Herhangi bir zamanda olumsuzu olumluya dönüştürme gücüne, bilgisine ve bilgeliğine sahipsiniz.
Eğer yanlış anlaşıldığınızı hissediyorsanız, bunun değişmesini isteyin.
Eğer sevilmediğinizi hissediyorsanız, çevrenizde ne kadar çok sevgi bulunduğunun gösterilmesini isteyin.
Hep verdiğinizi hissediyorsanız, almayı, kabul etmeyi isteyin.
Eğer desteğe ihtiyacınız varsa, tek yapmanız gereken istemek.
Bu sadece hatırlama meselesi! – Yaratan
Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)
Sevgili Bilge Baykuşlar, müthiş bir dolunay enerji dalgasının içine dalarken, bu gerçeği hatırlamak önemli. Yarın, dolunay enerjisini konuşacağız. Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.
Mor Alev
Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.
2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.
2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.
Bu güzel hatırlatma için teşekkürler Moralev 🙂
BeğenLiked by 1 kişi
Sevgili Mor Alev rehberliğiniz muhteşem🙏
Tam da dünden beri bu duygular içindeyim.Yakınlarım tarafından konuştuğum şeyler için yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.Ya da gerçekten düşünmeden tartmadan mı konuşuyorum anlayamadım.Kendi gerçekliğimizle diğerlerinin gerçekliliği çoğu zaman farklı oluyor.
Kendimi nasıl daha iyi ifade edebilirim?
Sözlerimin yanlış anlaşılmaması için nasıl bir yöntem uygulayabilirim?
BeğenLiked by 1 kişi
Sevgili Fatma, aynen yazdığı gibi sadece yardım isteyin. Geçen haftalarda yayınlamış olduğum “Değişim dönemi ve güçlü dualar” yazısı da yardımcı olabilir. Sevgilerle
BeğenBeğen