Dinlenme ve Dinleme Zamanı

The Serene Sea - helen wellsSevgili Dostlar,

Blog ve ben bir süreliğine sessizliğe kaçıyoruz. Yaz Gündönümünde tazelenmiş, dinlenmiş, resetlenmiş halimizle ve umarım yeni içgörü ve bilgilerle geri döneceğiz. Arada sadece bir Yeni Ay yazısı yazmayı planlıyorum, eğer blog izin verirse!

Bu çılgın 2018’in nasıl da çabuk ilk beş ayını bitirip altıncısına girdiğimize inanamıyorum! Önümüzde çok güçlü bir üçlü tutulma dönemi var, yeni enerji koridoru ise Yaz Gündönümünde başlıyor.

Hepimizin bir ara vermeye, bedenini ve ruhunu dinlendirmeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Umarım siz de kendinize dinlenecek, ruhunuzu dinleyecek ya da kısaca toparlanıp tazelenecek alan ve zamanlar yaratabilirsiniz.

Eğer içinizde bir çağrı hissederseniz, bu sırada son iki haftada ya da daha önce paylaşmış olduğum çeşitli yöntemlerle çalışabilir, eski yazılara bakabilir ve blog hamileriyle olan ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz.

Özellikle Perşembe günü paylaşmış olduğum “sevgiyi mühürlemek” çalışmasına harika geri bildirimler geldi. Bunun bulunduğumuz zamanda çok ihtiyacımız olan bir çalışma olduğuna inanıyorum. Eğer henüz denemediyseniz bir şans vermenizi özellikle öneririm.

Bu sırada, email ve yorumlarınıza cevaplarınız gecikecektir. Sizlerden şimdiden özür ve anlayış diliyorum.

Hepinize harika dinlenmeler ve dinlemeler dilerim!

Mor Alev

10 comments

  1. Teşekkürler İyi tatiller Şu zor zamanlarımda ilaçtınız.Umarım siz dönünce hep birlikte açılacağız.Tüm umudum bu.Sevgilerimle 😊🔑

    Liked by 1 kişi

  2. Tatil en çok sizin hakkınız ama sizi çok özleyeceğiz … sağlıcakla kalın .

    Liked by 1 kişi

  3. Kalbimize huzur veren sevgili Moralev, şahane bir tatilde neşede keyifte mutlulukta olmanı dilerim(z)😊🌿🍒 özleyeceğiz 🍭

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.