Günün Melek Kartı – Tanrının Hediyelerine Layıksınız

giftsArchangel Sandalphon

Biz melekler size Yaratanınızdan hediyeler getiriyoruz. Kollarınızı açın ve kabul edin

Arkadaşlar, Michael ve pek çok melek geçtiğimiz gündönümünün bize hediyelerle geleceğini söylüyordu. Ve hatta Michael şu sözleri söylemişti: “Pek çoğunuza hiç layık olamayacağınız muazzam bir hediye almışsınız gibi görünecek. Bu da doğru değil. Anlayın ki bu yargıları veren sizlersiniz. Evren yargılamayla çalışmaz. Evren “sebep-sonuç” la çalışır. <Gülerek> Siz bir şekilde yarattığınız tüm sebepleri hatırlamakta sınırlısınız.” Acaba yaptığımızı hiç hatırlamadığımız o güzel şeylerin hediyeleri mi gelmeye başlıyor? Bildiğiniz gibi hiçbir kart tesadüf değil. Bugün başınıza gelebilecek güzel şeylere dikkat edin. Belki de bir hediye yağmurunun başlangıcıdır.

Bu arada, yeni yıl yaklaştığı için mi bilmiyorum, bu kart daha çok hediye gibi güzel olaylardan bahsetse de, benim aklıma normal, gayet güzel paketli hediyeler geliyor, yani içinde bizim çok hoşlanacağımız şeylerin olduğu hediyeler… Elimizle tutabileceğimiz şeyler. Aynı günde bu blogu okuyan 1000 den fazla kişiye paket paket hediye gelir mi bilemem, ama ya gelirse? Şimdi Sandalphon’un mesajına dönelim:

Evren sürekli genişler ve büyür. Evrenin büyüme yollarından ikisi hiç durmadan vermesi ve sevgi yollamasıdır. Bu sevgi size pek çok şekilde ve farklı yollardan gelir. Sizin tek yapmanız gereken gelen sevgiyi kabul etmeyi istemeniz yani istediğiniz şeylere layık olduğunuzu gönülden inanmanız. Şu anda, dualarınızın cevapları sizin istekli bir şekilde onları alma yeteneğinizin artmasını bekliyor. Bu hediyeleri almak için kollarınızı açın!

Yaratanınız sizin sağlıklı, mutlu, güvenli olmanızı, tüm ihtiyaçlarınızın karşılanmasını istiyor. Lütfen buna inanın. Şüpheye düşerseniz Sandalphon yada kendinize yakın hissettiğiniz herhangi bir meleği çağırabilirsiniz.

Teşekkürler Sandalphon!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/
 

4 comments

  1. merhaba,benim için bir kart çekebilirmisiniz? hayat amacımı öğrenmek istiyorum ben nasıl öğrenebilirim?

    Beğen

    1. Sevgili Kadriye, hayat amacınızı en iyi kalbiniz söyler. Onu dinleyin, bu konuda pek çok yazım var, en iyi metodu seçmek için onları kullanın. Bakın, hayat amacını çok insan soruyor, bu kartlardaki seçenekler bu kadar çeşitli insanın amaçlarını kapsayacak kadar yeterli değil. Yeterli olmasına da imkan yok. Dünyada 7 milyar insan, 7 milyar birbirinden farklı varoluş sebebi var. Ayrıca hiçbir enerjik bağım olmayan bir okuyucuma hayatının amacının ne olduğunu söylemek bana falcılık gibi geliyor. Fal yanılma payı son derece yüksek birşeydir. Sizin için en iyi olan şeyi yine siz bilirsiniz. Buna inanın, kendinize güvenin. Geleceğinizi kendiniz yaratın, yol açık. Bugünkü kartın söylediği gibi iyiye layık olduğunuza inanın. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.