Zaman Deneyimi – Konsey (Mesaj 230)

Its About Time Digital Art by Ciro MarchettiZaman deneyimi hakkında soru sordunuz. Bunu açıklamaya çalışmak, hayatlarınızı o kurgu içinde yaşayan sizler için, ve biliyorsunuz zaman sadece bir kurgudur, kitaplar sürebilir. Fakat bu “eğlenceli” sorulardan biri ve biz de sizlerin deneyler yapabilmeniz için iki görsel sunmak istiyoruz. Haydi, bulabileceğiniz şey hakkında en azından bir kısa bakış göstermeye çalışalım. Sorunuz:

“3D’nin nasıl bir çizgisel deneyim olduğu hakkında çok şey duyuyoruz. Fakat olayların birbirini düzenle takip etmediği, çizgisel olmayan bir varoluşu sahip olduğumuz insan bakış açımızdan doğru zihninde canlandırmak çok zor. Konsey’in perspektifinden doğru, buna eş bir “zaman” deneyimi var mı?”

Öncelikle şunu söyleyelim ki, bedende değilken, bu zaman kavramıyla hiçbir sorununuz yok. Ama şimdi bunu gerçekten anlayamıyorsunuz ve bunun tek bir sebebi var. Siz görünür bir başlangıcı ve görünür bir sonu olan bir hale giriş yaptınız. Siz bu kurguya inanıp destek verdiniz. Doğdunuz. Öleceksiniz. Ve ölüm sizin için yaşamın tükenmesi anlamına geliyor. Öyle değil. Fakat siz o kavramın iki ucunun da ötesini göremiyorsunuz. Doğru mu?

Şimdi,  bu sınırların ötelerini ve belki de bazı olasılıkları görebilen bazıları için zamansızlık ve sonsuzluk kavramları çok daha kolaylaşıyor. Ve bu dönemde, her geçen gün artan sayılarda o anıları hatırlayan ve vizyonları görenleriniz var. O kişilerin açıklamalara ihtiyaçları yok çünkü biliyorlar.

Siz de eğer isterseniz ve izin verirseniz, bilincin o bir sonraki haline ulaşacaksınız. Haydi, o yüzden şimdi size bahsettiğimiz görselleri verelim.

Her zaman çoklu boyutlarda, çoklu zaman çizelgelerinde, çoklu kişiliklerle yaşadığınızı sizlere örneklerle göstermek istiyoruz. Bu, gelip geçen bir şey değil. Sadece şu anda belli bir deneyime odaklanmayı seçtiniz. Üzgünüz, ama gerçeklik budur.

İlk görsel için, kendinizi çok uzun bir koridorda düşünün. Bu koridorun her iki yanında da yüzlerce kapı var. Sağınızdaki ilk kapıya yürüyün. Açın ve içeriye bakın. Orada ne gördüğünüzün önemi yok. İstediğinizi görün. Fakat şunu düşünün, tüm diğer kapıların ardında da farklı şeyler oluyor. Hepsi değişik. Hepsi aynı zamanda oluyor. Hepsi gerçek.

Bu resim size BÜTÜN’ün perspektifinden her şeyin şimdi olduğunu gösterir. Hala daha ufak bir çocuksunuz. Hala daha 300 yıl önce Avrupa’da yaşıyorsunuz. Ve imparatorun sarayında akıcı Çince konuşuyorsunuz. Sirius’un denizlerinde yüzüyorsunuz. Hepsi şimdi. Bunu anlamanın en kolay yolu, her şeyin bilinç olduğunu bilmektir ve eğer bir şey bilinçteyse, o her zaman bilinçtedir.

Şimdi gözlerinizi kapayın ve kendinizi bir çocuk olarak görün, en sevdiğiniz gün, en sevdiğiniz oyun, en sevdiğiniz yerde. Şimdi yine gözlerinizi kapayın ve kendinizi hayatınızda başka bir zamanda görün.

Eh, diyorsunuz ki, bu sadece benim hayal gücüm. Gerçekten mi? Veya tam olarak deneyimlemeye vakit ayırmadığınız zaman yolculuğu mu? İşte bu da gündüz hayalleri ile derin meditasyon arasındaki farklardan biridir.

Görüyorsunuz değil mi, tüm o zamanlar, tüm o yerler, gerçekte tüm yerler ve zamanlar, bilinciniz aracılığıyla ulaşılabilir. Çünkü ayrılık yoktur. Ve sizin varoluşunuz da bu yolculuğun biletidir.

Eh, peki oraya nasıl ulaşabilirim diye soruyorsunuz. Bu bir süreç olacak ve hayatlar da sürebilir, günler de. Her biriniz farklı bir “yerde” duruyorsunuz. Ve bulunduğunuz yerden başlayacaksınız. Bilinçaltınızda bu sürece birkaç engel de taşımanız mümkündür, geçmeniz gereken bir-iki köprü, bir zamanlar inşa etmiş olduğunuz bir duvar. Bunun o ilk kapının ardında olması da olasıdır.

Yani, araştırırsınız. Metotlar öğrenirsiniz. Öğretmenlere gidersiniz. Hayatınızın tamamında bir hedefin peşinde koşarsınız. Belki, “oraya” ulaşırsınız.

Ya da….

Yüksek Benliğinizle, Ruhunuzla, olduğunuzu bildiğiniz İlahi Varlıkla bir ilişki geliştirirsiniz. Bu ilişkiye güvenirsiniz. Ve gösterilmeyi istersiniz. Ve sonra da yaşamınızı yaşarsınız. Bu, sıradan bir “Oh, ben bunu yapabilirim” tarzında bir şey değildir. Bu, layıkıyla yapıldığında, kalbin ve ruhun özlemini çektiği şeydir. Bu “ne kadar süre alırsa alsın” tarzı bir şeydir. Bu, “dümeni sana bırakıyorum, ben çok iyi yapamıyorum” tarzı bir şeydir.

Siz karşılanacaksınız. Bunu bilmelisiniz. Bunu bilmelisiniz.

Anlayın ki, bir yoldasınız. Her zaman yoldaydınız. Her zaman yolda olacaksınız. Bu bir sınav değil. Bu en temel keyif gezisidir. Her şey ve herhangi bir şey oluyorsunuz, öğrenme şansınız oluyor.

“Yapabileceğim şeyler, görmem gereken insanlar var mı, vs. vs. ?” Evet. Hayır. Bunu nasıl istediğinizin kararı size ait. Eğer gerçekten bulmak isterseniz ve izin verirseniz. Onu yolunuzda bulacaksınız. Eğer altı tane varsa biri en iyi hissettiren olacak. Ve sonra bir başkası daha da iyi hissettiriyorsa, onunla devam edin.

Her şey şu anda var olur. Gerçekte hata veya başarısızlık olmayan tüm “başarısızlıklar” şimdi var oluyorlar. Sevinçten havalara uçuran epifaniler de (Mor Alev: Kavrayışlar, tezahürler) şu anda var oluyorlar. Sizin bir E biletiniz var. Haydi, ne duruyorsunuz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Bu yuzden anda kalmak bu kadar onemli insanlar meditasyon farkindalik calismalariyla anda kalmaya calisiyorlar anda huzur var, anda istedigin o anki kisisin. Gecende bu kapilari dusundum mor alev daha dogrusu aman allahim ya paralel evrenlerden birine gidersem ve orda tamamen farkli insanlar olursa ya oglum burda kalirsa. Anda kalmaliyim bu yuzden diye dusundum. Kapimi kapattim geleceklere acik ama ben simdi burdayim. Bu kapidan da guzelliklere ileeyebilirim diye dusundum. Saglikli neseli bolluk bereket icinde anlayisla her an sifalanarak eski kapilari farkederek bende neler oliyor fark ederek kendimi gerceklestirebilirim bu kapida. Sabah 7:30da okudum instagramda onume dustu. Sosyal medya hep de kotu degil🙏💜

    Liked by 4 people

  2. “Yüce yaratanım özüme ulaşma yolculuğumu muhteşem güzellikte bir yolda, muhteşem güzellikte deneyimler yaşayarak sevdiklerimle birlikte yapmamı sağla.” Ben epeydir niyetimi bu şekilde dillendiriyordum. Tamamen içsel olarak ama bazende bencilce bir dilek mi acaba hep güzel şeyler yaşamak olası mı diye de düşünmeden edemiyordum. Şimdi okuduğum bu mesaj aslında ne kadar doğru yaptığımı bencilcemi diye düşündüğüm şeyin de tamamen egomdan geldiğini ve aslında neyi seçersek onu yaşadığımızı anlamamı sağladı. Çok teşekkür ederim mor alev ışığımsın yoldaşımsın. Sonsuz sevgiler ❤

    Liked by 6 people

  3. Sevgili Mor Alev, Sevgili Arkadaslar,
    Ben de nacizane gorusumu paylasmak istiyorum, cunku bu bir suredir benim de deneyimledigim ve (her zamanki gibi zihnimle!) sorguladigim bir konu.
    Oncelikle, benim farkettigim ya da farkettirildigim en onemli kisim, bu zaman, coklu boyutlari anlamanin temelinde ‘non dualite’ yani birlik bilinci yatiyor. Herhangi bir soruda, once bu birlik bilincini, yani her varolusun, bizim icin coklu bicimlerde gerceklesse de, ayni birligin parcasi oldugunu kavrayarak soruya yaklasmaya cagriliyorum… Bundan dolayi aslinda bizim ‘benim 300 sene onceki deneyimim, benim X paralel boyutundaki deneyimim, benim gelecegim’ dedigimiz hersey, hatta ‘benim dogumum, benim olumum’ dedigimiz duragan etiketler bile birlik bilinci kavramindan tamamen tek bir bilinc havuzunun! hepimizin! tum varolusun, var olan herseyin deneyimi. Dolayisi ile ‘odaklandigimiz’ bu yanilsama ya da kurgunun bitisini, bedensiz bilincte her an sonsuz versiyonlari ile deneyimleyebilecegiz. Bedenden ciktiginda, farkindaliga erismis olan ‘bilincimiz’, su anda zaten bedenden cikmis durumda, cunku her sey ayni anda, ayni havuzda. Tabiri caizse, daraltilmis, kisitlanmis versiyonu ile Bilge, Ayse, Ahmet veya milyarlaca varolus biciminden birini deneyimliyor olacak.
    Aslinda o yuzden, Konsey biz siziz diyor, diger kanallar da, sizden ayri degiliz diyor, cunku biz ne doguyor ne de oluyoruz…

    Bu deneyimin en guzel en lezzetli parcalarindan biri, her yansimamin buradaki yorumlarini okumak! ne lutuf!
    Cok tesekkurler
    Bilge

    Liked by 6 people

  4. ”Yüksek Benliğinizle, Ruhunuzla, olduğunuzu bildiğiniz İlahi Varlıkla bir ilişki geliştirirsiniz. Bu ilişkiye güvenirsiniz. Ve gösterilmeyi istersiniz. Ve sonra da yaşamınızı yaşarsınız. Bu, sıradan bir “Oh, ben bunu yapabilirim” tarzında bir şey değildir. Bu, layıkıyla yapıldığında, kalbin ve ruhun özlemini çektiği şeydir. Bu “ne kadar süre alırsa alsın” tarzı bir şeydir. Bu, “dümeni sana bırakıyorum, ben çok iyi yapamıyorum” tarzı bir şeydir.”…………

    budur…içimden ”yardım et sözlerim doğru aksın” diyorum ve konuya dalıyorum…o ”bilme hissi” müthiş…mucize..teşekkür ederim…

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.