İçinizdeki Fırtınaları Dindirmek: Bastırılmış Duygular ve Gölge Benliklere Şifa Vermek

stormwithinSevgili Okuyucularım, bazen bir fikir aklımda canlanıyor ve kesinlikle size iletmek istiyorum. Tam onu nasıl yazacağımı kurgularken karşıma harika bir mesaj çıkıyor. İşte Meleklerden gelen aşağıdaki mesaj da öyle. Son haftalarda en az üç sefer gölge benlikler, zirve yapan korkmuş egolar ve bunların etkilerinden bahseden yazılar yazdım. Bu durum şu anda iki açıdan bizi etkiliyor:

  1. Kendi anlaşılmaz ruh halimiz
  2. Diğer insanların negatif ruh hallerinin üzerimizdeki etkileri

Bu yazı kendi içimizdeki fırtınaları dindirmenin yollarından bahsediyor. Bu zamanda ruh sıkıntısı ya da huysuzluk diyebileceğimiz duygular içimizden yükselebilir. Durup dururken çok ama çok eskide kalmış anıların canlanması, pişmanlık duyguları, öfke ve yenilgi hisleri içinizi kaplayabilir. Bir ihtimal, gördüğünüz rüyalar ağzınızda gün boyu kötü bir tat bırakabilir. Hatta hiç yapmadığınız şeylerden dolayı bile suçluluk duyabilirsiniz. Çünkü bu enerjilerle (umarım!) son bir defa bütün gölgelerimiz su üstüne çıkıyor. Etrafınızdakilere ters davranabilir, olmadık yerde, olmadık tepkiler verebilirsiniz.

Bunun önlemek için öncelikle geçen ay yayınladığım “Enerjinizi Yönetmek” yazısında verdiğim yöntemi her gün uygulayın. Ama onun yanında, çok sıkı bir affetme, şükran ve salıverme işlemine girmemiz gerekiyor.

Bu yazıları okuyan sizler,yükseliş için arınmanın gerekliliği ve sürmekte olan Sevgi Selinin etkilerini bildiğinizden dolayı bu dönemi aşağıdaki önerilerle çok daha hafif ve bilinçli atlatabilirsiniz. Bu beceriniz, çevrenizde bu gibi bilgilerle ilgilenmeyen kişilere bile olumlu etki edecek ve rahatlatacaktır.

Şimdi Ann Albers aracılığıyla Meleklere kulak verelim (visionsofheaven.com):

***

Sevgili Dostlarımız, bizler sizleri çok seviyoruz,

Şu anda gezegeninizde devasa bir güçler çatışması var, ama her şeyin altında, gözle görülen zıtlıkların, savaşların, fırtınaların ve ideolojilerdeki ayrılıkların hepsinin altında tek bir sevgi var. Herkesin ve her şeyin bir ve bütün olduğunu unutan sağ el ve sol el tartışıyor.

İnsanoğlu varlığı seviyesinde hem korkutucu hem de felaket şeylerin olduğunu gördüğünüzde, ne yaparsınız? Sevgililer, içinizde yaşayıp nefes alan aynı güçlerle çalışırsınız. İçinizdeki hangi parçalar birbiriyle “savaş” halinde? İçinizdeki hangi parçaları “öldürmeyi” isterdiniz? İçinizdeki hangi parçalar bastırılmış halde? Ki bunlar mutlaka bir gün bir fırtınada patlayacak ve güçlü duygu gösterileriyle ortaya çıkacaktır. Çünkü bütün savaşlar, bütün fırtınalar, bütün huzur ve güneşli günler, hepsi, her bir insanoğlunun içinde bulunmaktadır.

Tüm parçalarınızı sevip, içinizdeki savaşları durduracak mısınız? İçinizden yükselen bütün duyguları sevip iç ve dış fırtınaları durduracak mısınız? Kaos ve dramaya düşme arzusu yükselirken, siz huzur ve sakinlik olacak mısınız? Bizi yardıma çağırın, çünkü biz bu zamanın insanoğlu için hiç de kolay bir görev olmadığını biliyoruz. Ama… Bu yaşamak için olağanüstü parlak zaman, çünkü biz kalplerinizde yükselen ışığı görüyoruz. Işık uyku halinde yatan, bastırılmış, bir köşeye süpürülmüş ve şimdi şifaya ihtiyacı olan herşeyi yanında getiriyor.

Bu yeryüzünde olmak için hayranlık uyandırıcı bir zaman, öyle bir zaman ki hem insan kalbinin en iyisini, hem de en derin acılarını göreceğiniz bir zaman. Tüm yönlerini, parçalarını ve yansımalarını kucaklamayı seçenler için cennetten yardım geliyor. Yönlerini ve parçalarını bastırmaya çalışanlar içinse, sevgili dostlar, aranızda duygularını geride tutmaya çalışıp da artık geçmişteki gibi onlara sahip olamayıp, kontrol edemeyenlerin bir şekilde psikoza girdiklerini görüyorsunuz.

Peki, doğanın ve insanlığın fırtınalarını nasıl atlatırsınız? Huzurun kendisi olun sevgililer. Kendinizi eleştirmeyi, kendinizi yargılamayın bırakın. “Belli bir şekilde hissetmemeniz gerektiği” ya da “belli duyguları hissetmeniz gerektiğini ” kendinize söylemeyi bırakın. En basit haliyle içinizden ne yükseliyorsa onu kucaklayın – onu sevgiyle kucaklayın. Üzgün olduğunuzda, avutulmak için dua edin. Canınız sıkkın olduğunda duygularınıza özel ve güvenli bir şekilde kulak verin. Yorgunsanız dinlenin. Neşeliyseniz eğlenin. Ne iseniz “o “olmak için kendinize izin verin. Duygularınızı başkalarına yöneltmeden, sağlıklı bir şekilde içinizden akmasına izin verin. İçinizde yükselen herşeyi sevmek için kendinize izin verin.

Bu şekilde sevgililer, kendinizi değiştirerek dünyayı değiştirirsiniz, her defasında bir güzel ve mükemmel insan kalbiyle.

Sizi çok seviyoruz.

***

Arkadaşlar, bizler içimizdeki duyguları bastırıp yalancı bir gülümsemeyi yüzümüze taktığımızda kendimizi neredeyse tebrik ederiz. Bunu iradeli, kendine hakim, kontrollü ve başarılı bir davranış olarak buluruz. Bu yaklaşım çok uzun süredir seanslarımda, özellikle bağ kesim ve arınma işlemleri sırasında Michael tarafından artık salıvermemiz gereken bir eski alışkanlık olarak karşımdaki kişiye iletiliyor. Michael iradeli olmanın çok daha farklı bir anlamı olduğunu, iradenin kendine acı çektirip, başka insanları mutlu etmek için kendi gücünü hediye etmekle ve kendi arzularını ve duygularını görmezden gelmekle hiç ilgisi olmadığını söylüyor. Michael insanoğlunun irade gücüne ister inanın, ister inanmayın, hayran! Ama irademizi kullanıp kendimizi ruhumuzun hiç istemediği durumlara sokmamıza ve duygularımız ret etmemize ise karşı.

İçimizdeki fırtınaları dindirmekte irademiz bize çok yardımcı olacaktır. Öncelikle, iradenizi istemediğiniz şeyleri yapmamak için kullanın. Sonra, iradenizi ihtiyacınız olan şeyleri yapmak için kullanın. Ve son olarak da iradenizi kullanarak duygularınızı sorgulayın.

“Bu duygular nereden geliyor? Neden böyle hissediyorum? Bu benim salıvermem gereken bir hatıramdan ya da bir korkumdan mı kaynaklanıyor? Bu duygular hangi gölge yanımı işaret ediyor?”

O gölgeye, içinizdeki o parçaya sevgi yollayın. Bu sizleri çok rahatlatacaktır. Eğer kendinizi bu konuda zayıf ya da başarısız hissederseniz Michael’ı, Kutsal Anne’yi ya da Melekler veya Yükselmiş Ustalardan herhangi birini çağırabilirsiniz. Özellikle tarafsızlık ve bağlılık konularında uzman Budha size yardımcı olmak istiyor.

Yarın enerjimizi düşüren negatif kişilerle olan ilişkilerimiz konusunda yazacağım.

 Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

4 comments

  1. Sevgili Mor Alev üç defadır sevgi seli meditasyonunda deniz kızı bana eşlik ediyor . Birlikte denizin ortasında bulunan bir adaya beraber çıktık , karaya beraber döndük, kocaman kayalar kenarda kaldı, bu artık kendi engellerimi aşmış oluyorummu demek .

    Beğen

    1. Sanki bana da öyle geldi sevgili Nuray, tebrikler! Bazı engeller yeniden belirse de büyük çoğunluğun bittiğini biliyorsunuz şimdi, o yeni engelleri de o yüzden çok kolay ve çabuk bir şekilde aşabilirsiniz. Sevgilerimle…

      Beğen

  2. sevgili mor alev, enerjimizi düşüren negatif kişiler hakkında yazacağınızı söylemişsiniz, acaba yazacak mısınız? yazarsanız çok sevinirim. eğer gözümden kaçırdıysam da linkini atarsanız mutlu olurum, sevgiler size

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.