Arkturus Grup Mesajı: Çoktan uyanmış olduğunuzu kabul edin

When heaven turns to gold by Dale Terbush

Biz, Arkturuslular Grubu, ufukta oldukça fazla değişimin olduğunu söylemek istiyoruz. Yaşamlar boyu insanlığı tutsak eden dünya inanışlarının can çekişmesine şahit oluyorsunuz. Bu düşük titreşimli, ağır, kusurlu oluşumlar, sadece onları oluşturan enerjilerin yerini gerçeğin yüksek frekansları aldığında yok olur.

Tanıdık olan her şey değişmeye başladıkça, bir uyumsuzluk hissi gelir. Ancak hiçbir şeyin asla sona ermediğini, sadece bilinç daha da aydınlandıkça hepsinin çok daha yüksek ifadelere dönüştüğünü anlayanlara yoğun korkular ve şaşkınlıkla gelen akıl bulanıklığı uğramayacaktır. Üçüncü boyut enerji o kadar yoğun ki, bu süreç aşamalı olarak gelişiyor ve çok dolambaçlı dirençlerle karşılaşılıyor.

Dikkat ve emeklerinizi her anda, her durumda etrafınızdaki materyal algılar yerine bildiğiniz en yüksek gerçeğe odaklayın. Işığınız, uyanmış bilincin Işığı, yeryüzüne daha da fazla Işık gelmesinin yollarını açmaya hizmet ediyor. Bu yüksek frekanslı enerjiler tüm yaşamı etkiliyor. Herkes onları hissediyor, uyanmamış olanlar, uyanmış olanlar, hayvanlar âlemi de…

Bu yüksek frekanslı enerjiler pek çoklarınızın duygular, fiziksel ağrı ve rahatsızlıklar veya aşırı fiziksel bitkinlik tarafından ele geçirilmiş gibi hissettiğiniz zamanlar deneyimlemenize yol açıyor. Eğer dikkatli/uyanık değilseniz, bunlar kolaylıkla sizi gerçekten büyük bir sorun olduğuna ikna edebilir. Ancak bir ya da iki gün içerisinde normale dönüyorsunuz, iyi hissediyorsunuz – bir sonrakine kadar. Bu deneyimler arınma süreciyle, yeni ve daha yüksek frekansların fiziksele dönüşüm ve entegrasyonuyla, zihnin de onları yorumlamasıyla ilgilidir.

Bu enerji güncellemelerini yapmak için de enerji gerekir, bu da sizleri günlük işlerinizi halletmek için daha az enerjiyle bırakıyor. Yükseliş enerjileri fiziksel hücrelerdeki yoğun enerjinin yerine geçiyor. Bir şeylerin yanlış gittiği sonucuna varmak yerine, bir şeylerin iyi gittiğini bilerek bu sürecin gerçekleşmesine izin verin. Fiziksel ifadeniz (bedeniniz) için olanlar tanıdık değildir çünkü böyle ciddi enerji güncellemeleri daha önce hiç fiziksel bedendeyken yaşanmadı.

Yeni enerjileri özümserken ve rezonansınız değişirken, şimdiye kadar olağan hayatın bir parçası olan pek çok şeyle uyum için kalamayacaksınız. Daha önce hiç sorun yaşamadan keyfini çıkarmış olduğunuz ağır yemekler, şekerler, işlenmiş besinler, alkol, vs. ya artık sizi çekmeyecek ya da onları aldığınızda hasta hissedeceksiniz.

Her şey enerji olduğu için, herhangi bir şeyde uyum olacaksa, onunla enerji uyumu (enerjik olarak onunla hizalanmanız) gereklidir – evlilik, ilişkiler, arkadaşlıklar, yiyecekler, çalışma hayatı, fikirler, inançlar, vs. Bir zamanlar uyumlu olduğunuz çoğu alelade gündelik şeylerle artık uyumlu değilsiniz. Evrimleşmekte olan bilinç haliniz yeni ve daha yüksek frekanslarla eş-titreşimdedir ve ruhani olarak artık içine sığmadığınız bir gömleği giymeye devam ettirmeye çalışmak artık işe yaramayacaktır.

Özgür irade, herkese istedikleri kadar uzun süre gerçeği görmezden gelme izni verir. Fakat gerçek asla kaybolmayacaktır, çünkü gerçek, gerçekliğinizdir. Sadece yanılsamalı kavramlar kalıcı olarak eriyip kaybolurlar. Sevgililer, değişimi bir mezuniyet olarak görün. Pek çokları değişime açık olduklarına inanıyorlar, ama tanıdık bir şey değişmeye veya kaybolmaya başlayınca, en uyanmış olanlar bile dirençle tepki veriyorlar. Çünkü tanıdık olanda bir emniyet hissi vardır.

Sizler artık evrimsel çaylaklar değilsiniz ve emniyet hissinizi dışarından içeriye çekmeye çoktan hazırsınız. Güvelik ve emniyet zaten her yönüyle içinizdedir, İlahi Bilincinizin yüzlerinden biridir. Emniyet hissinizi etkileyebilecek olay ve durumlara güç vermeyerek akışta kalmayı öğrenin. Anda kalın, güvenin, herhangi birinin inanıp inanmamasına hiç bağlı olmadan hem bireysel, hem de küresel açıdan her şey İlahi plana göre ilerliyor.

Bu, ihtiyaç duyulabilecek durumlarda asla ihtiyatlı olmayacaksınız anlamına gelmez. Bunun anlamı şudur; Üç boyutlu dünyanızda yaşamak üzere içinizden yönlendirildiğiniz günlük, pratik şeyleri harekete dönüştürün, fakat bunları belli insanlar, yerler, şeyler konusundaki korku kavramlarına teslim olmadan ve çoğunluğun Yaratan’la bir olduğunun idrakindeki güveni hissederek yapın. (Mor Alev: Ben bu cümledeki çoğunluk kavramını şöyle anladım; Çoğunluk bilse de bilmese de içindeki İlahi ilhamla hareket ediyor, sadece azınlık o ilahi ilhama  kulak asmıyor, kendi özüne karşı geliyor. Yani, korkulacak bir şey yok.)

Sizlerle ızdırap (acı/kahır/çile) konusunda konuşmak istiyoruz, bu büyük kayıpların takiben gelen duyguları veya en basit haliyle günlük hayat sırasında yaşanan fiziksel, duygusal veya zihinsel acıyı tarif eden bir terimdir. Uyanmış veya uyanmamış pek çokları, eski enerjinin şu anda Gaia’dan, bireylerden ve bütün üç boyutlu sistemden yoğun bir şekilde elenmesinin sonucunda ızdırap çekiyorlar.

Geçmiş yaşamlarda, çoğu bireyler yoğunlaşmak istedikleri tek bir ders ile dünyaya gelirlerdi. Şu anda gerçekleşmekte olan çok güçlü yükseliş sürecinden dolayı, bu hayata insanlarla, yerlerle, gruplarla veya inanç sistemleriyle – tamamlanma ihtiyacındaki tüm döngüleriniz ve yükselişinize engel olabilecek her şeyle olan geride kalmış tüm sorunlarınızı, korkularınızı çözüp ötesine geçme niyetiyle geldiniz.

İyi ya da kötüye dair yoğun deneyimler hücresel hafızada depolanır ve arındırılana kadar hayat üzerine hayat taşınırlar. Şu anda arınmakta ve temizlenmekte olan her şeyi düşünmek, onların ne olduğunu bulmaya çalışmak bir vakit kaybıdır, çünkü böyle yaparak eski enerjiye odaklanmaktasınızdır. Eğer ruhani gelişiminiz için bir şeyi bilmeniz önemliyse, bir şekilde o bilgi size rüyalarınız, sezgileriniz veya hatıralarınız aracılığıyla gelecektir. Bu zamanda pek çoğunuz dünya için temizlik yapıyorsunuz ve bunlar her zaman kişisel değil. Hatırlayın sadece BİR (TEK) var.

Depresyon, hüzün ve yas deneyimleyenlerinize sesleniyoruz, bu duyguların içinizden direnç olmadan akmasına izin verin. Izdırap (acı/çile/kahır), bir şeyin iyi olabilmesi için nasıl olması, nasıl görünmesi gerektiğine dair gerçekleşmemiş beklentilere tutunmakla yaratılır ki, bu beklentiler her zaman kişinin inanç sistemini yansıtırlar.

Üç boyutlu dünyada, ızdırabın çoğunluğu görünüşte kontrol edilemeyen kaynaklardan gelir – tabiat, kanunlar, dini inançlar, vs. Ayrılık ve düalite/zıtlıktan temelini alan bir boyut işte böyle çalışır. Zıtlık ve ayrılık yüksek boyutlarda yoktur. Çoğunluk bunu henüz anlamasa da, üç boyutlu inanç sistemi, oldukça yükseklere çıkan boyut merdivenin en düşük basamağını oluşturur.

Izdırap hala vardır ve dünya bilinci ayrılık ve zıtlık inançlarından doğru yaratmaya devam ettikçe, o da canlı kalmaya devam edecektir. İlahinin ifadeleri olan sizler, asla unutmayın, herkes yaratıcıdır, kendi dünyalarını kendi bilinç hallerinin içeriğinden yaratırlar. İç yönlendirilmenizle geldiği gibi pratik yollardan ızdırap çekenlere yardımcı olun ama asla bir başkasını kurtarmanın sizin göreviniz olduğuna inanmayın. Çünkü herkes kendi Yüksek Benlikleri ve Rehberleriyle seçtikleri derslerini öğrenmektedir.

Zihin kişinin ulaştığı bilinç halini tercüme eder ve onu fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhani form (şekil/cisim/madde) halinde yaratıma sokar. Izdırap dirençtir, bir kişinin mutlu olabilmesi için bazı şeylerin olması gerektiğine olan inancından dolayı o şeylere olan özleminden kaynaklanır. Varolan her şeyin içeriği (özü, hammaddesi) bilinçtir ve bu yüzden ne küresel ne de küresel olarak bilinç değişmemişse, hiçbir şey değişemez, değişmeyecektir.

Sizler, sizi kim ve ne olduğunuz konusunda idrak, onay ve deneyimlere taşıyacak hazırlık alanına ulaştınız.

Zihninizde aydınlık bir güneş canlandırın, sayısız ışık huzmeleriyle yoğun ışığı dışarıya parlıyor. Bu ışık huzmeleri, kaynak güneşten uzaklaştıkça, daha az parlak olmaya, görünüşünü değiştirmeye, renkler ve gölgeler toplamaya başlıyor. Her bir ışık huzmesi diğerinden daha farklı görünmeye, farklı renkler emmeye ve farklı dokularda ve değişken renklerde olan enerji katmanları toplamaya başlıyor. Bu katmanların dokusu kumaşlar gibi, rengi değiştiriyorlar, katmanlar artıyor. Bu katmanlardan geçen her huzmenin deneyimi de farklı. Işık huzmesi asla kaybolmaz fakat katmanlarca moloz tarafından tamamen gizlenmiştir.

Bu sizin hikâyeniz, en başından beri varolan her erkeğin, kadının, çocuğun hikâyesi. Siz,  üzerine ne kadar illüzyon perdesi çekilmiş olsa da, sonsuza dek saf, mükemmel ve bütün kalan Güneş Işığısınız. Evrimleşmek, tüm molozun aşamalı olarak geri çekilmesidir.

Çoktan uyanmış olduğunuzu, hâlihazırda içinizde bütünüyle varolan şeyi dışarıda aramaya artık ihtiyaç olmadığını kabul edin.

Sürece izin verin ve güvenin, her şey plana uygun ilerliyor.

Bizler Arkturuslular Grubuyuz. 15.07.2018

Arkturuslulara ve mesajı ileten  Marilyn Raffaele’e çok teşekkürler. (www.onenessofall.com).

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Bu sizin hikayeniz” dediği yerde kendimi evde hisseden tok bir duygu ile sarıldım. Yine çok gerçek yine neredeyse somut ve uzansak dokunulabilecek bir mesaj. Bu sonsuzluk hissi ile aramızda bir iletken olduğunuz ve emekleriniz, moloz tarafından gizlenmiş olsa da ışığınız için teşekkürler

    Liked by 2 people

  2. Bu buyuk temizlenme, arinma ve ozumuz gunes isiginin farkina varma surecinde pekcok insana isik oldugunuz icin cok tesekkurler….

    Liked by 1 kişi

  3. Yuksek bilincte ayrilik yok ise, su anda yasadigimiz ayrilik ve aciyi (olum gibi ayriliklari) yuksek bilinc ile nasil yorumlamaliyiz acaba?

    Beğen

    1. Sevgili Işılay, bunlar bizim 3D bakış açımıza göre ayrılıktır. 3D ise bir yanılsamadan ibarettir. Yani ölüm de ayrılık değil. Hepsi birer yanılsama (illüzyon). Sevgilerimle

      Beğen

    1. Sevgili Altan, olabilir. Eş-titreşimde değilsiniz. Bu ne iyi, ne de kötüdür. Ama eğer içinizden geliyorsa, neden diye sormanız yardımcı olabilir. Belki de bugünlerde aynen Arkturusluların mesaj sonunda önerdiği gibi sadece iç yönlendirme ve iç bilgeliğinizi dinlemenin vakti gelmiştir. Belki de bütün bunlara bir ara vermelisiniz. Bunu siz bileceksiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.