Melekler: Sevgi Akışı

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Çağrıyı duydunuz ve önem verdiniz. İhtiyaç halindeki bir dünyada huzur, sevgi ve umut aracıları olarak çok sıkı çalışmaktasınız. Şu son birkaç haftadaki önerilerimizi pek çoklarınız dinliyor ve huzur titreşimi uyguluyorsunuz. Elinizden gelen her yer ve zamanda sevmeye gayret ediyorsunuz. Dünyada yanlış olanlara odaklandığınızda kendinizi yakalıyor ve – her defasında bir düşünceyle – odağınızı daha iyi ve parlak geleceğe kaydırıyorsunuz. Sizler, titreşimsel değişimi yaratma konusunda sadece gönüllü değil, büyük yardımsınız. 

Yaptığınız işin dış dünyadaki olağanüstü etkilerini görmeniz zaman alacaktır. İnternetinizle, haberleriniz ve sosyal medyanızla bile, “orada bir yerde” olanlara dair ufacık bir parça görüyorsunuz. İyi haberlerin hepsine şahit olmak yerine, haberlere çıkmaya layık görülenleri görüyorsunuz. Kargaşa ve çalkantıyı görüyorsunuz ama diğer insanlara, hayvanlara ve tabiata yardım edip yükseltmek için çalışan sayısız ruhu gördüğünüz çok ender. Çatışmaları ve ayrımları görüyorsunuz fakat cinsiyetler, ırklar, yaşlar ve inançlar arasında köprü kuran sevgi ve işbirliğine ait güzel hikayelere her zaman erişiminiz yok. Dünyanızın bir kaos ve rahatsızlık halinde olduğu gerçektir, ancak o aynı zamanda örneği görülmemiş gelişim ve büyüme de gerçekleştiriyor.

Odaklandığınız şeyi seçme hakkı size aittir ve sadece seçerek bireysel hayatınızda deneyimleyeceklerinizi de değiştiriyorsunuz. 

Ne zaman dış dünyaya karşı üzgün, öfkeli, hayal kırıklığına uğramış hissetseniz, durun ve kısacık bir ara verin. Kendinize “Daha iyi hissettiren bir şeye odaklanmayı seçiyorum” deyin. Sevdiğiniz bir insanı düşünün. Sevdiğiniz bir mobilyayı düşünün. Sevdiğiniz bir yeri, bir çocuğu, bir evcil hayvanı düşünün. Ardından neden bu şeyi ya da varlığı sevdiğine odaklanın.

Sıklıkla sevgi akıtın, sevgililer.

Sevgi akıttığınızda, Kaynağın Sevecen Kudretinin içinizden doğru dünyanıza akmasına izin veriyorsunuz. Bulunduğunuz andaki bir şeyi, geçmişinizden bir şeyi veya – çok güçlü bir yaratım hareketi olarak – geleceğinizde görmeyi arzuladığınız bir şeyi sevebilirsiniz.

Olabildiğince sık, sevginin akmasına izin verin. Bunu alışkanlık haline getirin. Bunu bir oyun olarak düşünün. Doğrusu, bu oynanmaya değer tek oyundur. Bir bakın, herhangi birine veya bir şeye, sadece ona sevecen ilgi ve takdir yönelterek, ne kadar sıklıkla ve ne kadar büyük bir güçle sevgi akıtabiliyorsunuz, bunu yalnızca kendi kalp ve düşüncelerinizin mahremiyetinde yapsanız bile. Ne kadar fazla sevgi akıtabilirseniz, o kadar yüksek titreşim içinde yaşayacaksınız ve dış dünya ne yaparsa yapsın, sizin kişisel hayatınız çok daha iyileşecek. Sevgi akışını uyguladıkça, gelişip genişlediğinizi, daha mutlu, saha sağlıklı çok daha bolluk içinde hissedeceksiniz – önce içinizde, sonra da dış dünyanıza yansımış halinde – çünkü bunların hepsi daha yüksek, daha mutlu, daha sevecen titreşimde yaşamanın yan ürünleridir.

Herhangi bir huzurlu düşünce düşündüğünüzde gelen huzuru sevebilirsiniz. O huzur hissini ne kadar çok severseniz, sizden akan Kaynak, kişisel hayatınızda ve dünyanızdaki huzurun gücünü o kadar çok geliştirebilir.

Kendinizi güçlü, canlı ve zinde hissetmenin ne kadar güzel olduğunu düşünmenizden doğan bir sağlık ve esenlik hissini sevebilirsiniz. O hissi ne kadar çok severseniz, sizden akan Kaynak, bedeninizin, hayatınızın ve dünyanızın sağlığını o kadar çok büyütebilir. Sağlık ve esenliğin frekansı geliştikçe, sağlıksızlığın frekansı azalmak zorundadır.

Tabiatın, bedeninizdeki hücrelerin veya arabanızdaki parçaların nasıl işbirliği içinde çalıştığına odaklanarak ortaya çıkan uyum hissini sevebilirsiniz. O uyum hissine odaklandığınızda ise içinizdeki Kaynak o uyum titreşimini geliştirip hayatınıza ve dünyanıza aynalayacaktır.

Sizi huzurlu, neşe-keyif-coşkulu, sevecen, uyumlu, güçlü ve zinde hissettiren düşünceleri seçerek, enerjinizi çok güçlü bir şekilde, İlahi olanın bu harika niteliklerinin size, sizin aracılığınızla hayatınıza ve dünyaya akmasına yol açarsınız. Bu  “ışık işçiliğinin” en iyi örneğidir ve hem size hem de dünyanıza faydası vardır.

Pek çokları bize karşı çıkacak ve iyi hissetmenin iyi olduğunu ancak bu dünyada gerçek değişime ihtiyaç durulduğunu söyleyecektir. Elle tutulur değişime ihtiyacınız olduğu konusunda hemfikiriz! Ancak biz biliyoruz ki, kalıcı dönüşümsel değişim asla nefret, öfke, korku, aç gözlülük veya o düşük titreşimlerin sonucunda gelmez, bunlar bir ihtimal birer katalizör olabilirler. Aksine, kalıcı değişim amaçlarını tutkuyla seven ruhlar tarafından getirilir. Kalıcı değişim, bir insan bir çözümü, insan kardeşini, hayvanları, yeryüzünü sevmeye karar verdiğinde; sevmeye, sevmeye, sevmeye, tutkuyla daha fazla sevgi, huzur, uyum, kolaylık yaratmaya karar verdiğinde gerçekleşir. Dış değişimi gerçekleştirmek isteyen ruhların insan kalplerinde doğan bu SEVGİ aracılığıyla İlahi ilham gelir. 

Işık işinize aynı hızla ve özenle devam edin, sevgili dostlarımız. Sevin, sevin, sevin ve elinizden gelen her yerde ve zamanda sevgi akıtın. İçinizdeki huzura odaklanın. Uyuma odaklanın. İyi hissetmeye odaklanın ve iç dünyanızda görmek istediğiniz hayatı, yaratın, yaratın, yaratın.

Ve siz bunu yaparken, fark edeceksiniz ki dünya korkutucu görünse bile siz iyi hissedeceksiniz.

Karmaşa varken bile huzuru hissedeceksiniz.

O kadar çok aksamalar varken bile, kişisel yaşamınızda uyum, zarafet, kolaylık, rahatlık ve akışı hissedeceksiniz.

Dış dünyanız bu güveni vermese bile, içinizde emniyet hisleri deneyimleyeceksiniz.

Sizler ışık işçilerisiniz sevgili dostlarımız. İlahi olanın Sevgisinin dünyanıza akışına müsaade eden sizin sevecen kalplerinizdir. Sevecen kalplerinizle “dünyada ama ona ait olmadan” yaşamayı seçiyorsunuz. Böylece kendinizi dış dünyanın insafına bırakmak yerine dış dünyayı değiştirebilecek yüksek titreşimli gerçeklikte yaşamayı tercih ediyorsunuz. 

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Mucizevi..Dünya kaynarken huzuru hissedebilmek zor olsa da mümkün..Derin bir nefes al ve tekrarla: Nefes güvenlidir hayat güvenlidir..Nefes ilahidir hayat ilahidir..
    Sevgimle Mor Alev,Ann,ve Meleklerlerimiz ..

    Liked by 4 people

  2. Ben başkalarının nasıl hissettiği hakkında sorumluluk hissetmeyi bıraktım. Bir mesajda göreviniz kendi neşe keyf coşkunuza sahip çıkmak diyordu, sanırım ben o gruptayım. Böyle daha iyi ve hafiflemiş hissettim. Birde bir insanla en doğal şekilde bağlantı kurmanın ne demek olduğunu deneyimliyorum şu sıralar. Sevgi böyle sıcacık şatafatsız masum birşey değil mi? Sevgiye dair daha çok fikrim olmaya ve bir huzur hissetmeye başladım. Eh öfkem yükseliyor mu başka insanlarla olan ilişkide yükseliyor ama o zamanda diyorum ki mesajı al. Çünkü bu hoşlanmadığım üzerime gelmeler sonucunda gerçeği gördüm ve fazla yüklerimi bıraktım. Birşey demeye çalışıyor aslında insana. Onu anlayınca öfke de yatışıyor. Herkese huzur dolu bir hafta dilerim

    Liked by 4 people

    1. Sevgili Dharma, durumumuz o kadar benziyor ki ayri mesaj yazmak istemedim. Kendi icimde sakince anda kalmaya ve o ana huzurla kalbimi acmaya calisiyorum sadece. Ofkelendirici davranislar genelde kendini cok akilli sanan egoist insanlardan geliyor bana,bunu gordugum zaman “bulundugum yerden 2-3 basamak asagi iniyorum”. Bu eski bir mesajdan alinti. Onun egosunda kendi egomu, kendi ayrilik bilincimi goruyorum ve “mesaj alindi” diyorum basamaklarimi inerken. Bazen hemen sefkat duymam kolay olmuyor, o zaman dikkatimi yumusakca nefesime ve hafizamdan bir huzur alanina cekiyorum. Bu alan bir ani veya bi hayal degil, bir seye sifreleme ihtiyaci duymadim, sadece hissi hatirama getiriyorum. Sonsuz huzuru. Kisacik hayatta haksizliga ugramaya mi kitleneyim, huzuru kesintisiz devam ettirmeye mi. Hep 2.secim daha karli 🙂 benzer titresimimizden sevgiler!

      Liked by 3 people

      1. Benden de size bolca sevgiler… Keyifle okudum yazdıklarınızı. Hepsine katılıyorum. Öfkemin yükseldiği durumlarda “Ah kancaya takıldın yine bak, tut onu at hadi” diyorum. Sonuçta siz o iletişimin bir tarafını kesip atınca karşıdaki insan kendi gerçeğinde siz kendi gerçeğini de kalıyorsunuz. Artık ne yaparsa yapsın, size etki etmiyor. Birde kendimi girdiğim ortamlarda sanki enerjiden sorumlu biri gibi fazla yorduğumu farkettim. Gerek yokmuş. Benim meselem değilmiş. Kimseye de hizmet etmiyormuş. Daha önceki mesajlarda vardı. Göreviniz dünya barışı değil kendi neşe keyf coşkunuza odaklanmak diye. Aynen onu yapmaya çabalıyorum. Gerçek bir bağlantı kurduğum bir iki kişi var şükürler olsun onlarda bana iyi geliyor. Daha bir değerlerini anladım. Ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim, acı duyarsam duyayım yüzüme çarpan her gerçek beni kendime yaklaştırdı. O yüzden şükürler olsun bugünlere. Daha da güzel günler göreceğiz. Çok sevdiğim ve yıllar sonra kavuştuğum biri bana dedi ki “bu daha başlangıç güzelim” Sevgiler💕💕

        Liked by 3 people

  3. Ne kadar dogru bir tanim,dunyada ama ona ait olmadan…kendi gercekligimin disina ciktigimda bi bakiyorum hrmer yer yangin yeri gibi..kendime donuyorum huzurlu bi bahcede aksamustu keyfi yasar gibi… koptum bir yerde dunyadsn,baglanamiyorum.benden nese keyif cosku fiskiriyor resmen…bu demek degil ki hersey sut liman.. bende dusuyorum,ofkeleniyorum zaman zaman agliyorum ama sonra bi nefes bir duraklama molasi…hop yeniden duzluge cikiyorum…

    Liked by 2 people

  4. Merhaba Sevgili Mor alev
    Ben seçimimi yaptım😊 Dış dünyayı değiştirebilecek yüksek titreşimli
    gerçeklikte yaşamayı seçtim.Teşekkür ediyorum.🙏💖

    Liked by 1 kişi

  5. 😀 Ayıptır söylemesi transandantal hâldeyken, özdeşleşmenin homojen bir şekilde tüm yokvarlığa sirayet edişini deneyimleyebiliyoruz. Bu hâlde iken ayrılık deneyimi keyifli bir şekilde yaşanabiliyor. Bir başka deyişle benlik algısı, suya giren şeker misali çözünüp bir oluyor. Nehirler okyanusa varıyor. Iyi yanı.

    Uyanınca, bir an, gün boyu yaşamına eşlik edeceğimiz bir çocuğu uyandırır gibi bakmak kendimize. Öyle bir şefkatle ve meraklı bir heyecanla. Bizler aynı benden kaynaklanan bir çiçek bahçesiyiz. Her birimiz çiçek olduğumuz gibi, onu doğuran toprağız da. Ne hoş. 💚💨

    Liked by 1 kişi

  6. ❤ 🙂
    Odaklandığınız şeyi seçme hakkı size aittir ve sadece seçerek bireysel hayatınızda deneyimleyeceklerinizi de değiştiriyorsunuz. Ne güzel bir söz.
    Artık kendimi, seçimleri ele alarak neşe – keyif – coşku – sevgi ile ilerlemeyi seçiyorum.
    Nameste

    Liked by 1 kişi

  7. Sevgili mor alev… Uzu. Zamandır sizi takip ediyorum. Aslında kendimi ne zaman huzursuz hissetsem ve neden arasam mor alev aklıma geliyor ve hemen siteye girip yazılarınızı okuyorum… Hatta hergğn gireceğimi söyleyip unutuyorum.. Bugü abone oldum teyit maili geldiği saat ise 11.11🥰🙏 bu önce söyleyeceklerim olsun

    Liked by 1 kişi

  8. Merhaba Mor Alev, yazılarınızı 2014 yılından beri takip ediyorum, hemen hemen her gün çocuksu bir heyecanla e-posta kutuma bakıyorum, sizden yine o günün enerjilerini yansıtan, benim ruh halimi anlayan ve gönderilen mesajlarla yol gösteren bir mail gelmiş mi diye,😊😀
    Fakat en son yukarıdaki yazınız gelmiş” , üzerinden uzun zaman geçince sitenize girdim ve orada gördüm Eylül 14’ten sonraki yazılarınızı😊tekrar nasıl düzenli mail alabilirim sizden?, şimdiden teşekkürler, varlığınız yaşamımdaki güçlerden biri

    Beğen

    1. Sevgili Didem, çok teşekkür ederim. Email adresinizden kontrol ettim, siz hala abone görünüyorsunuz. Spam dosyanıza baktınız mı? Hotmail sıklıkla en alışkın olduğumuz, en çok kullandığımız email adreslerini bile spama atabiliyor. Bir bakın lütfen ve bu sırada email adresini de “whitelist” e alabilirsiniz. Sevgilerle

      Beğen

      1. Mailime cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sizden e-postalar gelmeyince spam’e de bakmıştım fakat orda da yoktu,teknoloji ile aram çok yok 😊e-mail adresini ( benimkini mi sizinkini mi?) whitelist’e almak ne demek bilmiyorum, (zamanında bilgisayar için masaüstünü temizle kavramını bizden önceki jenerasyonların temizlik beziyle bilgisayarı ve etrafını temizlemek olarak algılaması gibi belki de 😁 ),işinizin gücünüzün arasında sizi meşgul ediyorum kusuruma bakmayın lütfen 🙏

        Beğen

        1. Bu çok ilginç. WordPress’e bildiriyorum Didem. Çok teşekkür ederim. Sizin için de özel bir çözüm isteyeceğim onlardan bakalım ne diyecekler.

          Beğen

Yorumlar kapatıldı.