Nisan’ın getirdiği kozmik Yürüyen Merdiven – Shanta Gabriel aracılığıyla Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Purple Butterflies” watercolour painting by Christina MeeusenSevgili okuyucularım, Bu sefer Baş Melek Gabriel (Cebrail) den bir mesajla yine Mor Alev enerjisinin önemini ve Nisan ayının enerjilerini öğreniyoruz. Mor Alev Dostuna çeviri için binlerce teşekkürler. Orijinal İngilizce mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgililer,

Nisan ayı sürecinden geçmek, sanki kozmik bir Yürüyen Merdivenin üstünde ilerlemeye benziyor. Bu merdivenin sizi, Yeryüzünde filizlenen Yeni Yaşamın gelişmiş farkındalığına taşıması için, istekli olmak ve stresli zihinsel veya fiziksel aktivitelerden kaçınmak gerekir. İster buna karşı çıkıp, basamaklardan aşağıya doğru yürümeyi deneyin, ister daha hızlı koşarak yukarı çıkmak isteyin, Yürüyen Merdivenin hızı ve hareketi değişmeyecek, sadece sizin içsel varlığınızda stres yaratmış olacaktır.

En iyisi, Yürüyen Merdivenin akışına teslim olmak ve bu ayın sonunda merdivenden indiğinizde, Yeni Yaşamınızda ne deneyimlemek istediğiniz konusunda net olmaktır. Gerçi bu Yeni Yaşamınızın neye benzeyeceğini bilmiyor olabilirsiniz, ancak onu mutlaka deneyimlemek istediğinizi kesinlikle benliğinizin derinliğinde biliyorsunuz. Zira bu niyetinizi açıkça ortaya koydunuz. İçinizdeki o derin kendinizi iyi hissetme gücü, yaşamınızın her anına taşıyacağınız sakinlik duygusu (teslimiyet), önünüze çıkan fırsatları kollamanız ve farkında olmanız için gelişmiş bakış açısı gibi, yaşamınızı doldurmasını arzuladığınız tüm bu Bilinç nitelikleri, Nisan’ın getirdiği kozmik Yürüyen Merdivende ilerlerken bağlı kalmanız gereken Frekanslardır.

Yola çıkarken yanınıza *Jiroskopunuzu alabilmeniz, ne büyük bir şans! Ekinoks döneminde size, Nisan Ay’ının yangın bölgeleri arasından kolaylıkla yolunuzu bulabilmeniz için, çok yararlı bir alet verildi. Bu alet, yolunuzda ilerlerken kaçınılmaz inişler ve çıkışlardan geçebilmenizi sağlayan içsel dengedir. Şayet önceden niyet edip, içsel Jiroskopunuzun, 3. Çakranızın (solar pleksus) merkezinde yepyeni bir alet gibi iş görmesine izin verdiyseniz, dikkatinizi ona odaklamanız gerekmeden, o kendisini otomatikman ayarlayacaktır.

Ayrıca size, Aralık 2012 de insanlığın kalbinde ateşlenen Mor Alevi kullanmanızı öneriyoruz. Mor Alev, hepinizin deneyimlediği bu Yeni Yaşam yolunda yönünüzü bulurken, içinizde ve çevrenizde olan olayların tüm uyumsuz enerjileri dönüştürmeye muktedir.

Yüzlerce yıldan beri buyrulmuş birçok dualar, birçok Olumlamalar vardır. Bunlar, EGO’ya engel olmak için kullanılabilir. Zira sizler bu Yürüyen Merdivende ilerlerken, o kendi gücünü kullanıp, enerjilerin düzgün akışını bozmaya çalışacaktır. EGO, sizlerde var olan ve sizlerin aracılığı ile yayılan, Tanrı’nın Sevgi akışına teslim olma duygusunun içinde rahat edemez. Hepinizin şu anda katıldığı, Bilincin Evrimleşme çalışması gibi hiç tanımadığı bir işlemden duyduğu rahatsızlığı sonlandırmak için, elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Bu dönem, hepinizin beklediği bir dönemdir. Yani, insanlığın Tüm Var Olan’a doğru yükseliş dönemi. Sizler, yeni bir Dünya ve 5. Boyuta uyanışı deneyimliyorsunuz. Bu güne kadar öğrenmiş olduklarınızı şu ana taşıyın ve yaşamınızın Yürüyen Merdiveninde ilerlerken, edindiğiniz malzemelerin size destek ve yardımcı olmalarına izin verin. Her şey buyurduğunuz gibi olacak

Sizlere, kolayca hatırlayabileceğiniz, EGO’sal dürtü ve düşünce kalıplarınızı dönüştürmek için kullanabileceğiz, bir Mor Alev Olumlaması önerdik. O sizin en büyük ebedi parçanız olan Tanrısal Varlığınız da hazır bekler ve hayatınızın ruhsal yolculuğunu aydınlatır. Kendinize, bu İlahi Varlığınızla bütünleşmeye izin verirseniz ve Sevgi’yi kabul ederseniz, Rehberleriniz hazır olacak ve sizinle birlikte çalışılacaklardır. Artık, insansı bir bedene uyumlanmış sonsuz bir Varlık olduğunuza inanmaya başlayın ve Işığı Dünya’ya demirleyin. Aşağıdaki Olumlama zihninizi sakinleştirecek ve kalbinize, hayatınıza çekmeyi arzu ettiğiniz İlahi Sevgi’yi daha fazla ortaya çıkarmasına izin verecektir.

Ben, tüm ustalığımla ve tüm gücümle her şeyi şu anda İlahi Mükemmelliğe dönüştürebilen Mor Alev’im. Ben, ŞİMDİ ve EBEDİYETE kadar bunu yapmak için burada bulunuyorum. BEN, her şeye kadirim. BEN, her şeye kadirim. BEN, her şeye kadirim. Ve böyle oldu.

Gerçi bu cümlelerle kendinizi biraz tuhaf ve sıra dışı hissedebilirsiniz. Ancak bu Olumlama’nın titreşimi, Birlik Bilincinin uyuyan hafızasını uyandıracak ve kendi düşüncelerinizi, İlahi Düşünce ile aynı seviyeye getirecektir. Bunları tekrarladığınızda, Gerçekliğe ve Ruhsal amacınızla uyumlu olan her şeye odaklanma yeteneğinizde, büyük bir gelişme yaşayacaksınız. Yüzyıllar boyunca Yükselmiş Üstatların tespitlerine göre, bu Olumlamalardan faydalanan Işık öğrencileri, içsel merkezlerinde dengeyi sağlamış, uyanık, dikkatli ve farkında kalarak, mutlu bir özgürlük süreci geçirmişlerdir.

Nisan Ay’ı boyunca, hayatın kozmik Yürüyen Merdiveninde Yeni bir Yaşam ortaya çıkıyor. Zekânız sayesinde, rotada ve kalbiniz sayesinde İlahi Varlığınızla aynı seviyede kalabilirsiniz. Ve öyledir.

Shanta Gabriel

Baş Melek Gabriel tarafından gelen vahiydir.

*Jiroskop; veya Yalpalık, Cayroskop, Cayro, yön ölçümü veya ayarlamasında kullanılan, açısal dengenin korunması ilkesiyle çalışan bir alettir. Jiroskopik hareketin temeli fizik kurallarına ve açısal momentumun korunumu ilkesine dayalıdır. Vikipedi’den alınmıştır.

Nisan 2014 Tutulma Dönemi ve Büyük Kare Açı hakkında bilgi için buraya tıklayın.

Nisan 2014 Mor Alev kampanyası için de buraya tıklayın.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

3 comments

  1. Sayın Ilgili,

    Her ne kadar yazılarınızı okumak istesem de , bizim şirket bilgisayarından mümkün olmuyor. Dolayısıyla, beni listenizden çıkarmanızı rica ediyorum. Başarılar /Sevgiler Nilgün

    Beğen

    1. Sevgili Nilgün, Size gelen günlük emaillerin alt tarafında “cancel subscription” yazar. Lütfen ona tıklayın. Ben email abonelikleri kendim yönetemiyorum. Sevgilerimle

      Beğen

  2. sevgili mor alev iyi ki varsiniz size cok tesekkur ederim inan hepimize isik oluyorsunuz

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.