Melekler: Başkalarının Enerjisi ve Siz

Okumak yerine dinlemek isterseniz, yazının hemen altındaki podcast bağlantısına tıklayın.

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz,

Dünya gezegeninizde pek çok kez kendinizi başkalarının davranışlarına bakarken buluyor kendi titreşiminizin değiştiğini hissediyorsunuz. Öfkeli davranan birini görüyorsunuz ve kendinizi üzgün ya da sinirli buluyorsunuz. Sevdiğiniz birinin acı çektiğini görüyor ve içinizde bir kaygı hissediyorsunuz. Mutlu bir çocuk ya da gülümseyen bir köpek görüyorsunuz ve bir anlığına da olsa kendinizi iyi hissetmemek elde değil. Çoğunuz başkalarının titreşimlerinden kolayca etkileniyorsunuz.

Geçmiş günlerde bu olgudan sıklıkla bir başkasının enerjisini “almak” olarak söz ederdik, ancak bu bile 5 boyutlu enerji gerçekliğini açıklamak için 3 boyutlu bir paradigmayı kullanmaya çalışmamızdan ibaretti.  Artık odaklanma gücünüz ve enerji alanınızı nasıl ayarlayacağınız konusunda daha fazla şey öğrendiğinize göre, enerji etkileşimlerinin dinamiğini size daha doğru bir şekilde açıklayabiliriz.

Aslında, hiçbir zaman başka bir kişinin enerjisini gerçekten “almazsınız”.  Hiç kimse, sizin onayınızı ne kadar güçlü bir şekilde arzu ederse etsin, kendi enerjisini sizin alanınıza sokamaz. Hiç kimse alanınıza “toksik” enerji boşaltamaz ya da hiç kimse sizi kendi enerjinizden gerçekten mahrum bırakamaz.  Hiç kimse sizi gerçekten “mutlu edemez”. Bunlar kişinin çöpünü ya da hazinesini bir diğerine aktarmasına dayanan 3D paradigmalarıdır!  Gerçekte, kendi gerçekliğinizin ayarlayıcısı sizsiniz ve her zaman ayarladığınız şeyi deneyimleyeceksiniz. (Mor Alev: Burada ayarlama sözcüğünü kullandığımda bir radyonun alıcısı olduğu kanallardan hangisini seçeceğine karar verdiğiniz bir ayarlama düşünün lütfen.)

İşte insan etkileşimlerinin karmaşıklaştığı yer burasıdır. Çok güçlü pozitif ya da negatif enerjiye sahip biri kolayca dikkatinizi çekebilir. Motivasyon konuşmacılarını, mutlu çocukları ve heyecanlı, oyuncu köpek yavrularını seversiniz. Genellikle yüksek olan titreşimler, kendinizi iyi hissetmenizi çok kolaylaştırır. İç ruhunuzla eş-titreşime giren güçlü bir pozitif odaklanma sağlarlar.

Aynı şekilde, birçok şarkıcı ve müzisyen de içinizdeki güzel duygulara ilham verme gücüne sahiptir. Çalışmalarındaki duyguya veya enerjiye o kadar uyum sağlarlar ki, onlarla kolayca “titreşebilir” ve onların hissettiklerini hissedebilirsiniz. Arzu ettiğiniz bir duyguya uyumlanmanızı kolaylaştırırlar. Birçoğunuz aynı şarkıyı tekrar tekrar dinleyebilirsiniz çünkü “mutlu şarkınız” mutlu bir titreşime odaklanmanızı kolaylaştıran bir “akort çatalı” gibidir.

Akort çatalı aynı zamanda kaba, dürüst olmayan ya da öfke kusan insanların yanında neden bu kadar üzgün/sıkıntılı olduğunuzu da açıklar. Elbette bunların ruha uygun davranışlar olmadığını biliyorsunuz ve bunlardan hoşlanmanızı beklemiyoruz.  Seçme şansı verilse, çoğunuz onların etrafında olmamayı tercih ederdiniz. Ancak sevgililer, sizi üzen/sıkan/sinirlendiren şey davranışın kendisi değil, daha ziyade içinizde uyandırdığı SEVGİDEN KOPUK OLMA hissidir.

Kendi içsel sevgi dolu ruhunuzla bağlantınızı sürdürme konusunda güçlü bir pratiğe sahip olsanız, o zaman en akla hayale gelmeyecek ruhlar bile sizi etkileyemez. Bunun yerine, bu insanlar için bir an şefkat duyar, kendinizi onların dalga boylarından başkasına ayarlar, başka yöne döner veya saçmalıklarını görmezden gelir ve kendi sevgi dolu ve mutlu titreşiminizde yaşamaya devam ederdiniz. Daha açık bir ifadeyle, onların maskaralıklarının gününüzü mahvetmesine izin vermezsiniz.

Arkadaşlarınızla dışarıda olduğunuzu, harika bir sohbet ettiğinizi, güldüğünüzü ve güzel bir yemeği paylaştığınızı hayal edin. Hepiniz harika hissediyorsunuz.  Birdenbire restoranda ya da kafede öfkeli bir kişinin yüksek sesle dünyadan ya da hayatındaki birinden şikayet ettiğini duyuyorsunuz.  İlk başta onu görmezden gelmeye çalışıyorsunuz. Hatta merhamet hissedebilir veya bu davranışa inanamayarak başınızı sallayabilirsiniz. Muhtemelen arkadaşlarınızla yaptığınız keyifli sohbete geri dönersiniz. 

Ancak, bu kişi açıkça dikkat çekmek istiyor. Bir noktaya değiniyor ve herkesin bunu duymasını istiyorlar. İlgi ve onaylanma arzuları o kadar güçlü ki, huzurlu ve mutlu bir akşam geçirme arzunuz daha güçlü değilse, kendinizi teslim olmuş, enerjisine uyum sağlamış ve sıkıntıda bulabilirsiniz.

Bu kişinin akşamınızı mahvettiğini ve canınızı sıktığını, sinirlendirdiğini veya üzdüğünü söyleyebilirsiniz, ancak gerçekte, sevgililer, sizi derinden sıkan şey, bu kişinin dikkatinizi yönetmesine ve kontrol etmesine masumca izin vermiş olmanızdır. Onlar sizin odak noktanızı ve dolayısıyla titreşiminizi zorladılar!  İstememiş olmanıza rağmen, masumca onlara odaklanmanızı talep etmelerine izin verdiniz, Bunu yaparken, sıkıntı/öfke/üzüntü titreşimine girdiniz ve siz de öfkelendiniz.

Etrafınızdaki biri son derece olumsuz, kötü, kızgın veya üzgün olduğunda, sevgi ve iyi duygularla bağlantınızı sürdürmenin ilk başta kolay olmadığını biliyoruz.  Hayat ve etrafınızdaki insanlar bunu kolaylaştırdığında neşeli hissetmek kolaydır. Hayat ve etrafınızdaki insanlar işinizi kolaylaştırmadığında iyi hissetmek çok daha fazla “zihinsel kas” gerektirir. Bununla birlikte, ne kadar çok pratik yaparsanız, o kadar kolaylaşır ve kendi titreşiminizin sorumluluğunu o kadar çok üstlenirsiniz.

Bu örnekte, bu kişinin atıp tutmasına sinirlendiğinizi fark etmeye başladığınızı varsayalım. Fark ettiğiniz anda bir seçim yapmanız gerekir. Bu kişinin dikkatimi yönetmesine izin mi vermek istiyorum, yoksa neye odaklanacağımı mı seçmek istiyorum?  Biraz yaratıcı olmanız gerekebilir. Yemeğinize bakabilir ve lezzetli akşam yemeği hakkında yorum yapabilirsiniz. Bu mutsuz ruhtan daha iyi bir akşam geçirdiğiniz için şükretmek için bir dakikanızı ayırabilirsiniz. Hatta bu kişinin “iç sesini” kullanmayı hiç öğrenemediğine dair küçük bir şaka bile yapabilirsiniz. Sevgiyle çok bağlı hissediyorsanız, bu kişi için bir an dua etmek veya onu rahatlatıcı bir ışıkla çevrelenmiş olarak hayal etmek için konuşmanızı bile durdurabilirsiniz.  Gördüğünüz gibi, akşamınızı mahvetmelerine izin vermekten çok daha fazla seçenek var.

Daha zor bir örnek, değer verdiğiniz birinin en sağlıklı ve mutlu seçimleri yapmadığını gördüğünüz zamandır.  Bu kişi oldukça masum bir şekilde dikkatinizi çeker çünkü onu seviyorsunuzdur. Onların mutlu ve sağlıklı olmalarını ve sevildiklerini bilmelerini istersiniz. Bununla birlikte, sevgililer, bir başkasının odak noktasını kontrol etmek tıpkı onun sizin odak noktasını kontrol edemeyeceği gibi imkansızdır.

Buna rağmen siz kendi titreşiminizi yükseltebilirsiniz. Onlar hayattan keyif almaya başlamadan önce bile siz kendinize yaşamdan keyif alma izni verebilirsiniz. Kendinize özen gösterdiğiniz ve mutlu olmanıza izin verdiğiniz bir titreşimde, en sevgi dolu sözler sizden onlara doğru akacak ve içinizden en ilham verici ve gerçekten yardımcı hareketler gelecektir.

Dolayısıyla, enerji “almak” veya başkasının alanını “kirletmek” konusunda endişelenmek yerine, ayarlama açısından düşünmeye başlayın. Odadaki en güçlü enerji genellikle sizin dikkatinizi çeker, ancak bir kez dikkatinizin nereye yöneleceğine karar vermenin sizin seçiminiz olduğunu fark ettiğinizde, sevgiyi daha sık seçmeye başlayabilirsiniz. Kötü davranışlardan uzaklaşmayı seçebilirsiniz. Bir ebeveynin, çocuğu iyi davranışlar sergilemese bile onun içindeki iyiliği bildiği gibi, siz de başkasının içindeki iyiliğe tanık olmayı seçebilirsiniz.

Sizler kendi ayarlarınızın yöneticisisiniz ve en olumsuz, kötü ve asabi kişiler bile, eğer siz izin vermezseniz, zihninizi kontrol etme gücüne sahip değildir.  Sevgililer, alıştırma yapmak ve uygulamak kendi odak noktanızı seçmenizi çok daha kolay hale getirir. Her seferinde bir tane daha iyi hissettiren düşünce. Rahatlatan herhangi bir şeye odaklanmak için küçük bir seçim.  Her seferinde küçük bir an, Yaratan’ın armağanı olan odak noktanızı seçme hakkınızı geri almayı ve başkaları bunu kolaylaştırmadığında bile her zaman etrafınızda olan sevgiyi hissetmeyi öğreniyorsunuz.

Şu anda dünyanızın öfkeli olduğunu biliyoruz. Sonsuza kadar bu böyle kalmayacak. Ancak, bu kendi düşüncelerinizin, kendi odağınızın ve kendi duygularınızın kontrolünü ele alma uygulaması için iyi bir zaman çünkü etrafınızda uçuşan öfkeli enerjilere rağmen, çevrenizdeki dünyanın içinde olma ama ona ait olmama ve başkaları ne seçerse seçsin kendi mutlu gerçekliğinizde yaşama kapasitesine sahipsiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)

Sevgili Bilge Baykuşlar, önümüzde uzun bir bayram tatili var. Kalabalık yerlere gidecek olanlarınız var, akrabalarınızla buluşacak olanlarınız var… Eh, bazen de o akraba buluşmaları ya da tatiller beklendiği gibi neşeli ve sevgi dolu olmak yerine gergin olabilir. Ama siz bunu yaşamak zorunda değilsiniz. İşte Meleklerin bundan birkaç hafta önce paylaştığı bu mesajı bu dönemde iletmek bana çok uygun geldi.

Nerede olursanız olun, ister evinizde tek başınıza, ister sevdiklerinizle kalabalık bir tatil yerinde veya geniş ailenizle buluştuğunuz ortamlarda, belki trafikte ya da haberleri okurken, enerjinizin düştüğünü, birilerinin davranışlarına bozulduğunuzu hissettiğinizde, durumla aranıza bir adım mesafe koyun. Yine meleklerin çok güzel bir mesajı vardır. Bundan önce iki defa paylaşmıştım, belki hatırlarsınız. O mesafeyi koyduğunuzda, belki sadece mutfağa giderek, balkona çıkarak veya başka bir yöne bakarak, sadece sorun “bu duruma nasıl sevgi getirebilirim?” Melekler şöyle diyor:

Yaratan’ın ışığının, Yaratan’ın sevgisinin ve Yaratan’ın gerçeğinin aracısı olduğunuzu idrak ettiğinizde,

hayat

“bu duruma nasıl sevgi getirebilirim, önce kendime, sonra da başkalarına?”

sorusunu sorduğunuz oyuncu bir bulmaca haline gelir.

Ben bu sorunun her zaman çareler ürettiğine, bazen ufak mucizelere bile yol açtığına şahit oldum. Mutlaka hatırlayın.

Hepinize sevdiklerinizle yumuşacık bir tatil dönemi, tatillerde bizler için çalışmaya devam eden sağlık, güvenlik, ulaşım, hizmet ve diğer sektörlerindeki dostlara ise kolaylıklarla dolu, kendi enerjilerine sahip çıktıkları neşeli, keyifli günler diliyorum.

Mor Alev

Görsel: Shahul Hameed


YEPYENi! “Sabian Hikayem”. Gizeminizin kilidini açın. Kendinizi gerçekleştirin!

En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2024 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2024 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

HİZMETLER

2 comments

  1. Tam da bugün bir arkadaşımla bu mesajın içerdiği konuları konuştuk ve farkındalığımıza şükrettik. Bu muhteşem hatırlatma ve tüm emekleriniz için sonsuz teşekkür. Sevgimle, fevziye

    Liked by 1 kişi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.