2017 Enerji Takvimi

kagaya-artSevgili Dostlar, 2017 senesine baktığımızda hareketli enerjik takvimin neredeyse hiç ara vermeden devam ettiğini görüyoruz. Aşağıda ilk etapta göze çarpan önemli enerjiler listesini veriyorum. Bunları zamanı gelince tek tek inceleyeceğiz.

Benim için şimdilik en çok heyecan veren üç olay şunlar: Jüpiter, Plüton, Uranüs ve Eris’in oluşturduğu devrimci ve isyankar enerjiler dansı bütün bir yıl devam edecek; 21 Ağustos’taki bu yüzyılın alışılmış gidişatını tamamen dönüştürebilecek güneş tutulması (ABD’nin üzerinde gerçekleşecek, ABD doğum haritasını da etkiliyor ve enerjik açıdan 11 Ağustos 1999 tutulmasına çok benziyor); Ve Mayıs ayında ay düğümlerinin burç değişimi.

Tüm saatleri evrensel saat diliminde veriyorum (UTC). Türkiye şu anda UTC +3 zaman diliminde ama daha sonra +2, +3 ya da +4 olabilir. Bunun cevabını henüz bilmiyoruz.

Dolunay (UTC) Yeni Ay (UTC)
Ocak 12, Perşembe 11:35 Ocak 28, Cumartesi 12:08
Şubat 11, Cumartesi

Ay Tutulması

00:43 Şubat 26, Pazar

Güneş Tutulması

15:00
Mart 12, Pazar 14:54 Mart 28, Salı 02:59
Nisan 11, Salı 06:09 Nisan 26, Çarşamba 12:18
Mayıs 11, Çarşamba(Saat ayarlamasına göre Perşembe’nin ilk dakikaları da olabilir) 21:43 Mayıs 25, Perşembe 19:46
Haziran 9, Cuma 13:11 Haziran 24, Cumartesi 02:32
Temmuz 9, Pazar 04:08 Temmuz 23, Pazar 09:47
Ağustos 7, Pazartesi

Ay Tutulması

18:12 Ağustos 21, Pazartesi

Güneş Tutulması

18:31
Eylül 6, Çarşamba 07:04 Eylül 20, Çarşamba 05:30
Ekim 5, Perşembe 18:41 Ekim 19, Perşembe 19:12
Kasım 4, Cumartesi 05:24 Kasım 18, Cumartesi 11:42
Aralık 3, Pazar 15:48 Aralık 18, Pazartesi 06:31

2017 Tutulma Dönemleri Şubat ve Ağustos’ta gerçekleşiyor:

  • 10-11 Şubat; Yarı Gölgeli Ay Tutulması, Türkiye’de gözlenebilecek – Güneş, Kova’da (22⁰29), Ay Aslan’da (22⁰34)
  • 26 Şubat; Halkalı güneş tutulması – Güneş ve Ay Balık’ta (8⁰12)
  • 7-8 Ağustos; Parçalı Ay Tutulması – Ay, Kova’da (15⁰31), Güneş, Aslan’da (15⁰26)
  • 21 Ağustos; Tam Güneş Tutulması – Güneş ve Ay Aslan’da (28⁰53)

Mevsimler:

  • İlkbahar Ekinoksu – 20 Mart
  • Yaz Gündönümü – 21 Haziran
  • Sonbahar Ekinoksu – 22 Eylül
  • Kış Gündönümü – 21 Aralık

Merkür:

Merkür aşağıdaki tarihlerde geri gidiyor, daha önce de defalarca yazdığım gibi bu geri yolculuk yüzünden hayatlarımızı kesintiye uğratmamamız gerektiğini savunuyorum ve her seferinde bu hareketten çok şey öğrenerek, gelişerek çıktığımıza inanıyorum.

  • 19 Aralık – 8 Ocak arası Oğlak ve Yay’da
  • 9 Nisan – 3 Mayıs arası Koç ve Boğa’da
  • 12 Ağustos – 5 Eylül arası Aslan ve Başak’ta
  • 3-22 Aralık arası Yay’da

Yılın önemli astrolojik hareketleri:

  • Jüpiter’in Terazi’de geri yolculuğu- 5 Şubat, 9 Haziran arası
  • Jüpiter / Uranüs zıt açıda – Şubat, Mart, Eylül, Ekim
  • Jüpiter – Plüton kare açıda – Mart, Nisan, Temmuz, Ağustos
  • Ayın Kuzey ve Güney düğümleri – 9 Mayıs günü, bir yılı aşkın süredir Balık-Başak ekseninde bulunan Kuzey Düğümü Aslan’a, Güney Düğümü Kova’ya geçiyor.
  • Satürn’ün Yay’da geri yolculuğu – 5 Nisan, 25 Ağustos arası
  • Satürn – Uranüs üçgen açıda – Mayıs, Haziran, Kasım
  • Jüpiter Kasım 2018’e kadar Akrep burcuna giriyor – 10 Ekim
  • Bütün Uranüs hareketlerinde Eris hemen yanında yer alıyor, Eris ve Uranüs tam birleşmesi Mart 2017’de
  • Satürn 2020 yıl sonuna kadar Oğlak burcuna giriyor – 19 Aralık

Enerji portalları:

Ayrıca, her zaman önem verdiğimiz 8-8 (8 Ağustos), 11-11 (11 Kasım) ve 12-12 (12 Aralık) kapıları da yeni enerji akımlarıyla yılımıza damga vurabilir. Bu “1” senesinde 1-1-1 enerjilerini bir araya getiren ilk portal 1 Ocak günü gerçekleşecek. Sonra da 11 Ocak ve 10-10 (10 Ekim) tarihi önemli bir yeni başlangıçlar ve ustalık kapısı olarak karşımıza çıkıyor.

©Mor Alev 2016

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

8 comments

  1. Merhaba sevgili Mor Alev
    Bu gün duyduğum bir haber beni çok üzdü. Siz de duymuşsunuzdur. Beki İkala Erikli öldürülmüş. Ben kitaplarını okumuştum, çok değerliydi benim için. Yolu ışık olsun, sevdiklerine Allah sabır versin. Sizinle paylaşmak ve yorumunuzu öğrenmek istedim. Sevgiyle ve ışıkla kalın.

    Beğen

  2. Sevgili Mor Alev, mümkünse bir sorum olacak, ben kendim dna aktivasyonu yapacağım ama bunu 21 gün boyunca mı? Yoksa 1 kez yeterlimi? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim. Özcan DEMİR

    Samsung Galaxy akıllı telefonumdan gönderildi.

    Beğen

    1. Sevgili Özcan, nasıl bir yöntem kullanacağınızı bilmediğimden bu geniş bir cevap olacak. DNA aktivasyonu aslında her gün, her saniye olmakta. Yani bilen de bilmeyen de, bu konularla hiç ilgilenmeyen de aktive oluyor. Fakat, bunu sizin de niyet ettiğiniz gibi bilinçli yapmak çok daha rahat bir dönüşümü tetikliyor. DNA gibi fiziksel aktivasyonlar için bence en önemlisi çakra dengesini sağlamak ve aldığımız her nefeste aslında ilgili partikülleri prana ile içimize çektiğimizin farkında olmaktır. Sağlıklı beslenmek, besinlerimize karşı şükran hissetmek, vs gibi gündelik farkındalık egzersizleri de son derece yardımcıdır. 21 iyi bir sayıdır çünkü 21 günde iyi bir yeni alışkanlık yaratırız. DNA mızdaki değişim sürekli olduğuna göre bu işlem bir günde bitmeyecektir ama bir ömür boyu sürecektir. Yani bir ömür farkındalıkla yaşamak da hem size hem de arkanızdan gelenlere yardımcı olacaktır. Umarım ben de size yardımcı olabildim. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Merhaba mor alev kendimi mutsuz hissediyorum hedeflerime bir türlü ulaşamıyorum ya da ulaşamayacağım gibi hissediyorum bazen hayata kadere her şeye ve herkese çok kızıyorum amaçlarım peşinden sürekli koşuyorum ancak sonuca ulaşamadıkça tükendiğimi hissediyorum iyi olacak iyi hissetmemi sağlayacak şeyleri yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde ruhumun çok yorgun olduğunu hissediyorum her şeye karşı bir isteksizlik var içimde ne yapmalıyım bakış açımı nasıl değiştirmeliyim nasıl daha pozitif ve ümitli bakabilirim geleceğe karşı sanki bu ümitsizlik ve negatif enerji başarılarımı olumsuz yönde etkiliyor kısır bir döngü gibi yardımınıza ihtiyacım var, cevabınız için şimdiden teşekkürler..

    Beğen

    1. Sevgili Ayşe, ana menüdeki yöntemler bölümünde sabah önerilerim bulunuyor. Gününüzün nasıl geçtiği sabahlarınızı nasıl başlattığınızla son derece ilişkili. Oradaki önerilere bir bakın. Kendinize uygun bulduklarınızı uygulayın. Bunun dışında anda kalın. Geleceği şimdilik bırakın, geleceği düşünmek sizde sadece kaygı uyandırıyorsa bunun bir faydası olamaz. Büyük ihtimalle başarı dediğiniz, amaçlarınız olarak adlandırdığınız kavramları bile salıvermeniz gerekiyor, bunu bir de kalbinize sorun. Blogdaki salıverme yöntemleri yardımcı olacaktır. Bu dönem büyük salıverme dönemi. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Sevgili mor alev cevabınız için çok teşekkür ederim kendimi şimdi daha iyi hissediyorum çok sağ olun iyi çalışmalar diliyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.