4-4-4 Portalı ve Dünya Günü

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Henry Vitor - Arte NaifSevgili Bilge Baykuşlar,

Bugün, 22 Nisan 2020’de  güçlü bir 4-4-4 portalından daha geçerken aynı zamanda Dünya Gününün de ellinci yılı. Ve ne ilginç günler… Belki de elli yıldır ilk defa tabiat bir önceki yıla göre biraz da olsa daha temiz. Uranüs (beklenmedik gelişmeler, yaratıcı çözümler  ve kalk borusu) Boğa’daki (toprak, tabiat, fiziksel ihtiyaçlar) görevini bir yıl içinde öylesine iyi yaptı ki! (İsterseniz bu enerji hakkında bir hatırlatma için şu makaleye göz atabilirsiniz: Uranüs Boğa’da: Toprak’ta Büyük Güncelleme) Acaba 2026’da Uranüs’ün Boğa’da işi bittiğinde hayatımız nasıl görünecek?

Bugün eğer internete bakarsanız, çok çeşitli meditasyonlar, sanal kutlamalar, bilgilendirmeler, çevreyle ilgili aktiviteler görebilirsiniz… Sokağa çıkamadığımız için tam bir Uranüs kutlaması! Dünya günü internette! 🙂

Fakat ben, çevrenin bu kadar farkında olduğumuz bir Dünya Günü daha hatırlamıyorum! Belki de değerinin bilinmesi için önce elimizden alınmalıydı.

Bu, aynı zamanda bir 4-4-4 portalı. Bundan üç hafta kadar önce şunları konuşmuştuk, tekrarlamakta fayda var:

“4 rakamı  düzenleme, koordinasyon, tutarlılık, bütünlük, doğruluk, güven, onur, gündelik hayata uygulanabilirlik, kararlılık, verimlilik ve üretim enerjilerinde titreşir.”

“4 enerjisi güvenlik arar ve yuva olarak görülen yer aynı zamanda cennetimiz olur.”

“Bu enerji etkisinde tutarlılığımız yükselir ve böylece pek hoşlanmadığımız işlerin bile altından kalkabiliriz.”

“Bu enerji yapıcıdır, işi de, üretkenliği de artırır.”

“Bu enerjinin de bir plana ihtiyacı vardır, bir defa plan hazır oldu mu adım adım onu gerçekleştirmeye yardımcı olur.”

“Fakat, 4 enerjisinin en sevdiğim yönü Melekleri ve Baş Melekleri temsil etmesidir.”

İşte buna odaklanmak için Joanne Walmsley’e başvuruyoruz. Diyor ki;

“Üç adet 4 rakamı bir araya gelince 4’ün enerjileri katlanarak büyümüş ve gelişmiş anlamına gelir. 444 melek sayısı bu zamanda meleklerle ve  melekler alemiyle bağlantının çok güçlü olduğunu iletir ve bundan dolayı, sezgi ve iç-bilgeliğinize özellikle dikkat etmenizi ister. Yolunuzda devam etmenizi, irade ve kararlılığınızın sizi başarıya  taşıyacağını belirtir.

Melekler ve Baş Melekler sizinle, sizi cesaretlendiriyor, size rehberlik ediyorlar. Yapma ihtiyacında olduğunuz şey ne ise onun için olumlu enerjiler ve destek sunuyorlar. Onlar anlıyorlar, gönlünüzden geçen çok önemli bir hedefe doğru yürüyorsunuz, çoğu zaman didinip uğraşıyorsunuz ve kendinize göre zorluklar yaşıyorsunuz.

444 melek sayısı, hayatınız, işiniz ve ilahi hayat amacınız hakkında korkacak hiçbir şeyinizin olmadığını ileten bir mesajdır. En yüksek niyetleriniz, özlem ve hedefleriniz için olumlu adımlar attığınızda, Evren sizinle çalışır, birlikte sağlam temeller yaratmanıza ve ilerlemenize yardımcı olur.

444’ün esas mesajı şudur: Her şey yolunda. Güvenin. Yardım burada. Sadece isteyin ve kabul edin.”

Yarın 23 Nisan ve yine alışılmadık, ilginç bir şekilde kutlayacağımız bir bayramımız var. Aynı zamanda Boğa’da Uranüs’le birleşmiş bir yeni ayımız. Ama şimdi düşününce ilginç olmaması ilginç olurdu!

Bugün ve yarın tohum günü olsun. Toprak’ta yeni ay, yeni yaratımlar için harika bir fırsat.

Son günlerde sizlerle Summer Bacon ve Dr. Peebles sayesinde bir gelecek vizyonu ve Sarah Varcas sayesinde ise bulunduğumuz noktaya nasıl geldiğimiz ve nasıl çıkacağımızı konuştuğumuz mesajlar paylaştım. Sanki biri lay-lay-lom hayal, diğeri ise tüm dürüstlüğü ile insanlığın acımasız bir özeleştirisi idi. Oysa her ikisi de bulunduğumuz anda geçerli. Ve o geleceğe giden yol, kendimize hiçbir çekince olmadan çekidüzen vermemizden geçiyor.

Olumlu bir gelecek yaratmak için önce sorumluluğumuzu kabul etmeli ve kesin davranış değişikliklerine gitmeliyiz. Gözümüzü de hedeften ayırmadan. Dr. Peebles’ın paylaştığı potansiyel orada. O olumlu zaman çizelgesine sıçramamız işten bile değil ama alışkanlıklar, bakış açıları değişmeli ve kesinlikle kurban psikolojisinden kendi hayatımızı yarattığımız inancına geçişi başarmalıyız.

Önerim, eğer kabul ederseniz, bu 4-4-4 portalını, “acaba neyi farklı yapabilirim?” düşüncesiyle geçirmemiz, kendimizi ilhama ve yaratıcı çözümlere açmamızdır.  Zodyak elinden geleni yapıyor bizi uyandırmak için, peki biz ne yapıyoruz?

Ve unutmayın, meleklerimiz burada, bizimle. Ancak bununla beraber görüyoruz ki insan meleklerin sayısında da büyük bir patlama var!

Hepinize harika bir 4-4-4 enerji girişi ve tabiatın sizi ne kadar sevdiğini hissettiren bir Dünya Günü diliyorum.

©Mor Alev 2020


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

10 comments

  1. Sevgili Mor Alev Merhaba
    Yolumuzu aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.Güne sizinle başlamanın huzurunu yaşıyorum ve bu huzuru etrafıma yayıyorum.Teşekkür ediyorum🙏💓💓💓

    Liked by 1 kişi

  2. sevgili mor alev, yine en çok ihtiyacım olan anda mesajımı almak müthiş mutlu etti. okurken gözlerim doldu, içim titredi. dönüşümün parçası olmak çok güzel, dilerim her şeyin daha iyiye gidişine beraber şahit oluruz.

    Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev.Ben koşu bağımlısıyım.Sevgiyi kabullenmediğim için koşarken aşmayı reddettiğim olumsuz düşüncelerimle zihnimde potansiyel gerçeklikler yaratıyorum.En azından böyle düşünüyorum.Fakat,koşu bağımlılığımı yakın geçmiş zamanda bıraktım.Şu an canım yanıyor çünkü koştuğum zamanki düşüncelerimden vazgeçmiyorum ve koşuya harcadığım zamanın yerine yeni bir aktivite hayatıma dahil edwmiyorum.Sadece zamanı geçiştirmeye çalışıyıyorum.Sizce koşu bağımlılığımı bırakmam için doğru zaman gelmemiş olabilir mi?Bunu en iyi ben bilebileceğimi biliyorum.Ama kendimi çaresiz hissettim ve size danışmaya karar verdim.Acaba sadecemeleklerimden yardım istemeye devam etsem ve beklemede mi kalsam?

    Beğen

    1. Sevgili Münür, Bu konuda bir terapistle çalışmanızı öneririm. Bağımlılığın kökenine inmeden sadece bir bağımlılık diğeri ile yer değiştirir. Sevgilerle

      Beğen

  4. Mesajınızı sevgı ile okudum huzurla kabul ettım,tamda yeni bir enerji çalışmasının başlangıcında bütüne şifa oldu güven verdı görünür kıldı teşekkür ederım 😇

    Liked by 1 kişi

  5. Genelde yazılarınızı okuyunca burnumun direği sızlıyor , kimi zamanda ağlıyorum. Hele şu aralar gün içinde , içimi mor Alev diye seslenirken buluyorum birinin sizi çağırdığını duyuyorsanız benim 🙃 şaka bir yana iyi ki iyi ki varsınız 💞💫🙏

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgiler, Bu zamanda rüyamda 3-3-3-4-4-4-10 sayılarını görmem ne demek olabilir Teşekkürler 😊

    Beğen

    1. Lütfen blog arama kutusuna tekrarlayan rakamlar veya numeroloji yazınız. İlgili tüm eski yazıları böylece görebilirsiniz. Teşekkürler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.