Şu Anda Olanlar – Konsey (Mesaj 256)

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

5DEC924F-25C6-4418-8565-73422C1021D4

3 Şubat 2020’de tekrar yayınlanmış olan mesajın hemen ardından iletilmiştir. (Bağlantısı burada)

Bugün bu zamanda olanlar hakkında konuşmaya devam edeceğiz, fakat bu tartışmayı pek çoklarınız için daha yakın hissedecekleri alanlara taşıyacağız. Kendinizi içinde bulduğunuz durum hakkında konuşmazsak eğer, lütfen dışlanmış hissetmeyin. Kimse dışarıda bırakılmıyor. Bunlar evrensel değişiklikler. Sadece bahsedilen kavramları kendi durumunuza doğru genişletin.

Biliyorsunuz, devasa bir kitlesel değişime yaklaşıyorsunuz. Biliyorsunuz ki aslında siz bu değişimin öncü sınırına doğru ilerliyorsunuz. Bunu biliyorsunuz çünkü bu ve bunun gibi diğer kaynakları takip ediyorsunuz. Ancak bazılarınız sizi allak bullak eden veya üzen şeyler deneyimliyorsunuz. Onlar sizi böyle hissettiriyor çünkü kimse size onları beklemeniz gerektiğini veya bunun sizin için anlamının ne olabileceğini söylemedi.

Şimdi, adına yükseliş semptomları dediğiniz pek çok liste size açıktır. Bazılarını okumanız ya da dinlemenizi öneririz. Deneyiminizin listelenenler arasında olduğunu görebilirsiniz fakat ne kadar çok liste olursa olsun, sizin deneyiminiz listelenmemiş olabilir. Neden? Çünkü her biriniz kendinize özgüsünüz.

Şöyle düşünün; her biriniz size ihtiyacı olabilecekler için en büyük becerilerinizle katkıda bulunmak üzere etkinleştiriliyorsunuz. Siz sadece bu görev için gönüllü olmadınız, bildiğinizi öğrenmek için çok sayıda ömürler yaşadınız. Ama bunu diğerlerinden sakladınız, çoğu zaman kendinizden bile. Bazılarınız hatırlayarak geldiniz, fakat o anıları hayatınızın bir noktasında gömmek zorunda olduğunuzu düşündünüz.

Ancak, dönüm noktası, karar anı geldi çattı. Bunu kaçırmayı istemezsiniz. Bundan dolayı, içinizdeki o değişimlerin olmasına izin verin. Ellerinizin zaman zaman ısınmasına veya karıncalanmasına ya da nabız gibi atmasına izin verin. Şimdiye kadar hiç görmediğinizi görmenize izin verin, yok saymayın. Bizi duymanıza izin verin, aklınızı kaybettiğinizi düşünmeyin. Eş-zamanlılıkların olduğu durumları not alın. Ne kadar kısacık ve uçucu olursa olsun, çevrenizdeki her şeyle BİR hissettiğiniz anları işaretleyin. Ve bu liste daha çok uzayabilir.

Biliyoruz, bu şeyler hakkında konuşma konusunda çekingensiniz. Bunun açıklaması tarihinizdedir. Bu sefer işkence görmeyecek veya yakılmayacaksınız. Eh, bunları anlattığınız bazıları hiç anlayamayabilir. Ama söylemek en azından bir tohum ekecektir. Bununla beraber, öyle çok zaman olacak ki, bir başkasına bir şeyden bahsedeceksiniz ve size açılabileceğini keşfettiklerinde akan şükran seline şaşıracaksınız. Benzer düşünceli ruhlar gerçekten çevrenizde her yerde. Onlar sadece kendilerini açığa çıkarma konusunda sizin kadar çekingenler.

İzin verin. OLmanıza izin verin. Gelişmenize, genişlemenize izin verin. Kendinize gerçekten, gerçekten kim olduğunuzu bulma ve anlama izni verin. Olduğunuz benliğin korkuyla yakından uzaktan alakası yok. Korku size dikkatle öğretildi. Korkuyla dans etmeyi bırakın.

Ve bunu yapmaya karar verdiğinizde, eğer ihtiyaç hissederseniz yardım isteyin. Bu zayıflık değildir. Biz hazır bekliyoruz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Yazının sonunda teşekkür ederim dedim ama derken de neye tesekkur ettiğim hakkinda hicbir fikrim olmadığını fark ettim bakalim neye hazirmisim😊

    Liked by 5 people

  2. Merabalar,sol elimin altın da sanki çakmak yakılıyormuş gibi sıcaklık hissediyorum ve ne olduğuna anlam veremiyordum.Şimdi siz bahsedince inanın bi kaldım.Ayrıca metalik bi ses rüyamda bana ismimle çağırdı ve anın da korkuyla uyandım.Ne olduğunu anlamak istiyorum ama korkmak istemiyorum.Bu el yanmaların da ne yapılmalı ,bana bişey söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Yasemin, yukarıda okuduğunuz gibi herkesin kendi yolu kendine özgü. ne yapmanız gerektiğini ben söyleyemem. Ama ilk etapta yapılacak şey bundan korkmamanız. Kabul edin. Bir sonraki meditasyonunuzda elinizle konuşup sorun. Kalbinize sorun. Bunun pek çok yolu var… Ama her şeyden önemlisi lütfen kendinize ve sezgilerinize güvenin. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev Merhaba
    “Ve bunu yapmaya karar verdiğinizde, eğer ihtiyaç hissederseniz yardım isteyin. Bu zayıflık değildir. Biz hazır bekliyoruz.”
    Bu cümlenin yüreğimde ne yarattığını tarif edemem, açıklayamam ama sizin oluşturduğunuz Mor Alev Kardeşliği’de olan kardeşlerim anlar biliyorum.💖💖💖

    Liked by 2 people

  4. Günlerdir bunun için dua ediyorum, hazırım diyorum “sizi görmeye, işitmeye, hatta bana dokunmanıza bile” :))) ve bugün bu msj geliyor “Şimdiye kadar hiç görmediğinizi görmenize izin verin, yok saymayın. Bizi duymanıza izin verin, aklınızı kaybettiğinizi düşünmeyin.”
    Heyecanımı, neşe-keyif-coşkumu, yüzümdeki gülümsemeyi tarif edemem ama bir çoğunuzun da bu yaşadığım durumu bildiğinize çok eminim:) aklımı kaybettiğimi düşünmüyor ancak bu muhteşem bir delilik ve bunu çok seviyorum.
    İyi ki varsınız ve çok teşekkürler&sevgiler..

    Liked by 2 people

  5. elim kalbimde herkesi buradaki kardeşlerimi selamlıyorum…sevgimi yolladım kalpten…teşekkür ederim…

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.