Siz, ne iseniz o’sunuz ve bu da şu an için mükemmelsiniz demektir! – Konsey (Mesaj 12)

Best designs - getty imagesBugünlerde çok yaygın bir şekilde yaşanan ve sizlerin “yükseliş belirtileri” dediğiniz bir konuya değinmek istiyoruz. Şayet kendinizi bir Işık işçisi olarak adlandırıyorsanız, bedeninizde hissettiğiniz herhangi bir sancıyı ya da ağrıyı, yükseliş belirtileriymiş gibi algılayabilirsiniz. Muhtemelen bu doğrudur ama aslında sizin deneyimlediğiniz baş ağrısı, bedeninizdeki birçok farklı “arazların” göstergesi de olabilir.

Ancak, eğer siz gerçekten “bedenlerini Yeryüzüne gelen enerjilere hazırlayan kişiler” arasındaysanız, o halde hissettiğiniz bu ağrı veya sancılar, enerjiyi ve Işığı içinizde tutma ve kullanma konusunda bedensel yeteneğinizin gelişmesinden kaynaklanıyordur. Çünkü bu hazırlık aşamasının bir paçası da,  Kundalini diye adlandırılan, “beden enerjisinin” yükselmesidir. Daha doğrusu bedeninizin, kendisi için gerekli olan fiziksel değişiklikleri deneyimlemesidir. Bu biraz rahatsızlık verici, hatta biraz sancılı veya ağrılı olabilir.

Şayet deneyimlediğiniz ağrı veya sancının sebebi gerçekten bu yeni enerjilerden kaynaklanıyor ise, o zaman “anormal” bir şey yaşamadığınızı size söylemek isteriz. Zira hala daha “değişim ve dönüşüm aşamasından” geçiyorsunuz. Ancak bu sözlerimizin sizler tarafından, “bir doktora danışmayın” anlamında algılanmasını, asla istemeyiz. Çünkü yukarıda bahsettiğimiz durumun haricinde bazı “şikâyetleriniz” var ise, gerçekten tıbbi tedaviye gerek var demektir. Ve biz, gerekli olduğu halde bedeninizi tedavi ettirmekten kaçınmanızı kesinlikle istemiyoruz.

Bunun yanı sıra şu an deneyimlediğiniz “yükseliş belirtileri” bazen öyle yoğun bir hal alabilir ki, şayet bunun sebebinin bu süreçle ilgili olduğunu anlamazsanız, panikleyebilirsiniz. Paniklemeden önce, deneyimlediğiniz şeylerin nedenlerini tespit etmeye çalışın lütfen. Belki sizlere bahsettiğimiz bu “dönüşüm aşamasında olabilecek belirtiler” hakkında bir şeyler okumayı seçersiniz. Böylece, aslında sizin yararınıza meydana gelen olaylara karşı hazırlıklı olmuş ve daha az korkmuş olursunuz.

Bu mesaja bir “alt metin” olarak, şunu da belirtmek istiyoruz; Yaşadığınız tüm bu olayları ve belirtileri, “bir şeylerin oluştuğunun” gerçek bir kanıtı olarak görebilirsiniz. Geçmişte ne kadar çok kişinin bu durumu görmezlikten geldiği, bizi hayrete düşürmüştü. Çünkü bizler, meydana gelen bu değişikliklerin yadsınacağını hiç düşünmüyorduk. Ancak bir şeyler oluyor. Hem de şu anda oluyor. Lütfen bunu böyle bilin.

Bir şey daha söylememize izin verin lütfen. Şayet bahsettiğimiz türde bir şeyler deneyimlemiyorsanız,  kendinizi (spiritüel açıdan) “eksik” olarak yargılamayın. Birçok ortak benzerliğiniz olmasına rağmen hiç kimse, bir diğeri ile aynı değildir. Hiçbiriniz, bir başkası ile aynı şeyleri deneyimleyemezsiniz. Şöyle bir şey söyleyebilir misiniz? (Yükseliş belirtisi anlamında) “Eğer o kişi sancı çekiyorsa, ben de sancı çekmek istiyorum”. Bunu söyleyeceğinizi hiç sanmıyoruz.

Sadece yaşamınız ve yaşadıklarınız şu an nasılsa, onu şükranla kabul edin. Siz, ne iseniz o’sunuz ve bu da şu an için mükemmelsiniz demektir!

Biz sizlere, olduğunuz halinizle saygı gösteriyoruz. Sizler de kendinizi ve etrafınızdakileri küçümsemeyin.

Çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Öncelikle size sevgimi gönderiyorum.Uzun zamandır sizi takip ediyorum .Bizimle paylaştığınız herşey için çok teşekkür ediyorum.Artık sessizce okuyup sindirdiğim birçok güzel bilgiler ışığında kendimi ilk defa yazmaktan alıkoyamadım.Boynumda ve başıma doğru olan bir süredir ara sıra çoşan bir ağrıya yanıt niteliğindeki bugünkü ve daha bir çok günkü yazılarınıza teşekkür ederim.Tabi ki başmeleklere ve rehberlere ve kanallara ve öz benliğimize ve tanrımıza.ve süregelen bir çok ol makta olan sonsuz şimdiye ait yaratımların yükselişi ve sevinciyle bire ve bütüne selam olsun.

    Beğen

  2. Ah sevgili mor alev! Son zamanlarda olur olmaz zamanlarda birtakım ışıklar görmeye başladım. Sayfanı açınca da aman tanrım burada da mı görüyorum düşüncesine kapılmıştım ki, bunun senin sayfanın yılbaşı güzelliği olduğunu fark ettim ve çok güldüm. Sevgiler 🙂

    Beğen

  3. ben bu gece sırtağrısıyla uyandım ve sabah kalktığımda karşımda sizin yazınızı gördüm. tesadüf’müdür….

    Beğen

  4. Aylardır kasıklarımda sancı var. Son 1 aydır doktor doktor geziyorum hepsinin söylediği şey temiz, hiçbir şeyin yok !
    peki o zaman ben neden bu kadar acı çekiyorum diye çok sordum kendime, çok korktum, çok ağladım.
    Sevgili mor alev gerçekten de bu ağrıları “yükseliş belirtileri” olarak algılayabilir miyim acaba ?
    eğer öyleyse seve seve razıyım bu ağrılara.

    Beğen

  5. bende 2-3 sefer oldu bu hafta
    ama çok parlak değil …sönük sönük
    hiç cidddiye almadım ..nedir ki?
    bu arada burayı hep okurum
    mor alev hep yaz olur mu….çok sevdim burayı…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.