Yaratım: Eş-titreşim ve Hareket

Igor Morski - pointingYaratıma girmeden önce hayalleriniz nerede duruyor? – Melek Rehberler

Bugün dikkatinizi fiziksel yaratım ile titreşimsel yaratımlara çekmek istiyoruz. Bizler için bunların ikisi de aynıdır. İzin verin açıklayalım. Görüyorsunuz, her şey enerjidir, belli bir frekans ve ölçüde titreşirler. Fiziksel duyularınızın her biri belli frekans aralığını algılarlar.

Bir başka deyişle, fiziksel gözlerinizle ses dalgalarını göremezsiniz fakat fiziksel kulaklarınızla duyabilirsiniz. Renkleri tadamazsınız ama fiziksel gözleriniz onları görebilir. Bu mesajı okuyan her biriniz ilahi sonsuz varlıklarsınız ve sadece istediğiniz için geçici olarak fiziksel bedene enkarne oldunuz.

Dikkatinizi titreşimsel gerçekliklere çekmeyi istememizin nedeni sizleri çevreleyen titreşimsel gerçekliklerin “gerçekliğini” hissetmenize, bilmenize ve algılamanıza yardımcı olmaktır. İnsanların çoğunluğu bir şeyin gerçek olup olmadığını belirlemek için beş fiziksel duyusuna güvenir. Fakat sadece bir anlığına düşünün, gerçekliğinizin “gerçekliğini”  algılamak için sezgilerinizi, imgelemenizi ve üçüncü gözünüzü de kullanıyorsunuz.

Anlıyorsunuz değil mi, sadece fiziksel duyularınızla algılayamadığınız için bir şey orada değil anlamına gelmiyor. Gerçekte, eğer bir hayali kurduysanız ve şimdi de onu arzuluyorsanız, bu hayalin yaratıma girmiş şekli tam yanınızda duruyor. Hatta onun olacağı “başka bir yer” yok. Onu aramak yerine gerçekliğini hissettiğinizde, hayalinizi emin olun algılayabileceksiniz.

Basit bir benzetme yapmamıza izin verin. Diyelim ki dışarıdasınız ve gökyüzünde yukarılarda bir uçak sesi duydunuz. Fakat bulutlar onu göremeyeceğiniz kadar kalın, duyduğunuzu hemen eleyip, kulaklarınızın bunu uydurmuş olduğunu mu söylersiniz? Hayır, elbette öyle yapmazsınız, çünkü bir şeyin gerçek olduğuna dair kanıt elde etmek için her bir duyunuza güveniyorsunuz. Gökyüzünde uçağı aramaya devam edersiniz ve belki de en sonunda bulutlar biraz aralandığında gözlerinizle onu görebilirsiniz.

Ancak, insanların çoğu diğer fiziksel duylarıyla algılayamadıkları için hislerini ve imgeleme yeteneklerini görmezden gelip onları eliyorlar. Beş fiziksel duyunuzla algıladığınız her şeyin doğası da titreşimseldir. Onları fiziksel duyularınızla algılayabiliyorsunuz çünkü o frekansa öyle mükemmel şekilde uyumlusunuz, ya da kendinizi ayarladınız diyelim, ki fiziksel duyularınız onları algılar. İşte bu yüzden biz de her zaman diyoruz ki, eş-titreşimde olmadığınız şeyi deneyimleyemezsiniz.

Dünyanıza bakarken, bilin ki algıladığınız şeylerin hepsi bir titreşimdir. Farklı deneyimlere sahip diğer gerçeklikleri algılamak istiyorsanız, tüm yapmanız gereken kendinizi ayarladığınız dalga boyunu değiştirmektir.

İşte böylece sizlere hatırlatıyoruz, eğer yaratmayı arzuladığınız bir hayaliniz varsa ve sizin için fiziksel olarak yaratıma gireceğinden şüphe duyuyorsanız, o hayalin gerçekliğini HİSSEDİN. Onun varolduğunu henüz fiziksel duyularınızla algılayamıyor olabilirsiniz, fakat buna rağmen sezgilerinize ve imgelemelerinize izin verin aslında o şeyin olduğunu size teyit etsinler. Bundan hemen sonra o hayalin frekansına öyle mükemmel halde uyumlanacaksınız ki, onu odaklanmanıza yerleştireceksiniz ve böylece tüm fiziksel duyularınızla da deneyimleyebileceksiniz.

Sevgide ve ışıkta bizler sizlerin Melek Rehberleri

****

Sevgili Dostlar, bu sabah Jüpiter’in Akrep’teki yeni yolculuğunu anlatmak istiyordum ki ilk olarak e-maillerimde yukarıdaki mesajı buldum, sonra da aşağıdaki Yaratan mesajını. Önce bu derin arınma döneminde onca kargaşa varken, en derin ve karanlık gölgelerimiz dünya çapında açığa çıkarken neden yaratıma odaklanalım diye sordum kendime, sonra da anladım ki aslında bunlar el ele yürüyen konular.

Yeni bir gerçekliğe eskiden arınmadan geçemiyoruz, yeniyi nasıl yaratacağımızı bilmediğimizde ise eskiden arınmaktan çekiniyoruz.

Bu sabahki Yaratan mesajı şöyle diyor:

Hareket!

Bunun tam tersi geçerliyken, yaratıma girmenin ‘zor’ ya da ‘güçlerle dolu’ olduğunu hissedebilirsiniz. Bir kilit faktör genellikle sizde eksik kalıyor. Görüyorum, “ben onu biliyorum” diyorsunuz, ama hala daha arzularınızın varoluşunuzda sihirli bir şekilde belirmesi için oturup bekliyorsunuz. (Gülümseme) Yaratımınızın gerçekliğe dönüşmesi için ne yapmanız gerektiği konusunda Evren sizlere her zaman, her zaman işaretler ve sinyaller verecektir. Sevgili, olumlu niyetlerin yanında olumlu hareketlerin de olmasının gerektiği zamanlar vardır. O zamanların kaçıp gitmesine izin vermeyin. – Yaratan

Arkadaşlar, müthiş bir “1” enerjisindeyiz. Belki bu haftanın 1-1-1-1 günlerini hala daha hissediyorsunuz, bu enerjiler birden bire kesilmedi devam ediyor. Yaratım gücümüz zirve yapmış halde. Lütfen bu fırsatları kullanın.  Kendimizi arzuladığımız yaratımın titreşiminde tutarken, açılan fırsat kapılarına arkamızı dönmeyelim, harekete geçelim! Yeni dünyamızı hep birlikte yaratalım!

Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

Melek Rehberlerin mesajı için Taryn Crimi’ye, Yaratan mesajı için Jennifer Farley’e çok teşekkürler. (angelic-guides.com ve thecreatorwritings.wordpress.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Hayallerimizi fiziksel olarak gerçekleştirmenin ince detayları..
    daha ne olsun..teşekkürler Mor Alev.

    Liked by 1 kişi

  2. Acaba hepimizin gerçekliği farklı mı? Hani sanki bu kadar acı, korku ve şiddetin olduğu gezegende yaşamıyor muşum gibi hissediyorum bazen. Ege’de minik sevimli bir sahil kasabasında yaşıyorum. Çok nadir medyadaki haberlere denk geliyorum. Sanki başka bir gezegenden bahsediliyor o haberlerde. Hepimiz kendi titreşimimize denk şeyleri deneyimliyorsak eğer cenneti bu kaosun içinde de yaşayabiliriz. Ki yaşıyorum çok şükür. Şimdi anlıyorum neden korunuyorsunuz dendiğini. Titreşimin yüksekse dram zaten sana gelmez. Öyle di mi? Doğru mu yorumluyorum? Bu sorumu yanlış anlamayın. Dünyanın geri kalanına ne olduğu umrumda değil gibi algılanmasın. Sadece anlamaya çalışıyorum. Neden burada insanlar çoğunlukla huzurlu ve mutlu iken dünyanın pek çok yerinde cehennem gerçekliği yaşanıyor?

    Beğen

    1. Sevgili handan, evet kesinlikle hepimizin gerçekliği farklı. Kendi enerjimizi yaşıyoruz. Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Söyledikleriniz şüpheye yer olmayan gerçekler. Fakat diger yerlerde yasanan cehennemin sebebi olan ve bundan nemalanan güçlerin oldugunu da düşünüyorum, bilmem siz ne dersiniz

        Beğen

        1. Sevgili Kürşat, bu konuda geçen gün yayınladığım Konsey mesajı oldukça açık. Evet, birtakım insanlar (azınlıktalar) bundan faydalanıyor ama güçleri sona ermek üzere, çünkü o sahip oldukları güç aslında sizin benim gibi alelade insanlara ait. Uyanış devam edip de biz kendi gücümüzü geri aldığımızda bunların da sonuna ulaşmış olacağız. Sevgilerimle

          Beğen

Yorumlar kapatıldı.