İleriye Bakış: 2014 Yılı – Taryn Crimi aracılığıyla Melek Rehberler

Sevgili Dostlar, 2014 başlamadan hemen önce yayınlamış olduğum bu mesajı bugün yeniden yayınlıyorum. Geçtiğimiz 8 aya bir bakın lütfen. Neler yaşadınız? Neler değiştirdiniz ya da değiştirmeye zorlandınız? Neleri arkanızda bıraktınız? Hangi konularda zorlanıyorsunuz? Mutluluğu nerede buldunuz? Ne kadar bilge öğütlerde bulunmuşlar değil mi? Biraz önce Melek Rehberlerin bize ilettiği bir başka mesajı okudum ve bu yazıdaki sözlerinden bahsediyorlardı. O yazıyı da en kısa sürede yayınlayacağım. Sevgilerimle, Mor Alev

Mor Alev

key to 2014Arkadaşlar, eğer yeni yıl hakkında tek bir yazı hakkım olsaydı bunu yayınlardım. Lütfen bu mesajı okurken iyice sindirin ve belki de birkaç sefer okuyun. Ben eminim 2014 süresince  dönüp tekrar tekrar okuyacağım. Bu mesajın verdiği öğütlere paha biçilemez!

Taryn Crimi aracılığıyla iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün dikkatinizi 2014 yılına odaklamanızı istiyoruz. Pek çoğunuz tarafından bilindiği gibi “gelecek öngörüleri” vermeyi pek sevmiyoruz, çünkü geleceğiniz sabit değil ve bunun yerine her anda sürekli olarak verdiğiniz kararlara bağlı olarak devamlı değişiyor. Ancak kolektif insanlığın “gelecek” enerjisi kişilerin bireysel enerjilerinden çok daha istikrarlı.

Bunun sebebi de kolektif insanlığın gelecek enerjisinin tek bir kişinin seçimlerine değil kitlelerin kararlarına bağlı olmasıdır. Biz olaylara ya da oluşumlara odaklanmayacağız, ancak 2014 takvim yılınız boyunca fiziksel hayatınızda gerçekleşmesi çok mümkün olan enerjiler ve deneyimlerden bahsedeceğiz.

2013 yılı dönüşüm ve gerçeğe fazlasıyla odaklıydı ve bu bilinçli farkındalığınızdan uzakta tutulan inançlarınıza ışık tutmanız için fırsatlar getirdi. Bazılarınız için çok zorlu bir yıldı, bilinçaltınızda…

View original post 707 kelime daha

5 comments

  1. Picture it this way: You are building a wooden horse for a merry-go-round. God tells you to build the horse. You finish, but there is no place for it… all the horse slots are taken, and the merry-go-round is always moving. At this moment in time, many Humans give up and say, “Well, I guess I got it wrong. I missed my opportunity. The empty slot for the horse passed me already.” Then they throw away the horse! The quantum Human will say, “The merry-go-round is huge, and I’m standing in front of it. It’s only a matter of time before the slot appears for the horse, since I know the merry-go-round is circular.” In other words, there is absolutely no doubt that the slot is going to appear… just like being certain your child will appear on a horse as he moves to the right, disappears with the rotation motion of the ride, and then re-appears on the left as the device continues to rotate around its own axis. Did you ever go into anxiety, wondering if your child would appear again after he was out of sight on this ride? No! That would be silly. Are you beginning to understand? You can see the entire ride! A linear person can only see a portion of it and doesn’t even see that it’s circular.

    Beğen

      1. Sevgili Sevgi,
        Bunu şu şekilde resmedin: Bir atlıkarınca için tahtadan bir at yapıyorsunuz. Tanrı sizden bu atı yapmanızı istiyor. Bitiriyorsunuz, ama onu koyacak boş yer yok… atların konulduğu tüm boşluklar, yuvalar dolu ve atlı karınca her zaman dönüyor. Zamanda bu anda, bir çok İnsan vazgeçip, “Pekala, sanırım bunu yanlış yaptım, fırsatı kaçırdım. At için boş yerler önceden dolmuş” der. Sonra atı fırlatıp atarlar! Kuantum İnsan şöyle diyecektir, “Atlıkarınca çok büyük ve ben onun önünde duruyorum. At için boşluğun görünmesi sadece bir zaman konusudur, çünkü atlıkarıncanın dairesel olduğunu biliyorum.” Başka bir deyişle, boşluğun tekrar ortaya çıkmasına kesinlikle şüphe yoktur… aynen atlıkarıncada çocuğunuzun sağa hareket ederken görünmesi, dönme sonucu ortadan kaybolması ve atlıkarınca dönmeye devam ederken sonra sol tarafta tekrar ortaya çıkması gibi. Hiç çocuğunuzun görüntüden çıktıktan sonra tekrar ortaya çıkacağından endişe duydunuz mu? Hayır! Bu gülünç olurdu. Anlamaya başlıyor musunuz? Tüm yolculuğu, dönüşü görebilirsiniz. Lineer bir insan sadece bunun bir parçasını görür ve onun dairesel olduğunu bile görmez.

        Beğen

Yorumlar kapatıldı.