Günün Enerjisi – İlahi Amacınız

Oregon Lighthouse  - ben coffman

Bu Dünyadaki varlığınız hayati önem taşıyor, siz bildiğinizden çok daha güçlüsünüz

Bugün İndigo Melek kartlarından çektim ve karşıma çıkan kart beni şaşırtmadı. Bu yılbaşı döneminin sonunda hepimizin görevine çağırıldığını konuşmuştuk. (21-22 Aralık Kış Gündönümü ve Yeni Ay Oğlak’ta: Oyunun kuralları değişiyor! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu) Dün bize aynı şeyi Konsey de söyledi. Ama bu görev nedir? Tam olarak ne yapmalıyız? Hangi adımları atmalıyız? Yüksek Benlikleriniz Konseyi bu konuda pek çok ipucu verdi.

İlahi amacınız bu yaşantınıza gelmeden önce deneyimlemeye karar verdiğiniz şey ya da şeylerdir. Karşınıza bu kart çıktığında aklınızda hayatınızın amacına dair sorular var demektir. Sizi ilahi amacınıza yakınlaştıran yolu seçin, bunu seçtiğiniz yönün size verdiği duyguyla anlayabilirsiniz. İsa bize geçen sene şu yöntemi önermişti: “Eğer neşe ve keyif deneyimliyorsanız kendi yolunuzdasınızdır; eğer sıkılıyorsanız, ışığınız  soluksa ya da depresyondaysanız o zaman uygun olmayan bir yola sapmışsınızdır. Adımlarınızı geriye doğru takip edip neşenin zayıfladığı ya da kaybolduğu noktaya gidin ve yeniden neşenin ateşini yakmak için gerekli adımları atın.”

Her biriniz size ne kadar küçük görünürse görünsün büyük resimde olmazsanız olmaz görevlerle buraya geldiniz. Eğer siz olmazsanız halıda bir ilmek eksik kalır, resmin bütünlüğü kaybolur. O yüzden ne kadar önemli olduğunuzu, hayat amacınızın etrafınızdakileri ne kadar derinden etkilediğini ve etkileyeceğini hatırlayın. Bugün bu konuda biraz düşünün, eğer pek bir sonuca varamıyorsanız mutlaka Michael’ı ve onun mavi enerjisini çağırın. Michael tüm Indigoların hamisidir.

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/
 

2 comments

  1. merhaba, sizi bir süredir takip ediyorum. Bilginize ve deneyiminize ve samimiyetinize güvenerek bir soru sormak istiyorum ama cevap verip vermemek sizin bileceğiniz bir şey, saygı duyarım 🙂

    Merkür retro dönemleriyle ilgili tam anlamadığım bir detay var, tam da bugünlerde bu detayla ilgili büyük kararlar vermek üzereyim.

    21 Ocak-9 Şubat demişsiniz retro dönem için.

    6-7 ay önceden beri uzaktan görüp beğendiğim, telefonla birkaç defa arayıp detaylarını ve fiyatını sorduğum her gün de önünden geçtikçe içimi geçirdiğim bir ev var. Tam 23 Ocak günü, bu evi alabilmemiz için bir yerden para geleceğini öğrendim ve o gün bugün evin peşinde koşuyorum (gidip evin inşaatını gezdik, sahibiyle görüştük, aile içinde değerlendiriyoruz vs)

    Şimdi bu evle ilgili karar verip, satın almak için girişimde bulunmak için 9 Şubat (artı 1 hafta etki daha var sanırım) sonrasını mı beklemeliyim, yoksa geçmişten gelen bir konu olduğu için retronun bitmesini beklemeden bugünlerde harekete geçmeli miyim? Aynı şekilde retro’dan önce arkadaşımın kendisine aldığı ve benim de incelediğim almaya niyetlendiğim ama sonra durduğum büyük bir elektronik malzeme de söz konusu, bugünlerde almasam iyi mi olur? Yani bu retroda önceden beğendiğimiz şeyleri almak sıkıntı yaratır mı?

    Evle ilgili karar verme, satın alma sürecinin yanı sıra bir de bu kararsızlığı yaşamak beni oldukça yavaşlatıyor ve tedirgin ediyor. Dün gece düşünürken (bir Terazi çok düşünür di mi:) aklıma size bir sormak geldi açıkçası. Vakit ayırıp da beni aydınlatabilirseniz çooook ama çok sevinirim.

    Teşekkürler, sevgiler. Deniz

    Beğen

    1. Bu yorumu 25 Aralık’ta yayınladığım alakasız bir yazının altına yazmışsınız. Okurların yararlanması için Merkür yazısının altına kopyaladım. Cevabınızı da birazdan orada göreceksiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.