Bir Hatırlatma: Yardım

Dostlar, buna benzer mesajları yıllar içinde defalarca paylaştım ama yine de hatırlamaya ihtiyacımız olabilir. Yardım hep yanı başınızda!

Sevgililer, çok azınız her gün size sunulan yardımlardan tam olarak yararlanıyorsunuz.

Yardımımızı istemekten korkmayın! Hiçbir istek çok küçük ya da çok saçma değildir. Size hizmet etmek ve yardımcı olmak bizim için en büyük neşe-keyif-coşkudur.

Ancak siz bağımsız varlıklar olduğunuz için yardım etmek için izninize ihtiyacımız var. Siz bir ekibin parçasısınız – yükü tek başınıza taşımanıza gerek yok. Sizin adınıza harekete geçmek için sizden sadece onay bekliyoruz.

Öyleyse sadece isteyin!

Yolun gösterilmesini isteyin, görünmeyen çözümlerin gösterilmesini isteyin, daha fazla kolaylık ve rahatlık isteyin.

Ve sihre açık olun.

Çünkü sizin için her zaman bulunan sevgi, destek ve rehberliği almaya bu şekilde geçersiniz.

Shelley Young aracılığıyla Baş Melek Gabriel, 21.06.2024

Görsel: Monica Stadalski


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2024 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2024 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

3 comments

  1. Sevginize yönlendirmenize onay verdim. Neşe keyif ve coşku ile bana yardım etmenize izn veriyorum. Bunu benimle paylaştığınız için de teşekkür ederim

    Liked by 1 kişi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.