Hızlı Değişim, Belirsizlik ve Kaos, Aman Tanrım! – Melek Rehberler

Butterflies

Arkadaşlar, bu mesajı geçen Perşembe günü çevirip hazırlamıştım. Şu anda Melek Rehberlerin verdiği başlık bile farklı şeyler söylüyor bana. Melek Rehberler bu hızlı değişimin bir ay daha süreceğini öngörüyorlar bu yazıda. Düşüncelerimizi kargaşaya değil, yaşamayı arzuladığımız dünyaya odaklamamızı öneriyorlar. Yardımcı olabilir düşüncesiyle yayınlıyorum.

Dengede ve umutta kalın. Enerji çalışmamızı unutmayın. Bazı arkadaşlar, bu çalışma için belli bir saat önermemi istiyorlar, ben sabah akşam iki defa yapıyorum ama biraz uzun olduğu için size ne zaman uygundur bilmiyorum. Eğer yapabilirseniz, sabah saat 06.00 da ve gece saat 22.00 de enerjinizi yanımda bekliyorum. Eğer mümkün değilse, sadece diğer bütün arkadaşlara enerjinizi eklemeyi niyet etmeniz ve hepimizi bir bütünün ayrılmaz parçaları olarak görmeniz yeterli. Zaman aslında yok. Hep ŞİMDİdeyiz ve BİRiz.

Hepinize sakin, mutlu, rahat bir hafta diliyorum.

Bu mesaj için Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelic-guides.com)

Dünyanızdaki kaos ısındıkça, kişisel yaşamlarınız da ısınıyor. Her biriniz çeşitli derecelerde kaos gibi görünen şeyi yaşıyorsunuz ancak biz bunu, yeni ulaştığınız titreşiminize artık uyumlu olmayanları dramatik bir şekilde elenmesi durumu olarak tarif ediyoruz. Biz bu seneye “Hızlı Değişim Senesi” adını vermiştik.

Pek çoklarınız değişim dalgaları fırtınalı bir okyanus gibi vururken biraz afallamış hissediyorsunuz. Bugün sizlerle dengenizi yeniden kazanmanıza yardımcı olması umuduyla bu konuda konuşmak istiyoruz, çünkü bu evre çok fazla sürmeyecek.

Şimdi, bu demek değil ki değişiklikler yılın geri kalanında devam etmeyecek, ancak sizler ayaklarınızı daha sağlam yere bastığınızda bütün bu değişikliklerin nereye konumlanacağını daha berrak bir şekilde görmeye başlayacaksınız. Böyle bir senenin taşıdığı böylesi güçlü enerjilerin getirdiği hızlı değişim kesinlikle beklenmelidir ancak biraz da huzur kaçırıcı hissettirebilir.

Her biriniz, çok farklı şekillerde hızlı değişimi deneyimliyorsunuz. Bazıları için bu kariyerlerinde ya da ilişkilerinde, başkaları için yaşadıkları yerlerde, evlerinde gerçekleşiyor. Hepsinde ortak bir gerçeklik var, her biriniz eskinin üzerinde yükseldiği temeli sallıyorsunuz ki, böylece uzun zamandır çağırdığınız yeniyi getirebilesiniz. Yine her biriniz durum berraklaşmadan önce, büyük ihtimalle hızlı değişimler, kaymalar ve belirsizlikle dolu bir ay daha yaşayacaksınız.

Ancak bu dönem, hepinizin belirsizlikle ilgili kaygılara dikkatinizi vereceğinize, yaratıma girmesini arzuladığınıza odaklandığınız harika bir zaman olabilir. Sıklıkla söylediğimiz gibi, dünyanın bütün kaygıları asla tek bir sorunu bile çözemez. Sadece enerjinizi olumluya odakladığınızda, gözünüzün önünde saklanan çözümü görürsünüz.

Sizleri temin ederiz, tam da olmanız gereken yerdesiniz. Bu belirsizliğin çoğunluğu, zaman zaman kargaşa içindeymiş gibi veya hayal kırıklığı hissettirse de, hatırlatırız, her şey yolunda. Gelecek için korku duymaya gerek yok, çünkü geleceği yaratanlar sizsiniz. Kaynak (Yaratan) her zaman her ihtiyacınızı, her arzunuzu karşılıyor, duyulmayan bir dua bile yok. Ancak istediğiniz şeylerin çoğu hayallerinizin gerçekleşmesine yer açmak için hızlı değişim gerektiriyor.

Bu aşamayı, sonun yakın olduğuna inanıp dürtüsel olarak kendini bir koza ile sarmalayan tırtıla benzetebilirsiniz. Tırtıl muazzam bir değişime göğüs germelidir ama sonuç zarafetle kelebeğe dönüşmesidir, artık yerlerde sürünmesine gerek kalmamıştır, göklere, ağaçların çok üzerine yükselebilir.

İşte her birinizin yaptığı şey budur. Dönüşüyorsunuz. Buraya olmaya geldiniz kişi haline geliyorsunuz. Artık bırakmanın zamanıdır, eski size yeni yolunuzda eşlik edemez. Bu ağır yükleri artık taşımaya ihtiyacınız yok.

Nefes almayı, gevşemeyi ve her şeyin yararınıza geliştiği bilincinde dinlenmenizi hatırlatıyoruz. Çünkü siz kutsandınız, sizler ilahisiniz.

Sevgi ve ışıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleriniz.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2016  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Sabah çayından bile daha hızlı. ellerine sağlık. Ne çok çalışıyorsun , allah razı olsun. >

    Beğen

  2. Ah sevgili Mor Alev, Sevgili Arkadaşlar,
    bana ne oldu bilmiyorum ama her konuşanda ağlıyorum, sanki tüm dünyanın her bir gönlünün acısı hüznü hayal kırıklığı kalbime doluyor doluyor taşıyor.
    Bugün ruhsatlı silah izni verilecek diye bir haber okudum mideme kramplar girdi, sevgiyle ışıkla kabulle, af ile, denge ile birbirimize bakalım derken bunca öfkeyi nefreti silahla güçlendirmek de ne!!!
    geçen yıl çok derin bir seansta ‘görevin var’ denmişti, o zaman çok ama çok korkmuştum, ‘ne görevim var, kötü şeyler mi olacak’ diye… sadece olduğun yerde enerji veya kalkan olmak bile bir görev… şimdi şimdi anlıyorum…
    umuyorum yakın gelecekte neşeden keyiften ve şükürden dolsun gözlerimiz, güzel çocukların kahkahalarından bu neşeden gözlerimiz dolsun… ve MORALEVimiz ne der? yarın dün yok, sadece şimdi… oyleyse simdi bir çocuga bakıp gülümseyeyim içimde sevginin ve sefkatin gözyaşları dolsun…
    Sanırım sizin sayfanız olmasa (haksızlık etmeyeyim bir de junoastrology), bu günleri bu kadar umutla atlatamazdım… bu kadar büyüyemezdim.
    şimdi lütfen kızmayın yanlış anlamayın ama dervişlik yolculuğu misali, murşidine olan muhabbet ilişkisi gibi (gerçek kalp dervişlerinden aşıklardan bahsediyorum!!!), verdiklerinizle doluyoruz.
    COK TEŞEKKÜRLER.

    Liked by 3 people

  3. Çok zorlanıyorum arkadaşlar

    O korkunç gecenin izlerini silmek için çok ugraşıyorum. Çünkü neredeyse olayların merkezi olan bir konumda oturuyoruz.
    jetlerin, helikopterlerin, silahların ve bombaların sesi hala kulaklarımda. Ama en çok da apartmanda bağırıp, cığlık atıp, ağlayan çocukların.

    Ama bu olaylar gerçekliği yaşattı bana, ön yargılarımı, büyük konuşmalarımı yüzüme yüzüme vurdu. Ülkelerini savunmadan terk ettikleri için çok ama çok kızdığım Suriyeli göçmenleri hatırlattı.
    Zormuş arkadaşlar, silahların, bombaların gölgesinde yaşamak gerçekten zormuş, 25 yaşındaki oğlumun kulaklarını tıkayarak yaşadığı paniği ve çaresizliği yüreği sızlayarak izlemek de çok zormuş.

    Sabah karşı korkuyla Ankara dışındaki bahçemize zor attık kendimizi ve ertesi gün ayaklarım toprakta, ellerim ağaçta meditasyon yapıp sakinleşmeye çalıştım.

    Önerilerin için teşekkür ederim Mor Alev.

    Yüce Yaratan hepimizi korusun.

    Liked by 1 kişi

    1. Gece boyu Ankara’daki danışanlarımla konuştum. Paniğinizi birlikte yaşadım. Bu da böyle bir ders diyelim. Anda kalalım. Geçmiş olsun ve bir daha olmasın. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Ankaradaki olay büyük uyanışı hızlandırdı. Ben de ankaradaydım ve çok ama çok zor bir geceydi. Ben de uzun süredir kendimi negatif düşünce okyanuslarda oradan oraya savrulurken sabah uykusuz halimle olayların bittiğini öğrendiğimden beri direk moraleve baktım ve tekrar düzenli nefes alıp olumlu düşünmeye başladım. Burada bir misyonla bulunuyoruz ve o geceki sarsıntı umutsuzluk içindeki beni ve eminim benim gibileri silkeledi. Hepsi bir plan doğrultusunda. Teşekkürler mor alev sevgilerle

    Beğen

  5. Bu aralar sürekli panik halindeyim, acelem varmış gibi hissediyorum, bir şeyleri kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Bu cümleler bana çok iyi geldi. Sonsuz teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  6. Yayınlamış olduğunuz konular tam olarak yaşadığım sürecin karşılığını,cevaplarını bulmama sebep oldu çok teşekkür ederim🙏Eklediğiniz yeni konularla ilgilide mail almak isterim sevgiler💜🙏🐞

    Beğen

    1. Sevgili Çiğdem, web görünümünde sol sütundaki “takip et” butonuna tıklayın. Böylece abone olabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.