Hazırlanın! – Konsey (Mesaj 74)

Keep calm and love owls
SAKİN OL VE BAYKUŞLARI SEV

Sevgili Dostlar, anladım ki blog biraz da siz konuşun diye susmuş. Sizlerin de söyleyecek çok şeyi, paylaşacak çok düşüncesi var. Bu iki günde umuyorum yalnız olmadığınızı bu sefer gerçekten hissettiniz, başkalarının fikirlerini de dinlediniz ve kendinizi ifade etme şansı buldunuz. Bu blog çok ilginç! Siz kendi gerçeğinizi ifade edin diye beni susturdu! Daha da konuşabilirsiniz. Yorumlar her yazıda bir ay süreyle açık. Bana soru sorduğunuz yorumlar detaylı cevap ve daha çok zaman gerektirdiği için geç yayınlanıyor ama bilgi, his, fikir paylaştıklarınızı çok çabuk onaylıyorum.

Yazamamamla ilgili ve (şimdilik) neredeyse 80’e yakın yorum alan iki yazıyı başlık resminin hemen altındaki açık mavi banda tutturuyorum. İstediğiniz zaman yeni yorumları da okuyabilirsiniz. Cep telefonundan giriş yapanlarınız bu bandı göremiyor ama sayfada aşağılara doğru inince o iki yazıyı da bulabilirler.

Şimdi, Konsey’in bu mesajına gelirsek, 12 Nisan’da yayınlandı. Ve sizin son iki gündeki paylaşımlarınızla son derece uyumlu. Yani Konsey’in bize “Hazırlanın!” demesi sadece bir onaylama haline geldi, siz zaten mesajı kendiniz alıyorsunuz. Bu da harika bir gelişim!

Bir gün bu bloglara, bu mesajlara hiç ihtiyacınız kalmayacak. Zaten kendiliğinizden Kozmik Bilince bağlanıyorsunuz, sadece kalbinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor. O zaman, belki burası bir gün daha çok bir paylaşım, dostluk platformu olacak ve bir foruma dönüşecek. (Konu dağılıyor ama eklemek içimden geldi. Forum kelimesi eski Roma’dan gelir, halkın buluştuğu, sohbet ettiği, paylaştığı, alışveriş ettiği meydan ve pazaryeri anlamını taşır. Forumlar halkın nabzını tutar, yeni düşünceler ve iş atılımları buralarda doğar, halk hareketleri de buralarda başlardı. İnternetteki toplu sohbet platformlarına bu ismi kim verdiyse, hoş bir anımsatma olmuş.)

Mayıs ayı ve devamı çok ilginç geçecek. “Mart’tan, Nisan’dan, geçen yıldan da mı hareketli?” diye soruyorsanız, bence evet. Zodyak bunu gösteriyor, iç sesimiz de bunu söylüyor. Konsey hissettiğiniz yalnızlığa da değiniyor. Ama bizler son iki gündeki her birinizin katıldığı mesajlarla hiç de yalnız olmadığımızı artık biliyoruz, değil mi? Şimdi dengenin, merkezde kalmanın, sakinliğin ve paylaşmanın tam zamanı. Haydi, Konsey’i dinleyelim:

***

Şu anda öyle görünmese de, yakın geleceğinizde bugünkü konumuzu son derece güncel kılacak olayların gerçekleşmesi çok büyük olasılık. Eski mesajlarımızda değinmiş olduğumuz ama bütün bir mesajı adamadığımız bir şey hakkında biraz daha derinden konuşmayı diliyoruz.

Bizler dünyanızda çok sayıda kişiyle konuşuyoruz. Bazılarınız uzunca zamandır mesajlarımızı takip ediyorsunuz. Fakat aynı zamanda pek çoğunuz öyle yerlere yerleştirilmişsiniz ki, görünüşte yalnızsınız ya da adına ışık işçisi dediğiniz uyanış yaşayanların sayısı çok az. Bunun sebebi çok yakında fazlasıyla görünür olacak.

Spiritüel temelli anlayışları ve kadim olarak tanımladığınız bilgileri farkındalığınıza getirmeye uzunca zamanınızı verdiniz. Biz, bu bilgileri asla değişmeyen Gerçek olarak görüyoruz. (Lütfen büyük G ile). Aslında öğretilmekten çok, hatırlamanıza yardımcı olundu. Olduğunuz yerde bulunmanızın bir sebebi var.

Daha önce de eli kulağındaki değişimden bahsettik. Daha önce de değişimin ufak parçalar halinde ve birbirinden uzak yerlerde geliştiğinden bahsettik. Bu durum özellikle onu aramayan insanlar için o kadar çok belli değil. Aynı zamanda kartopu etkisinden de bahsettik. (Mor Alev: Küçük bir kartopunun devasa çığa dönüşmesi)

Değişimin miktarı ve tarzı oldukça kökten bir dönüşüm geçirmek üzere. Çok yakında, o kadar çok, o kadar önemli, o kadar etkili değişimler doğacak ki, hiçbir yerde kimsenin bundan etkilenmemesi söz konusu olmayacak. Aranızda milyonlarca kişi ne olduğunu ve neden olduğunu bilecek. Ama milyarlarca diğerleri tamamen şaşkınlık içinde kalacak.

İşte bu, sizin neden bulunduğunuz yerde olduğunuzu açıklıyor olmalı. Ama düşünülmesi gereken, olduğunuz yerden daha da fazlası.

Hemen hemen hepiniz, içinizdeki kesin değişiklikleri deneyimleyecek kadar bu işin içinde zaman geçirdiniz. Bazen kendinizi olaylara verdiğiniz tepkilerinizle hayrete ve hayranlığa düşürüyorsunuz. Kendinizi her zaman söylemek ya da yapmak istediğiniz şeyleri söylerken, yaparken bulduğunuzda, buna şaşırdığınızı görüyoruz. Ama söylemediğiniz ya da yapmadığınızda eksik hissettiğinizi de görüyoruz. İçinizde, sizin kendinize “Vay! Bu ben miydim?” dediğinizi duyuyoruz.

Fakat hala daha iç evrimleşmenizi tamamlamadınız ve aranızda bu yolculukta oldukça yeni olanlarınız da var. Bu sebeplerden dolayı, bu zamanda küçük bir uyarıda bulunmayı uygun buluyoruz.

Lütfen, etrafınızdaki kişiler daha önce hiç dinlemeyecekleri konularda sorular sormaya başladığında, nasıl cevap verdiğinize dikkat edin. Lütfen anlayın, sesinizin tonu, beden diliniz, hisleriniz herkes tarafından okunuyor, onlar farkında olsalar da olmasalar da. Ve lütfen, kendinizi şunun bir parçası yapmayın: “Biliyorum. Sana anlatmaya çalıştım” ya da “Sakalım olsa”, “Ben demiştim”… Sorulan soruları cevaplamak yeterli olacaktır, öğretmen havasına girmemeye dikkat edin. İstenmemiş öğüt, çok seyrek olarak iyi karşılanır.

Şimdi, diğerlerinin size gelmeyi, sormayı seçeceği konularda eğitim verebileceğinizi düşünüyorsanız, bu başka bir konu. Ve diyoruz ki, aferin. Eğer bunu yaparsanız, iyi hazırlanın. Revaçta olacaksınız.

Bütün bunlara ciddi olarak düşüncelerinizi odaklama zamanı şimdi. Hepiniz burada bu amaç için bulunmuyorsunuz. Ama büyük çoğunluğunuz öyle. Siz de bu amacın içindeyseniz, size bunu hisleriniz söyleyecektir. Sizin için doğru his vermiyorsa, bunu yapmaya kalkmayın. Her zaman söylediğimiz gibi, bir şeyin sizin için doğru olup olmadığını hissederek bilirsiniz. Elbette, bu sizin açınızdan doğru şeylerin ya da amaçların zaman içinde değişmeyeceği anlamına gelmez.

Dikkatlerinizi yeterince bu konuya çektik. Sizlere teşekkür ediyoruz ve sevgi ve kutsamalarımızı gönderiyoruz.

***

Yani, arkadaşlar, üç gündür yazdıklarınızdan da gördüğümüz gibi, her biriniz birer gerçek şifacı ve öğretmensiniz. Kiminiz bunu doğrudan, belki de mesleki olarak yapıyorsunuz, ya da yapacaksınız, kiminiz ise sevdiklerinize ya da hiç tanımadığınız kişilere ihtiyaçları olduğunda yardımcı olarak görevinizi yerine getireceksiniz. Konsey burada saygıyı öneriyor. Herkesin uyanış hikâyesi ve zamanlaması birbirinden çok farklı. Bence bunu göz önünde tutarsak karşımızdakilere çok daha verimli bir şekilde hizmetlerimizi veririz. Dünkü yorumlardan bir alıntı yapıyorum, Fikret’e çok teşekkürler.

“Konuşmadan önce düşün;
Gereği var mı?
Şefkat barındırıyor mu?
Kimseyi incitebilir mi?
Sessizliği bozacak kadar değerli mi?”
Lao Tzu

Bahsedilen büyük değişime gelince, biz aslında hemen hemen hazırız. Bunu istiyoruz. “Yeter artık” enerjisinin zirvelerindeyiz. Uçan halımıza binip büyük resme odaklanalım. Bilge Baykuş olalım. Hepimiz göreve çağrılıyoruz. 2016’yı kişisel ve kolektif tarihimize altın harflerle yazalım!

Bu mesajı ileten Konsey’e ve Ron Head’e  çok teşekkür ederiz. (ronahead.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2016 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2016 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Teşekkür ederim,Bilgilendirmeleriniz için,yazılarınızı okuyunca mutlu oluyorum,Emeklerinize sağlık,Kendinize iyi bakın,Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev,
    Geçen hafta kardeşimi kaybettik. O’nu sonsuzluğa uğurladık. Sizin deyiminizle mezun oldu.
    Kardeşim ölmeden birkaç gün önceydi sanırım, sizden aldığım mail de ” bir arkadaşımız yakınını kaybetti, onun için enerji gönderelim ” yazıyordu. Kendime konduramadım, ama içten içten O benmişim gibi geldi. Sanki mail benim için gelmişti. Birkaç gün sonra da kardeşim gitti. Son zamanlarda hep böyle oluyor. Bir ya da birkaç soru geçiyor aklımdan, sizden bir mail geliyor ve sorularım cevaplanıyor.
    Sizinle paylaşmak istedim. Yorumunuzu da merakla bekliyeceğim.
    Görüşmek umuduyla.
    Bahar.

    Beğen

  3. Sevgili Mor Alev yazılarınızı yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Farklı şeyleri sorgularken karşıma çıktınız. Kendimi çok farklı enerjide hissediyorum Işığın ve sevginin yolunda ilerlemeye niyet ediyorum.Dengede kalmaya çalışıyorum buna sizin yazılarınız çok destek oluyor.Bunun için özellikle teşekkür ederim.Sevgilerle Namaste:)))

    Liked by 1 kişi

  4. Selam Mor Alev ,

    Doğduğum andan beri kendimin arayışı içinde idim. Yaklaşık olarak 2008 den beri kosmos, enerji ve melekler hakkında yazılar takip ediyorum,Bu yıl senin bu blogda paylaştığın bilgilerle ,yaşadıklarım ,hissettiklerim birebir örtüşüyor,ve daha ileri boyutlara kadar kendimle ve bağlantılarla deneyimlediğim bir çok şey yasadim. Son 3 yıldır öğrendiğim şifa metodlarini uyguluyorum. Yolumuzda Sende bir katkıda bulunduğu için teşekkür ederim.Daha önce mail yazmıştım yükseliş enerji hakkında bilgi almak icin. Ben Yer olarak biraz uzakta yaşıyorum ama bizler için yer,zaman ve mekan önemli değil, Bunun bilinci içerisindeyiz. Mesajların insanlık için çok faydalı olduğuna inanıyorum.
    Teşekkür ederiz.
    Nil..

    Liked by 1 kişi

  5. Söylenenleri bir bir deneyimledim. Hayatına ışık olmak istediğim sevdiğim insana dair hislerim onun için değeceğini, yaşadığı karanlıktan çıkarmak için ona el uzatmam gerektiğini söyledi durdu. Tüm kötü düşüncelerimi egomu arkama alarak adım attım. Affettim, şans diledim. Ama o değişime karşı öyle büyük bir direnç gösterdi ki, ardına gizlendiği kapıyı ufacık aralayabildim sadece içeri ışık girmesine izin vermedi, dramdan beslenmeyi, acıyı tercih etti. Artık onun yolundan çekiliyorum çünkü o mutlu olmak istemeyen, değişime direnen bir ruh. Yıkıcı oldu bu süreç benim için ama çok da şey öğretti. Teşekkür ediyorum..Ona tüm sevgimi gönderiyor ve salıveriyorum. Sevgiyle.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.