Davet – Konsey (Mesaj 121)

Eğlenceye kendi BENLİĞİNİZİ de davet etmeyi hiç düşündünüz mü? Eğer bu yaşamı o da sizinle yaşasa nasıl olurdu? Nasıl olurdu, burada hafızasını kaybetmiş bir öncü gibi olmanız yerine, yüksek BENLİĞİNİZ gözlerinizden baksa ve gördüğünüz her şeyi yaratsa? Bu süreçte hiçbir şey kaybetmeseniz ve onun yerine ruhunuzun her bir yaşamınızda gerçekten açlığını çekmiş olduğu her şeyi kazansanız, nasıl olurdu?

Varlığınızın devasa bir parçasının burada olmadığını, gerçekte o parçanın sizden ayrılmadığını, karşılaştığınız her deneyimle zenginleştiğini gerçekten anlıyor musunuz?

Şu anda yaptığınız şeyi, eğer o olsanız nasıl yapardınız? Nasıl hissederdiniz? Ne görürdünüz? Çevrenizde gözlemlediğiniz şeyler, onların gerçek doğasını görebilseydiniz, nasıl görünürdü? Eğer kendinizi ilahi BENLİĞİNİZ olarak bilseydiniz, hayatınızdaki diğer insanları nasıl görürdünüz?

Bu sorular, şu anda hayal ürünü gelebilir. Fakat şunu anlamanızı istiyoruz ki, adına yükseliş dediğiniz yolda tırmanıyorsanız, yakın geleceğinizde bunlar o kadar da hayal ürünü görünmeyecekler. Bunun sizin gerçekliğiniz olmadığını söyleyebilirsiniz. Fakat biz de diyoruz ki, sizin gerçekliğiniz gerçeklik değil. Ve gerçekliği sonsuz doğruluğunda bilmeyi deneyimlediğinizde, şu anda düşünebildiğinizden ve andaki bakış açınızdan çok uzak olacak.

Size değişikliklerden bahsettiğimizde, çoğunluğunuz sabırsızlanıyorsunuz. Ve her durumda çevrenizdeki değişiklikleri düşünüyorsunuz. Ancak biz çok defalar, türlü şekillerde size, siz ve kolektifiniz değişene dek, çevrenizin gerçekten değişmeyeceğini anlatmaya çalıştık. Değişim, bilinç halinizle uyumlu olarak yaratılır. Bu her zaman doğrudur, gerçektir, her zaman doğru ve gerçek olacaktır.

Şimdi, herkesi değiştiremezsiniz. Doğru mu? Kimi değiştirebilirsiniz? Ve şimdi de, milyon dolarlık soru, siz nasıl değişebilirsiniz?

Size bir sır söyleyeceğiz. Bu, bizim sakladığımız bir sır değil, ama yine de sizden saklandı. Sebep olan adım, her şeyi değiştiren adım atıldı. Siz, insanlık, dünyanızın değişeceğine karar verdiniz. O değişim ani ve kaçınılmazdı. Geriye tek kalan şey, bedenlenmiş olan sizin bilincinizde bir kırılma noktasına ulaşmanız ve bunun da dünyanızda şahit olduğunuz en büyük değişimle sonuçlanmasıdır.

“Harika!” diyorsunuz. “O zaman, ben ne yapabilirim?” Yukarıda bahsettiğimiz daveti yapabilirsiniz. Sadece niyetinizle ve içtenlikle evet deseniz bile bu daveti yapın. Yükselişinize izin verin ve ona sekte vurmamak için kendi seviyenizde elinizden geleni yapın. Yapılacak çok iş var. Tek ihtiyacınız, olmasına izin vermektir. Ve değişim geldiğinde sonucunu görmeye başlayamadığınızda bile onu kötülemek yerine, hoş karşılamayı isteyebilirsiniz. Her şey bir yana, omlet yaparken, “Hay Allah, yumurtalar kırıldı!” demiyorsunuz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Değişimin zorladığı bir dönemde tam da zamanında gelen bir mesaj daha… Teşekkür ediyorum

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev
    Bugün benim doğum günüm, yazını hediye olarak kabul ediyorum☺ ilginçtir ki bugün facebook sayfamda senin 207 üzerine ilk yazın önüme geldi.12 Ocak Dolunayi gayet güzel geçti. Ben artık 2017’nin ikinci yarısına geçiş yaptım. Yukselisime izin veriyorum. Icsel degisimin karşılığını dış dünyada görmeyi keyifle kabul ediyorum.
    Seni tanıdığım için mutluyum☺

    Liked by 1 kişi

  3. Geriye tek kalan şey, bedenlenmiş olan sizin bilincinizde bir kırılma noktasına ulaşmanız ve bunun da dünyanızda şahit olduğunuz en büyük değişimle sonuçlanmasıdır.

    “Harika!” diyorsunuz. “O zaman, ben ne yapabilirim?” Yukarıda bahsettiğimiz daveti yapabilirsiniz.

    Bu ikisinin arasında birşeyler mi kaybolmuş? Daveti anlamadım ben

    Beğen

    1. Sevgili Berkant, arada kaybolan bir şey yok aslında. Yazının en başında benliğinizi kendinizle yaşamaya davet edin diyor. Bununla yüksek benliğinizi kastediyor. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Son iki yazinizda hissettigim sey tam anlamiyla titresimdi.Ve titresim kelimesi pek kullandigim bir kelime degildir.Yaziniz boyunca hersey titresiyor,hersey her an titresiyor seslerini kalbimde hissettim.cok sukur hersey sayenizde..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.