Bu tutulma dönemi de yavaş yavaş sona ererken yarınki güneş tutulmasının etkilerini hissetmeye başladık. Bu güzel enerji bize iyimserlik ve umut veriyor. Basıncı düşürüyor. Eğer Aralıktan beri süren Büyük Kare Açı enerjisinin yardımıyla ev ödevlerinizi tamamladıysanız ve kişisel temizliğinizi elinizden gelen en iyi şekilde yaptıysanız, kendinizi gelecek rahatlama ve armağanlara hazırlayın. ŞÜKRAN duygusunu içinizde hissedin. (Ama temizlik henüz bitti zannetmeyin, daha geride bırakacak çok şeyimiz var. Şimdilik bir ara veriyoruz.)
Bu yeni ay ve tutulmanın Sabian sembolü “Tepeleme süslenmiş, hediyelerle dolu bir yılbaşı ağacı”.
Bildiğiniz gibi yılbaşı ağacı aslında bir Hristiyan değil Pagan geleneğidir. Sabian sembollerini hemen hemen bir yıldır takip ediyorum ve çok isabetli çıktığını görüyorum. Aşağıda daha önce yayınlamış olduğum raporun güneş tutulmasıyla ilgili kısmını bir daha veriyorum. Mutlu bir yeni ay ve güneş tutulması dilerim.
29 Nisan Dairesel Güneş Tutulması
Güneş tutulması yeni ay sırasında olur, ay güneşle dünya arasına girer ve güneşin ışığını engeller, görüşümüzü bulanıklaştırır. Ancak tutulma dairesel ise güneşin etrafında bir ışık çemberi oluşur. Bu enerji ileriye dönük görüşümüzü de donuklaştırdığı için “şu an” yaşadıklarımızın bir envanterini çıkarıp, doğru bir şekilde anın geçmişimizle olan ilişkisini görebilir ve bu bilgiyle ileriye doğru büyük atılımlar yapabiliriz.
Bu tutulma sırasında hem güneş hem de yeni ay Boğa burcunda olacak. İşte bu hayatınız hakkında pratik ve ayakları yere basan bir şekilde düşünmenin en iyi zamanı, böylece fiziksel ihtiyaçlarınızın nasıl daha rahat bir şekilde karşılanabileceği konusunu gözden geçirebilirsiniz. Boğa burcu titreşimi yanında kararlılık, odaklanma ve yılmadan başarana kadar çalışma enerjisi getirir.
Bu yeni aya doğru yaklaşırken mutlaka bir şükran listesi yapın. Ona henüz sahip olmadığınız şeyleri de ekleyin. Hayatınızı içten ve dıştan “zenginleştiren” şeyleri bu listeye ekleyin. Ve bunlar için gerçekten ŞÜKRAN duyun. Sonra diğerleriyle paylaşmak istediğiniz bir zenginlik listesi yapın. Sadece zenginliğinizi paylaşma niyetiniz bile sizin için daha çok bolluk yaratacaktır. Herkes için coşku, umut, fırsatlar, sağlıklı besinler, sağlıklı bir hayat, sevecen ilişkiler ve şefkat en iyi dileklerdir. Bu yeni ayda Boğa burcu enerjisi üzerinizden geçip bütün dünyaya yayılsın ve gündelik sorunların çözüldüğü, pratik bir görüş yaratsın.
Mor Alev
Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır. https://moralev.com/
amın
EFLATUN
BeğenBeğen
Amin ve teşekkürler…
BeğenBeğen