2019 Boğa Yeni Ayı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Taurus and venusFırtına ve Bereket

Önümüzdeki dört haftanın enerji imzasını taşıyan Boğa yeni ayı, gerçekleşmekte olan evrimsel enerji fırtınasını nasıl karşılayacağımızı anlatıyor. Bunlar hakikatten de çok güçlü dönüşümsel değer taşıyan zamanlar. Değişim ve değişimin getirdiği akıl karışıklığı ve direnç sizleri umutsuzluğa düşürmesin.

Boğa’nın bize verdiği sayısız armağandan ikisi inanç ve umut ettiğimiz gelecek için çalışma arzusudur. Doğrusu bu ya, ikisine de ihtiyacımız var! Ve hepimizin doğum haritasında bir yerlerde Boğa var. Bu ay boyunca Boğa olmaya çağrılıyoruz. Verimli topraklardayız. Ek, dik, ayıkla, biç, temizle, temizle, sula, çalış. Sebat et. Dinlen. Sabaha bir daha başla. Hasat gelecektir.

Arka planda gök gürültülerini duyuyoruz. Zodyak’ın oyuncularının neredeyse tamamı bizi 2019 sonu ve 2020 deki zirveye taşıyacak rüzgarları getiriyor. Plüton, Satürn, Güney Düğümü Oğlak’ta yan yana ilerlerken, “beklenmediği bekle” Uranüs, Yay’da gerileyen Jüpiter’le hizalı, ani anlayış yükselmelerine yol açıyor, büyük resim açığa çıkıyor ve git gide anlıyorsunuz, bu gücü kendinizin ve bütünün hayrına kullanabilirsiniz. Mars’ın kız kardeşi Eris, en derin ruh niyetimizi desteklemek için kazanı karıştırıyor.

Eğer sadece hayatta kalmak için değil, Boğa usulü zengin mahsul almak için çalışmayı seçerseniz, şeffaflık, özgünlük ve açıklık şart! Gerçekliğinizi dürüstlük, disiplin ve yaratıcılığınız belirleyecek.

Eleyin, temizleyin, temizleyin, bırakın, atın. Bu şeyleri atmak yanınızda taşımayı düşündükleriniz kadar önemli. Kökten değişim ve kökten sadelik sizin için nasıl görünürdü?

Boğa sezonu boyunca müthiş bereketli bir fırtınanın içindeyiz. Wesak Dolunayı, Pleaides takımyıldızının yedi kız kardeşinin aydınlattığı geceler… Kutsal olan,  kapılarını açıyor, şifremiz sadelik, dürüstlük, disiplin, kararlılık ve çalışkanlık.

Ay ve Güneş birlikte Boğa’nın tam orta derecesini aktive ederken Sabian sembolü: “Şık ipek şapkasına sarınan adam, fırtınaya rağmen ilerliyor”

Weathering the stormBu sembollerin yazıldığı 1920’lere gidersek, bu insan kendi tarzına sahip. Zorlu havaya karşın iyimser ve ilerliyor!

Gelecek için umut, inanç, güven ve kararlılık göstermeye ihtiyacımız var. Bu, bizi ve çevremizdekileri de cesaretlendirecektir. Bu sadece fırtınalı bir zaman, her fırtına gibi geçecektir. Bilin, hayat dinginleşecek ve daha kolay hale gelecek.

Olgunlaşmış karaktere sahip bir insan, topluma uyum sağlama ve toplum içindeki sorumluluklarını yerine getirebilme becerisine sahiptir. Hayatın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını da bilir, eğlence ve dinlenmeye sağlıklı bir yaklaşımı vardır. İşte bu insan zorluklarla karşılaştığında fırtınanın gücüyle devrilmez, kaçmaz, yola devam eder. Bu da güvenilir bireyin derinliğini ve özünü anlatır.

Özgüven güçtür. Şapka ipek olabilir ama onu nasıl taşıyorsunuz? Bazen kendimize gülmemiz iyidir. Kimileri fırtınada ipek şapka taşıyor olmaktan utanabilir, kimi gösteriş budalası gibi görünebilir, kimi ipek şapkayla harika bir şekilde ilerler, kimiyse böyle bir fırtınada bu seçimi yapmış olduğu için kendine gülüp geçer ve yapması gerekeni yapmak üzere elindeki işe eğilir.

Arkadaşlar, fırtınada bile neşe-keyif-coşku bulabiliriz. Yaratıcı ve yapıcı olabiliriz. İnsan ruhu bu dünyada karşısına çıkan tüm kısıtlamalardan ve yanlışlardan üstündür. Gerçekte, başarısız olacağımız bir senaryo yoktur.

Hepinize harika bir dört hafta diliyorum.

©Mor Alev 2019


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

8 comments

  1. Harika mesajınız için emeklerinize sağlık bolluk bereket hepimizin üstüne olsun Neşe keyif coşku hep bizimle 🙂

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Moralev, hayatımin zor bir döneminde girdin hayatima ve 2 yıldır hep varsın ne güzel yaa. Neler neler oldu. Yaratım yeniden hayatımda. İyikisin!
    Ve en güzelide AŞK geldi. Hemde 40 yıldır beklediğim.
    Sevdiğim biriciğim şu sıralar çok sıkıntılı. Onun için meleklerle çalışabilirmiyim. Kendim gibi Onunda bu dönemden dimdik çıkması için. Nasıl çalışayım. Tavsiyelerin çok kıymetli olur. Seni seviyorum Moralev ve teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Hacer, biz ne kadar yardım etmek istesek de, zor durumda olan kişinin bu yardımı önce istemesi, sonra da (çok önemli!) kabul etmesi gerekir. Tabii ki Mor Alev enerjisi ile çalışabilirsiniz, izin vermesine gerek yoktur bunun için ve kesinlikle ortamı da yumuşatacaktır. Ancak belli ki bu kişi bir arınmadan geçiyor. Ve bunu nasıl yapacaksa, ne kadar sürede yapacaksa öyle olacak. Sizin en büyük faydanız aslında onu olduğu gibi kabul ederken kendi benliğinizi unutmamanız, onun içindeki ışığı görmeniz ve kendi ışığınızı da bu sırada takdir etmenizdir. Bu sırada endişe endişeyi, korku olumsuz olayları çeker. Onun için olumlu düşünün. Korkmayın ve onu kendi sorunlarını çözmesi için serbest bırakın. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Sevgili Mor Alev,

    Astroloji konusunda hic bilgim yoktur ama ipek sapka bana da bilgelikten gelen ozguveni cagristirdi cok guclu bicimde. cunku “dis kosullari ve firtinayi kontrol edemezsin,onu kabul et, firtina da bile icinden geleni yapip keyfini cikar.ipek sapkana gulen de olacaktir, tuhaf tuhaf bakan da.ama sen onu neden taktigini biliyorsun ve kimse bunu senin kadar bilemez. Simdi, firtinanin gelip gececegi bilgisiyle hedefine ilerle!” Diyor sanki, harika 🙂 tesekkur ederiz mor alev!

    Liked by 4 people

  4. Merhaba yükselenimin derecesine göre baktığımda karşıma cıkan sabian sembolü bu oldu ve bu zorlu yolculukta mizahı yanıma arkadaş almış ilerlerken ipek şapkamı cıkararak sizi selamlıyorum👒🌂

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.