her biriniz, bir diğerinden farklı bir yükseliş yolculuğunda ilerliyorsunuz. Bakalım yarınlar size ne getirecek?” Sevgilerimle

      Beğen

      1. Her ne kadar öyle demiş olsalar da kendimi “dışında” hissediyorum Mor Alev. Eskiye gör dünyevi şeylerle daha çok uğraşıyorum. Yaşadığım şehir, iş , çevre, herşey değişti ve tüm dikkatim hep bu dünyevi şeylerde. Uuzm zamandir yaptığım yoga bile 2. Plana dustu. Oysa verdikleri örneklere bakılırsa, doğru yolda olanların çoğu bunları aşmış. Vardır bir hayır herhalde.

        Beğen

        1. Sevgili Yeliz, tekrar tekrar kendinizi başkalarıyla karşılaştırmamanız için neredeyse yalvarıyorum. (Çünkü bunu kişilere çok yazdım!) Hepimizin görevi, yolu, ışığının tonu farklı… Herkes aynı şeyleri yaşasa herhalde burası inanılmaz sıkıcı olurdu. Şu zamanda 3D durumlarla uğraştığınızı söylüyorsunuz, dünyevi olan her şey ama her şey de ruhanidir. Bunu hatırlayalım. Yeni insanlarla tanışmak, yeni bir ev ve iş düzeni kurmak, yeni bir havayı teneffüs etmek, bunların hiçbiri ruhani hayatımızın dışında değil, aslında ta kendisi! Eskiyi aramayın, yeniye adapte olun, biz insanoğulları en kolay uyum sağlayan varlıklardan biriyiz. Sonra yepyeni bir şekilde yoga alışkanlığınıza dönersiniz. Benim önerim, sabah uyanır uyanmaz aklınızdan o gün yapmanız dünyevi işleri sıralayacağınıza bir adet çok basit, çok güncel bir gerçeğe teşekkür etmeniz ve ardından 5-10 dakikanızı meditasyona ayırmanız. Böylece şu anda yaşadığınız yeniye alışma korkularınıza veda edebilir ve anın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Sevgilerimle

          Beğen

  3. Aydınlatıcı yazılarınız için teşekkürler.Arınma işlemi yapıyoruz evet de kendi adıma hayatımda hiç bir olumlu değişiklik göremiyorum ve dolayısı ile güvenim ve azmim kırılıyor.Hayattan beklediğim bir takım isteklerimin hiç birisi gerçekleşmiyor ki,kolektif bilinç ve kolektif duyarlılık düşünmek için zaman ayırayım.Hal böyle olunca somut gerçeklerin varlığının kabulü kaçınılmaz oluyor.Yani somut gerçeklerle anlatmak istediğim:Alnının teri ile okumuşsan ve her zaman geçerli olacak bir mesleğe sahipsen,hayatını kendin idame ettirebiliyorsan,paranı kazanabiliyorsan herşey rayında gidiyor.İki yılı aşkın süredir Meleklerle Yaşamak ekibi ile tanıştım,seminere katıldım,kitaplar okudum,CD’lerle geçmişi şifalandırma çalışması yaptım,fakat hiç bir değişiklik yok.Acaba çok paralı çalışmalara katılamadığım için mi hiç bir değişiklik olmuyor diye soruyorum kendi kendime ve maalesef somut olarak görünen çalışmayışım,para kazanamayışım gerçekleri ile karşı karşıyayım.Dolayısı ile domino taşı gibi aile,duygusal ilişkiler,toplumsal ilişkiler hepsine yansıyor bu durum.

    Beğen

    1. Sevgili Düşüm, şu kısa yorumunuzda arınma işleminden farkında olsanız da olmasanız da geçirdiğiniz pek çok konu görüyorum. İzninizle onları saymak istiyorum:
      1- Siz oturup düşünseniz de düşünmeseniz de kolektifin bir parçasısınız. Başkalarından ayrı olduğunuz inancından arınmalısınız.
      2- İsteklerinizin gerçekleşmesi için onları incelemeli ve ruhunuza aykırı olanlardan arınmalısınız.
      3- Dışarıda olumlu değişiklik görmek için içinizi tamamen değiştirmelisiniz. Bunu “mış gibi” yaparak başaramıyoruz maalesef. Yani “ben “ben” olmak istiyorum, içimdeki güce erişmek istiyorum, gerçek benin, gerçek değerimin dışıma yansımasını istiyorum” dediğimizde gerçekten bunu kastetmeliyiz. Bir diğer anlatımla, bu sözleri söylediğinizde arınma sebebiniz tam da bu olmalı. Ama bunları yaparak sadece sonunda daha fazla bolluk ve rahatlık içinde yaşayacağınızı düşünüyorsanız, çok üzgünüm, gücünüzü yine de dışarıya veriyorsunuz demektir. Yani, bu çalışmaları içten gelenin dışında bir sebeple yapıyorsak, kendimizi “yalvarma” ya da “bolluk/iyimserlik oyununda” tutuyorsak, verdiğimiz mesaj, “ben güçlüyüm, ben benim ve ne olursa olsun değerliyim” yerine tam tersi oluyor. O yüzden ilk etapta gözleri açmaya yarayan popüler kitaplar, örneğin Secret, zaman zaman faydadan çok zarar verebiliyor. Siz hangi ruh haliyle çalışıyorsunuz? İşte arınmanız gereken şey dışarıya bakmak alışkanlığı.
      4- Öz-değerinizle ilgili bütün korkular ve yanlış inanışlar diğer arınma konusu. Özellikle bolluk ve bereket büyük bir öz-değer göstergesi.
      5- Alıntı yapıyorum: “her zaman geçerli olacak bir mesleğe sahipsen, hayatını kendin idame ettirebiliyorsan, paranı kazanabiliyorsan her şey rayında gidiyor” inancı tamamen yanlış. Çok çalışan ve bolluk konusunda bir sorunu olmayan kişiler de mutluluğu bulamayabiliyor, ya da bunun tam tersi, yani çalışmayan ama mutluluğu bulan kişiler de olabiliyor. Her gün hayatın her kesiminden, her türlü deneyimi yaşamış insanlarla çalışıyorum, ve bunu birebir deneyimliyorum.
      6- “Çok paralı çalışmalar” dediğiniz şey nedir? Çalışmaları, etkili, bana uygun yöntemler, ruhuma hitap eden metotlar vs diye değil de maddi bedeline göre değerlendirmeniz de yanlış yaklaşım. Hepimizin yolu farklı, birisi bir kitap okur ve hayatı değişir, diğeri bir arkadaşından bir yöntem duyar ve aydınlanmalar zinciri yaşar, kimi kendi üzerinde rehberler eşliğinde çalışır ve o rehberin, öğretmenin emeğinin karşılığını da verir.
      Lütfen, lütfen, bakış açınızı değiştirin. Burada size kusur bulmaya çalışmıyorum ve yardımcı olmak istiyorum çünkü büyük bir sıkıntı, hayal kırıklığı ve umutsuzluk içerisinde olmasanız buraya yazmazdınız. Bunu bir yardım çığlığı olarak değerlendiriyorum. Önce kendi kalbinizi dinleyin. Kendinizi sevin. kalbiniz “başka bir meslek dalında iş ara” diyebilir, ya da “sen bunlardan daha iyisine layıksın, gerçekten layıksın, artık şikayet etme ve harekete geç” diyebilir, ya da daha henüz aklımıza gelmeyen bir sürü başka bilgi ve yönlendirme verebilir. Her zaman ilk adım teşekkür etmektir. Güne kalpten gelen bir teşekkürle başlayın, neye şükrederseniz şükredin o önemli değil, önemli olan enerjiniz. Bereket rehberimle çalışın, “yöntemler” yazısına tıklarsanız karşınıza çıkacaktır. Hayat sizi şu anda değişmeye zorluyor, fikirleriniz, inançlarınız, görüşleriniz olduğu yerde kalmasın, izin verin değişsin. İçe dönün ki dışınız değişsin, hem de size fark ettirmeden, sizi sıkıntıda bırakmadan severek ve keyifle değişsin. Gerçek değişim yıldırım gibi değil, yumuşak dalgalar halinde gelir. O zaman akıştasınızdır. O zaman siz Yüksek Benliğiniz olursunuz. Sadece kendinizi değil, etrafınızdaki herkesi en az bir oktav yukarıya çekersiniz. Kendinizi Evren’e hizmet etmeye açmışsınızdır. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

      Beğen

  4. ” Evet, değişiklikler ortaya çıkmaya başladı. Söz ettiğimiz şeylerin her biri, neredeyse BİR GECEDE meydana geldi. ” cümleniz 15 Aralık 2015 tarihindeki paylaşımınız gibi o kadar yerinde ve gayet net ki , evet BİR AN’DA BİR SANİYE’DE BİR DAKİKA İÇİNDE GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR Kİ ZAMANDA herşey değişebilir bunun MÜMKÜN olduğunu kabul etmek için :

    Bugün, her şeyin mümkün olduğunu söyleyen bu yeni bilgiye kendi frekansımı uyumluyorum. Bugün, önümdeki her şeyin dönüşümüne, şifalanmakta olduğuna, benliğimin ifadesinde yeni şekillerde beden bulduğuna şahit oluyorum. Her şeyin MÜMKÜN olduğunu bilmeyi seçerken, gücümü yeniden kabul ediyorum. Kalıcı olarak bildiğim tüm yapıları yeni bir şekilde algılama yeteneğimi yeniden kabul ediyorum. Hayatımda yeniyi seçerken, kendi özgürlüğüme hizalanıyorum. Bu niyetimi sevgi bilinciyle evrene ilan ediyorum.
    TEŞEKKÜRLER

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.